2009 Mayıs Anneleri

Tutkunum hoşgelmişsin a.s.
sağol canım.nasıl gidiyor bakalım

burcu tutkun iyi geceler kızlar nabersiniz burcucum güzel dilekelrin sağol canım ya inş dediğin gibi olur senin nasıl gidiyor eşin gelmiş gözün aydın
iyiyiz diyim bugün keyfim yoktu daha yeni kendime geldim heryerim uçukladı bi ateş vardı içten gelen tansiyonuma baktım ateşimi ölçtüm normal ama bide kaşıntı galiba stres bastı

olmazmı burcucum bu akşam bende yaprak dökümünü izlerken doğuruyordum aynısı banada oluyor hele kızım şu anda çıldırdı sancılar vuruyor ama düzenli değil kemik yapısnına yerleşiyorlar iyice baskı var

annende gelmiş ne güzel her şey hazır naısl olcak doğum şimdi sezeryanmı

geçmiş olsun canım ateş önemli aman ihmal etme şafak kaç senin az kaldı değilmi

ben stresteyim bekliyorum öle

dr normal denices dedi, olmazsa zorlamayacakmış sezaryene alırız hemen dedi, kan su yada sancı olursa doğuma alıcam seni dedi, hayırlısı bakalım, neyseki 36 haftayı atlattık buna şükür, sen nasılsın

burcu bu arada bugün msn olayı banada oldu ve esenden de aynı şey oldu galiba onuda hacklemişler ikinizide hemen engelledim kameraya davet etti red ettim ama resmim orda duruyordu bir şey olmaz inş

hay Allah kız sendemi kaşınmaya basladın, bi test yaptır bakalım ne çıkıcak, pınarda geçenlerde uçuk çıktı demişti

anladım canım zaten zor geçti hamileliğin inş normal olur tabi ama hakkında hangisi hayırlısı ise o olsun

benim doktor da normal taraftarı benimde pazartesi çatı kontrolü olcak ama hala emin değilim ya pazartesi karar vericem bende kızım en son geçen pazartesi 3700 dü ama doktor yanıltıcı olabilir diyor bu haftalardaki ölçümler bakalım bir çatı muayenesi olsun yada ,inş o zamana kadar sancım tutar giderim zaten riskli bir durum olunca acil sezeryana alıyorlar

ya merak ettim çoğunluk hep sezeryan doğum yapıyor acaba bugüne kadar doğum yapanların kendi isteklerimiydi sezeryan yoksa doktorlarının önerisimi normal doğum çok azınlıkta sebebi nedir acaba normal doğum korkusumu

burcu bu arada bugün msn olayı banada oldu ve esenden de aynı şey oldu galiba onuda hacklemişler ikinizide hemen engelledim kameraya davet etti red ettim ama resmim orda duruyordu bir şey olmaz inş

iyi yapmışsın cnm, engelleyip sil, sinir oluyorum bende ama yapacak bişi yok maalesef, herkes arıyo hayrola diye, bugün kuzenimle hayatımlı canımlı konuşmuş, o da sanmış ben şşifreyi yine buldum, sonra kontör isteyince yine uyanmş

bizim topikte pek çok kişinin zorunluydu tüp bebek yada sağlık durumu nedeni ile

burcucum ben hemen anladım tabi burda okuyunca dedimki şimdi sen kontörde istersin dalga geçtim sırnaşık şey sonra bana yazmayı kesti
naniknanik

oy annende gelmiş gözün aydın canım o hareket tarzı sancılar bende de oluyor ama düzenli değil bebek çıkacak diyorum sonra geçiyor

geçmiş olsun canım ateş önemli aman ihmal etme şafak kaç senin az kaldı değilmi

ben stresteyim bekliyorum öle
canım 37 . haftadayım ben hep yattım biliyosun erken doğum tehdidi falan şimdi tedirginim aslında bakalım yarında aynı olursam bi dr a gideyim bide bende benler çok çıktı o da bu böbrektenmiş doğumdan sonrada gitmez bunlar sinir oldum ya Allahtan suratımda değil boynum ve gövdemde.

hay Allah kız sendemi kaşınmaya basladın, bi test yaptır bakalım ne çıkıcak, pınarda geçenlerde uçuk çıktı demişti
Ben sıkıntı yaptım sanırım farkında değilim ama yalnızım çünkü eşim haricinde kimseyi görmüyorum arkadaşlarım hep çalışıyor ondan stres oldum sanırım.

