evet kesme olayı fln çok fena, ama kesince çok rahatlıyomuşun diye okudum kkde,
kolay çıkıyomuş, yoksa patlayabiliyomuş olmadık bi yerden, oda kontrolsüz olduğu için çok zarar verebiliyomuş, aslında en güzeli dr a ebeye bırakmak, kesisiz olsun desem ya patlarsa,yaa işin o yönüde var kafamçokkarıştı
canım 15 ay oluyor.bide tüp hemen tutcakmı gerçi inanç çok önemli o zaman izin alabilirim ve kullanabilirim yoksa transferden sonra tuttuğunda 15 gün içinde işe balıyorum diğer türlü 7. gün başlıyorum.bunlarıda hesaplamak gerekiyor.Bide eşim öğretmen olduğu için eylüle kadar tedaviyi bitirmem lazım 2 günde bir hastanedesin çünkü okul olduğunda izin sorun olur.
bizde 2. artık oğlan olsun diyoruz tabi de bakalım kısmet
Amiiin inş, ne güzel ikisindende alırız hevesimizi, ama dahada önemlisi sağlıklı olsunlar tabi, benimde gönlümden geçen öyle, ama vakti var daha, 2 sene fln düşünüyorum, tabi bu benim düşüncem, Allah verir olur bi anda hiç bellide olmaz :CüvCüv:
canım 15 ay oluyor.bide tüp hemen tutcakmı gerçi inanç çok önemli o zaman izin alabilirim ve kullanabilirim yoksa transferden sonra tuttuğunda 15 gün içinde işe balıyorum diğer türlü 7. gün başlıyorum.bunlarıda hesaplamak gerekiyor.Bide eşim öğretmen olduğu için eylüle kadar tedaviyi bitirmem lazım 2 günde bir hastanedesin çünkü okul olduğunda izin sorun olur.
bizde 2. artık oğlan olsun diyoruz tabi de bakalım kısmet
canım 39 san artık yat sezeryana vaktin dolmuş.inşallah 2. de gelir arkadan.niye düşünmüyorsunki kardeş önemli.ben yaşlıyım yaaaaa çok geciktim ben yaş 31 vaktim kısıtlı 35 ten önce bi tane daha yapmam lazım olmadı 3. yü sonra bakalım.tabi Allah sağlık verirse
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasıl yani ne patlaması onu yeni duydum
tabi önce sağlık sonra bebişler gelsin sırayla
ay kadın olmak ne zor bir şey ya allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar
tutkuncum inş herşey yolunda gider canım ama gerçekten psikoloji ve inanmak çok önemli bencede allah bir tanesini verdi ikinciyide verir inş
öle canım sağlıklı olsunlar cinsiyet boş ama insan ikisindeden de tatmak istiyor hayırlısı bakalım bide ben ikinci konusunda pek kararlı değilim ya olursada kızım şöle 5--6 yaşına gelince ancak
kızlar ben kaçıyorum yavaştan belim ağrıyor öptüm ikiniziide iyi geceler allah rahatlık versin belki bu gece doğrurum inşşşşşşşşşşşşşşşşş
doğru güzel bi örneksin Allah vermek istedimi her şekilde oluyor işte.ben bu yazı geçtim artık seneye plan yapıyorum hayırlısıyla
Hee tamam cnm, ben bu sene sandım, sen önümüzdeki seneden bahsediyon, olur olur merak etme, bak Türkiz nasıl oldu, önemli olan inanç bencede, güzel düşünürsen güzel oluyo, negatif düşünürsen negatif, mesela sana bi örnek vereyim,
ben 18 ağustosta adet oldum en son ama muhtemel yumurtlama tarihlerimde eşim kurstaydı ben annemlerdeydim, erken yumurtlama olmuş yani, o kadar çok istemiştimki o ay bebişi , sonra bu kurs işi çıkınca acayip üzüldüm, sonra bi baktım benim mucizem gelmiş bile, boşuna üzülmüşüm
valla benim kız yırtcak zaten en sonunda özellikle sağ tarafımı böbrekte orda onuda patlatacak diyorum kızım o taraf hassas bak o tarafa yatmıyorum bile yapma ama sevdi yumuşak geliyor sanırımcnm yırtılıyomuş yani, artık ne yöne ne kadar olursa cırrrt, geriliyorya ondan, sonra dikişleri normal kesiye göre daha çok oluyomuş bide daha acılıymış
evet ya kadın olmak zor, ama bi o kadarda güzel, he he he anne olmak gibi varmı yaa
[QUOTE=tutkun09;6618452]canım 39 san artık yat sezeryana vaktin dolmuş.inşallah 2. de gelir arkadan.niye düşünmüyorsunki kardeş önemli.ben yaşlıyım yaaaaa çok geciktim ben yaş 31 vaktim kısıtlı 35 ten önce bi tane daha yapmam lazım olmadı 3. yü sonra bakalım.tabi Allah sağlık verirse
