2009 Mayıs Anneleri

pınarcım dün 23 nisan olunca resmi tatil yaptık pazartesi son benim bitanem

ayy ojelifıstık hakkında hayırlısı olsun Allah bir avazda kurtarsın inşallah

o kadar yoğun ki yemeği bile beş dakikada yedim geldim kızlar

incihan canım benim nasılsın evet hazırlıklar tamamlandı çok şükür sende ne var ne yok

ayyyyyyy heycanlandımmmmmmmmm şimdiiiiidelikafadulden

hayırlı doğum olsunnnnnn amannnn alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ayy kontürümde yok annemde arayam yaaa

Ben selamını iletirim tatlım konuşunca merak etme a.s.

Sağolasın canım. Evet bacım bizimki totik olunca normal doğum olmaz dedi yani riske girmeyelim dedi doktorumuz. Salı sabahı kısmetse alacağım kızımı kucağıma hihoyyyt

Eşim dalga geçiyor zaten. Bilgisayarı götürelim. Facee'den hemen yayın yaparız diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Anladım canım. Ben bugünde tatilsin pazartesi gidiceksin sandım a.s.

pınar cnm aradınmı merak ettim ojeliyi yawww

ayyyy şimdi eltim aramış ,isim yüzünden takıştığımız
ayy bu kadar görgüsüz biri olmaz bu hafta gelmeyecez haftaya gelecez altınlarımızı aldık birtane öemre bir aliye diyor ya.........ben böle bişey ne duydum ne gördüm yaa
babaanneleride ilk geldi sanki benim altına ihtiyacım var gibi iki çeyrek getirmiş
bunlarda aynısını yapıyolar ...........manyaklar yaa

benim kardeşim çocukluğu ile bişey demeden ben görmeden iki yarım takmış haberim bile olmadı

ben bi dışarı çıkıp gelicem kızlar vitaminim bitti eczaneye uğramam lazım,ordanda kuaföre uğrarım geçen bulamamıştım kızı izinliymiş,kaşlarımı filan aldırıyım görüşürüz..
Herkese kolay gelsin..
Ojelifıstık da bir an evvel yapar doğumunu inşallah Allah kurtarsın...

kaydirigubbakcemile5Şeniz:1hug:

slm kızlar...herkes iyi sayılır aman ne güzel..
birsencim takma bosver stres yapmana değmez..gelsin bakalım kayınvaliden iş yaptır yardım etsin biraz.
pınarcım cok az kaldı seninde heyecan yaptım valla bende:) seninle
cereninde güzel hbrlerini alırız inşallah bugun.hayırlısıyla alır bebişini kucağına.
aysecim sende sıkma canını arada kalırsın kayınvalidenlerde ama yat keyfine bak.sancım var falan dersin:))
banu cok sükür izne cıkıyorsun artık ..dinlen sende tatlım biraz..
marylin cnm valla cok sanslılardansın sende böyle görümce..bende 2 tane var ama fısssss......... aramazlar bile.işleri düşünce sadece.ama bu hamilelikte iyice anladım.birdaha yardıma cağırırlar onlar beni..zor giderim valla:)

kzılar ojeli de doğuma gitmiş hayılrııs olsun inş
Allah bir avazda kurtarsın umarım
kaçıncı haftasındaydı acaba
beni merak sardı şimdidelikafadulden

birsencim akıl ve edep yasta değil baştaaa.......klava:

gitme bacım insanlar böle günlerde anlaşılıyor sende ona göre davranırsın artık izmirde ne taraftasın canım ben üniv izmirde okudum çok severim izmiri oh şimdi baharda gelmiştir iyice ne güzel olmuştur her yer kaydirigubbakcemile2

canım onun 4 yada 5 günü kalmıştı sanırım son hafta daydı

valla ne dersin bacım ya allah akıl fikir incelik versin azcık

hadi güle güle canım kolay gelsin sanada

canım evet artık dinlenme zamanım geldi:))) :lepi: nasılsın tatlım bebiş nasıla.s.

kızlar işten o kadar sıkıldım ki anlatamam sürekli kaprisli bencil insanlar ve onların istekleri anlamıyorum yani izne çıkarsam bu stresten kurtulmuş olacağım hayırlısıyla

inş ojeli kolay yapar doğumunu
bişey kalmamış zaten bekliyormuştur her an
Allah yardımcısı olsun
kızlar ben kaçtım mutfağım dağınık dolapları falan yerleştireyim sileyim
evin temizliği bitmedi ki
offfffffffffff
hepinize iyi günlerrrrrrrrrrŞeniz

Herkese Meraba kızlaar. Bugun ojelimi doğurcak delikafadulden noluyo size yaww niye mayısı beklemiyonuz nebçim mayıs annesisiniz sizz.. benim oğanda özenip erken gelirse sizi mafederim baaakkklava:
Şaka biyana kızlar inş hayırlısı ile alır bebeğini ojeli..haberlerini bekliyoruzz.
Bende bugun oğlumun çantasını hazırlıyorum ama bitürlü karar veremedim çıkarken giymesi için polar battaniyesinimi alsam penye battaniyesini yaa.ikisini alsam çok yer kaplıyo hangisi daha iyi olur sizce.

Kızlar konuştum Ojeli Ceren'le. Hepinize selamı var. Sancısı varmış. 4 cm'de açılması olmuş. Koluna serumu takmışlar hastanede dolanıyormuş. Kısmetse doğumu bugün gerçekleşecek. Normal olacak inşallah. Ayyyyy doğum olunca hemen haberdar edecek bizi alkisalkisalkis hihoyyyt

Ay Allah'ım ne görgüsüzler he klava:

Güle güle canım a.s.

Hadi bakalım canım bi yapsın muayaneni. Sağlıklısı, hayırlısı nasılsa öyle olsun artık a.s.

Sağolasın canım a.s.

38+4'tü listemize göre canım a.s.

Annemler temizlik yapıyolar. Bende peşlerinde dolanıyorum. Arar ara bakıyorum sizlere. Bi haber gelirse hemen yazarım yine a.s.

bende cok seviyorum izmir i cnm..hangisinde okudun?sende yarı izmirli sayılırsın o zaman..

canım evet artık dinlenme zamanım geldi:))) :lepi: nasılsın tatlım bebiş nasıla.s.

iyiyim cnm.bebişte iyi dün gittik doktora gayet iyiydi maşallah.haftaya 37.haftam doluyor.çok şükür.39 u beklese 3 hafta kaldı.yani mayıs annesiyim:))))))

Ayy çok sevindiim ilk normal doğumumuzz olucak İnş kolayca dağar bebiş.Hemen gelişmelerden haberden edin bizi meraktayıızzzhihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…