benimde midem çok ekşiyor! doktor rennie şurup yazdı,çok iyi geliyor. hapı da var ama o kadar etkili olmuyo. şurubu içince hemen kesiyo ve uzun süre koruyor.hihoyyyt
MERABA KIZLAR BENDE YENI HAMILELERDENIM.4+5 sanırım.ama hala kalp atısını gormedık.kesede yok.kızımda sankı hemen görmüştuk,oyle hatırlıyorum.bu sefer gormedık mutlulukla karısık stres var içimde gorseydım rahatlıycaktım.mıde yanmalarına kıraker kızlar ıyı gelır bulantıyada.yatagınızdan kalmadan bır ıkı tane cubuk kıraker wc de son bulan kusmaları önluyor bırazda olsa.saglıkla ınsallah kucagımıza alırız.ilk bebekler daha heyecanlı oluyor eslerın tavrı bıle cok farklı tadını çıkarın kızlar
bu arada dün gelinligimi denedim hanimlar..söylemesi ayiptir fermuari bile kapayamadim :)))) ama bu şişliğin büyük etkisi var :)ama moralim bozuldu epey ne yalan söyliyim :) zaten hiçbişeyin içine de sigmiyorum artik..annem geçen sene bi pantolon almişti bana..ay dedim ne bişim şey bu böyle..arkasini düz dikmişler,ön tarafinin beli lastikli :) 1 senedir giymiyordum..bugun fark ettimki hamile pantolonuymus o :) ay nasil sevindim :)) bitek onun içine girebildim çünkü((((
eger bu bulanti devam ederse ben diyete girerim hanimlar :) yoksa işim zor valla..8-9.aylarda kapilardan sigmayabilirim :)))
BEN BUGÜN BEBİŞİMİDE GÖRDÜMM DR İYİ DEDİ ŞÜKÜRLER OLSUNN ..AMA BU KENDİ DR UM DEĞİL KUZUMU ÖZLEDİĞİM ZAMANLAR GİDİP GÖRÜYORUM ÇÜNKÜ ÇOK FAZLA İLGİLENMİYOLAR..SADECE 2 DK GÖSTERDİ :çok üzgünüm::çok üzgünüm: KENDİ DR UMDA COK UZAK HER HAFTA GİDEMİYORUMM...AMA OLSUN BEBİŞİMİ GÖRDÜM YİNEDE ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME :sm_cool::sm_cool: YAW BEN 13+6 OLDUM AMA HALA CİNSİYETİNİ GÖSTERMEDİİ :çok üzgünüm:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
arkadaşlar herkese günaydınlar umarım herkes iyiydir biz bebişimle yine işimize geldik allaha şükür iyiyiz
benim kusmalarım kesildi ama daha beter bir sorunum var tükürüklerim sürekli poşetle dolaşıyorum doktora sordum maalesef bazı gebelerrde aşırı tükürük salgısı oluyor dedi
artık kağıt mendil yetiştiremiyorum
benim gibi olan yok dimi
bide hazımsızlık çeken arkadşlar ben yağlı yediğimde oluyor yağ kullanımına dikkat etmek gerek
herkese sevgiler bebişlerimiz inş iyidir ben en son 22. ekimde gördüm bakalım iki hafta sonra tekrar gideceğim
günaydın herkese arkadaşlar nasılsınız
günaydın,iyiyiz ilgin cnm sen naıslsın?yemek yedik karnımız tok daha ne olsun :))inş yarın randevu alabilirsem dr.a gidicem,2li test de yaptırıcam,bursada bu testi nerde yaptırdınız hamişler,bir de fiyat bilgisi veririmisiniz ya,bazı yerlerde çok pahalı,kafam karıltı,parasında da değilim,sonuç doğru olsun yeter,teşekkürlerrr
günaydın arkadaşlar bende bişey sorucam ense ölçümü yaparken normal karından ı muayene ediyor lar?
