Sende sağol canım. Her zaman yardımcı oluruz a.s.
Hadi hayırlısı bitanem. Sağlıkla doğsunlarda ne şekilde olursa olsun boşver a.s.
Bu arada sen kızımın odasını gördün mü teyzesiiiii???
Günaydın canlarım
Geçmişin hepsini okuyamadım umarım kimsede birşeycik yoktur.
Pınarcım odan süper olmuş maşallah nazar değmesin canım.Bizde dün annemle dolapları yerleştirdik bir kaç eksesuarım tamamlansın göstericem bende ama akşamdan beri dolapları açıp açıp bakıyorum ya misler gibi.
Kıvılcım doğum günün kutlu olsun canım.
Sibiko sanada geçmiş olsun canım umarım önemli birşey yoktur ama üzülme stres yapma büyüdü artık beişler.
Kızlar sanki bugun oğlum cıkıcak gibi kasılıyor ve bıçak giriyor gibi sancılanıyorum yalancı sancılar heralde.
kızlar sibikoya ne oldu yaaa
Kızlar şimdi geldim doktorum ve cilt doktoru muayene etti.Birsürü kan ve idrar testi istediler.Benim miğdemde acayip bir yanma ve bazen sırta vuran ağrılar oluyordu safradan şüphelenmişlerdi ama hamilelik sebebiyle miğdeye endoskopi yapılamadığı için tanı konulmamıştı.Gavisgon vermişti onla idare ediyordum.O yüzden şüpheleri safranın tuzlarının vücut akışında normal olmaması sebebiyle bu kaşıntılar olabilirmiş riskli bir durum yarın sabah erkenden çağırdı doktorum sonuçlara göre bakıcaklar.Ama hamilelikte sadece karında değil aynı zamanda vücuttada kaşıntı minik kızarıklıklar olursa ihmal etmemek lazımmış.Sizde sadece cildin gerilmesi diye düşünmeyin kızlar doktorunuzla konuşun mutlaka.Benim kaşıntılar acayip oldu doktorum bir ilaç ve 3 merhemin karışımını kullanmamı söyledi.Yarın belli olcak bakalım bana dua edin kızlar bişey çıkmasın tahmin edilen şeyse hiç düşünmek bile istemiyorum senağlamasenağlama
pınarcım hangi topikte canım?
Sibiko'nun mesajı aşağıda canım a.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/269562-guzel-prensesim-defnemin-odasi.html
ceren canım allah nasip ederse haftaya cuma son...
ceren canım allah nasip ederse haftaya cuma son...
ya sibikoya üzüldüm o neymiş öyle bunda çıkan pek anlamadım ama inşallah kötü bişey değildir. canım ya. çok geçmiş olsun valla.
pınarrrrrrrrrrrr odanıza bayıldım bayıldım bu nasıl güzel bir oda böyle annesi. maşallah canım ya çok güzel dekore etmişin.güle güle yatsın prenses inşallah...darısı benim oğlumun odasına.yavrumun bir tane beşiği var teyzesi.
Kızlar ya bende bu hafta doktora kontrole gidicem çatı kontrolü yapacak heralde ona göre de doğum şekli için birşey söylecek sanırsam; normal gibi gözüküo demişti geçenlerde ama bakalım...O muayenede beni bir geriyorki sormayın :) Eğer normal doğum yaparsam normal mi, epiduralle normal mi yapsam bilemedim. Çok küçükte olsa felç kalma riski var ama korkuoyorum. Doktorum kolay falan dedi ama şans bu ya gelir ya beni bulursacok kararsızım , korkmaya başladım...
Oh ohhhh az kaldı azzz hihoyyyt
Canım kaşıntısı vardı doktoru dün aramış gel demiş hemen doktorda. Bakalım test sonuçları çok iyi çıkacak inşallah :Saruboceq:
Sağolasın canım Allah razı olsun. Daha güzelleri senin oğluşunun olsun inşallah Yaza hazır olacak dimi inşallah oğluşumun odasıda hihoyyyt
Canım çatı muayenesi kendini kasmadığın sürece rahatsız edici değilmiş. Benim hastanede yattığım dönemde rahim ağzında yumuşama var diye doktor kaç kere kontrol yaptı. Kasmayınca acı hissetmiyorsun. Doğum şekli içinde aklına öyle şeyler getirme. Bakarsın sancıları az hissedersin epidurale gerek bile kalmaz hihoyyyt
evet pınar inşallah yaza alıcaz çocuk odasını ne yapalım hayırlısı olsun.
ya sibikoda ne çıkabilirki ben anlamadım.:uhm:test sonucuna göre ne olabilir yani?
Saolun kızlar iyi dilekleriniz için şüphelenilen hastalık ise bebekte gelişme geriliği ve hatta anne karnında ölüme neden olabiliyormuş allah korusun:Saruboceq:
Yarın inşallah sonuçlar temiz çıkarda hiçbişeye gerek kalmaz olsada dediğiniz gibi oğluş büyüdü yarın 37 hafta olacak.Bakalım teyzeleri dualarınız oğlum için en hayırlısına sebep olacak diye düşünüyorum.Herkese iyi akşamlar bende çıkayım kocişe yarın giymesi için bişeyler ütüleyip yatarım yarın sabah erkenden hastaneye gidicem çünkü.
günaydin tünaydin kizlar a.s.
herkes iyidir inşaAllah?? sibiko ve akmandan haber yok galiba :S
günaydin tünaydin kizlar a.s.
herkes iyidir inşaAllah?? sibiko ve akmandan haber yok galiba :S
evet pınarcım az kaldı.odanıza bayılşdım gerçi o topiğe yazdım düşüncelerimi):):
Çok güzel bir oda yapacağına inanıyorum canım. Zevkli kızsın sen a.s.
Eğer test sonuçlarında bişeyler çıkarsa doğum yapacak canım. Zaten 37 haftalık oluyor. Canını sıkmasına gerek yok. Kilosu da gayet iyi. Sağ salim alır oğluşunu kucağına :Saruboceq:
Tünaydın canım hoşgeldin. Yok ya ikisinden de bi haber yok. Sibel sanırım hala hastanede :uhm: Akman'ın da görümcesi bi bilgi vermedi daha :uhm:
Sen nasılsın?
Günaydın canım senden iyisindir inşallah bende cok merak ettim ya sibikodan haber alırız inşallah ama akmana ulaşamıyoruzda
Yarın inşallah sonuçlar temiz çıkarda hiçbişeye gerek kalmaz olsada dediğiniz gibi oğluş büyüdü yarın 37 hafta olacak.Bakalım teyzeleri dualarınız oğlum için en hayırlısına sebep olacak diye düşünüyorum.Herkese iyi akşamlar bende çıkayım kocişe yarın giymesi için bişeyler ütüleyip yatarım yarın sabah erkenden hastaneye gidicem çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?