arkadaşlar ne yapıyorsunuz herkese selammmm
özledim sizleri ya..evdeyim ama artık sizinle görüşemez oldum..bu çok kötü oluyor..
herkes iyi umarım.
ay canım sen nerelerdesin böyle bende çok sık giremiyorum ama girdiğimdede senigöremiyorum bebişin nasıl canım
cnm 2 haftada 1 gidiyoruz bizkızlar günaydın doktor sizi nekadar zaman arayala çagırıyo kontrollere
Cnm afiyet olsun hemen baakıyoruuuuuuuuumTamam canım a.s.
Hoşgeldin canım. Ooo bugün kuzu görülecek he. Cumartesi gelse de bende görsem kızımı ya özledim valla hihoyyyt
Dinle canım. Bu zamanlarda önemli tabi. Bende sürekli dinlemedeyim kaydirigubbakcemile3
Ooo biblolar geliyor. Hadi bakalım bekliyoruz resimleri a.s.
Buyrun bakalım teyzoşlar. Siz kızımın odasına yorum yapın bende o arada kahvaltı edeyim geliyorum a.s.
..: Güzel prensesim DEFNE'min Odası :.. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Hoşgeldin cnm,bizde seni özledik yavs, int. bağlattırsana evineeearkadaşlar ne yapıyorsunuz herkese selammmm
özledim sizleri ya..evdeyim ama artık sizinle görüşemez oldum..bu çok kötü oluyor..
herkes iyi umarım.
kızlarrr günaydınhihoyyyt ben bugün işe gitmdim hala yatakta keyif yapıyorumnaniknanik off bikendime geleyim temizliğe girişeceğim,Pınarcım bayıldım bayıldım çok güzel prensesinin odasıhihoyyyt Kıvılcım canım iyiki doğdun:teytey:
kızlar günaydın doktor sizi nekadar zaman arayala çagırıyo kontrollere
çok güzel olmuş bebegin güle güle kullansın saglıkla büyüsün
Ya walla oda çok güzel olmuş bayıldım ben resmen , o küçük küçük çoraplar yok mu hele çok şeker olmuşlar. İnşallah o odada bebişinle çok güzel vakitler geçirirsin...:)
pınarcım sağol vallahi oğlumu coşturdu odan nasıl rahatladım üzülmüştüm hareketsiz diye bayıldık bayıldık odana düşün oğluşum bile tepki verdi yani:)
herkes iyi umarım.
kızlarrr günaydınhihoyyyt ben bugün işe gitmdim hala yatakta keyif yapıyorumnaniknanik off bikendime geleyim temizliğe girişeceğim,Pınarcım bayıldım bayıldım çok güzel prensesinin odasıhihoyyyt Kıvılcım canım iyiki doğdun:teytey:
herkes iyi umarım.
cnm 2 haftada 1 gidiyoruz biz
Cnm afiyet olsun hemen baakıyoruuuuuuuuum
Hoşgeldin cnm,bizde seni özledik yavs, int. bağlattırsana evineee
Günaydın cnm, çok yorma kendini
merhaba herkese nasılsınız kızlar biz geldik doktordan kızım 1900 gram olmuş maşallah doktor ultrasonla bakarken kızımda tekmeliyordu :))))))))))))))))))))) raporumuda aldım ay sonuna kadar çalışacağım
kızlar raporun aslını fotokobisini mi iş yerine verdiniz ik yokta size sorayım dedim
hoşbulduk burcucum ne yapıyım valla bende istiyorum net te eşim istemiyor zaten akşama kadar işyerinde giriyoruz diyor.bende artık arada annemgile geldikçe giriyorum..
merhaba herkese nasılsınız kızlar biz geldik doktordan kızım 1900 gram olmuş maşallah doktor ultrasonla bakarken kızımda tekmeliyordu :))))))))))))))))))))) raporumuda aldım ay sonuna kadar çalışacağım
kızlar raporun aslını fotokobisini mi iş yerine verdiniz ik yokta size sorayım dedim
Pınarcım bayıldım bayıldım, harika olmuş elinize sağlık
sanada günaydın canımhihoyyyt saat kaç oldu hala başlayamadım temizliğekaydirigubbakcemile3
Buarada kızlar benim çok akıntım oluyor sizdede oluyormu:uhm: dr.gitsemmi acaba cumartesigünü kontrolümvar yoksa onu beklesemmi:uhm:
Öyle tabi cnm, tüm gün işyerinde ztn int. başında olunuyo, artık annemden girersin, ama habersiz bırakma biziiiiiiiiihoşbulduk burcucum ne yapıyım valla bende istiyorum net te eşim istemiyor zaten akşama kadar işyerinde giriyoruz diyor.bende artık arada annemgile geldikçe giriyorum..
Canım bende de oluyor akıntı bayağı. Ama doktorum sarı değilse ve koku yoksa sorun yok dedi. Senin ne durumda?
Günaydın canım valla şimdiye kadar bi sorun olmazsa ayda bir çağırıyordu. Bu cumartesi kontrolümüz var. Heralde artık 15'de yada haftada bir çağırır a.s.
Çok tşk ederimmmm a.s.
Çok tşk ederim canım. Allah hepimizin bebeklerine herşeyin en güzelini nasip etsin inşallah hihoyyyt
Sağoalsın canım. Oooo oğluş beğendi yani kızımın odasını. Çok sevindim canım a.s.
Bacımmmmm hoşgeldin ya. Özledik valla seni. Yokluğun belli oluyor. Nasılsın bakim? Evde iki gününü nasıl geçirdin tatlım?
Ohhh keyifçi anne. İyi yaptın canım dinlen. Aman temizlik memeizlik yorma kendini. Evdesin madem dinlen bacım...
Çok tşk ederim teyzesi. Allah daha güzellerini tüm bebişlerimize nasip etsin inşallah a.s.
canım sarı değil,kokuda yok ama ilk başta su gibiydi şimdi koyu pelte pelte geliyor:uhm: haninişan geliyormuş ya o nasıl bişey acaba çokmu gelmesi gerekiyor acaba onun için
hoşbulduk pınarcım valla bende sizleri çok özledim.evde günler çok güzel geçiyor.işteyken her yerim ağrıyordu kasıklarım filan.şimdi o oağrılarım hiç kalmadı dinlediğim için. çok iyiyim yani. arada bazen sıkılıyorum ama..bugünde sabah 8,5 ta kalktım uykum kaçtı. annemgile geldim bende bakim kızlar ne yapıyor diye.işte böyle canım
siz nasılsınız defneyle kuzumuz iyimi?
ay canım ya maşallahdurumuza.sen bgn doktordaydın demek. tabi ben giremediğim için haberim yoktu. büyümüş prenses valla
canım raporun fotokopisini vercen işyerine asıllar hep sende kalcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?