2009 Mayıs Anneleri

pınarcım sağol vallahi oğlumu coşturdu odan nasıl rahatladım üzülmüştüm hareketsiz diye bayıldık bayıldık odana düşün oğluşum bile tepki verdi yani:)

arkadaşlar ne yapıyorsunuz herkese selammmm
özledim sizleri ya..evdeyim ama artık sizinle görüşemez oldum..bu çok kötü oluyor..
herkes iyi umarım.

kızlarrr günaydınhihoyyyt ben bugün işe gitmdim hala yatakta keyif yapıyorumnaniknanik off bikendime geleyim temizliğe girişeceğim,Pınarcım bayıldım bayıldım çok güzel prensesinin odasıhihoyyyt Kıvılcım canım iyiki doğdun:teytey:

ay canım sen nerelerdesin böyle bende çok sık giremiyorum ama girdiğimdede senigöremiyorum bebişin nasıl canım

sağol canım izindeyim bende. evde de internet yok.o yüzden görüşemez olduk.işyerinde hergün giriyordum.bebişimde iyi çok şükür kıpır kıpır az kaldı doğuma.25 nisan görünüyor şu an.
sen nasılsın iyisin demi?

kızlar günaydın doktor sizi nekadar zaman arayala çagırıyo kontrollere
cnm 2 haftada 1 gidiyoruz biz
Cnm afiyet olsun hemen baakıyoruuuuuuuuum
özledim sizleri ya..evdeyim ama artık sizinle görüşemez oldum..bu çok kötü oluyor..
herkes iyi umarım.
Hoşgeldin cnm,bizde seni özledik yavs, int. bağlattırsana evineee

Günaydın cnm, çok yorma kendini

hoşbulduk burcucum ne yapıyım valla bende istiyorum net te eşim istemiyor zaten akşama kadar işyerinde giriyoruz diyor.bende artık arada annemgile geldikçe giriyorum..

kızlar günaydın doktor sizi nekadar zaman arayala çagırıyo kontrollere

Günaydın canım valla şimdiye kadar bi sorun olmazsa ayda bir çağırıyordu. Bu cumartesi kontrolümüz var. Heralde artık 15'de yada haftada bir çağırır a.s.

çok güzel olmuş bebegin güle güle kullansın saglıkla büyüsün

Çok tşk ederimmmm a.s.

Ya walla oda çok güzel olmuş bayıldım ben resmen , o küçük küçük çoraplar yok mu hele çok şeker olmuşlar. İnşallah o odada bebişinle çok güzel vakitler geçirirsin...:)

Çok tşk ederim canım. Allah hepimizin bebeklerine herşeyin en güzelini nasip etsin inşallah hihoyyyt

pınarcım sağol vallahi oğlumu coşturdu odan nasıl rahatladım üzülmüştüm hareketsiz diye bayıldık bayıldık odana düşün oğluşum bile tepki verdi yani:)

Sağoalsın canım. Oooo oğluş beğendi yani kızımın odasını. Çok sevindim canım a.s.

herkes iyi umarım.

Bacımmmmm hoşgeldin ya. Özledik valla seni. Yokluğun belli oluyor. Nasılsın bakim? Evde iki gününü nasıl geçirdin tatlım?

Ohhh keyifçi anne. İyi yaptın canım dinlen. Aman temizlik memeizlik yorma kendini. Evdesin madem dinlen bacım...

Çok tşk ederim teyzesi. Allah daha güzellerini tüm bebişlerimize nasip etsin inşallah a.s.

merhaba herkese nasılsınız kızlar biz geldik doktordan kızım 1900 gram olmuş maşallah doktor ultrasonla bakarken kızımda tekmeliyordu :))))))))))))))))))))) raporumuda aldım ay sonuna kadar çalışacağım

kızlar raporun aslını fotokobisini mi iş yerine verdiniz ik yokta size sorayım dedim

herkes iyi umarım.

