2009 Mayıs Anneleri

günaydın,iyiyiz ilgin cnm sen naıslsın?yemek yedik karnımız tok daha ne olsun :))inş yarın randevu alabilirsem dr.a gidicem,2li test de yaptırıcam,bursada bu testi nerde yaptırdınız hamişler,bir de fiyat bilgisi veririmisiniz ya,bazı yerlerde çok pahalı,kafam karıltı,parasında da değilim,sonuç doğru olsun yeter,teşekkürlerrr

günaydın arkadaşlar bende bişey sorucam ense ölçümü yaparken normal karından ı muayene ediyor lar?

kızlar günaydın çok zor bir gece geçirdim dün biraz başım ağrıyordu aksam üzeri biraz aç kaldım şiddetlendi yemek yedim biraz geçti ama zonkluyordu kafam sonra kustum biraz iyi gibi oldum fırsat bu fırsat hemen yattım ama gece 2.5 da kalktım başım çatlıyor ölüyorum resmen buz aldım kafama anlıma enseme olmuyor geçmiyor ....sonra uykuya dalmışım ama saat 4 de kalktım hala aynı deli olacam eşimi uyandırdım duş alayım dedim yok dedi....duşu sabah almıştım...o dedi ben ovayım başını
neyse ben dün üşüdüğümden kombiyi açmıştım ev hamam gibi olmuşdu ...eşim hemen kapattı kombiyi camları açtı tabi bunalırsın başın ağrır dedi.....sonrada ovdu sabah 5 de uyudum 6 ada kalktım
sersem gibiyim

benimde midem çok ekşiyor! doktor rennie şurup yazdı,çok iyi geliyor. hapı da var ama o kadar etkili olmuyo. şurubu içince hemen kesiyo ve uzun süre koruyor.hihoyyyt

Zaten bir süre daha devam ederse arayıp doktorumu soracağım canım sağolasın...

Canım hayırlı uğurlu olsun. Keseyi 5.haftadan sonra görüyorsun zaten. Önce kese oluşacak, sonra içinde bebeişin oluşacak o zaman görüceksin kalp atışlarını...

Ben normalde hep düşük bel kotlar giyerdim ama yaklaşık bir aydır çok sevimli iki tane beli lastikli hamile kotu aldım. Onları giyiyorum :)

Ohhh ne güzel haber. Sağlıkla büyüsün inşallah... Dur annesi utangaç belki göstermek istemedi :)

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Günaydın canım...

Günaydın canım. Zor olmalı ya. Benimde bir arkadaşımda vardı. Aynı senin gibi elinde poşetle geziyordu kız. Şimdi onu aradım sordum ne zaman geçti diye. 5.aydan sonra geçmiş onun. Bakarsın seninde biter hemen...

günaydın herkese arkadaşlar nasılsınız

Günaydın Ilgın'cım. İyiyiz çok şükür. Sabah çok güzel bi kahvaltı yaptık kuzumun keyfi yerinde :) Sen nasılsın?

Bursa'da değilim canım ama İstanbul'da Medamerikan'da 119.-YTL'ye yaptırdım. Normalde çok pahalı bir yerdir. Kendi doktorum orda ve o yaptı ama fiyat çok iyi geldi bana. Bazı arkadaşlar çok yüksek fiyatlar söylemişlerdi şaşırmıştım bende...

günaydın arkadaşlar bende bişey sorucam ense ölçümü yaparken normal karından ı muayene ediyor lar?

Benim 3,5 saat karından baktı. Bebişim çok hareketli olduğu için en son vajinal yoldan yakından bakara ken uygun pozisyonda ölçümü yaptı. Ama çoğunluk karından...

Canım çok geçmiş olsun... Ama kombiyi çok açar ve evi havasız bırakırsan baş ağrısı yapar. Mesela ben arabada kalorifer açıkken oturamam. Hemen baş ağrısı yapar. Çünkü beyin damarlarında kuruluk yapıyor. Bi nem makinesi alabilirsin. İyi gelir. Yada ilaç kullanmak istermisin bilmiyorumama minoset çok iyi geliyor baş ağrısınıa. Benim bazen felaket ağrıyor. İçiyorum ve yarım saat sonra hepsi geçiyor...

