kızlar göğüs ucu koruyucu aldınız mı gerekli midir acaba?şimdi net te dolaşırken gördüm
Selam tüm Mayis Annelerine, yogun bir hafta baslayacak sanirim, bir sürü bebek geliyor ne güzel. Bizim inatci ufaklik bakalim ne zaman tesrif edecek, dün doktor kafasina dokundu, kendini bir geri cekiyor, gülmem geldi:)
çok haklısın fulyacığım çokkkkbirsencim akıl ve edep yasta değil baştaaa.......klava:
kim kaybetmiş onlar bulacakvalla ne dersin bacım ya allah akıl fikir incelik versin azcık
cnm yaa çok haklsın offf ben çalışmayı asla kaldırmazdım hamişken sen çok iyi dayandınkızlar işten o kadar sıkıldım ki anlatamam sürekli kaprisli bencil insanlar ve onların istekleri anlamıyorum yani izne çıkarsam bu stresten kurtulmuş olacağım hayırlısıyla
cnm polar koy penye koy battaniyesi olsun biz 5 gün kalınca ne gecelik yetti ne bebek kıyafeti ..........sen mayısda doğurursun oğluşa tembihle özenmesin duyuyor annesi seniHerkese Meraba kızlaar. Bugun ojelimi doğurcak delikafadulden noluyo size yaww niye mayısı beklemiyonuz nebçim mayıs annesisiniz sizz.. benim oğanda özenip erken gelirse sizi mafederim baaakkklava:
Şaka biyana kızlar inş hayırlısı ile alır bebeğini ojeli..haberlerini bekliyoruzz.
Bende bugun oğlumun çantasını hazırlıyorum ama bitürlü karar veremedim çıkarken giymesi için polar battaniyesinimi alsam penye battaniyesini yaa.ikisini alsam çok yer kaplıyo hangisi daha iyi olur sizce.
Kızlar konuştum Ojeli Ceren'le. Hepinize selamı var. Sancısı varmış. 4 cm'de açılması olmuş. Koluna serumu takmışlar hastanede dolanıyormuş. Kısmetse doğumu bugün gerçekleşecek. Normal olacak inşallah. Ayyyyy doğum olunca hemen haberdar edecek bizi alkisalkisalkis hihoyyyt ,
Ay Allah'ım ne görgüsüzler heklava:
Güle güle canım a.s.
Hadi bakalım canım bi yapsın muayaneni. Sağlıklısı, hayırlısı nasılsa öyle olsun artık a.s.
Sağolasın canım a.s.
38+4'tü listemize göre canım a.s.
Annemler temizlik yapıyolar. Bende peşlerinde dolanıyorum. Arar ara bakıyorum sizlere. Bi haber gelirse hemen yazarım yine a.s.
kızlar göğüs ucu koruyucu aldınız mı gerekli midir acaba?şimdi net te dolaşırken gördüm
oğluşlarımı doyurdum sütümü sağacağım
kaynanacıkım gelemedi hala sonrada kendi karnımı doyuram sonra bebeklern saati gelir yine
gündüz fosur fosur uyuyolar gece nöbet var yine yawww
inş.kırkları çıkınca değişir düzenleri 28 nisanda yarı kırkımız çıkıyor yaww
inş ojeli kolay yapar doğumunu
bişey kalmamış zaten bekliyormuştur her an
Allah yardımcısı olsun
kızlar ben kaçtım mutfağım dağınık dolapları falan yerleştireyim sileyim
evin temizliği bitmedi ki
offfffffffffff
hepinize iyi günlerrrrrrrrrrŞeniz
Fulyacım silikon olanlardanmı bahsediyorsun.ben bitane almayı düşünüyorum lazım olur belki nolur nolmaz yedekte bulunsun.
çok haklısın fulyacığım çokkkk
kim kaybetmiş onlar bulacak
cnm yaa çok haklsın offf ben çalışmayı asla kaldırmazdım hamişken sen çok iyi dayandın
cnm polar koy penye koy battaniyesi olsun biz 5 gün kalınca ne gecelik yetti ne bebek kıyafeti ..........sen mayısda doğurursun oğluşa tembihle özenmesin duyuyor annesi seni
ayyy çok iyi yaaa serum sancısı artsın açılması olsun diyedir benimde 4 cm olmuştu nişan bile gelmişti benden .......öle ise çabul açılır 4 cm de bende düzensiz ama yüksek sancı vardı....inş.çok acı çekmeden doğurur arkadaşımız tosuncuktu biraz oğluşumuz
cnm o ne silikon göğüs ucumu göğüs kalkanımı ben silikon göğüs ucu aldım biraz
kullandım..
hııı göğüsucu olmayanlar için biri..onu takıp emziriyorsun.
göğüs kalkanı normal emzirdikten sonra kremleyip onu takıyorsun korusun diye..
böyle dimi kızlar:)))
kızlar merhaba
cerencım allah bı avazda kurtarsın canım dualarımız senınle hayırlı haberlerle inşallah
kızlar benden dunden berı ara ara akıntı gelıyo renksız ve kokusuz su gıbı,kasıklarımda hafıf agrı var ama kasılma gıbı degılde adet sancısı gıbı sızdede oluyomu?
merhaba kizlarrrr a.s.
bebiş uyanmadan bi yazayim :)) sali günü sezeryanla dogdu boncukum..ecelden kacamadik sezeryan olduk :)) 3600gr 50cm dogdu..ismini son gece karar verdik..Ayse Serra..cok zor bi işmiş bu isim işi..
agrilarim var biraz..oturup kalkmak büyük iş..inşaAllah bi haftaya toplarmişiz..ayaklarim fil gibi..vucuttaki ödem iniyormus ayaklara..
dün eve geldik cok sukur..emzir,gaz cikar,altini değiş,yatir kaldir :))) bu fiileri döngü halinde yapiyoruz :))
hamdolsun herşey yolunda..kizlar cok ama cok cok cok güzel bir duygu..onun kokusu bakişi aglayişi bile muhtesem..tek kelime ile aşk bu :))
buarada tel eden arkadaslara cok teşekkürler..maalesef telefonum sapitti..acilmiyor..oyuzden cevap veremiyorum kimseye..en kisa zamanda halledicem inşaAllah kendime gelebilirsem :))
cok karişik yazmiş olabilirim..kulagim bebişimde..inşaAllah rahat bi zamanda gene gelicem en kisa zamanda..şuan ev kalabalik biraz..ama düzen oturtmaya basliyorum yavastan..
hepinizi ayri ayri öpüyorummmm..Rabbime emanetsinizzzz a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?