SEHERCİM TİCKERshack.com burdan yap tatlım kontrol paneline kilo takibi yerine kopyala yapıştır veya bana son adet tarihini söyle ben yaparım canım
Ilgin yok onu anladimda nasil koydun oraya takvimi yaparkenmi
sehercim yapiyorum 1 dk
kızlar ya herşeye ağlıyorum tv bişey görsem ağlıyorum çok duygusalımm
Arkadaşlar aranızda mide ekşime problemi olan var mı? Benim son bikaç gündür ne yesem midem ekşiyor. Artık salçamı dokunuyor, yoksa yağ mı anlamadım?
bende var malesef. her zaman değil gerçi. özellikle akşamları oluyor. biraz daha hafif yemeye çalışıyorum akşam yemeğinde.
canım benim sürekli var..ilk zamanlardan beri ama şimdilerde biraz daha azaldı....çok fena bişey...ben hiç kusmadım ama sabahları öğürmem oluuyor...birde bazen konuşurken uzun cümleler kurarsam boğazıma kadar geliyor sanki..hep tutuyorum kendimi...böyle dişlerimi sıkıyorum kusmamak için.o öğürmeleri bir serbest bıraksam bitmiştim..aklıma hep o an gelir sonra hep kusardım.
kızlar takvım ıcın teşekkurler ama akşama yapıştırıcam beceremedım sımdı cıkıyorum anneme gıdıcem
bu arada mıde ekşımesı ıcın gavıskon cok ıyı gelıyor ve gebelıkde hıc bır yan etkısı yok ayrıca bızler 3 ayı gectık bebeklerın organları oluştu bundan sonra ılac kullanımı daha kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?