iyi geceler ve uykular canımkızlar ben kaçıyorum yavaştan belim ağrıyor öptüm ikiniziide iyi geceler allah rahatlık versin belki bu gece doğrurum inşşşşşşşşşşşşşşşşş
sanada iyi geceler canım bizde hepinizi öptükkaydirigubbakcemile5İyi geceler cnm, kız inş. sabah kalkınca su nişan falan geliverir hemen gidersin doğuma, bizde seni bide defneyi öptük oğluşla, bende kaçar birazdan
a.s.a.s. off saatte 3 e geliyo , yatçamda uyku yokki netçem yaaa, neyse bi denerim uyumayı bakalım, öptüm cnm seninle türkiz fıstıkımızıiyi geceler ve uykular canım
sanada iyi geceler canım bizde hepinizi öptükkaydirigubbakcemile5
bizde öptük KAĞAN BORA yla seni annesi Şeniza.s.a.s. off saatte 3 e geliyo , yatçamda uyku yokki netçem yaaa, neyse bi denerim uyumayı bakalım, öptüm cnm seninle türkiz fıstıkımızı
hayırlı doğumlar canım sağlıkla al bebeğini kucağınakızlar ben doğuma gidiyorum. hakkınızı helal edin. en kısa zamanda size haber veririm. özleyin beni hııııı
oh maşallah canım göbek olayını dert etme oluyormuş öyle koku akıntı okmuş hiç üzülmeKızlar bizde doktordan geldik çok şükür doğum kilomuza ulaşmışız sarılık tehdidide yok.Mamayı kesmemizi söyledi doktor.Zaten günde 1 kere 30 cc yiyodu.Demekki sütün yarıyo yoksa 30 cc ile 15 günlük çocuk hayatta durmaz.Sen sadece anne sütü ver dedi.Göbeğimizide baktı gayet temiz kokuyor bir sorun yok yakında düşer dedi.45 gün içinde düşmezse bir araştırma hastanesine gitmek gerekirmiş.O zamana kadar düşmezse bağışıklık sisteminde sorun var demekmiş.Muayenemizde herşey normal bebek gayet sağlıklı dedi çok mutluyum şükürler olsun...:Saruboceq:
kız ne depresyonu çıkın hemen bak melekleriniz yanınızda biz de görebilsek o günleri aaahhh ahhhhdepresyondayimmmm unutuldummm sositososito :roflol:
merhaba kizlar :) size bet sesimle muhtesem(!) sözleri olan bi şarki patlayim dedim :))) ay anam bu lohusalik cok agir gelmeye basladi..eşim gelince cikiyorum eşim gidince gene giriyorum depresyona..ben dogum sonrasi gibi annemi getirin bana diye zirlamaya baslicam sanirim :)) reklamlarda bile aglayasim geliyor :1rolleyes: girdigimiz gibi cikariz elbetümidimizi kesmeyelim
cok saolasin teyzesi :) ismimizi begenmene sevindik a.s.
cok sukur canim :) depresif depresif takiliyoruz işte :) kizimi kucagima alinca geciyor gerci ama o da cok uyuyor :))
sen nasilsin canim? bence haftaya gelir senin kuzu
geçsin artık dert etmeyin yaaa öp kokla meleğini bol bolTubacım hoşgeldin bende kocişe acayip düştüm bide annem kalıyordu bende bi ara gitti bi ağladım sorma kadın dayanamadı geldi gece hiç uyku uyuyamamış sonrasında ben biraz rahatsızım dedim gene koştu geldi.Oğluma şikayet ediyo senin bu annen kandırıkçı oldu diye kaydirigubbakcemile3
Az önce gitti cuma yine gelecek cumartesi mevlüdümüz var.Sonrasında gittimi bidaha yok artık tek başımıza olucaz alışmamız lazım artık başbaşa kalmaya.Çabuk geçsin bu depresyon umarım 40 la birlikte uçar gider...:roflol:
ben de hala hazırlamadım içimden gelmiyokızlar ben doğum çantamı yeni hazırlıyorumkaydirigubbakcemile3 ay bi türlü elim gitmiyordu şimcik kızlar kendime 2 takım pijama, çamaşır çorap,el havlusu ve terlik ,göğüs pedi, orkid,kızıma 2 hastane çıkışı, battaniye belki hava soğuk olur diye çorapda koydum kızıma biberon ve göğüs pompası,ıslak mendil ve bebek bezi kızlar unuttuğum bişey varmı:uhm: inşallah normal doğum olucak bir sorun çıkmazsa eğer
bizim burda normal doğumlarda da kesi oluyor yanlış yerden patlayabiliyormuş tehlikelymiş
evet kesme olayı fln çok fena, ama kesince çok rahatlıyomuşun diye okudum kkde,
