delikafaduldenpınarcım evet bende yüzsüzlük yaptım dün eee böyle karşılık almayı haketti çünkü misafirlik üç gün derler bizimki ömürlük mü anlamadım
Yap bacım artık haketti valla boşverklava:
kızlar iki soru sorucam birincisi bebeişlerinizin hıçkırıkları nasıl.hani şu 3 saniyede bir pıt diye vuruşlardan bahsediyorum nefes alıp verme egzersizleri yaparken amnio sıvısı ciğerlere kaçıyomuş o yüzden hıçkırıyolarmış.bizim zilliyi günde 6 yada 7 kez en kısa 5 dakika en uzun 15 dakika tutuyor karnımı zıplatıyor.yeri iyice daraldığı için çok belli oluyor:)sizdede oluyormu bukadar çok hıçkırık tutması normalmi acep:)
ikinci sorumuzda doğum sancısı.ilk kızımda sancı falan çekmedim.birden bi sabah suyum geldi.azar azar 11 gün sürdü.11. günün sonunda doğdu.kasılmaların dışında sancı çekmedim.şimdi 38.haftaya girdik gece sancım olursa doğum sancısı olduğunu nasıl anlıycam bilgili annelerden bu konuda yardım istiyorum.sevgiler:)
sütümü sağdım yemeğimi yedim 32 dk.yemek saatleriii uyuyamayacağım barim kek yapam yarın arkadaşım gelecekmiş çay demler yeriz malum annem yok
hizmeti kendi edecek kaynanacığım elini sürmesin bişeye su ziyan oluyor diye elinde yıkar bulaşığı
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne gıcık oldummmm kadın gelmeden senaryo yazar oldum
annem dövecek beni :1closedeyes:
Canım kurabiye börek sarma yapmışlar annemler onlardan ikram ediyorum bide şerbet.
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden allahım tez zamanda kurtulmayı bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Canım ikisinide al hatta ben 2 tane penye aldım çok işime yaradı bitanesi çabuk kirlendi.
Gögüs ucun varsa bide öncesinde krem kullandıysan sorun olmaz hiç gerek yok canım bence yara falan olursa alırsın.
Yerim ben onları bugün benim kuzumda çok huzursuz çok gaz sancısı var ayakta hazır askerim valla canım.Kaynana görümceninde köküne kibrit suyu boşversene öyle reklam yapmayı seviyolar işte.Akıl yaşta değil başta canım bu arada sen ne kıyaslıyosunki kaydirigubbakcemile3
Canım allah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı evlat olur inşallah sende tez zamanda toplarsın herşey alışılıyor o döngüleri yanlız kalınca daha iyi anlıycan.Şişlikler 3-4 güne iniyo bu arada hiç bişey kalmıyo merak etme.:1hug:
kaydirigubbakcemile5Rica ederim canım ne demek. Çok mutlu oluyorum ben haberleri alıp, size ilettikçe a.s.
marlyn cnm saol evet uyuyor şu an bebişim tam karşımda zaten hiç gözümün önünden ayırmak istemiyorum kii
....
pınarcımm hiç sorma çok akıllı maşAllah benim kızım altını açtığım zamanda kapatana kadar çığlığı basıyor..dr da ee tabi kızın kimseye göstermek istemiyor diyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen bu 4 günü zor geçirirsin bacım hele gece uykusu bitmiştir artık senin için doğuma kadar delikafaduldendelikafadulden
Hülyacım ben oğluşta öyle altını açtımı yaygarayı basıyor başka bebekler olsa altı açıldı diye rahatlar bizimkiler tam tersi.
Kızlar bu arada cerenle konuştum açılması 5 cm olmuş maşşallah sesi iyi geliyor doktoru gelmek üzereymiş yatışını falan yapmışlar açılması çok hızlı oluyormuş normal deneyeceklerini söylemiş.Herşey yolunda gidiyomuş dua istedi herkesten.
Insallah canim ya, gecerse artik ben duvarlari tirmalarim heraldekaydirigubbakcemile3[/QUOTE
aman aman o kadar bekletmesinler baktım cerenle aramda 4 gün var demekki önümüzdeki hafta her an gelebilir benim kuzu hihoyyyt
canım ilacı değil sütü yoğurdu fazlalaştır demek istedim tatlım sanada Allah kolaylık versin canıma.s.
kızlar magneyum kasılmaları tetikliyormuş diye sanıırm
beyaz cım erken doğum tehlikesi olanlara özellikle önerilmiyor ben kullanmadım hiç öle kramp falan çok yaşamadım
canım benim kramplarım çok oluyordu o yüzden verdi dr.um
ama son haftalarda kullanma demedi
neyse haftaya gidicem sorarım bakalım
sağolun kızlara.s.
kızlar silikon emzik mi yoksa kauçuk mu daha iyi bilginiz varmı
Kızlar Ojeliyi aradım şimdi. Başka bir bayan çıktı telefona. Sancıları çok artmış. Doğum odasına almışlar. Beklemedeyiz dedi. Ay Allah'ım hayırlısıyla, sağlıkla doğursun hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Valla bacım kauçuk olanalrın tipini sevmedim ben kaydirigubbakcemile3 Sarı sarı kaydirigubbakcemile3
Silikon aldım :1hug:
bebişleri doyurdum bende yatıyorum bu uyku bile yetmeyecek bana ama uyuyayım gece fena oluyorum
cerenim bir avazda kurtulsun yaaaa offf stres oldum inş.acı çok çekmezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?