2009 Mayıs Anneleri

delikafaduldenpınarcım evet bende yüzsüzlük yaptım dün eee böyle karşılık almayı haketti çünkü misafirlik üç gün derler bizimki ömürlük mü anlamadım

canımm doğum sancııcsı sık sık aralıklı ve düzenli oluyormuş 5 dakikada bir gibi ve bedlen ksaıklara doğru adet sancısı gibi sürekli değil ve en öenmlisi düzneli ararlıklı olması

kolay gelsin canım

kolaylıklar verisn sibelcim demek gazı var yağızımızın inş çıkarırda rahatlar kuzu

Rica ederim canım ne demek. Çok mutlu oluyorum ben haberleri alıp, size ilettikçe a.s.
kaydirigubbakcemile5

maşallah canım uyusunda büyüsün gazel hanım

dualarımız onunla ya inş normal şekilde sağlıkla olur çok heyecanlandım valla kaydirigubbakcemile

Insallah canim ya, gecerse artik ben duvarlari tirmalarim heraldekaydirigubbakcemile3[/QUOTE

aman aman o kadar bekletmesinler baktım cerenle aramda 4 gün var demekki önümüzdeki hafta her an gelebilir benim kuzu hihoyyyt

canım ilacı değil sütü yoğurdu fazlalaştır demek istedim tatlım sanada Allah kolaylık versin canıma.s.

haklısın aslında cnm hergün bi bardak süt için bitane yumurta yemeye özen gösterdim ama demekki yeterli olmadı..süt ürünlerine karşı hep bi antipatim vardı zaten,dur bakalım ne olacak?

Allah yardımcısı olsun cerenin işleimi bırakıp doğurdumu diye meraktan geldim valla
biri gelse eve geçirmeye yer yokdelikafadulden
kızlar birde magnezyum kullanılmaz falan yazmışssınız neden acaba ben hala kullanıyorum dr.um bişey demedi:1shok:

beyaz cım erken doğum tehlikesi olanlara özellikle önerilmiyor ben kullanmadım hiç öle kramp falan çok yaşamadım

beyaz cım erken doğum tehlikesi olanlara özellikle önerilmiyor ben kullanmadım hiç öle kramp falan çok yaşamadım

canım benim kramplarım çok oluyordu o yüzden verdi dr.um
ama son haftalarda kullanma demedi
neyse haftaya gidicem sorarım bakalım
sağolun kızlara.s.

Kızlar Ojeliyi aradım şimdi. Başka bir bayan çıktı telefona. Sancıları çok artmış. Doğum odasına almışlar. Beklemedeyiz dedi. Ay Allah'ım hayırlısıyla, sağlıkla doğursun hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kızlar silikon emzik mi yoksa kauçuk mu daha iyi bilginiz varmı

Valla bacım kauçuk olanalrın tipini sevmedim ben kaydirigubbakcemile3 Sarı sarı kaydirigubbakcemile3

Silikon aldım :1hug:

ay anacığım kız ahkakten doğuruyor hemide canlı yayında valal sağlıkla doğsun cernede alalh kolaylık verisn ya hep sezeryan diyordu inş sağlıkla alır kucağına ya

canım ben de ikisindende aldım bakalım
nette kauçuk daha iyi diyor

bebişleri doyurdum bende yatıyorum bu uyku bile yetmeyecek bana ama uyuyayım gece fena oluyorum

cerenim bir avazda kurtulsun yaaaa offf stres oldum inş.acı çok çekmezz

selam canlarım oo cerencimle ojeli doğuma girmiş inşallah ikiside bi avazda alırlar yavrularını kucaklarına ay mısır tanesi gibiyis he tek tek pıtırdıyoruz kaydirigubbakcemile3 bakalım biz ne zaman pıtlıycaz ben bu gün nst ye girdim sancım çıkmadı herşey normal 30 nisanda çatu muayenesi var delikafaduldenbakalım ne diyecek doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…