kızlar günaydın çok zor bir gece geçirdim dün biraz başım ağrıyordu aksam üzeri biraz aç kaldım şiddetlendi yemek yedim biraz geçti ama zonkluyordu kafam sonra kustum biraz iyi gibi oldum fırsat bu fırsat hemen yattım ama gece 2.5 da kalktım başım çatlıyor ölüyorum resmen buz aldım kafama anlıma enseme olmuyor geçmiyor ....sonra uykuya dalmışım ama saat 4 de kalktım hala aynı deli olacam eşimi uyandırdım duş alayım dedim yok dedi....duşu sabah almıştım...o dedi ben ovayım başını
neyse ben dün üşüdüğümden kombiyi açmıştım ev hamam gibi olmuşdu ...eşim hemen kapattı kombiyi camları açtı tabi bunalırsın başın ağrır dedi.....sonrada ovdu sabah 5 de uyudum 6 ada kalktım
sersem gibiyim
günaydın,iyiyiz ilgin cnm sen naıslsın?yemek yedik karnımız tok daha ne olsun :))inş yarın randevu alabilirsem dr.a gidicem,2li test de yaptırıcam,bursada bu testi nerde yaptırdınız hamişler,bir de fiyat bilgisi veririmisiniz ya,bazı yerlerde çok pahalı,kafam karıltı,parasında da değilim,sonuç doğru olsun yeter,teşekkürlerrr
pnrhlt evet buhar makinası alacağım çünki bende alerjik astım var bebişlerimede kendimede almam lazım hamilelikde çıktı ortaya.......bakalım doktorumu arayp soracam ağrı kesici ne alayım diye
kızlar günaydın çok zor bir gece geçirdim dün biraz başım ağrıyordu aksam üzeri biraz aç kaldım şiddetlendi yemek yedim biraz geçti ama zonkluyordu kafam sonra kustum biraz iyi gibi oldum fırsat bu fırsat hemen yattım ama gece 2.5 da kalktım başım çatlıyor ölüyorum resmen buz aldım kafama anlıma enseme olmuyor geçmiyor ....sonra uykuya dalmışım ama saat 4 de kalktım hala aynı deli olacam eşimi uyandırdım duş alayım dedim yok dedi....duşu sabah almıştım...o dedi ben ovayım başını
neyse ben dün üşüdüğümden kombiyi açmıştım ev hamam gibi olmuşdu ...eşim hemen kapattı kombiyi camları açtı tabi bunalırsın başın ağrır dedi.....sonrada ovdu sabah 5 de uyudum 6 ada kalktım
sersem gibiyim
pnrhlt bitanem sen nasılsın bebişin nasıl annesi umarım herşey yolundadır :))))
Sağolasın canım benim iyiyiz çok şükür teyzesi. İkinci trimestere girdik şikayetlerimiz gitti keyfimiz yerinde :)
Dırımkızı sana özel mesaj atamıyormuşum canım. Bu buhar makinasıyla ilgili bi bilgi vericektim...
BEN BUGÜN BEBİŞİMİDE GÖRDÜMM DR İYİ DEDİ ŞÜKÜRLER OLSUNN ..AMA BU KENDİ DR UM DEĞİL KUZUMU ÖZLEDİĞİM ZAMANLAR GİDİP GÖRÜYORUM ÇÜNKÜ ÇOK FAZLA İLGİLENMİYOLAR..SADECE 2 DK GÖSTERDİ :çok üzgünüm::çok üzgünüm: KENDİ DR UMDA COK UZAK HER HAFTA GİDEMİYORUMM...AMA OLSUN BEBİŞİMİ GÖRDÜM YİNEDE ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME :sm_cool::sm_cool: YAW BEN 13+6 OLDUM AMA HALA CİNSİYETİNİ GÖSTERMEDİİ :çok üzgünüm:
çok sevindim sizin adınıza ohhh keyifler yerinde maşallah :))))
bitanem özel mesajım açık doluda değil kontrol ettim şimdia.s.:1hug:
Sağolasın canım benim iyiyiz çok şükür teyzesi. İkinci trimestere girdik şikayetlerimiz gitti keyfimiz yerinde :)
Dırımkızı sana özel mesaj atamıyormuşum canım. Bu buhar makinasıyla ilgili bi bilgi vericektim...
arkadaşlar merhabalar herkes iyidir umarım.başı ağrıyan arkadaşlar aynı dert bendede var.ama doktorum ilaç kullanmamı istemedi.o yüzden artık duş alıyorum alnıma patates koyup tülbentle bağlayıp yatıyorum iyi geliyor.annem söylemişti bunuda bana:)
herkese güzel bir gün diliyorum.bugün tam 12. haftadayız.midesi bulanmayanlara çok özendim şimdi.bulantıdan hamileliğimin keyfini çıkaramadım.bide üstüne mide yanması eklendi.kilo alan arkadaşlar olmuş bende tam tersi 3 kilo verdim.inşallah en kısa zamanda geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?