2009 Mayıs Anneleri

boswer cerencım yapma kadın yapsın sen basında dur tarıf et bencede...en cok mutfak yoruyo tatlım...benımde yapılcak temızlık kadının bı bış gununu ayarlayabılsem...ınsanın kendısının yapamamasıda kotu yahu..ew supurulcek kocişi beklıyom falla...aman tatlım yorma kendını..en son ben supurge tutayım dedım kasıklarıma agrı saplandı...cekiş gucu masallah ıı olunca...dıkkatlı o0l sen gene...

ya kızlar akman aklımdan hıc cıkmıyor nasıl acaba bebısı nasıl off ya haberde alamıyoz

sibelcim sıkma canını maşallah Yağız'ımıza iyi sonuçlarını bekliyoruz
cerencim bigudi kendinizi fazla yormayın kızlaaaaarrrrr delikafadulden

tubiş gözün aydın canım

kızlar bakamadım geçmişe ama herkes iyi inş

sibelcim yarın inş güzel çıkacak sonuçların

Yarın inşallah sonuçlar temiz çıkarda hiçbişeye gerek kalmaz olsada dediğiniz gibi oğluş büyüdü yarın 37 hafta olacak.Bakalım teyzeleri dualarınız oğlum için en hayırlısına sebep olacak diye düşünüyorum.Herkese iyi akşamlar bende çıkayım kocişe yarın giymesi için bişeyler ütüleyip yatarım yarın sabah erkenden hastaneye gidicem çünkü.

valla oturdugum yerden kalkamıyorum öle yorulmusum bazen unutuyorum hamıle oldugumu her yere atlıyorum sagım solum agrıyınca farkedıyorum ben ne yapıyorum dıye ama yapmadanda olmuyoo neyse kızlar erken yatayım bu aksam hepınıze ıyı geceler gorusurus yarın:lepi:

ya kızlar akman aklımdan hıc cıkmıyor nasıl acaba bebısı nasıl off ya haberde alamıyoz

Seherim bende çok merak ettim hiç buraya uğramadıklarına göre doğurdu sanırım inşallah hayırlı haberlerle gelir.

İnşallah canım :Saruboceq::Saruboceq:

canım benim ya geçmiş olsun çok yorulmuşsun ama çok şükür bebişin ve suyun iyimiş bana daha yeni magnezyum verdi günde ne kadar içiyorsunuz ondan

bu akşam kontrolum vardı bebışler ıyıler cok sukur haftaya carsamba gelıyor bebışler 37.1 de yanı bıraz erken aslında ama ıkızlerde beklemek cok ıyı degılmış rıske degmez nasılsa 36 dan sonra kuvozde yok dedı doktor cok heyecanlıyım coook

kızlar alıntı yapamıyorum, sağolun. yormam kendimi:))
ay evi makinalamak ne kadar zor geldi geçen bana da. eşim evde yoktu,misafir gelecek diye mecbur süpürdüm. eğilemiyorum bile!

neyse ben kaçar. iyi geceler hepinize kızlar.

delikafaduldenseherımmm ayy ınanamıorum ya..haftaya demek ha...ne gusel..uzucukların kucaında olcak hayırlısıyla...hihoyyythihoyyytne gusel ya benıde heycan bastı falla..bana noluyosakaydirigubbakcemile3kız anketı sen kazancan gıbi...hayırlısı olsun canım ya..saglıcakla kucakla kuzucuklarını...

valla benım kazanmam lazım aneketıde bu cıvcıv hatunu sımdı kıskanıp erkenden sezeryana gırer naniknaniknaniknanik

canım az kaldı demek çok sevindim biz daha bekliycez.isimler netleştimi şimdi bebişlerin kız sen Dırıdende önce doğurcan.

benide heyecan bastı valla
kızım yorma kendini yat dinlen ya
Ay ben geldim kızlar nerdesiniz
Mutahara kız sende bitirdin bak az kaldı.

valla benım kazanmam lazım aneketıde bu cıvcıv hatunu sımdı kıskanıp erkenden sezeryana gırer naniknaniknaniknanik

civciv senden once sezeryan gunu alıp gelirse sasmamak lazımkaydirigubbakcemile3saglıcakla gelsınde kuzucuklar....

