2009 Mayıs Anneleri

canım bakcam herkes yazmış çok güzel diyede bir fırsat bulamadım bu arada merakım dan da çatladım hani. dur şimdi bakıyım fırsat bu fırsat.

Hoşgeldin canım. Çok tşk ederim. Bizde resimleri bekliyoruz tamamlar tamamlamaz yolla mutlaka. Evet ya ben hala günde 50 kere giriyorum kızımın odasına. Annem koklaya koklaya bitirdin odanın kokusunu diyor kaydirigubbakcemile3

Yalancı sancılardır bacım. Düzenli değilse sorun yok yerimseniben

kızlar sibikoya ne oldu yaaa

Sibiko'nun mesajı aşağıda canım a.s.

pınarcım hangi topikte canım?

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/269562-guzel-prensesim-defnemin-odasi.html

ya sibikoya üzüldüm o neymiş öyle bunda çıkan pek anlamadım ama inşallah kötü bişey değildir. canım ya. çok geçmiş olsun valla.

pınarrrrrrrrrrrr odanıza bayıldım bayıldım bu nasıl güzel bir oda böyle annesi. maşallah canım ya çok güzel dekore etmişin.güle güle yatsın prenses inşallah...darısı benim oğlumun odasına.yavrumun bir tane beşiği var teyzesi.

Kızlar ya bende bu hafta doktora kontrole gidicem çatı kontrolü yapacak heralde ona göre de doğum şekli için birşey söylecek sanırsam; normal gibi gözüküo demişti geçenlerde ama bakalım...O muayenede beni bir geriyorki sormayın :) Eğer normal doğum yaparsam normal mi, epiduralle normal mi yapsam bilemedim. Çok küçükte olsa felç kalma riski var ama korkuoyorum. Doktorum kolay falan dedi ama şans bu ya gelir ya beni bulursa cok kararsızım , korkmaya başladım...

ceren canım allah nasip ederse haftaya cuma son...

Oh ohhhh az kaldı azzz hihoyyyt

Canım kaşıntısı vardı doktoru dün aramış gel demiş hemen doktorda. Bakalım test sonuçları çok iyi çıkacak inşallah :Saruboceq:

Sağolasın canım Allah razı olsun. Daha güzelleri senin oğluşunun olsun inşallah Yaza hazır olacak dimi inşallah oğluşumun odasıda hihoyyyt

Canım çatı muayenesi kendini kasmadığın sürece rahatsız edici değilmiş. Benim hastanede yattığım dönemde rahim ağzında yumuşama var diye doktor kaç kere kontrol yaptı. Kasmayınca acı hissetmiyorsun. Doğum şekli içinde aklına öyle şeyler getirme. Bakarsın sancıları az hissedersin epidurale gerek bile kalmaz hihoyyyt

evet pınar inşallah yaza alıcaz çocuk odasını ne yapalım hayırlısı olsun.

ya sibikoda ne çıkabilirki ben anlamadım.:uhm:test sonucuna göre ne olabilir yani?

evet pınar inşallah yaza alıcaz çocuk odasını ne yapalım hayırlısı olsun.

ya sibikoda ne çıkabilirki ben anlamadım.:uhm:test sonucuna göre ne olabilir yani?

Çok güzel bir oda yapacağına inanıyorum canım. Zevkli kızsın sen a.s.

Saolun kızlar iyi dilekleriniz için şüphelenilen hastalık ise bebekte gelişme geriliği ve hatta anne karnında ölüme neden olabiliyormuş allah korusun:Saruboceq:

Eğer test sonuçlarında bişeyler çıkarsa doğum yapacak canım. Zaten 37 haftalık oluyor. Canını sıkmasına gerek yok. Kilosu da gayet iyi. Sağ salim alır oğluşunu kucağına :Saruboceq:

günaydin tünaydin kizlar a.s.

herkes iyidir inşaAllah?? sibiko ve akmandan haber yok galiba :S

Tünaydın canım hoşgeldin. Yok ya ikisinden de bi haber yok. Sibel sanırım hala hastanede :uhm: Akman'ın da görümcesi bi bilgi vermedi daha :uhm:

Sen nasılsın?

evet pınarcım az kaldı.odanıza bayılşdım gerçi o topiğe yazdım düşüncelerimi):):

Sağolasın canım çok tşk ederim a.s. Çok sevindim hepinizin beğenmesine. Alırken de , yaparken de kızlar olsa böyle derdi, şöyle derdi dedim hep. Eşim de o zaman kızlara soralım ne alacağımızı diye dalga geçti benimle kaydirigubbakcemile3

Bu arada Sibel'e mesaj attım şimdi. Belki hala doktorun yanındadır diye aramak istemedim. Bakalım cevap versin de bi içimiz rahat etsin :Saruboceq:

püff inşaAllah biran önce haber cikar..

hoşbulduk canim..cok sukur..sen nasilsin? odaya bayildim bayildim :)) ellerinize saglik cok güzel olmus

ay sibikocum ya ilahi duyduklarıma inanamadım valla. hayırlısıyla sonuçların iyi çıkacak canım. sen içini rahat tut tamam mı. biz dua ediyoruz. :Saruboceq: allah korusun birşey olmaz ama zaten bebiş büyüdü annesi.doğum yapsanda birşeycikler olmaz yağızımıza.hemen kucağına alıverirsin annesi. canım üzülme ne olur ben artık sık giremiyorum. inşallah doktor sonuçların temiz çıkar bitanem öptüm.

kızlar ben çıkmak zorundayım şu an. ama sibikoyuda çok merak ediyorum. kontorum yok benim. pınarcım sen haber gelirse bana msj atabilirmisin durumuyla ilgili tabi atabilirsen canım. ben sana çağrı düşerim msj gelince. çok öpüyorum hepinizi kendinize ve bebişlere iyi bakın tamam mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…