Kızlar Ojeliyi aradım şimdi. Başka bir bayan çıktı telefona. Sancıları çok artmış. Doğum odasına almışlar. Beklemedeyiz dedi. Ay Allah'ım hayırlısıyla, sağlıkla doğursun hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Valla bacım kauçuk olanalrın tipini sevmedim ben kaydirigubbakcemile3 Sarı sarı kaydirigubbakcemile3
Silikon aldım :1hug:
bebişleri doyurdum bende yatıyorum bu uyku bile yetmeyecek bana ama uyuyayım gece fena oluyorum
cerenim bir avazda kurtulsun yaaaa offf stres oldum inş.acı çok çekmezz
selam canlarım oo cerencimle ojeli doğuma girmiş inşallah ikiside bi avazda alırlar yavrularını kucaklarına ay mısır tanesi gibiyis he tek tek pıtırdıyoruz kaydirigubbakcemile3 bakalım biz ne zaman pıtlıycaz ben bu gün nst ye girdim sancım çıkmadı herşey normal 30 nisanda çatu muayenesi var delikafaduldenbakalım ne diyecek doktor
ayy bende heyecann yaptımm he hadi bakalım hayırlısıyla ilk normal doğum yapan annemiz olur inşAllah
ay anacığım kız ahkakten doğuruyor hemide canlı yayında valal sağlıkla doğsun cernede alalh kolaylık verisn ya hep sezeryan diyordu inş sağlıkla alır kucağına ya
canım ben de ikisindende aldım bakalım
nette kauçuk daha iyi diyor
bebişleri doyurdum bende yatıyorum bu uyku bile yetmeyecek bana ama uyuyayım gece fena oluyorum
cerenim bir avazda kurtulsun yaaaa offf stres oldum inş.acı çok çekmezz
benim cimcimeyide hıçkırık tuttu babamızda gelcek birazdan
kimseler kalmadı nerdesiniz hatun bacılar
selam canlarım oo cerencimle ojeli doğuma girmiş inşallah ikiside bi avazda alırlar yavrularını kucaklarına ay mısır tanesi gibiyis he tek tek pıtırdıyoruz kaydirigubbakcemile3 bakalım biz ne zaman pıtlıycaz ben bu gün nst ye girdim sancım çıkmadı herşey normal 30 nisanda çatu muayenesi var delikafaduldenbakalım ne diyecek doktor
Kızlar,neyse doktorumla konuştum olurmuş son zmanlarda böyle şeyle ruzat ayaklarını dinlendir dedi..Zaten şimdi de daha iyiyim..Çok şükür..
inşallah ojeli de bir an evvel kurtulur..Dualarımız onunla...
ay kim doğuruyor heyecanlandım şimdi bennn geçmişi okuyam bariii
cnm gerçekten çok tatlı bizde hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık,o kadar merak ediyorumki bebeğimi,o güzel yüzünü bi görsem...:Saruboceq:evet marlyn uyudu tatlımmm
buda kızımın resimleri teyzoşlarr ))
2009 Mayıs Kuzusu Bunlarrrrrrrr :) - Sayfa 5 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
esencim canım merhaba naber ojefıstık cerenimiz doğum yapıyor Allahın izniyle canım
civcivim senin kızı yerim ben o ne tatlılık kuzumu Allah nazarlardan korusun maşallah
cnm gerçekten çok tatlı bizde hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık,o kadar merak ediyorumki bebeğimi,o güzel yüzünü bi görsem...:Saruboceq:
saol ttalım Allah razı olsun daısı size sizde böyle sağlıcakla kucaklarınıza alın bebişlerinizi hihoyyythihoyyyt
ya bu arada benim kafam karıştı cerenimde mi doğuruyor yoksa ojelinin adı ceren mi??:uhm::uhm:
çokk saol bitanem darısı size inşallah :lepi::lepi:
evet marlyn uyudu tatlımmm
buda kızımın resimleri teyzoşlarr ))
2009 Mayıs Kuzusu Bunlarrrrrrrr :) - Sayfa 5 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kızlar tülay izne ayrıldı hiç girmiyor umarım iyidir 5 mayıstaydı sezeryanı
cerenın haberlerını sızden alıyorum kızlar
normal doğum yapabilmesine çok sevindim cok ıstıyordu cunku
inş sağlıcakla doğar oğluşu
saol ttalım Allah razı olsun daısı size sizde böyle sağlıcakla kucaklarınıza alın bebişlerinizi hihoyyythihoyyyt
ya bu arada benim kafam karıştı cerenimde mi doğuruyor yoksa ojelinin adı ceren mi??:uhm::uhm:
çokk saol bitanem darısı size inşallah :lepi::lepi:
neyse kızlar eşim geliyomuş,ben çıkıyım artık,hepinizi öpüyorum bebişlere ve kendinize iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?