sibikocanım uzulme...!!Yağızımız saglıcakla gelcek inşallah annesi...hem oglusumun adaşı tosun gıbı..kotu bişi olcaını zannetmıorum sen içini rahat tut...ole olsa bıle alıverırler tosununu kavusursun....hem ne kaldı surda...yarın hayırlı hbr lerını beklıoruz tatlım.dualarımız senınle...oglusum Yagız ve ben duacıyız...bişicik olmıcak oglusumun adasına annesi...:CüvCüv:

saolasin canim :) evet canim bu hafta kalsiyumla magnezyumu bir alicam..benim erken dogum tehlikem vardi biliyorsun..magnezyumu oyuzden iciyordum..rahim kaslarini güçlendiriyor..ama haftaya 36.haftami bitiricem..oyuzden artik gerek yok kaslarin güclenmesine doguma hazirlanmak lazim kalsiyumu belki magnezyumdan sonra verirdi..ama dişlerim cok kötü canim..1 ton agirlik var gibi aciyor agriyor..bebiş kalsiyum cekiyormus..depolarim yetmiyormus..ondan kalsiyumada baslatti

cok saol canim :) valla az kaldi ya cok sukur bugunlere geldik

canimm :) evet dedigin gibi nerden nereye geldik..cok sukur Rabbime..insan bazen ümidi kesiyor,dibe vuruyor..ama en güzel tedbir alip tevekkül etmek..dünyaya gelecegi varsa gelir..inşaAllah hep birlikte saglikla mutlulukla bebişlerimizi kucagimiza alicaz bitanem

cok teşekkürler canim :) cok sukur

saolasn tatlim :) evet günler cok cabuk geciyor..cok sukur bugunlere geldik..inşaAllah hepimiz sagsalim bebişlerimizi kucagimiza aliriz

he sorma bi enerji bi enerji :)) cok sukur canim :) kiz senin anladigin manada 10gün degil bu merak etme ben 41.haftada dogurcam 10gün sonra kontrolum var gene..ve 36.da devirmiş olcam..oyuzden 10 gün dedi doktor..10gün sonra dogurmicam yani :) inşaAllah tabi :)))) bellimi olur p

canim benim..inşaAllah sende güzel haberlerle geliceksin yarin..ama lütfen strese girme gereksiz yere..senin boncuk zaten 36yi devirdi..sorun edicek bişi yok evelAllah

saolasin canim :) cok sukur az kaldi

tubiş gözün aydın canım

kızlar bakamadım geçmişe ama herkes iyi inş

sibelcim yarın inş güzel çıkacak sonuçların

saolasin canim

canım benim ya geçmiş olsun çok yorulmuşsun ama çok şükür bebişin ve suyun iyimiş bana daha yeni magnezyum verdi günde ne kadar içiyorsunuz ondan

günde 2 kere içiliyor canim

evet canim cok sukur az kaldi yüzdük kuyruguna geldik

hadi hayırlısı inş. ne diyelim küvezede girmeyecekler daha ne olsun maş. bekliyoruz haberlerini..
gece kuşları napıyosunuz bakım??
bnm hiç keyfim yok yrn dr gidicez duşa girim dedim ama cok üşeniyorum yaaa bugün yerimden kalkamıom hayırlısı bakalım...

kizim dur heycan yapma :) bizi dogurtcaksin burda :) inşaAllah saglikla mutlulukla boncuklarina kavuscaksin bitanem

selam güzel mayıs anneleri, öncelikle hepinize hayırlı, dertsiz, ağrısız doğumlar diliyorum. rabbim bebişlerinize sağlıkla kavuştursun hepinizi inşallah.
kızlar tecrübenize dayanarak bişey sorucam sizlere, pazar günü ben biraz iş yaptım, iş dediğim de yorucu bişey yapmadım ama ayakta fazla kaldım belim falan cok agrıdı. ertesi gün de doktor kontrolüm vardı(3 aylık hamileyim bu arada). doktor ultrasona bakar bakmaz, sancın mı var senin yormuşsun bebeği iş mi yaptın dedi. rahmim kasılmış, tümsek gibi olmuş bebişimin gövdesi o tümsekte, başı da alağı düşmüş toparlayamıyo kendini çocuk rahatsız yani. doktor magnezyumla minoset yazdı. 10 gün yat kalkma dinlen geçer dedi. ama ben bebişimi öyle görünce çok fena oldum kızlar ya şimdi de içim içimi yiyo, düzelir değil mi bana akıl verin. böyle iş yapınca ağrınız oldu mu hiç sizinde?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…