2009 Mayıs Anneleri

SEHERCİM TİCKERshack.com burdan yap tatlım kontrol paneline kilo takibi yerine kopyala yapıştır veya bana son adet tarihini söyle ben yaparım canım

canım ben beceremedın yaparsan cok sevınırım son adet tarıhım 29 temmuz
ama ben ıkı bebek olsun ıstıyorum veya ıkı takvım bırı kız bırı erkek ıcın
cok şeymı ıstedım:asigim:

Ilgin yok onu anladimda nasil koydun oraya takvimi yaparkenmi
sehercim yapiyorum 1 dk

canım tickershack adresine girdim
Baby and Child Age yazan yeri seçtim ordan kendime uygun resim seçtim zaten en sonunda bilgisayardan da yüklenebilecek bir bölüm var oradan ekledim canım

kızlar ya herşeye ağlıyorum tv bişey görsem ağlıyorum çok duygusalımm

ayyy benim de aynen. tv seyrederken saçma sapan seylere gözüm doluyor. Hayır bi de düzgün bir şeyler olsa gam yemiycem. mesela bu sabah Obama'nın konuşmasını dinlerken gözlerim doldu. bana neyse elin amerikanlısından ??? şaşırıyorum kendime çok benneyaptımki

ilgin ya ben senin nazar bocuğu koyduğun yere bebşim usg görüntürünü koyamıyorum çıldırcam

Arkadaşlar aranızda mide ekşime problemi olan var mı? Benim son bikaç gündür ne yesem midem ekşiyor. Artık salçamı dokunuyor, yoksa yağ mı anlamadım?

kızlar nereden giriyoruz buraya ... ya ben yapmıştım bir ara...ama o kopyalanacak yerde olmadı ...öyle bişey çıkmıyor....tekrar biriniz yazarmısınız zor olmazsa...rica etsem

bu arada kızlar kakao yağı alırsanız sakın esen marka almayın çoğu bozulmuş ve alırkende kapağını açıp bakın eğer üzeri kurumuşsa almayın..ben medikalde çalışıyorum...ve bu sorunla çok karşılaşıyoruz..

bende var malesef. her zaman değil gerçi. özellikle akşamları oluyor. biraz daha hafif yemeye çalışıyorum akşam yemeğinde.

Arkadaşlar aranızda mide ekşime problemi olan var mı? Benim son bikaç gündür ne yesem midem ekşiyor. Artık salçamı dokunuyor, yoksa yağ mı anlamadım?

canım benim sürekli var..ilk zamanlardan beri ama şimdilerde biraz daha azaldı....çok fena bişey...ben hiç kusmadım ama sabahları öğürmem oluuyor...birde bazen konuşurken uzun cümleler kurarsam boğazıma kadar geliyor sanki..hep tutuyorum kendimi...böyle dişlerimi sıkıyorum kusmamak için.o öğürmeleri bir serbest bıraksam bitmiştim..aklıma hep o an gelir sonra hep kusardım.

ben de hiç kusmadım ama keşke kussam da rahatlasam diye içimden geçmedi değil yani.bu öğürmeler de feci.

kızlar takvım ıcın teşekkurler ama akşama yapıştırıcam beceremedım sımdı cıkıyorum anneme gıdıcem
bu arada mıde ekşımesı ıcın gavıskon cok ıyı gelıyor ve gebelıkde hıc bır yan etkısı yok ayrıca bızler 3 ayı gectık bebeklerın organları oluştu bundan sonra ılac kullanımı daha kolay

teşekkür ederim ama ben daha geçmedim. 10+3 'üm. o yüzden çekiniyorum

miğde ekşimen bebişlerimizin saçları çıktığı için oluyor canım ben mümkün olduğunca ilaç kullanmıcam hamişlikte ilaca karşıyım

Ay tek değilmişim :) Benimde kusmam yoktu ama bu durum fenaymış. Ağzımın tadı kaçıyor. Ne yesem ağzımda gibi. Neyse dayanacağız artık. ay sonuna doğru geçmezse soracağım baklaım doktoruma var mı bi yolu diye. Sağolun kızlar. Demekki saçlar çıkıyor diyo çevremdeki herkes :) Y abu hamişliğin her dönmei farklı, her dönemi güzel :) Bakalım daha neler olucak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…