sibelcim sana da çok geçmiş olsun. çok şükür bebişiin büyüdü annesi. belki de onun vesilesi de bu olacak. baksana tubaya bile dr 10 gün daha dayan demiş. sen o süreyi zaten atlattın. hayırlısı olacak inşallah hiç üzülme. biz dua ediyoruz senin için.
tubiş gözün aydın canım
kızlar bakamadım geçmişe ama herkes iyi inş
sibelcim yarın inş güzel çıkacak sonuçların
sibelcim sıkma canını maşallah Yağız'ımıza iyi sonuçlarını bekliyoruz
cerencim bigudi kendinizi fazla yormayın kızlaaaaarrrrr delikafadulden
ya kızlar akman aklımdan hıc cıkmıyor nasıl acaba bebısı nasıl off ya haberde alamıyoz
sibelcim sıkma canını maşallah Yağız'ımıza iyi sonuçlarını bekliyoruz
cerencim bigudi kendinizi fazla yormayın kızlaaaaarrrrr delikafadulden
ya kızlar akman aklımdan hıc cıkmıyor nasıl acaba bebısı nasıl off ya haberde alamıyoz
merhaba kizlar a.s.
yeni geldim sayilir hastanede..doktorum bugun acil doktoruymus..oyuzden odasinda cok durmadi..dolayisiyla işim çook uzadi..önce dişçiye gittim..baktim içeride hasta var..ozaman doktoruma gideyim dedim..o da beni nst ye yolladi..sonra muayne ederiz dedi..gittim nst ye..neyse baglandim alete..15 dak gecti gelen giden yok :) annem cagirdi hemşireyi..kiz geldi bakti..maalesef kuzucuk uyumus dedi..tekrar yapcaz dedi..oynadi karnimla biraz..sonra bi 15 dak daha durdum..2 kere hafif sanci cikti..ama sanirim onlar benim garip hareketlerim sonucu oldu :)) belim tutulmasin diye gerildim de :))
neyse ordan ciktik..gene test oldum tabi..crp ve lökosit..cok olmasada genede biraz yüksek cikti..aldim sonuclari doktora gittim..doktor acil doguma gitmiş..dedim dişçiye geçeyim..dişçide beklemiş beni gelmeyince baska hasta almiş :)) onu beklerken doktorum gelmişmi diye tekrar diger binaya gectim..doktorum gelmiş gene gitmiş :))) wc ye gideyim bari dedim..o arada dişçi gene baska hasta almiş :))) ay git gel git gel..kazanan doktorum oldu :)) ona girdim önce..
kuzum iyimiş..suyum iyimiş..dogum pozisyonundaymiş hala..10gün daha dayan sonra istedigin zaman dogurursun dedi :)) dişlerim agriyor,dolgu yapti ama hala agriyor dedim..gerek yok dişçiye gitmene dedi..zaten lökosit ve crp den dolayi antibiotik vericem sana dedi..o dişinede iyi gelir dedi..onu bitirip öyle gidersin dedi..
haftaya cati muaynesi yapcakmiş..kalsiyuma basla dedi..magnezyumu 1 hafta daha kullan ve birak dedi..cünkü magnezyum rahim kaslarini kuvvetlendiriyor..artik gerek yok dedi..
velhasili kelam böyle işte..git gel git gelle geçti günüm..öldüm bittim valla :)
geçmişi gece okurum ancak..birz dinlenmem lazim..cok cok öptüm hepiniziii a.s.
bu akşam kontrolum vardı bebışler ıyıler cok sukur haftaya carsamba gelıyor bebışler 37.1 de yanı bıraz erken aslında ama ıkızlerde beklemek cok ıyı degılmış rıske degmez nasılsa 36 dan sonra kuvozde yok dedı doktor cok heyecanlıyım coook
delikafaduldenseherımmm ayy ınanamıorum ya..haftaya demek ha...ne gusel..uzucukların kucaında olcak hayırlısıyla...hihoyyythihoyyytne gusel ya benıde heycan bastı falla..bana noluyosakaydirigubbakcemile3kız anketı sen kazancan gıbi...hayırlısı olsun canım ya..saglıcakla kucakla kuzucuklarını...
canım az kaldı demek çok sevindim biz daha bekliycez.isimler netleştimi şimdi bebişlerin kız sen Dırıdende önce doğurcan.bu akşam kontrolum vardı bebışler ıyıler cok sukur haftaya carsamba gelıyor bebışler 37.1 de yanı bıraz erken aslında ama ıkızlerde beklemek cok ıyı degılmış rıske degmez nasılsa 36 dan sonra kuvozde yok dedı doktor cok heyecanlıyım coook
benide heyecan bastı valladelikafaduldenseherımmm ayy ınanamıorum ya..haftaya demek ha...ne gusel..uzucukların kucaında olcak hayırlısıyla...hihoyyythihoyyytne gusel ya benıde heycan bastı falla..bana noluyosakaydirigubbakcemile3kız anketı sen kazancan gıbi...hayırlısı olsun canım ya..saglıcakla kucakla kuzucuklarını...
