herkese günaydııııınnnnn...
şöyle bi geçmişe göz attım
KIVILCIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUUUUUUUUUUUNNNN a.s.
Alyssa aramızda hoş geldin sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucağına
cerencim yorma sakın kendini
gece kuşları yok tabi kız o saate kadar nasıl oturuyorsunuz helal size vallaha
kızlar günaydın herkese...
günaydın hoşgeldin cnma.s.
pınarcım burcucum günaydın...
iyidir pınarcım sen nasılsın bebişin nasıl
kızlar ben kaçtım
şu evi az daha toparlayayım
bugün annem gelebilir
hazırlık yaparız biraz
gelmezse yine burdayım
hepinizi öpüyorum
Sağolasın canım. Bebişim de iyi çok şükür. Karnı acıkmış. Yemek yiyeyim diye bi sağa gidiyo bi sola kaydirigubbakcemile3
Güle güle canım a.s.
Günaydın bacım. Nabersin tatlım?
Günaydın pınarcım, hemen ekle resimleri hemen bekliyorum meraklaaadelikafaduldendelikafaduldenyeni_anne , beyaz16 , bengi_ , tlyonl2009 günaydınlar bacılar a.s.
Herkeslere günaydınlar yavruşlar. Dünden beri napıyosunuz bakim keyifler yerinde mi?
Bizde kalktık kızımla. Geçmişi okuduk. Şimdi kahvaltımızı yapıcaz çok acıktık cokacimcoook
Sonrada odamız tamamlandı artık. Resimlerini ekleyeceğizzzz teyzoşlar bakalım beğenecek miiii hihoyyyt
a.s. Kızlar kargodan aradılar şimdi, bugün öğleden sonra biblolarımız geliyormuş, gelsinler bende serbet takımını biblolayıp eklicem, yorumlara açığızzzzzzz:1rolleyes::1rolleyes:yeniannecim sen nasılsııınnn :)
günaydın mayıs güzelleri!a.s.
sibiko dün okudum ama bitürlü yazamadım canım. inşallah bugün güzel haberlerle gelirsin. hem senin paşan kocaman olmuş korkmana gerek yok bundan sonra sanırım.
kıvılcım doğum günün kutlu olsun canım.a.s.
tutkun bebeğinin dönmesine sevindim güzelim.
bugün keyifler nasıl sizlerde?
benim biraz başım ağrıyor umarım geçer gün içinde. bugün kuzumu görmeye gideceğim. inşallah dönmüştür. heyecan yaptım.
ekle ekle pınarcım görelim biz de :)
günaydın mayıs güzelleri!a.s.
sibiko dün okudum ama bitürlü yazamadım canım. inşallah bugün güzel haberlerle gelirsin. hem senin paşan kocaman olmuş korkmana gerek yok bundan sonra sanırım.
kıvılcım doğum günün kutlu olsun canım.a.s.
tutkun bebeğinin dönmesine sevindim güzelim.
bugün keyifler nasıl sizlerde?
benim biraz başım ağrıyor umarım geçer gün içinde. bugün kuzumu görmeye gideceğim. inşallah dönmüştür. heyecan yaptım.
benim oğlan da çok sessiz bugün hayret çok şaşırdım dur ben bi gidip kendimi dinleyeyim paranoyak oldum sanırım artık ben
Günaydın pınarcım, hemen ekle resimleri hemen bekliyorum meraklaaadelikafaduldendelikafadulden
a.s. Kızlar kargodan aradılar şimdi, bugün öğleden sonra biblolarımız geliyormuş, gelsinler bende serbet takımını biblolayıp eklicem, yorumlara açığızzzzzzz:1rolleyes::1rolleyes:
yok be canım laf attım öylesine bilerek yaptığını düşünmedim zaten kolay gelsin sana ne zaman bırakacaksın çalışmayıbengicim günaydın kusura bakma canımya bir yandan çalışıyorum bir yandan buraya cevap yazıyorummm atlamışım...
bebişlerini görecek annelere çok özeniyorum benim daha çooooooooooooookkk var doktorumistersen 15 gün sonra gel ama her şey yolunda gelmesen de olur dedi dayanamazsam gidip göreceğimkızlar günaydın doktor sizi nekadar zaman arayala çagırıyo kontrollere
Tamam canım a.s.
Hoşgeldin canım. Ooo bugün kuzu görülecek he. Cumartesi gelse de bende görsem kızımı ya özledim valla hihoyyyt
Dinle canım. Bu zamanlarda önemli tabi. Bende sürekli dinlemedeyim kaydirigubbakcemile3
Ooo biblolar geliyor. Hadi bakalım bekliyoruz resimleri a.s.
Buyrun bakalım teyzoşlar. Siz kızımın odasına yorum yapın bende o arada kahvaltı edeyim geliyorum a.s.
..: Güzel prensesim DEFNE'min Odası :.. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?