Goncacım, son haftalardaki ölçümler bebeğin tamamı ekrana sığmadığı için yanlış çıkabiliyormuş, genellikede bebek daha büyük oluyormuş ölçünden, cnm valla sıkıldın sende iyicene, inş. daha fazla bekletmez bu defne fıstık seni, ama 4 kg üstü biraz zor normalde diye biliyorum, kesisiz olmayabilir çatıyada bağlı, hele bi çatı muayenesi yapsın bakalım ne dicek, inş. kolay bi doğum olur cnm ya,derler ya bir avazda kurtul diye öyle olsun inş

Cnm bildiğim kadarıyla şimdiye kadar olanlar hep zorunlu sezaryen oldular

canım önce dr lar sezeryan dedi sonrada siz bilirsiniz dediler ama son dk. ka hep sezeryana aldılar.yani hiç belli değil kimsenin

tutkun sibelinde kaşıntı vardı acil sezeryana girdi devam ederse test yaptır canım
biliyorum bakalım yarında öyle olursam gidicem

kız ne bu sapık ya böyle bana aldınız msn ama ben giremedim.aslında herkes görüntü istediğinde göbekleri göstermek lazım korkar belki

burcucum ben hemen anladım tabi burda okuyunca dedimki şimdi sen kontörde istersin dalga geçtim sırnaşık şey sonra bana yazmayı kesti
naniknanik

:roflol::roflol: ayy çok güldüm yaa, iyi yapmışsın :roflol::roflol:

ewet ewet diyorum şimdi çıkıyo galiba, öyle bişey, karnıma dokunuyorum sert değil, heralde kasılma olsa karnım sertleşir, ozaman bu kasılma değil heralde, cnm bende aynı durumdayım evden çıkamadığım için hiç kimseyle görüşeiyorum, ama acısını çok pis çıkarıcam bebiş doğunca inş

ben kontör olayını anladım ama o kamera olayını hala anlamış değilim yani

valla bende öyle diyorum ama eşim bu konuda bu sefer kısıtlıycak.şimdiden söylüyor öyle çocuğu çıkaramazsın diyor yandık yani.şimdi arabayıda satılığa çıkarmış yazın evdeyiz diyor tatil bitince yada kışa alırız diyor aha dedim bu planı sağlam kuruyor.

evet kızlar bu sancılar bebek baskı yapıyor ya ondan yoksa doğum sancısı falan değil ya çünkü benimde çok hareketli olunca oluyor sancılarım

iyi canım ya 37 olmuşsun artık riskli dönem geçti kesin kes git canım ateş çok önemli bebeğide tehdit ediyor

bu ben olayını hiç duymamaıştım canım ya ama inş geçer allahtan yüzde falan değil geçmezsede boşver türkize feda olsun annesi

yalnızlık çok kötü canım ya bide çalışırken evde oturmaya başlamak baya kötü tabi doğum streside cabası annen geldimi

benim de şaftım kaydı o kadar kilo aldımki 1 sene önceki halimle alakam kalmadı

ay burcu cum içim hiç rahat değil ya ben yapabilirmiyim normal bilmiyorum doktorum diyorki bak ben 4 kiloyu sorunsuz doğuranıda gördüm 3 kiloyu doğuramayanı yada sorun çıkanıda bebeğin kilosu çok da önemli değil diyor tabi şuda var gerçek ölçümü ne kadar doktor 3500 civarı olduğunu düşünüyorum dedi tabi pazartesi günüydü

sen ce ne yapsam ya bana bi akıl verin kızlar çok kafam karışık

ben kontör olayını anladım ama o kamera olayını hala anlamış değilim yani
sanırım bakmış hep bayan kendide erkek aradan kendine birini arıyor sanırım bilmiyorki çoğu koca göbekli hamileler bide sapık bence.ben hiç açmadım msn i ondan mevzudan uzağım.Ama dikkatli olmak lazım hertür insan var hekırlarda hiç normal değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…