2009 Mayıs Anneleri

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Kızlar Ojeli Ceren doğurmuşşşşş Allah'ıma bin şükürler olsun normal doğumla ilk bebeğimiz geldi hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

merhaba kızlar. size haberlerim var. alkisalkisalkis dediğim gibi bugün yeni doktorumda kontrolüm vardı. iyi, şeker birşey.
bebişimde çok iyi maşallah. kilosu 3205gr boyu da 51,3 cm olmuş. 7 mayısa kontrol için gün verdi. çatı muayenesini de o zaman yapacakmış. o kontrole göre bebişimin durumu hala böyle önden gidiyor olursa 11 mayısta sezeryana alacakmışdelikafadulden haber vereyim istedim. çıkıyoruz birazdan.
ojeli cerende mi doğuruyormuş? alkisalkisalkis

kızlar biliyosunuz tansiyon ilacı kullanmaya başladım ama tansiyonum hala yüksek seyrediyor. demin dr umla konuştum yine. preeklempsi tehlikem var. hayati tehlike olabilirmiş. renkli dopler ultrason önerdi. göbek kordonundaki kanın tansiyonuna bakılması gerekiyormuş. yarına acil randevu aldım. hatta randevu yokmuş da araya bi yere sıkıştıracaklar beni. onun sonucuna göre acil sezaryen gerekebilir dedi. panik oldum ama annemlerde kaldığım için onlara belli etmemeye çalışıyorum.

aysecim maşallah cnm bebişine...

CERENcim allah analı babalı büyütsün inşallah...canım gözünüz aydın

[

anaaam sırada sen mivarsın yoksa.. cnm panik yapma.iinşallah kötü birsey yoktur cnm..

cerenin de gözü aydın allah analı babalı büyütsün inşallah.

bir de bi sürü alıntı yapmıştım ama panikle hepsini sildim. burcuya tutkuna pınara ve daha birilerine bi yorumlar yapacaktım ama artık hatırlamıyorum :sm_confused: kusuruma bakmayın kızlar

ya kızlar bi şey itiraf etmek istiyorum. benim resmi nikahım yok. eşim de işsizdi biliyosunuz ssk ya babamdan bakılıyorum die evlenmeyi düşünmedik. zaten hamileliğimi yatarak geçirdim biliyosunuz. eşim iş buldu şimdi ama doğumdan sonra nikah yaparız diyoduk. ama iki gün önce öğrendik ki yeni medeni kanuna göre evlilik dışı doğan çocuklar babasının soyadını alamıyomuş. tek şart nikahmış. bugün hemen başvurduk. sağlık raporu için kan istediler sonucu salı çıkacakmış ondan sonra da nikah işlemleri başlıcak ama uzatıyolar da uzatıyolar. ben de evlenmeden doğurmak istemiyom bu durumda. ay sinir oldum. yıldırım nikahı diye bi şey yalan yani. türk filmi gibi oldum ben ya nası kızıyorum kendime..

ay valla bilmiyorum yaa. ben mayıstan önce beklemiyodum valla. bilmiom iyi mi kötü mü?
çok şaşkınım
Canım hep herşeyin hayırlısını diledik birbirimiz için eğer bebek ve senin için hayırlısı buysa korkmamak lazım cesaretli ol ve bebeğini sağlıklı kucağına almayı düşün bak erken doğan bebişlerimiz geldi şimdi anneleriyle mutlu mesutlar ondan sende rahat ol tansiyon sıkıntıylada yükselir Bebek ve senin için Allah en hayırlısını versin canım.

canım inşallah nikaha kadar bekler bebişin canım demk yıldırım nikahı yokmuş bende bilmiyordum :uhm: canım sağlık ocağına durumu anlatsaydınız keşke size öncelik verselrdi

ojelifıstığımız doğurmuş çok şükür Allah analı babalı büyütür inşallah ayyy bizde normal doğururuz inşallah kızlar yaaa :ecrin_bebek:

ojelim cerennn hayırlı olsunnnnnn ayyy bi uyudummm doğurmuşşş
arasam konuşabilirmi aca yaa

Canım bu nasıl cevaplanır ki bizler aaa çok yanlış desekte maddiyat bazen hayatı böyle felç edebiliyor.Şöyle olumlu olmak lazım bebeğin belkide sizin nikahınızla doğacak nikah belkide hastanede ve bebeğinle beraber olacak.En azından yanlışlıkları düzeltmiş oluyorsun.

bütün merkez ilçeye tek bir sağlık ocağı bakıyomuş ve bütün izmirin evlilik tahlilleri tek bir merkezde yapılıyomuş (güyaaaa) ve mutlaka 3 gün beklenmesi gerekiyormuş. yani kan testi sonucu salıdan önce çıkmıyor. sonraki nikah işlemleri için benim bağlı olduğum merkez konak ilçesi bir hafta on gün sürer dedi ama başka bi ilçede o kadar sürmez 2-3 gün dedi. pazartesi onunla görüşmeye gidecektik. bakalım nolcak??

ojelifıstığımız doğurmuş çok şükür Allah analı babalı büyütür inşallah ayyy bizde normal doğururuz inşallah kızlar yaaa :ecrin_bebek:
Aneyyyyyyyyyyyyy cidid mi daha izne yeni ayrılmıştı canım bebek evde yatırmadı annesini bak çok sevindim.Artık Allah sağlıklı bir ömür versin.Bi annemiz daha oldu sıra bize mi geliyor ne?

tutkuncum hangi hastane karşılamıyor isteğe bağlıyı nene hatun karşılıyor canım 600 civarı fiyat bide oraya bak
Canım normalde ben Özkana giiyordum fakat dr hastaneyi bırakınca diğerini de sevmemiştim son haftalar olduğu için dr lar genelde hastanelerde mecburuz ya gidiyoruz sezeryan diyoruz hemen isteğe bağlı diyorlar fiyat 2 katına çıkıyor.Son gittiğimde aynı şeyi söyledi olmuşum 36 hafta tabi Marmara dr randevusu günü bile vermedi geldik size yazdım sonra tekrar son gittiğim dr a gittim ben bu fiyatı veremem yoksa eski hastanemde bi dr a yaptırcam falan dedik sonra bi yerleri aradı falan tamam dediler şimdi sigortam karşılıycak doğumumu ne gıcık bişey ama o kadar hastane gezdim illa sömürcekler insanları.Nene hatuna da gitsem son dk ka olduğu için oda aynı şeyi yapacaktı.Marmara bile yaptı düşün.Diyorum ki ben yatıyorum şimdiye kadar 8 dr a gittim hepsi sezeryan dedi ondan bizde böyle düşündük bana doğum sancın başlar açılma olmazsa sezeryan olur dedi ben hem sancıyı çekicem hemde sezeryan olucam ne gerek var.Neyse sonunda hallettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…