2009 Mayıs Anneleri

bacım sende az deılsın hani....:jeyyar:gırme su civcivin kanına....dogurmıcaksa bıle zorla dogurtacan hatunu yani....kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

sorma canım ya o sımdıden ıkınmaya başlıycak ben onu gecmıyeyım dıye ama yok oyle once ben dogurcam bennnnnnn :CüvCüv::CüvCüv:

yorgunluktan uyuyamiyorum canim şuanda :)) ay cok sevindim dönmüş olmasina..inşaAllah bundan sonra değiştirmez şeklini
inşallah canım böyle iyi oldu yan durmasda erken doğum riski çünkü.Hastane yordu senide tabi ama işini hallette bi süt içeyim şimdi siz içtiniz mi bugün uykumu getirsin biraz burdayım gitmiyorum haaaaaaaaaaaa

inşallah canım böyle iyi oldu yan durmasda erken doğum riski çünkü.Hastane yordu senide tabi ama işini hallette bi süt içeyim şimdi siz içtiniz mi bugün uykumu getirsin biraz burdayım gitmiyorum haaaaaaaaaaaa

Allah korusun canim..

iç iç..yarasin bebişe :) ben içtim sütümü hastanede git gel yaparken :))) bogazimdan ödün vermedim :))))

yokk bacım hiçç heveslenmeyinnn öyle yok güldürdünüzde doğurduk falann sakınn heee klava:klava:önce bizzzzzzzzzzzzz :roflol::roflol:

:)))))) kiz bu civciv bizi beklerse oturur kendi yapar sezeryanini :)))) zaten doktora kafa tutup duruyor :))) beklenir bundan herşey :))))

napam bacım dr da son günlered fazla rahat yahuuu adama sancım var diyom dinlen diyor insan gel bakalım falan der dimiii :roflol::roflol:

bacım sende az deılsın hani....:jeyyar:gırme su civcivin kanına....dogurmıcaksa bıle zorla dogurtacan hatunu yani....kaydirigubbakcemile3

sorma canım ya o sımdıden ıkınmaya başlıycak ben onu gecmıyeyım dıye ama yok oyle once ben dogurcam bennnnnnn :CüvCüv::CüvCüv:[/QUOTE]

yokk canımm yokk sen bu cadılara bakma sana saygım var beklerim seni :roflol::roflol:

bacım sıte sana uyuzlukmu yapıyor ne ben gecmısı okuyabılıyorum bıde ben hıc atılmıyom bacım bu sıte senı kıskanıyormu ne[/B]
valla önce alıntı yapamıyordum şimdi atıyor ya benim pc ye virüs bulaştı yada kafayı yedi bide sadece kulüpte oluyor kıskanç bu site kesin neyimi kıskanıyorsa

:)))))) kiz bu civciv bizi beklerse oturur kendi yapar sezeryanini :)))) zaten doktora kafa tutup duruyor :))) beklenir bundan herşey :))))
doğru yapar baksana aceleye dur sıranı bekle ama dimi
bacım sende az deılsın hani....:jeyyar:gırme su civcivin kanına....dogurmıcaksa bıle zorla dogurtacan hatunu yani....kaydirigubbakcemile3
o girdi kanımıza dedi ben doğurcam olurmu ama

sorma canım ya o sımdıden ıkınmaya başlıycak ben onu gecmıyeyım dıye ama yok oyle once ben dogurcam bennnnnnn :CüvCüv::CüvCüv:[/QUOTE]

Sibikomda sizin heyecana dayanamadı bak oda araya girmeye çalışıyor.

kivilcimcimmmmmm dogumgünün kutlu olsunnnn hihoyyyt a.s.

bebişin,ailen ve tüm sevdiklerinle nice mutlu huzurlu saglikli yillara canimmmm a.s.

iyiki dogmussunnnn
hihoyyyt

AHA seheri kaçırdınız KNK suskun takılıyor Siribronda kaçmış uykucu bunlar hep yahu.
Ay hala sütümü içemedim gidiyorum uyumayın bak

ıyıkı dogdun kıvılcım ne sanslısın bak bu dogumgununde ıcınde bır can daha varr

acayıp uykum geldı ama sızıde bırakasım gelmıyor arada şekerleme yapıp uyanıyom hemen :))))))))9

aman ya Rabbiiiiiiiii :1shok: :1shok: kiyamet kopcakkkkkkk :1shok: :1shok:

bana uyar valla :1rolleyes: ne güzel ard arada dogururuz

delikafaduldendelikafadulden tamam seherimden sonra senle yarışacazz hele şu karu doğursun biii delikafadulden

kıvılcım mutlu yıllar canımmmmmmmm .....

len semoşş kalk yat yorma yeğenlerimii kötükedihüsokötükedihüso

ben kaciyorum hatun kizlar :) uykuma daha fazla direnemicem..

msn hata verip duruyor buarada :S

neysem..öptüm hepinizi kocamannn Şeniz a.s.

:))))) bastan maglup oldugum bi yarişa girmem canim sengözlerimebaksanab sen normal tarihini bile beklesen benden öncesin :))))

ay hadi gittim ben Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…