2009 Mayıs Anneleri

kız daha ne istiyorsun gelmiş işini yapıyorlar işte
valla benim evin işini kimsenin yaptığı yok bana bakıyor bende temizlikçi çağırırım diye düşünüyorum
kayınvalideminde aradığı bile yok bu bebek olayı sayesinde iyice anladım yanlarındaki değerimi
görümcemde anca işi düşünce arıyor o da eşime ulaşamazsa beni arıyor sabahın köründe aramış duymadım bileeÇok üzgünüm çoook

cerencim canım nerde rahat ediyorsan orada kal kimseyi memnun etmek zorunda değilsin

kızlar eşim aradı annesi geliyormuşşşşşşşşşşşşşşşşşş of ya kesin h.sonu annem gidecek diye kendisi çağırdı bide bana tirip yapma diyor

Kız boşver gelsin, öğretirsin nasıl yapacağını yardım eder sana, ama öyle yan gelip yatmasınada izin verme, söylersin tatlı tatlı

kızlar eşim aradı annesi geliyormuşşşşşşşşşşşşşşşşşş of ya kesin h.sonu annem gidecek diye kendisi çağırdı bide bana tirip yapma diyor
amannnnn niye sana sormadan çağırmış ki neyse boşver takmamaya çalış daha da güçlü görün
sizsizde herşeylerini yapabiliyorum demek olur onlarda sinir olurlar

doğurmazsın kız niye doğurasın

Ağrım var cnm uzun zamandır, bide ztn dr hala erken doğum tehliken var diyo, bişey olursa su fln izmire sevk gerekecek, burda bebek için kuvez fln yok, Rabbim o güne denk getirmesin inş. ne diyim, aldım ambulansın numarasını bişi olursa arıcam
:a015:

aman canım ya dikkat et inşallah bi sorun çıkmaz zaten bir gece di mi sonra gelecek yanına biri

birsen canım maşallah bebişlerine Allah nazarlardan korusun
çok sağol cnm benimmmmmmmmmmm

Kız boşver gelsin, öğretirsin nasıl yapacağını yardım eder sana, ama öyle yan gelip yatmasınada izin verme, söylersin tatlı tatlı

kızz yemek yapsa yakar içine yağ doldurur
bebeklere asla bakamaz
ilk geldiğinde bana aaaaa bunların kıçını böle devamlı alma bırak sidikde kalsın kıçları diyen birine sen çocuk emanet edermisin cnm

ahhhh esenciğim ben çağırdım demedi annem geliyor dedi hiç hizmet edem valla
offfffffffff yaaa annem yokken hiç çekilmez yaaaaaaaa ağlmak istiyorummm
şimdi bekler hizmet

allah korusun cnm ama 35 haftalıksın öle küvez müvez olmaz

Günaydın Kızlar,
Nasılsınız bakalım arkadaşlar doğuran yok demi
Benim ciddi kasık ağrılarım başladı korkuyorum öle olunca yarın dr gidicez bakalım bekliycekmi benim oğlum tarihini.
Pınar hadi hayırlısı canım az kaldı bebişine kavuşmana ayyy benim annemde temizlikle bozdu kafayı parmak atmadık yer bırakmıyor evdekaydirigubbakcemile3
Birsencim allah yardımcın olsun sen o acıları cektinya herşeyin üstesinden gelirsin bacım
Kayınvalidenide takma hepimizin doğumda sıkıntı oldu bu konu valla he he diyip geçelim canım üzme kendini hepimizin başında olucaklar
Bi kayınvalide mağduruda cerencim rahat edemiyosun demi bacım bakma kimseye yat uzan ağrım sancım var bahanesiyle sonrada annende rahat edersin inşallah
Banuş yeter artık sen yazınca ben üzülüyorum son günler gelsin canım odada hazırlanmış örümcek nerde yatarsa yatsın düşünme sen onu

Ayy unuttuğum varmı alıntı yapamıyorum yine

Benimde akşam 6 da badanacı geliyor gece 10 kadar bu gece son insallah pazartesiden sonrada son temizlik oldumu gesin oğlum

Kızlar bişey sorucam doğuma eve gelen misafirlere ne ikram ediceksiniz düşündünüzmü

işte cnm benim çektiğim o acıları beni tanımayan görmeyen sizler anladınız biliyorsunuzda yakınımdakiler anlmıyor biride kaynana
bütün sevgimi saygımı yitirdim.....ona saygı duymayan şizoferinik hareket eden gelini
yaranmış...........ben aptallığıama yanayım bende biri bittimi bitiyor işte
çok kötüki bu eşimmin annesi oldu sırf eşim mutlu olsun diye katlanacağım

cnm bana kimse gelmedi ne yakınım ne arkadaşlarım o yüzden bişey ikram etmiyorum

Canım hoşgeldin. İnşallah doktora için ısınır. Sıkma canını. Bi sorun yok neyseki hamileliğinde. Bu doktorunda sağlıkla yaptırır inşallah doğumunu a.s.