pnrhlt evet buhar makinası alacağım çünki bende alerjik astım var bebişlerimede kendimede almam lazım hamilelikde çıktı ortaya.......bakalım doktorumu arayp soracam ağrı kesici ne alayım diye

canım bizde iyiyiz teşekkür ederim bizde kahvaltımızı yaptık canım ben testi hıffıssızhada yaptıracağım orada ücretsiz yapıyorlar doktorum ultrason verilerine bakacak bende gidip kan vereceğim :)))) bizim iki haftamız var test için umarım hepimizin güzel çıkar test sonuçları

pnrhlt evet buhar makinası alacağım çünki bende alerjik astım var bebişlerimede kendimede almam lazım hamilelikde çıktı ortaya.......bakalım doktorumu arayp soracam ağrı kesici ne alayım diye

Al canım. bende halledeceğim bu aralar nem makinası işini...

Sana mesaj atıyorum bi bakarsan sevinirim...

:tomato:

Canım geçmiş olsun akşam benimde başım ağrıdı ara ara ağrılar giriyor sabahta biraz ağrıdı şimdi daha iyiyim iş yerindeyim acayip uykum var benimde eve gidip uyumak istiyorum bebişlerimiz için herşeye katlanıyoruz inşallah onlarda üzmez bizi:ecrin_bebek:

pnrhlt bitanem sen nasılsın bebişin nasıl annesi umarım herşey yolundadır :))))

Sağolasın canım benim iyiyiz çok şükür teyzesi. İkinci trimestere girdik şikayetlerimiz gitti keyfimiz yerinde :)

Dırımkızı sana özel mesaj atamıyormuşum canım. Bu buhar makinasıyla ilgili bi bilgi vericektim...

çok sevindim sizin adınıza ohhh keyifler yerinde maşallah :))))
bitanem özel mesajım açık doluda değil kontrol ettim şimdia.s.:1hug:

canım çok sık ultrasona girmek sakıncalı diyorlar, galiba senin tanıdık dr. vardı dimi?aman canım sen dikkat et bir sor istersen doktora.

çok sevindim sizin adınıza ohhh keyifler yerinde maşallah :))))
bitanem özel mesajım açık doluda değil kontrol ettim şimdia.s.:1hug:

Sağolasın canım. Aman herkesler iyi olsun

Dırımkızına atıcaktım canım mesajı aslında. Buhar makinesiyle ilgili burdan yazayım diyicem ama bi derginin adını vermem lazım sorun olur mu bilmiyorum?

günaydın kızlar nasılsınız bakalım okuduğum kadarıyla baş ağrısı olanlar var
dr unuza sorun baş ağrısı için benim dr um ilaç verdi arada sırada içiyorum

arkadaşlar merhabalar herkes iyidir umarım.başı ağrıyan arkadaşlar aynı dert bendede var.ama doktorum ilaç kullanmamı istemedi.o yüzden artık duş alıyorum alnıma patates koyup tülbentle bağlayıp yatıyorum iyi geliyor.annem söylemişti bunuda bana:)

Mrhabalarr mayıs aayının güsel anneleriiiia.s.Umarım erkesler iidir..

Cnm ben bahar hastanesinde yaptırdım..40 ytl ücreti.Ama dr un isterse bu testi 30 yaptırıyorsun.Benim dr um da orda çünkü...Tavsiye ederim .Temiz bir hastane hemde...Dr umda çok ilgili...

herkese güzel bir gün diliyorum.bugün tam 12. haftadayız.midesi bulanmayanlara çok özendim şimdi.bulantıdan hamileliğimin keyfini çıkaramadım.bide üstüne mide yanması eklendi.kilo alan arkadaşlar olmuş bende tam tersi 3 kilo verdim.inşallah en kısa zamanda geçer.

cnm ziyaretci sayfama yazabilirsin ve bıradanda yazabilirsin bişey olmaz sanmıyorum
herkes aldığı ürünün linkini koyuyor

ahhh cnm bende fayda etmedi

bende midenin hertürlü sorununu yaşıyorum ama hiçbişey ifade etmedi bana

arkadaşlar aradım hastaneyi hemşire ile görüştüm doktorum gelmemiş
hemşire minoset içmemi söyledi ...buna rağmen geçmezse tansiyonumu ölçtürmemi söyledi ...yüksek çıkarsa aramamı söledi
minoset içtim bakalım ne yapacak yatıyorum ben öptüm sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…