kızım yorma kendini yat dinlen yakızlar alıntı yapamıyorum, sağolun. yormam kendimi:))
ay evi makinalamak ne kadar zor geldi geçen bana da. eşim evde yoktu,misafir gelecek diye mecbur süpürdüm. eğilemiyorum bile!
neyse ben kaçar. iyi geceler hepinize kızlar.
valla benım kazanmam lazım aneketıde bu cıvcıv hatunu sımdı kıskanıp erkenden sezeryana gırer naniknaniknaniknanik
merhaba tubacım. hadi hayırlı olsun. şu magnezyum işini anlamadım ben,yani rahim kaslarını kuvvetlendirmesi iyi bişey mi kötü bişey mi? bide bu magnezyuma devam ettiğin bir haftada kalsiyum da alacak mısın?
benim doktorum magnezyumu bıraktırp kalsiyuma geçirdi. ikisini de kullanayım dedim, yok olmaz ikisi bir arada dedi??
[k] {n} [k];6165415 .!.:bacım bu ne ya başım döndü ben yoruldum ama neyseki değmiş drnu görmüşsün
herşeyin yolunda olmasına cooook sevindim 10 gün dedigin nedirki bekler kuzucuk hiç merak etme annesi.. az kaldı az hayırlısı bakalım hadi dinlen sen zor bi gün olmuş..
Tubişim gözün aydın cnm, nerelerden nerelere geldin ya gözümde canlandı bi an,hani topiğe girip kızlar ben araştırdım benimki gibi suyu gelen bebişler hakkında hiç iyi şeyler yazmıyolar demiştin aylar önce, bide üzülmüştün yok yere... Bak şimdi hepsi geride kaldı çok şükür,Allah 'ın izniyle sapasağlam alacaksın kızını kucağına:1hug:
canım ya baya koşuşturma yaşamışsın ama sonu mutlu bitmiş herşey yolunda olmasına çok sevindim gözün aydın canım
sibikocum canım sakin moralini bozma oğluşunda büyümüş,zamanında dolmuş hiç bişeycik olmaz canım inşallah hihoyyyt
gozun aydın canımcım...ayyy ne gusel bah hersey yolunda hayırlısıylahihoyyythihoyyythihoyyytohoh 10 gun su gıbı akıp gıder..bu kadar bekledık 10 gun vızz gelır dımı bacım bıze...cok sewındım..sagsaglım alcan ınsallah kuzunu kucaına...
iyi canım şükürler olsunn ŞenizŞeniz
tatlım Allah kolaylık versin ama dikkat et yorma kendini fazla Şeniz
pöffffffffffffffffffff okuyunca bile yoruldum yaw sendede maşAllah bugün ne enerji varmış heee delikafaduldendelikafadulden
neseki iyi haberlerle gelmişsin canım hadi gözün aydınn Şenizdemek 10 gün hee :jeyyar::jeyyar: :jeyyar:
Canım kadın çağırmakla iyi yapmışsın sakın bişeyler yapmaya kalkma bırak kadın yapsın herşeyi kendini yorma sakın
Canım gözün aydın kuzun iyiymişDarısı benim kuzuma inşallah. :çok üzgünüm:
Canım saolasın inşallah yarın sonuçlar iyi çıkacak ben umutluyum.
ben de firefoxta açarsam sayfayı öyle oluyor. ama daha önce de olmuştu böyle. nedeni bi virüstü. sanırım format atarsak çözülecek. senin de öyle bi şansin varsa dene bence..
tülaycım geçmiş olsun. kusmak çok beter ama az kaldı. bi de o ilaç kesin yarayacaktır işine. geçicek inşallah
sibelcim sana da çok geçmiş olsun. çok şükür bebişiin büyüdü annesi. belki de onun vesilesi de bu olacak. baksana tubaya bile dr 10 gün daha dayan demiş. sen o süreyi zaten atlattın. hayırlısı olacak inşallah hiç üzülme. biz dua ediyoruz senin için.
tubacım hadi senin de gözün aydın. gerçi hastanede mekik dokumuşun ama en azından güzel haberlerle sonuçlanmış bu koşuşturmaca. valla şaka maka ayları haftaları devirdik, işimiz günlere kaldı. hadi hayırlısı bakalımmm
tubiş gözün aydın canım
kızlar bakamadım geçmişe ama herkes iyi inş
sibelcim yarın inş güzel çıkacak sonuçların
canım benim ya geçmiş olsun çok yorulmuşsun ama çok şükür bebişin ve suyun iyimiş bana daha yeni magnezyum verdi günde ne kadar içiyorsunuz ondan
canım az kaldı demek çok sevindim biz daha bekliycez.isimler netleştimi şimdi bebişlerin kız sen Dırıdende önce doğurcan.
benide heyecan bastı valla
kızım yorma kendini yat dinlen ya
Ay ben geldim kızlar nerdesiniz
Mutahara kız sende bitirdin bak az kaldı.
bu akşam kontrolum vardı bebışler ıyıler cok sukur haftaya carsamba gelıyor bebışler 37.1 de yanı bıraz erken aslında ama ıkızlerde beklemek cok ıyı degılmış rıske degmez nasılsa 36 dan sonra kuvozde yok dedı doktor cok heyecanlıyım coook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?