kolay çıkıyomuş, yoksa patlayabiliyomuş olmadık bi yerden, oda kontrolsüz olduğu için çok zarar verebiliyomuş, aslında en güzeli dr a ebeye bırakmak, kesisiz olsun desem ya patlarsa,yaa işin o yönüde var kafamçokkarıştı
oh maşallah 3. mü:)canım 39 san artık yat sezeryana vaktin dolmuş.inşallah 2. de gelir arkadan.niye düşünmüyorsunki kardeş önemli.ben yaşlıyım yaaaaa çok geciktim ben yaş 31 vaktim kısıtlı 35 ten önce bi tane daha yapmam lazım olmadı 3. yü sonra bakalım.tabi Allah sağlık verirse
üre yokmuş alalhtan canım o zman normale dner ya doğumdna sonra
öle tutkuncum doktor dedi zaten sezeryan olacaksan söyle dedi gün kararlaştıralım bende dedim bir hafta daha bekleyelim pazartesi 39 +3 olcam
hakkaten panarın kız çok tatlı gerçi tüm
mayıs bebişleri süper ya ben hepsine bayıldım valla ama artık biizimkilerde gelsin bir koklayalım şöle ,içimize çekelim
canım sen planları yapmışsın inş herşey gönlünce olur canım ikinciyide hemen verir rabbim yaşın kaçtı canım
ben daha ikinciyi düşünmüyorum hatta ikinciyi istediğimden emin değilim
evet ya dedeli reklam da çok güzel zaten coca cola nerden vuracağını bilir
esen cnm naber günaydınnn
günaydın hayatım nasılsınnn
anladığım kadarıyla bomba bombaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızzzzzzzz korkma cicim 36 haftayı devirdin 37 .hafdadasın hiçbişey olmazzz
kuzunu alırsın koynunaaa
doğuma girersen haber et heee
ben iyiyim işteee güsel bir gece yasadık oğluşlarla
etmezmiyim duaya ençok ihtiyacım olduğu zaman olacak o yüzden ederim tatlım,
ohh maşallahh hep böyle devam ederlerr inşallah
oy maşaşllah canım ya,iyi bakmışsın oğluşunaKızlar bizde doktordan geldik çok şükür doğum kilomuza ulaşmışız sarılık tehdidide yok.Mamayı kesmemizi söyledi doktor.Zaten günde 1 kere 30 cc yiyodu.Demekki sütün yarıyo yoksa 30 cc ile 15 günlük çocuk hayatta durmaz.Sen sadece anne sütü ver dedi.Göbeğimizide baktı gayet temiz kokuyor bir sorun yok yakında düşer dedi.45 gün içinde düşmezse bir araştırma hastanesine gitmek gerekirmiş.O zamana kadar düşmezse bağışıklık sisteminde sorun var demekmiş.Muayenemizde herşey normal bebek gayet sağlıklı dedi çok mutluyum şükürler olsun...:Saruboceq:
kız hala yeni mi hazırladın ya doğursaydın bacım:1no2:kızına hırka,yada yelek de koy cnm,kendine yelek koy ,insan çok üşüyormuş çünkü,gerek olmazsa giymezsin,evlilik cüzdanı,ve tahlillerinin olduğu dosyayı da al,gerekli olabiliyormuş,bir depoşet koy güzelim,kirlileri koymak için,aklıma gelenler bunlara.s.kızlar ben doğum çantamı yeni hazırlıyorumkaydirigubbakcemile3 ay bi türlü elim gitmiyordu şimcik kızlar kendime 2 takım pijama, çamaşır çorap,el havlusu ve terlik ,göğüs pedi, orkid,kızıma 2 hastane çıkışı, battaniye belki hava soğuk olur diye çorapda koydum kızıma biberon ve göğüs pompası,ıslak mendil ve bebek bezi kızlar unuttuğum bişey varmı:uhm: inşallah normal doğum olucak bir sorun çıkmazsa eğer
günaydın cnm,ne güzel gece oğluşların usluymuş,bugün enerjik olursun işteŞenizgünaydınlarrrrrrrrrrrr güsel bir gece geçirdim oğluşlarım dünki yorgunluğumu hissetti bu gece uslu oldular
iki saatte bir kalktım hep hemde annem hiç kalmadı biraz geçirdiğim oldu ama iyide oldu onlarda tam acıkmış kurt gibi beni bekliyolardı....yoksa gece yarısı zorla yemek yedirme gücüm olmazdı....
ama gece annem ve ben besledik eeee annem gidince eşim beslemezki aralarına 40 dk. koysam ben uyuyamam çok düşünüyorum yawww ............
kimseler yokkk bu sabah bengi günaydn demiş kaçmış
eee gece yarısına kadar sohbet olmuşşşş uyuyorsunuz şimdiii
günaydınnnnn ay uyku tutmadı yafss
bugün akşam dr kontrolüm var sancılar devamsa bugün sezeryan olucam kızlarrr
ama çok korkuyorum kuzum biraz daha dayansaydıı
neyse hayırlı vakitte gelir inşalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?