ayyyyyyy heycanlandımmmmmmmmm şimdiiiiidelikafadulden
hayırlı doğum olsunnnnnn amannnn alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ayy kontürümde yok annemde arayam yaaa
canım gözün aydın kesinleşmiş artık sanıırm defnemiz kaç kilo olmuş 4 ü geçtimi alalh hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
seninle aynıydık ne güzel sen salı günü kavuşuyorsun defnene darısı bana
sağol pınarcım hepimize inş
mutalaka bize resmini uçur kzuunun merak ederiz valla şimdiden hayırlı doğumlar canım
pınarcım dün 23 nisan olunca resmi tatil yaptık pazartesi son benim bitanem
ayy ojelifıstık hakkında hayırlısı olsun Allah bir avazda kurtarsın inşallah
o kadar yoğun ki yemeği bile beş dakikada yedim geldim kızlar
incihan canım benim nasılsın evet hazırlıklar tamamlandı çok şükür sende ne var ne yok
marlyınım ohh görümcen ne kadar iyi:))) sevindim senin adına tatlım[/QUOTE
sağol banucum senle biraz tersi bir durum inş en kısa zamanda seninki gider başından ama gerçekten görümcelerim çok iyi tam 5 tane ama hepsi çok iyiler bana karşı tek gelinim diye sanırım eşimi çok seviyorlar
Ben selamını iletirim tatlım konuşunca merak etme a.s.
Sağolasın canım. Evet bacım bizimki totik olunca normal doğum olmaz dedi yani riske girmeyelim dedi doktorumuz. Salı sabahı kısmetse alacağım kızımı kucağıma hihoyyyt
Eşim dalga geçiyor zaten. Bilgisayarı götürelim. Facee'den hemen yayın yaparız diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Anladım canım. Ben bugünde tatilsin pazartesi gidiceksin sandım a.s.
en iyisini düşünmüş doktorun canım sağlıklı olsunlarda benimde pazartesi bir şey der sanıırım muayenede yapmadı bende meraktayım
ne güzel hemen görörüüz bizde defneyi hihoyyyt
Ben selamını iletirim tatlım konuşunca merak etme a.s.
Sağolasın canım. Evet bacım bizimki totik olunca normal doğum olmaz dedi yani riske girmeyelim dedi doktorumuz. Salı sabahı kısmetse alacağım kızımı kucağıma hihoyyyt
Eşim dalga geçiyor zaten. Bilgisayarı götürelim. Facee'den hemen yayın yaparız diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Anladım canım. Ben bugünde tatilsin pazartesi gidiceksin sandım a.s.
pınar cnm aradınmı merak ettim ojeliyi yawww
ayyyy şimdi eltim aramış ,isim yüzünden takıştığımız
ayy bu kadar görgüsüz biri olmaz bu hafta gelmeyecez haftaya gelecez altınlarımızı aldık birtane öemre bir aliye diyor ya.........ben böle bişey ne duydum ne gördüm yaa
babaanneleride ilk geldi sanki benim altına ihtiyacım var gibi iki çeyrek getirmiş
bunlarda aynısını yapıyolar ...........manyaklar yaa
benim kardeşim çocukluğu ile bişey demeden ben görmeden iki yarım takmış haberim bile olmadı
slm kızlar...herkes iyi sayılır aman ne güzel..
birsencim takma bosver stres yapmana değmez..gelsin bakalım kayınvaliden iş yaptır yardım etsin biraz.
pınarcım cok az kaldı seninde heyecan yaptım valla bende:) seninle
cereninde güzel hbrlerini alırız inşallah bugun.hayırlısıyla alır bebişini kucağına.
aysecim sende sıkma canını arada kalırsın kayınvalidenlerde ama yat keyfine bak.sancım var falan dersin:))
banu cok sükür izne cıkıyorsun artık ..dinlen sende tatlım biraz..
