2009 Mayıs Anneleri

Ay allahım ya bir avazda kurtulur inşallah.delikafadulden

bebişleri doyurdum bende yatıyorum bu uyku bile yetmeyecek bana ama uyuyayım gece fena oluyorum

cerenim bir avazda kurtulsun yaaaa offf stres oldum inş.acı çok çekmezz

Canım sana iyi uykular ben bi kere uyku gittimi gündüz uyuyamıyorum mirmirmirmir

selam canım hoşgeldin benimde geçen sancı çıkmadı hayret ettim 30 nisan ha inş ağrısız atlatırsın canım ben çok korkuyorum muayeneden benim 27 sinde kontrolüm pazartesi benimde bir şeyler belli olur hakkımızda hayırlısı

ayy bende heyecann yaptımm he hadi bakalım hayırlısıyla ilk normal doğum yapan annemiz olur inşAllah

iinş canım ya uyudumu senin cimcime

Kızlar,neyse doktorumla konuştum olurmuş son zmanlarda böyle şeyle ruzat ayaklarını dinlendir dedi..Zaten şimdi de daha iyiyim..Çok şükür..
inşallah ojeli de bir an evvel kurtulur..Dualarımız onunla...

Valla canlı yayın doğum oluyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bebişleri doyurdum bende yatıyorum bu uyku bile yetmeyecek bana ama uyuyayım gece fena oluyorum

cerenim bir avazda kurtulsun yaaaa offf stres oldum inş.acı çok çekmezz

Uyu bacım uyu enerji topla a.s.

benim cimcimeyide hıçkırık tuttu babamızda gelcek birazdan

kimseler kalmadı nerdesiniz hatun bacılar

Bende annemlerin peşinde dolanıyorum. Perdeleri yıkadılar, astılar, camları sildiler. Şİmdi annem evi süpürüyor. Kayınvalidem akşam için yemek yapıyor. Bende teftiş memuru gibi peşlerinde dolanıyorum kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım. Evet valla pırtlıyoruz sırayla hihoyyyt

Kızlar,neyse doktorumla konuştum olurmuş son zmanlarda böyle şeyle ruzat ayaklarını dinlendir dedi..Zaten şimdi de daha iyiyim..Çok şükür..
inşallah ojeli de bir an evvel kurtulur..Dualarımız onunla...

Dinlen canım a.s.

cerenın haberlerını sızden alıyorum kızlar
normal doğum yapabilmesine çok sevindim cok ıstıyordu cunku
inş sağlıcakla doğar oğluşu

esencim canım merhaba naber ojefıstık cerenimiz doğum yapıyor Allahın izniyle canım

civcivim senin kızı yerim ben o ne tatlılık kuzumu Allah nazarlardan korusun maşallah

saol ttalım Allah razı olsun daısı size sizde böyle sağlıcakla kucaklarınıza alın bebişlerinizi hihoyyythihoyyyt

ya bu arada benim kafam karıştı cerenimde mi doğuruyor yoksa ojelinin adı ceren mi??:uhm::uhm:

cnm gerçekten çok tatlı bizde hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık,o kadar merak ediyorumki bebeğimi,o güzel yüzünü bi görsem...:Saruboceq:

çokk saol bitanem darısı size inşallah :lepi::lepi:

aynen canım benimde kafam karıştı cerencim de mi doğuruyorr:uhm:

bi tek ojelimi doğuran bende hatlar karıştı ozaman bende diyorum kız dün memleketine gitti bu gün doğuracak inşallah iyi haberlerini alırız ojelinin

neyse kızlar eşim geliyomuş,ben çıkıyım artık,hepinizi öpüyorum bebişlere ve kendinize iyi bakın...

Şimdi yine aradım Ojeli Ceren'i. Aynı bayan çıktı. Hala içerideymiş. Onlar bekliyolar. Demek ki açılmanın tamamlanmasını bekliyolar artık. Çıksın ben size çağrı atarım dedi. Ay Allah'ım sen yardımcısı ol bacımızın. Sağ salim , ağrısız sancısız doğursun inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım Allah nazarlardan saklasın kuzumu maşallah maşallah

kızlar tülay izne ayrıldı hiç girmiyor umarım iyidir 5 mayıstaydı sezeryanı

Evet canım ya giremedi nete :uhm:

cerenın haberlerını sızden alıyorum kızlar
normal doğum yapabilmesine çok sevindim cok ıstıyordu cunku
inş sağlıcakla doğar oğluşu

Amin canım a.s.

Ojelinin adı Ceren kuzucum a.s.

neyse kızlar eşim geliyomuş,ben çıkıyım artık,hepinizi öpüyorum bebişlere ve kendinize iyi bakın...

Güle güle canım a.s.

kızlar bugün doğru düzgün giremedim ojeli doğurdumudelikafadulden ay çok sevindim ben bi geçmişi okuyayıp gelicemalkisalkisalkis

kızlar pınarın ve yeni annenin sancıları dışında genel olarak herkes iyi galiba ayy ceren burdaymış yakaladım demek doğurmamışsındelikafadulden bir karışıklık olmuş ama bak cerencim bir gittin ortalığı karıstıkaydirigubbakcemile3 kızlar benimde haftaya işte son inşallah aslında ondan sonraki haftada çalışcaktım ama eşim çıldırıyor bide rapor ozaman doluyor gerçi herşey yarın belli olucak dr. gidicem benim bu hafta hepsancım oldu bağırsaklarımda çok kötü bakalım nst de neçıkıcak kızımıda çokkk özledim yarın görücemhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…