2009 Mayıs Anneleri

kızlar günaydın herkese...

günaydın hoşgeldin cnma.s.

Günaydınlara.s.

Kıvılcım canım doğum günün kutlu olsun tatlım. Tüm sevdiklerinle ve bebişinle nice senelere inşallah a.s.

sibiko bacım sıkma canını. Oğluşunda gerileme olsa öyle topik olur mu hiç o ? Haftasına çok uygun. Hiç üzme kendini. Sonuçlar çok iyi çıkıcak inşallah a.s.

[k] {n} [k] canım aldıklarınızı güle güle kullanın tatlım a.s.

mutahhara bacım seni okurken ben yoruldum ya. Ordan oraya gidip durmuşsun valla. Ohh 10 gün mü kaldı şimdi kuzuya kavuşmaya hayırlısıyla hihoyyyt

amazonn canım hayırlı olsun yeni hamişliğin. Ama bak ilk 3 ay çok önemli. Kendini yoracak hiçbişey yapma. 10 gün güzelce dinlen herşey yoluna girer merak etme a.s.

tutkun09 yok kız gezmiyorum bugün evdeyim geldim geldim kaydirigubbakcemile3

cerencim temizlikçi yapıyosa sende araya girip durma he. Yorma sakın kendini yerimseniben

Alyssa günaydın canım aramıza hoşgeldin. Hayırlı olsun hamişliğin. Ohhh bi oğluş daha geliyo desene hihoyyyt

yeni_anne , beyaz16 , bengi_ , tlyonl2009 günaydınlar bacılar a.s.

Herkeslere günaydınlar yavruşlar. Dünden beri napıyosunuz bakim keyifler yerinde mi?

Bizde kalktık kızımla. Geçmişi okuduk. Şimdi kahvaltımızı yapıcaz çok acıktık cokacimcoook

Sonrada odamız tamamlandı artık. Resimlerini ekleyeceğizzzz teyzoşlar bakalım beğenecek miiii hihoyyyt

kızlar ben kaçtım
şu evi az daha toparlayayım
bugün annem gelebilir
hazırlık yaparız biraz
gelmezse yine burdayım
hepinizi öpüyorum

iyidir pınarcım sen nasılsın bebişin nasıl

Sağolasın canım. Bebişim de iyi çok şükür. Karnı acıkmış. Yemek yiyeyim diye bi sağa gidiyo bi sola kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçtım
şu evi az daha toparlayayım
bugün annem gelebilir
hazırlık yaparız biraz
gelmezse yine burdayım
hepinizi öpüyorum

Güle güle canım a.s.

pınarcım burcucum günaydın...

Günaydın bacım. Nabersin tatlım?

günaydın mayıs güzelleri!a.s.

sibiko dün okudum ama bitürlü yazamadım canım. inşallah bugün güzel haberlerle gelirsin. hem senin paşan kocaman olmuş korkmana gerek yok bundan sonra sanırım.
kıvılcım doğum günün kutlu olsun canım.a.s.
tutkun bebeğinin dönmesine sevindim güzelim.

bugün keyifler nasıl sizlerde?
benim biraz başım ağrıyor umarım geçer gün içinde. bugün kuzumu görmeye gideceğim. inşallah dönmüştür. heyecan yaptım.

Sağolasın canım. Bebişim de iyi çok şükür. Karnı acıkmış. Yemek yiyeyim diye bi sağa gidiyo bi sola kaydirigubbakcemile3

Güle güle canım a.s.

Günaydın bacım. Nabersin tatlım?

benim oğlan da çok sessiz bugün hayret çok şaşırdım dur ben bi gidip kendimi dinleyeyim paranoyak oldum sanırım artık ben

Günaydın pınarcım, hemen ekle resimleri hemen bekliyorum meraklaaadelikafaduldendelikafadulden
pınarcım burcucum günaydın...

yeniannecim sen nasılsııınnn :)
a.s. Kızlar kargodan aradılar şimdi, bugün öğleden sonra biblolarımız geliyormuş, gelsinler bende serbet takımını biblolayıp eklicem, yorumlara açığızzzzzzz:1rolleyes::1rolleyes:

Cnm günaydın, ne güseeeel bebişini görcen, bende cts günü inş., iyi haberlerini bekliyoruz cnm

bengicim günaydın kusura bakma canımya bir yandan çalışıyorum bir yandan buraya cevap yazıyorummm atlamışım...

ekle ekle pınarcım görelim biz de :)

Tamam canım a.s.

Hoşgeldin canım. Ooo bugün kuzu görülecek he. Cumartesi gelse de bende görsem kızımı ya özledim valla hihoyyyt

benim oğlan da çok sessiz bugün hayret çok şaşırdım dur ben bi gidip kendimi dinleyeyim paranoyak oldum sanırım artık ben

Dinle canım. Bu zamanlarda önemli tabi. Bende sürekli dinlemedeyim kaydirigubbakcemile3

Ooo biblolar geliyor. Hadi bakalım bekliyoruz resimleri a.s.

Buyrun bakalım teyzoşlar. Siz kızımın odasına yorum yapın bende o arada kahvaltı edeyim geliyorum a.s.

..: Güzel prensesim DEFNE'min Odası :.. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Ya walla oda çok güzel olmuş bayıldım ben resmen , o küçük küçük çoraplar yok mu hele çok şeker olmuşlar. ınşallah o odada bebişinle çok güzel vakitler geçirirsin...:)

bengicim günaydın kusura bakma canımya bir yandan çalışıyorum bir yandan buraya cevap yazıyorummm atlamışım...
yok be canım laf attım öylesine bilerek yaptığını düşünmedim zaten kolay gelsin sana ne zaman bırakacaksın çalışmayı
kızlar günaydın doktor sizi nekadar zaman arayala çagırıyo kontrollere
bebişlerini görecek annelere çok özeniyorum benim daha çooooooooooooookkk var doktorumistersen 15 gün sonra gel ama her şey yolunda gelmesen de olur dedi dayanamazsam gidip göreceğim

sana afiyet olsun canım hemen bakacağım güzel kızının odasına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…