marylin cnm valla cok sanslılardansın sende böyle görümce..bende 2 tane var ama fısssss......... aramazlar bile.işleri düşünce sadece.ama bu hamilelikte iyice anladım.birdaha yardıma cağırırlar onlar beni..zor giderim valla:)
kzılar ojeli de doğuma gitmiş hayılrııs olsun inş
Allah bir avazda kurtarsın umarım
kaçıncı haftasındaydı acaba
beni merak sardı şimdidelikafadulden
ayy bu kadar görgüsüz biri olmaz bu hafta gelmeyecez haftaya gelecez altınlarımızı aldık birtane öemre bir aliye diyor ya.........ben böle bişey ne duydum ne gördüm yaa
babaanneleride ilk geldi sanki benim altına ihtiyacım var gibi iki çeyrek getirmiş
benim kardeşim çocukluğu ile bişey demeden ben görmeden iki yarım takmış haberim bile olmadı
ben bi dışarı çıkıp gelicem kızlar vitaminim bitti eczaneye uğramam lazım,ordanda kuaföre uğrarım geçen bulamamıştım kızı izinliymiş,kaşlarımı filan aldırıyım görüşürüz..
Herkese kolay gelsin..
Ojelifıstık da bir an evvel yapar doğumunu inşallah Allah kurtarsın...
birsencim takma bosver stres yapmana değmez..gelsin bakalım kayınvaliden iş yaptır yardım etsin biraz.
cereninde güzel hbrlerini alırız inşallah bugun.hayırlısıyla alır bebişini kucağına.
aysecim sende sıkma canını arada kalırsın kayınvalidenlerde ama yat keyfine bak.sancım var falan dersin:))
marylin cnm valla cok sanslılardansın sende böyle görümce..bende 2 tane var ama fısssss......... aramazlar bile.işleri düşünce sadece.ama bu hamilelikte iyice anladım.birdaha yardıma cağırırlar onlar beni..zor giderim valla:)
ben bi dışarı çıkıp gelicem kızlar vitaminim bitti eczaneye uğramam lazım,ordanda kuaföre uğrarım geçen bulamamıştım kızı izinliymiş,kaşlarımı filan aldırıyım görüşürüz..
Herkese kolay gelsin..
Ojelifıstık da bir an evvel yapar doğumunu inşallah Allah kurtarsın...
sağol banucum senle biraz tersi bir durum inş en kısa zamanda seninki gider başından ama gerçekten görümcelerim çok iyi tam 5 tane ama hepsi çok iyiler bana karşı tek gelinim diye sanırım eşimi çok seviyorlar
en iyisini düşünmüş doktorun canım sağlıklı olsunlarda benimde pazartesi bir şey der sanıırım muayenede yapmadı bende meraktayım
ne güzel hemen görörüüz bizde defneyi hihoyyyt
kzılar ojeli de doğuma gitmiş hayılrııs olsun inş
Allah bir avazda kurtarsın umarım
kaçıncı haftasındaydı acaba
beni merak sardı şimdidelikafadulden
gitme bacım insanlar böle günlerde anlaşılıyor sende ona göre davranırsın artık izmirde ne taraftasın canım ben üniv izmirde okudum çok severim izmiri oh şimdi baharda gelmiştir iyice ne güzel olmuştur her yer kaydirigubbakcemile2
canım onun 4 yada 5 günü kalmıştı sanırım son hafta daydı
valla ne dersin bacım ya allah akıl fikir incelik versin azcık
hadi güle güle canım kolay gelsin sanada
canım evet artık dinlenme zamanım geldi:))) :lepi: nasılsın tatlım bebiş nasıla.s.
Kızlar konuştum Ojeli Ceren'le. Hepinize selamı var. Sancısı varmış. 4 cm'de açılması olmuş. Koluna serumu takmışlar hastanede dolanıyormuş. Kısmetse doğumu bugün gerçekleşecek. Normal olacak inşallah. Ayyyyy doğum olunca hemen haberdar edecek bizi alkisalkisalkis hihoyyyt .
kızlar göğüs ucu koruyucu aldınız mı gerekli midir acaba?şimdi net te dolaşırken gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?