2009 Mayıs Anneleri

semracım pınarım burcum tülaycım ojefıstığım sağolun kızlar :)))))))))))))

burcu tatlım tekrar sordum şişkinlilk normal mi diye tansiyonun normalse endişelenme dedi

arkadaşlar ne yapıyorsunuz herkese selammmm
özledim sizleri ya..evdeyim ama artık sizinle görüşemez oldum..bu çok kötü oluyor..
herkes iyi umarım.
hoş geldin nerelerdesin yaaa
hoş geldin semra dikkat et kendine benim de yapmam lazım akşama arkadaşım ve eşi gelecek ama üşeniyorum vallahi
hoş geldiiiinnnn :) maşallah Duru'muz kocaman olmuş

gerçekten evde olmak gibisi yok :)

maşallah canım allah saglıkla dogdukları günüde göstersin şimdi kaçgün arayla çagırdı bidaha

ay hadi bakalım hayırlısı olsun.bizimki biraz sezeryandan yana ama ben hala tam karar veremedim. doktor risk almayalım dedi. bebek iri olunca. ama herkes doğurursun diyor.her kafadan bir ses çıkıyor ne yapcam bilmiyorum.hayırlısı valla hepimiz için

semracım pınarım burcum tülaycım ojefıstığım sağolun kızlar :)))))))))))))

burcu tatlım tekrar sordum şişkinlilk normal mi diye tansiyonun normalse endişelenme dedi

banucum şişme mi oluyor sende canım. benimde sadece ayak bileklerimde olmaya başladı.yeni yeni.çok değil ama az.

Alyssa hosgeldin...a.s.
Kıvılcim dogum gunun kutlu olsun...hihoyyyt

Temizlige girisen arkadaslar fazla yormayin kendinizi ve bebislerinizi.klava:

Ben de bugun bi kuafor guzellik salonu yapayim diyorum, yarin bir komsum davet etti... Eh... Bakimsizlik had safhada bu aralar...

ay valla buralardayım da izne çıkınca ayrı kaldık. sormayın..evde net yokta bizim.annemlere geldimde ordan giriyorum şu an. özledim sizleri

çok sağol canım cumartesiye kadar bekliyeyim bari Allahtan kızım çok hareketlide içim biraz rahat

hoşbulduk bengicim sen nasılsın bebikin nasıl tatlım ay kızlar takıldım buraya çıkamıyorum temizlik beni bekler ben kaçayım en iyisi gene gelirim

cerencim hoşgeldinn seni aramızda görmek güzel::)) darısı bize inş.izinli olmak çok güzel demi):)

sagol canım senin normalmi benimki belli degik konuşmadıkdaha

bir ay önce gittiğimizde bundan sonra 32 den sonra 15 te bir alırız demişti 32 de gittim gerek görmedi normal doğum istiyorum dedim hiçbir engel yok şu anda ama kararını kesinleştir dedi bana istersen de 15 gün sonra gel dedi

iyiyiz canım oğluşum da ben de ... şimdi gidip annemde yemek yiyeceğim sonra da yapayım artık ben de temizliğimi

pınar odaya bayıldım valla bitanem defneme yakışır prensesler gibi uyur içinde hayırlısıyla

Sağolasın bitanem. Allah Duru'ma daha güzellerini nasip etsin inşallah a.s.

gerçekten evde olmak gibisi yok :)

Dimi ama hihoyyyt

sagol canım senin normalmi benimki belli degik konuşmadıkdaha

Canım zaten bu haftalarda konuşulmaz. Şu anda herşey yolundaysa 36-37'de falan çatı kontrolü yapar. Ondan sonra konuşulur. Bizde heralde bu hafta sonu konuşuruz bakalım :uhm:

Valla bacım kimseyi dinleme. En önemlisi doktora güvenmek. Birlikte konuşun karar verin a.s.

Git bacım git arada lazım öyle hihoyyyt

Çok rahatsız olduysan bi tel aç sor canım ama sorun yoktur diye düşünüyorum. Genelde hepimizde oluyor yerimseniben

pınarcım haftaya bugün tekrar gitcem doktora zaten. bakalım o zaman kilosu filan ne durum da olacak. o gün kesinleşir sanırım.

Sagolun kızlar cevaplarınız İÇİn
ben bİlmedİgİm İÇİn tam sagolun

Sende sağol canım. Her zaman yardımcı oluruz a.s.

pınarcım haftaya bugün tekrar gitcem doktora zaten. bakalım o zaman kilosu filan ne durum da olacak. o gün kesinleşir sanırım.

Hadi hayırlısı bitanem. Sağlıkla doğsunlarda ne şekilde olursa olsun boşver a.s.

Bu arada sen kızımın odasını gördün mü teyzesiiiii???

Günaydın canlarım
Geçmişin hepsini okuyamadım umarım kimsede birşeycik yoktur.

Pınarcım odan süper olmuş maşallah nazar değmesin canım.Bizde dün annemle dolapları yerleştirdik bir kaç eksesuarım tamamlansın göstericem bende ama akşamdan beri dolapları açıp açıp bakıyorum ya misler gibi.

Kıvılcım doğum günün kutlu olsun canım.

Sibiko sanada geçmiş olsun canım umarım önemli birşey yoktur ama üzülme stres yapma büyüdü artık beişler.

Kızlar sanki bugun oğlum cıkıcak gibi kasılıyor ve bıçak giriyor gibi sancılanıyorum yalancı sancılar heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…