2009 Mayıs Anneleri

güngör ve tülay iyi akşamlar valla allah yardımcınız olsun bu halde yollara düşmek kolay degil..

üzülüyorum valla ben koca popoyu kaldırıp yemek yapmaya üşeniom mesela şu anda!!!

Kızlar sağolun valla yarın herşey belli olacak az önce eşim yoldaydı onla telefonda da konuştuk paşam kocaman oldu niye kendini üzüyosun oğluşumuza daha erken kavuşuruz nolcakki dedi,bide siz böyle konuşunca içim ferahladı inanın.

Kızlar iyi akşamlar çok yoruldum ben gidiyorum..bitmicek benim işler ya((((((((((((((((8

Canım iyi akşamlar

Saolun kızlar iyi dilekleriniz için şüphelenilen hastalık ise bebekte gelişme geriliği ve hatta anne karnında ölüme neden olabiliyormuş allah korusun:Saruboceq:

ayyy çokkk geçmişşş olsunn bitanem düşünme öyle şeylerr Allahın izniyle bebişin sağlıcakla gelir öyle bi risk olsa zaten dr alır haftası yerinde içini ferah tut bebişide üzme bitanem Şeniz

güle güle kullan canım aldıklarını iyi gezmişsin valla ama kendini çokta yorma yasakkelime alınmış alınmıştır bacım napıcan 3 e 5 e takılma kısmetinde onlar varmış kuzucğunn Şenizdr dan da güzel haberlerini bekliyoruz Şeniz

tutkunummmmm relax bacım sinir yapma net yüzünden delikafaduldenkendinide fazla özletiyon bugunlerde :jeyyar:

tubişte hala gelmedimi dr dan yaw :uhm::uhm:

akmandanda haber çıkmadı :çok üzgünüm:

sibiko çok gecmıs olsun canım aklına kotu seyler getırme kotu seyler düşünme
knk bende gıdıcem bu hafta emınonunede kürkçü hanı ılk kez senden duyuyorum sorsak gösterırlermı acaba?benımde oto koltugu ve bebek arabası eksık onlarıda bı ara halletmek lazım aldıklarını güle güle gıysın bebeşin
bugun ilk izin günümdü deli gıbı temızlık yaptık yarına bıraktık kalanları cok yorulmusum

Saolun kızlar iyi dilekleriniz için,Bigudicim evde izindesin diye işlere çok dalma fazla yorma kendini.

canım sagol sanada iyi alışverişler diliyorum
kürkçü handa cok meşhur havuzlu han gibi kapalı bi han degil ve sırf bebe eşyaları yok ama 4-5 dükkan var satan onlarda belli başlı lşeyler cok uygun.. kime sorsan gösterirler tatlım.. izin günlerin hayırlı olsun ama cok yorma cnm kendini!!

cnm sagol iyi gezdik ve iyi ıslandık sorma..
yok be takılmıyom okadar ama görünce sinir oldumÇok üzgünüm çoook
sen nasılsın bakalım??

evde kalınca temizlikle kafayı bozuyor insan yav! bana yardım edecek annem,kayınvalidem yok buralarda,bende temizlikçi çağırdım yarına. evimi aklayıp paklayacaz:))

merhaba kizlar a.s.

yeni geldim sayilir hastanede..doktorum bugun acil doktoruymus..oyuzden odasinda cok durmadi..dolayisiyla işim çook uzadi..önce dişçiye gittim..baktim içeride hasta var..ozaman doktoruma gideyim dedim..o da beni nst ye yolladi..sonra muayne ederiz dedi..gittim nst ye..neyse baglandim alete..15 dak gecti gelen giden yok :) annem cagirdi hemşireyi..kiz geldi bakti..maalesef kuzucuk uyumus dedi..tekrar yapcaz dedi..oynadi karnimla biraz..sonra bi 15 dak daha durdum..2 kere hafif sanci cikti..ama sanirim onlar benim garip hareketlerim sonucu oldu :)) belim tutulmasin diye gerildim de :))

neyse ordan ciktik..gene test oldum tabi..crp ve lökosit..cok olmasada genede biraz yüksek cikti..aldim sonuclari doktora gittim..doktor acil doguma gitmiş..dedim dişçiye geçeyim..dişçide beklemiş beni gelmeyince baska hasta almiş :)) onu beklerken doktorum gelmişmi diye tekrar diger binaya gectim..doktorum gelmiş gene gitmiş :))) wc ye gideyim bari dedim..o arada dişçi gene baska hasta almiş :))) ay git gel git gel..kazanan doktorum oldu :)) ona girdim önce..

kuzum iyimiş..suyum iyimiş..dogum pozisyonundaymiş hala..10gün daha dayan sonra istedigin zaman dogurursun dedi :)) dişlerim agriyor,dolgu yapti ama hala agriyor dedim..gerek yok dişçiye gitmene dedi..zaten lökosit ve crp den dolayi antibiotik vericem sana dedi..o dişinede iyi gelir dedi..onu bitirip öyle gidersin dedi..