cnm 2 haftada 1 gidiyoruz biz

Cnm afiyet olsun hemen baakıyoruuuuuuuuum

Hoşgeldin cnm,bizde seni özledik yavs, int. bağlattırsana evineee

Günaydın cnm, çok yorma kendini

sanada günaydın canımhihoyyyt saat kaç oldu hala başlayamadım temizliğekaydirigubbakcemile3
Buarada kızlar benim çok akıntım oluyor sizdede oluyormu:uhm: dr.gitsemmi acaba cumartesigünü kontrolümvar yoksa onu beklesemmi:uhm:

canım maşallah bebişine benden orjinalini istediler onu verdim fotokopisi bende

hoşbulduk burcucum ne yapıyım valla bende istiyorum net te eşim istemiyor zaten akşama kadar işyerinde giriyoruz diyor.bende artık arada annemgile geldikçe giriyorum..

Ama artık evdesin yaaaa kızcam o eşine heeee klava: Şaka bir yana olsun bacım sen iyi olda cepten de haberleşiriz a.s.

Hoşgeldin canım. Oh maşallah Duru'ma benimmmm Şeniz

Pınarcım bayıldım bayıldım, harika olmuş elinize sağlık

Çok tşk ederim canım a.s.

Canım bende de oluyor akıntı bayağı. Ama doktorum sarı değilse ve koku yoksa sorun yok dedi. Senin ne durumda?

Öyle tabi cnm, tüm gün işyerinde ztn int. başında olunuyo, artık annemden girersin, ama habersiz bırakma biziiiiiiiii

Maşallah prensesineee annişi,biras yaramazmı olcak ne, artık izin gününde belli olmuş ne güzel,şişlikleri sordunmu, unuttum demeee

Canım bende de oluyor akıntı bayağı. Ama doktorum sarı değilse ve koku yoksa sorun yok dedi. Senin ne durumda?

canım sarı değil,kokuda yok ama ilk başta su gibiydi şimdi koyu pelte pelte geliyor:uhm: haninişan geliyormuş ya o nasıl bişey acaba çokmu gelmesi gerekiyor acaba onun için

ilgincim hoşgeldin maşşalahh kızına..canım raporun fotokopisini ben işyerinin muhasebecisine verdim.

hoşbulduk pınarcım valla bende sizleri çok özledim.evde günler çok güzel geçiyor.işteyken her yerim ağrıyordu kasıklarım filan.şimdi o oağrılarım hiç kalmadı dinlediğim için. çok iyiyim yani. arada bazen sıkılıyorum ama..bugünde sabah 8,5 ta kalktım uykum kaçtı. annemgile geldim bende bakim kızlar ne yapıyor diye.işte böyle canım
siz nasılsınız defneyle kuzumuz iyimi?

ay canım ya maşallah durumuza.sen bgn doktordaydın demek. tabi ben giremediğim için haberim yoktu. büyümüş prenses valla
canım raporun fotokopisini vercen işyerine asıllar hep sende kalcak.

canım sarı değil,kokuda yok ama ilk başta su gibiydi şimdi koyu pelte pelte geliyor:uhm: haninişan geliyormuş ya o nasıl bişey acaba çokmu gelmesi gerekiyor acaba onun için

Canım benimkide koyu bi eşkilde ama dediğim gibi sarı ve kokulu değil. O yüzden sorun değil demişti doktorum. Nişan bildiğim kadarıyla daha pembemsi ve afedersin ama sümük gibi oluyormuş. Benim 7.ayda gelmişti nişan ama henüz tam oluşmadığı için su gibiydi. Hem nişan öyle devamlı gelmez bir kere geliyo bildiğim :uhm:

İyi yaptın canım arada yormadan kendini gel böyle annene. Bizde seni görmüş oluruz. Evde olmazk güzel ya. Bazen sıkılıyor insan ama insanın evi gibisi yokmuş dimi bacım hihoyyyt

Valla bizde iyiyiz teyzoşumuz nasıl olalım. Yalancı sancılar devam ediyor. Hafta sonu da kontrolümüz var. Bakalım doktorumuz doğum tarihi ve şekliyle ilgili ne diyecek :uhm:

Sen nasılsın oğluşum nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…