2009 Mayıs Anneleri

Selam tüm Mayis Annelerine, yogun bir hafta baslayacak sanirim, bir sürü bebek geliyor ne güzel. Bizim inatci ufaklik bakalim ne zaman tesrif edecek, dün doktor kafasina dokundu, kendini bir geri cekiyor, gülmem geldi:)

kızlar cerenle konuştum bende 4 cm açılması varmış suyu geliyormuş bekliyormuş belinde kasıklarında ağrı varmış Allah bir avazda kurtarsın hayırlısıyla bebişini kucağına alır inşallah:)))))

Selam tüm Mayis Annelerine, yogun bir hafta baslayacak sanirim, bir sürü bebek geliyor ne güzel. Bizim inatci ufaklik bakalim ne zaman tesrif edecek, dün doktor kafasina dokundu, kendini bir geri cekiyor, gülmem geldi:)

merhaba canım nasılsın bebiş nasıl:)))))))))))))))

birsencim akıl ve edep yasta değil baştaaa.......klava:
çok haklısın fulyacığım çokkkk
valla ne dersin bacım ya allah akıl fikir incelik versin azcık
kim kaybetmiş onlar bulacak

kızlar işten o kadar sıkıldım ki anlatamam sürekli kaprisli bencil insanlar ve onların istekleri anlamıyorum yani izne çıkarsam bu stresten kurtulmuş olacağım hayırlısıyla
cnm yaa çok haklsın offf ben çalışmayı asla kaldırmazdım hamişken sen çok iyi dayandın

cnm polar koy penye koy battaniyesi olsun biz 5 gün kalınca ne gecelik yetti ne bebek kıyafeti ..........sen mayısda doğurursun oğluşa tembihle özenmesin duyuyor annesi seni

ayyy çok iyi yaaa serum sancısı artsın açılması olsun diyedir benimde 4 cm olmuştu nişan bile gelmişti benden .......öle ise çabul açılır 4 cm de bende düzensiz ama yüksek sancı vardı....inş.çok acı çekmeden doğurur arkadaşımız tosuncuktu biraz oğluşumuz

kızlar göğüs ucu koruyucu aldınız mı gerekli midir acaba?şimdi net te dolaşırken gördüm

cnm o ne silikon göğüs ucumu göğüs kalkanımı ben silikon göğüs ucu aldım biraz kullandım..

kızlar silikon göğüs koruyucuları var onlar çok işe yarıyor daha steril ben göğüs ucu kremi olarak duit marka aldım silinmesine gerek yok kullanırken sürmeside kolay

oğluşlarımı doyurdum sütümü sağacağım
kaynanacıkım gelemedi hala sonrada kendi karnımı doyuram sonra bebeklern saati gelir yine
gündüz fosur fosur uyuyolar gece nöbet var yine yawww
inş.kırkları çıkınca değişir düzenleri 28 nisanda yarı kırkımız çıkıyor yaww

canım benim yerim oğluşlarını maşallah tatlım :))))

yorma kendini fazla cnm...

Fulyacım silikon olanlardanmı bahsediyorsun.ben bitane almayı düşünüyorum lazım olur belki nolur nolmaz yedekte bulunsun.

evet cnm silikon göğüs koruyucu yazıyor.onlardan

göğüs ucu ve göğüs kalkanı farklı mı ikisi cnm?
ay cok cahilim...

hııı göğüsucu olmayanlar için biri..onu takıp emziriyorsun.
göğüs kalkanı normal emzirdikten sonra kremleyip onu takıyorsun korusun diye..

böyle dimi kızlar:)))

kızlar merhaba
cerencım allah bı avazda kurtarsın canım dualarımız senınle hayırlı haberlerle inşallah
kızlar benden dunden berı ara ara akıntı gelıyo renksız ve kokusuz su gıbı,kasıklarımda hafıf agrı var ama kasılma gıbı degılde adet sancısı gıbı sızdede oluyomu?

herkeze selam güzel mayıs anneleriii

pınarcımm demekki defnecik daha fazla dayanamadıı gelsin zaten artıkk kuzucuk sağlıcakla ...şimdi sen nasıl heyecanlısındır tahmin ediyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 keşke daha geç öğrenseydin yani doğuma 1 gün kala falan çünkü doğum gününü öğrenince zaman duruyo hiç geçmek bilmiyor delikafaduldendelikafadulden

ojeliyede Allahım güç kuvvet evrsin bi avazda alsın bebişini kucağına sağlıcakla inşAllah :sm_cool::sm_cool:

bu arada kızlar benimde gögüs ucum yara oldu hemde dayanılmaz bi şekilde kremlerde fayda etmedi gögüs kalkanınıda bebederun aldım ama her bebek kabul etmiyor benimki midesini acayip bulandıryor bide arkasından çığlığı basıyor çek şunu der gibi delikafaduldendelikafadulden

merhaba kizlarrrr a.s.