Kayınvalidende rahat edemiyorsan konuş eşinle. Netice de senin son zamanların ve en önemlisi stressiz zaman geçirmen a.s

Allah yardımcın olsun bacım. Bakarsın o da biraz daha iyi niyetli davranır artık. Ön yargılı olma. Hadi streste yapma a.s.

Öyle canım ya çok şükür her zaman yanımdalar. İşin şakası tabi o. Gelip uğraşmaları bile ne büyük nimet a.s.

Bekler kuzun zamanını annesi. Ne kaldı şurda a.s.

kızlar acayip yoğunum (((

Sen izinli değil miydin bugün bacım ya :uhm:

Sağolasın canım. Yapıyolar valla sağolsunlar herşeyi hihoyyyt

Ben hiç süşünmedim. Hallederler heralde ya. Dolma,börek falan öyle şeylerle heralde :uhm:

Kızlar Ojeli Ceren'le dün konuşmuştuk en son. Bugün doktor kontrolü vardı. Sanki damla damla suyum geliyor gibi, doktora ulaşamadım demişti. Şimdi mesaj atmış. Suyum geliyor doktora gidiyorum diye. Aradım eşi çıktı. Kontroldeymiş. Büyük ihtimalle bugün doğum olucak dedi. Kontrolü bitsin arayacağım tekrar. HAberdar ederim sizi de. Ayyyy bi bebeğimiz daha geliyor inşallahhhhhh hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ayyyyyyy heycanlandımmmmmmmmm şimdiiiiidelikafadulden

hayırlı doğum olsunnnnnn amannnn alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ayy kontürümde yok annemde arayam yaaa

canım gözün aydın kesinleşmiş artık sanıırm defnemiz kaç kilo olmuş 4 ü geçtimi alalh hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

seninle aynıydık ne güzel sen salı günü kavuşuyorsun defnene darısı bana

sağol pınarcım hepimize inş

mutalaka bize resmini uçur kzuunun merak ederiz valla şimdiden hayırlı doğumlar canım

yaramaz ay yerim onu ben ya ne tatlıdır biraz daha büyümüş ve yüzü falan değişmiştir değilmi sibelcim

günaydın banucum

oh az kaldı bitanem ya şükür pazartesi evindesin artık

birsencim allah yardımcın olsun canım çok zor diyorlar ikiz bakımı ama sen güçlü bir annesin evelallah herşeyin üstesinden geleceksin

hayırlı olsun canım odanız resimlerini bekliyoruz çok iyi yapmışsın artık herkes nerde duracağını bilsin

canımy alancı sancılar hepimizde var senin neden takvimin yok kaç haftalıksın takip et süresini

valla bu sefer hiç keyfimi bozmadım eşim mutfakta izledi canım ne yapalım biz hamileyiz onlar değil

kötü olmuş canım ama hiç kalmasanda eşin kırılırdı neyse azcık idare et canım

birsenecim oda babaanne onunda hevesi vardır idare etmeye çalış canım inş oda anlayışlı olurda problem çıkmaz bitanem

İyiyim idiyeyim iyi olayım cnm, pazar akşamı evde tekim, inş doğurmam diye umuyorum, hayırlısı olsun bakalım
[/QUOTE]

inş öle bir şey olmasın burcucum kağanımız azcık daha beklesin

hihoyyyt
aha bir tane daha geliyorhihoyyythihoyyyt allah hayırlı doğum nasip etsin inş

çok üzüldüm brisnecim ya neyse tama kafana bebişleri düşün idare ediver ne kadar kalıcak inş kısa zaman kalır

valla canım kurabiye kek türü şeyler yapar annem burdayken onlar olur sonrasında o gidince hazır bir şeyler olur herhalde kurabiye börek tarzı sanıırm

beni temizliğimide görümcem hallediyor sağolsun oda evleniyor haziranda ondan sonra bana ve eşime kalıcak bakalım ama benim kociş çok yardımcı ya ben yaparım sen bebekle ilgilen yeterki diyor
bizde büyük temizliği bitirdik halılarıda yıkatmaya verdik geldiler ama daha sermedim o zaman kadar kirlenmesin diye son doğuma giderken yine görümcem şöle köşe bucak yapıcak bizde hazır sayılırız hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…