kız önce sen doğurcan hadi civciv senin daha var kuzum acele etme sen hatta bizimle doğurursun Mutaharadan sonra yani hehehe
inşallah canım böyle iyi oldu yan durmasda erken doğum riski çünkü.Hastane yordu senide tabi ama işini hallette bi süt içeyim şimdi siz içtiniz mi bugün uykumu getirsin biraz burdayım gitmiyorum haaaaaaaaaaaayorgunluktan uyuyamiyorum canim şuanda :)) ay cok sevindim dönmüş olmasina..inşaAllah bundan sonra değiştirmez şeklini
kizim sende kişkirtma şunu :))) gidip geceden yatar bu hastaneye :))))
inşallah canım böyle iyi oldu yan durmasda erken doğum riski çünkü.Hastane yordu senide tabi ama işini hallette bi süt içeyim şimdi siz içtiniz mi bugün uykumu getirsin biraz burdayım gitmiyorum haaaaaaaaaaaa
:roflol::roflol::roflol:klava: klava::mymeka::mymeka:
delikafaduldenfalla bızede heycan oldu yahu...sızden cok ben heycanlıyım sankı..1 hafta 10 gunden bahsedıoz kız civciv....delikafaduldensaka gıbı...hihoyyytne lafı ortaya attım kız kım alırsa artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kımın alcaı bellı ya neyse...cok guldurdunuz benı yahu ben dogurcam şimdi yanikaydirigubbakcemile3
bacım sende az deılsın hani....:jeyyar:gırme su civcivin kanına....dogurmıcaksa bıle zorla dogurtacan hatunu yani....kaydirigubbakcemile3
:)))))) kiz bu civciv bizi beklerse oturur kendi yapar sezeryanini :)))) zaten doktora kafa tutup duruyor :))) beklenir bundan herşey :))))
bacım sende az deılsın hani....:jeyyar:gırme su civcivin kanına....dogurmıcaksa bıle zorla dogurtacan hatunu yani....kaydirigubbakcemile3
valla önce alıntı yapamıyordum şimdi atıyor ya benim pc ye virüs bulaştı yada kafayı yedi bide sadece kulüpte oluyor kıskanç bu site kesin neyimi kıskanıyorsabacım sıte sana uyuzlukmu yapıyor ne ben gecmısı okuyabılıyorum bıde ben hıc atılmıyom bacım bu sıte senı kıskanıyormu ne[/B]
doğru yapar baksana aceleye dur sıranı bekle ama dimi:)))))) kiz bu civciv bizi beklerse oturur kendi yapar sezeryanini :)))) zaten doktora kafa tutup duruyor :))) beklenir bundan herşey :))))
o girdi kanımıza dedi ben doğurcam olurmu amabacım sende az deılsın hani....:jeyyar:gırme su civcivin kanına....dogurmıcaksa bıle zorla dogurtacan hatunu yani....kaydirigubbakcemile3
kişkirtan semra..dogurmaya kalkan sen..kuzu olan ben..ama dayak yiyen gene ben :çok üzgünüm: oyy talihsiz başimm senağlama senağlama
hadi ordannn en çok kışkırtann senin yahuuu şimdi bile gidip doğurasım geldi senin yüzündenklava: klava:
Allahim sen iftiradan koruuuuuuu :)) sen niyeti bozmussun bana atmaya calişiyorsunnn :1closedeyes: ama yemezler cicimmm şakkıdı
yokk yokk biz karar verdikkk normal doğumu beklicezz kızdırdınız beniiii :dilcikar::dilcikar:
sağol canımAllah korusun canim..
iç iç..yarasin bebişe :) ben içtim sütümü hastanede git gel yaparken :))) bogazimdan ödün vermedim :))))
aman ya Rabbiiiiiiiii :1shok: :1shok: kiyamet kopcakkkkkkk :1shok: :1shok:
bana uyar valla :1rolleyes: ne güzel ard arada dogururuz
delikafaduldendelikafadulden tamam seherimden sonra senle yarışacazz hele şu karu doğursun biii delikafadulden
kıvılcım mutlu yıllar canımmmmmmmm .....
len semoşş kalk yat yorma yeğenlerimii kötükedihüsokötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?