cnm 2 haftada 1 gidiyoruz biz
Cnm afiyet olsun hemen baakıyoruuuuuuuuum
Hoşgeldin cnm,bizde seni özledik yavs, int. bağlattırsana evineee
Günaydın cnm, çok yorma kendini
hoş geldin nerelerdesin yaaaarkadaşlar ne yapıyorsunuz herkese selammmm
özledim sizleri ya..evdeyim ama artık sizinle görüşemez oldum..bu çok kötü oluyor..
herkes iyi umarım.
hoş geldin semra dikkat et kendine benim de yapmam lazım akşama arkadaşım ve eşi gelecek ama üşeniyorum vallahikızlarrr günaydınhihoyyyt ben bugün işe gitmdim hala yatakta keyif yapıyorumnaniknanik off bikendime geleyim temizliğe girişeceğim,Pınarcım bayıldım bayıldım çok güzel prensesinin odasıhihoyyyt Kıvılcım canım iyiki doğdun:teytey:
hoş geldiiiinnnn :) maşallah Duru'muz kocaman olmuşmerhaba herkese nasılsınız kızlar biz geldik doktordan kızım 1900 gram olmuş maşallah doktor ultrasonla bakarken kızımda tekmeliyordu :))))))))))))))))))))) raporumuda aldım ay sonuna kadar çalışacağım
kızlar raporun aslını fotokobisini mi iş yerine verdiniz ik yokta size sorayım dedim
İyi yaptın canım arada yormadan kendini gel böyle annene. Bizde seni görmüş oluruz. Evde olmazk güzel ya. Bazen sıkılıyor insan ama insanın evi gibisi yokmuş dimi bacım hihoyyyt
Valla bizde iyiyiz teyzoşumuz nasıl olalım. Yalancı sancılar devam ediyor. Hafta sonu da kontrolümüz var. Bakalım doktorumuz doğum tarihi ve şekliyle ilgili ne diyecek :uhm:
Sen nasılsın oğluşum nasıl ?
ya benim doktor biay sonra çagırdıda merakettim
merhaba herkese nasılsınız kızlar biz geldik doktordan kızım 1900 gram olmuş maşallah doktor ultrasonla bakarken kızımda tekmeliyordu :))))))))))))))))))))) raporumuda aldım ay sonuna kadar çalışacağım
kızlar raporun aslını fotokobisini mi iş yerine verdiniz ik yokta size sorayım dedim
ben özel muayenehanesine gidiyorum bana da 1 ay sonraya randevu verdi ama çok istersen 15 gün sonra gel dedi her şey normalmiş gerek yok dedi
İyi yaptın canım arada yormadan kendini gel böyle annene. Bizde seni görmüş oluruz. Evde olmazk güzel ya. Bazen sıkılıyor insan ama insanın evi gibisi yokmuş dimi bacım hihoyyyt
Valla bizde iyiyiz teyzoşumuz nasıl olalım. Yalancı sancılar devam ediyor. Hafta sonu da kontrolümüz var. Bakalım doktorumuz doğum tarihi ve şekliyle ilgili ne diyecek :uhm:
Sen nasılsın oğluşum nasıl ?
semracım pınarım burcum tülaycım ojefıstığım sağolun kızlar :)))))))))))))
burcu tatlım tekrar sordum şişkinlilk normal mi diye tansiyonun normalse endişelenme dedi
hoş geldin nerelerdesin yaaa
hoş geldin semra dikkat et kendine benim de yapmam lazım akşama arkadaşım ve eşi gelecek ama üşeniyorum vallahi
hoş geldiiiinnnn :) maşallah Duru'muz kocaman olmuş
gerçekten evde olmak gibisi yok :)
Canım benimkide koyu bi eşkilde ama dediğim gibi sarı ve kokulu değil. O yüzden sorun değil demişti doktorum. Nişan bildiğim kadarıyla daha pembemsi ve afedersin ama sümük gibi oluyormuş. Benim 7.ayda gelmişti nişan ama henüz tam oluşmadığı için su gibiydi. Hem nişan öyle devamlı gelmez bir kere geliyo bildiğim :uhm:
hoş geldin nerelerdesin yaaa
hoş geldin semra dikkat et kendine benim de yapmam lazım akşama arkadaşım ve eşi gelecek ama üşeniyorum vallahi
hoş geldiiiinnnn :) maşallah Duru'muz kocaman olmuş
sagol canım senin normalmi benimki belli degik konuşmadıkdaha
çok sağol canım cumartesiye kadar bekliyeyim bari Allahtan kızım çok hareketlide içim biraz rahat
hoşbulduk bengicim sen nasılsın bebikin nasıl tatlım ay kızlar takıldım buraya çıkamıyorum temizlik beni bekler ben kaçayım en iyisi gene gelirim
pınar odaya bayıldım valla bitanem defneme yakışır prensesler gibi uyur içinde hayırlısıyla
sagol canım senin normalmi benimki belli degik konuşmadıkdaha
ay hadi bakalım hayırlısı olsun.bizimki biraz sezeryandan yana ama ben hala tam karar veremedim. doktor risk almayalım dedi. bebek iri olunca. ama herkes doğurursun diyor.her kafadan bir ses çıkıyor ne yapcam bilmiyorum.hayırlısı valla hepimiz için
banucum şişme mi oluyor sende canım. benimde sadece ayak bileklerimde olmaya başladı.yeni yeni.çok değil ama az.
Alyssa hosgeldin...a.s.
Kıvılcim dogum gunun kutlu olsun...hihoyyyt
Temizlige girisen arkadaslar fazla yormayin kendinizi ve bebislerinizi.klava:
Ben de bugun bi kuafor guzellik salonu yapayim diyorum, yarin bir komsum davet etti... Eh... Bakimsizlik had safhada bu aralar...
çok sağol canım cumartesiye kadar bekliyeyim bari Allahtan kızım çok hareketlide içim biraz rahat
hoşbulduk bengicim sen nasılsın bebikin nasıl tatlım ay kızlar takıldım buraya çıkamıyorum temizlik beni bekler ben kaçayım en iyisi gene gelirim
cerencim hoşgeldinn seni aramızda görmek güzel::)) darısı bize inş.izinli olmak çok güzel demi):)
Sagolun kızlar cevaplarınız İÇİn
ben bİlmedİgİm İÇİn tam sagolun
pınarcım haftaya bugün tekrar gitcem doktora zaten. bakalım o zaman kilosu filan ne durum da olacak. o gün kesinleşir sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?