bebiş uyanmadan bi yazayim :)) sali günü sezeryanla dogdu boncukum..ecelden kacamadik sezeryan olduk :)) 3600gr 50cm dogdu..ismini son gece karar verdik..Ayse Serra..cok zor bi işmiş bu isim işi..

agrilarim var biraz..oturup kalkmak büyük iş..inşaAllah bi haftaya toplarmişiz..ayaklarim fil gibi..vucuttaki ödem iniyormus ayaklara..

dün eve geldik cok sukur..emzir,gaz cikar,altini değiş,yatir kaldir :))) bu fiileri döngü halinde yapiyoruz :))

hamdolsun herşey yolunda..kizlar cok ama cok cok cok güzel bir duygu..onun kokusu bakişi aglayişi bile muhtesem..tek kelime ile aşk bu :))

buarada tel eden arkadaslara cok teşekkürler..maalesef telefonum sapitti..acilmiyor..oyuzden cevap veremiyorum kimseye..en kisa zamanda halledicem inşaAllah kendime gelebilirsem :))

cok karişik yazmiş olabilirim..kulagim bebişimde..inşaAllah rahat bi zamanda gene gelicem en kisa zamanda..şuan ev kalabalik biraz..ama düzen oturtmaya basliyorum yavastan..

hepinizi ayri ayri öpüyorummmm..Rabbime emanetsinizzzz a.s.

selam cnm bahsettiğin akıntı bende aylardan beri var fitil ilaç fayda etmedi hatta bazen okadar çok oluyorduki amnio sıvısımı diye şüphe ettim.adet sancısına benzer ağrı bir iki haftadır var benim zilli öyle bir kasıyorki kendini alıştık artık 5. aydan beri kasılmalarım var çünkü.38e girdik artık doğum yaklaştı ve biz hala nerede yapacağımız hakkında karar veremedik.evime yakın devlet hastanesinde düşünüyordum tansiyonumuz yüksek diye orası burada yapamazsın dedikartal eğitim ve araştırmada olucak galiba.en çok düşündüğümse gece doğum başlasa nabıcaz planlı sezeryan istiyorduk olmadı.öyle olsaydı annem ablam geliceklerdi 2 gün önceden hastane çantamızı alıp gidicektik ne güzel.inşallah yanımda birileri olur ya...:CüvCüv:

civcivim merhaba nasılsın bebiş nasıl fıstığım :))))))))) canım ayvanın çekirdeğini suyun içinde beklet krem kıvamına gelince sür iyi gelir bilgin olsun tatlım

canım maşallah bebişine herşeyin yolunda olmasına çok sevindim şekercim annelik paha biçilemez bir duygu kendine ve bebişine iyi bak canımkaydirigubbakcemile5:1hug:

mutahhara iyi olmana sevindim canım. bebişinle uzun yıllar diliyorum.
ayy bende istiyom artık kuzumu. bende sizlerin tarif ettiğiniz aşkı yaşamak istiyom

bebişler teker teker gelmeye başlamış maşallah ya.ojeli fıstığında doğum haberini hayırlısıyla alırız inşallah.

kızlar iki soru sorucam birincisi bebeişlerinizin hıçkırıkları nasıl.hani şu 3 saniyede bir pıt diye vuruşlardan bahsediyorum nefes alıp verme egzersizleri yaparken amnio sıvısı ciğerlere kaçıyomuş o yüzden hıçkırıyolarmış.bizim zilliyi günde 6 yada 7 kez en kısa 5 dakika en uzun 15 dakika tutuyor karnımı zıplatıyor.yeri iyice daraldığı için çok belli oluyor:)sizdede oluyormu bukadar çok hıçkırık tutması normalmi acep:)
ikinci sorumuzda doğum sancısı.ilk kızımda sancı falan çekmedim.birden bi sabah suyum geldi.azar azar 11 gün sürdü.11. günün sonunda doğdu.kasılmaların dışında sancı çekmedim.şimdi 38.haftaya girdik gece sancım olursa doğum sancısı olduğunu nasıl anlıycam bilgili annelerden bu konuda yardım istiyorum.sevgiler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…