haftaya cati muaynesi yapcakmiş..kalsiyuma basla dedi..magnezyumu 1 hafta daha kullan ve birak dedi..cünkü magnezyum rahim kaslarini kuvvetlendiriyor..artik gerek yok dedi..

velhasili kelam böyle işte..git gel git gelle geçti günüm..öldüm bittim valla :)

geçmişi gece okurum ancak..birz dinlenmem lazim..cok cok öptüm hepiniziii a.s.

merhaba tubacım. hadi hayırlı olsun. şu magnezyum işini anlamadım ben,yani rahim kaslarını kuvvetlendirmesi iyi bişey mi kötü bişey mi? bide bu magnezyuma devam ettiğin bir haftada kalsiyum da alacak mısın?
benim doktorum magnezyumu bıraktırp kalsiyuma geçirdi. ikisini de kullanayım dedim, yok olmaz ikisi bir arada dedi??

bacım bu ne ya başım döndü ben yoruldum ama neyseki değmiş drnu görmüşsün
herşeyin yolunda olmasına cooook sevindim 10 gün dedigin nedirki bekler kuzucuk hiç merak etme annesi.. az kaldı az hayırlısı bakalım hadi dinlen sen zor bi gün olmuş..

Tubişim gözün aydın cnm, nerelerden nerelere geldin ya gözümde canlandı bi an,hani topiğe girip kızlar ben araştırdım benimki gibi suyu gelen bebişler hakkında hiç iyi şeyler yazmıyolar demiştin aylar önce, bide üzülmüştün yok yere... Bak şimdi hepsi geride kaldı çok şükür,Allah 'ın izniyle sapasağlam alacaksın kızını kucağına:1hug:

canım ya baya koşuşturma yaşamışsın ama sonu mutlu bitmiş herşey yolunda olmasına çok sevindim gözün aydın canım

sibikocum canım sakin moralini bozma oğluşunda büyümüş,zamanında dolmuş hiç bişeycik olmaz canım inşallah hihoyyyt

gozun aydın canımcım...ayyy ne gusel bah hersey yolunda hayırlısıylahihoyyythihoyyythihoyyytohoh 10 gun su gıbı akıp gıder..bu kadar bekledık 10 gun vızz gelır dımı bacım bıze...cok sewındım..sagsaglım alcan ınsallah kuzunu kucaına...

iyi canım şükürler olsunn ŞenizŞeniz

evde kalınca temizlikle kafayı bozuyor insan yav! bana yardım edecek annem,kayınvalidem yok buralarda,bende temizlikçi çağırdım yarına. evimi aklayıp paklayacaz:))

tatlım Allah kolaylık versin ama dikkat et yorma kendini fazla Şeniz

pöffffffffffffffffffff okuyunca bile yoruldum yaw sendede maşAllah bugün ne enerji varmış heee delikafaduldendelikafadulden

neseki iyi haberlerle gelmişsin canım hadi gözün aydınn Şenizdemek 10 gün hee :jeyyar::jeyyar: :jeyyar:

Canım kadın çağırmakla iyi yapmışsın sakın bişeyler yapmaya kalkma bırak kadın yapsın herşeyi kendini yorma sakın

Canım gözün aydın kuzun iyiymiş Darısı benim kuzuma inşallah. :çok üzgünüm:

Canım saolasın inşallah yarın sonuçlar iyi çıkacak ben umutluyum.

doğru yapcak bişi yok.Sen nasılsın bu arada 15. kez düştüm hattan çıldırmak üzereyim bi önceki sayfaya geçemiyorum düşünün

ben de firefoxta açarsam sayfayı öyle oluyor. ama daha önce de olmuştu böyle. nedeni bi virüstü. sanırım format atarsak çözülecek. senin de öyle bi şansin varsa dene bence..

tülaycım geçmiş olsun. kusmak çok beter ama az kaldı. bi de o ilaç kesin yarayacaktır işine. geçicek inşallah

sibelcim sana da çok geçmiş olsun. çok şükür bebişiin büyüdü annesi. belki de onun vesilesi de bu olacak. baksana tubaya bile dr 10 gün daha dayan demiş. sen o süreyi zaten atlattın. hayırlısı olacak inşallah hiç üzülme. biz dua ediyoruz senin için.

tubacım hadi senin de gözün aydın. gerçi hastanede mekik dokumuşun ama en azından güzel haberlerle sonuçlanmış bu koşuşturmaca. valla şaka maka ayları haftaları devirdik, işimiz günlere kaldı. hadi hayırlısı bakalımmm

tubiş gözün aydın canım

kızlar bakamadım geçmişe ama herkes iyi inş

sibelcim yarın inş güzel çıkacak sonuçların

valla ya sitede sorun var,ya da bende!!! deli olacam!!! alıntı yapamıyorum,smileleri kullanamıyorum! inşallah yazdıklarım gelir.
hülyacım,sibelcim sağolun canlarım. mecbur yardım ederim temizlikçiye, mutfağımı kimseye güvenemem. ama çok yormam kendimi. yavaş yavaş:)

amannn cerenimm zaten en çok mutfak yoruyor bacımmm madem kadın tutmuşsun bırak yapsın bacım sende başında dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…