2009 Mayıs Anneleri

ay kadın olmak ne zor bir şey ya allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar

tutkuncum inş herşey yolunda gider canım ama gerçekten psikoloji ve inanmak çok önemli bencede allah bir tanesini verdi ikinciyide verir inş

öle canım sağlıklı olsunlar cinsiyet boş ama insan ikisindeden de tatmak istiyor hayırlısı bakalım bide ben ikinci konusunda pek kararlı değilim ya olursada kızım şöle 5--6 yaşına gelince ancak

Hee tamam cnm, ben bu sene sandım, sen önümüzdeki seneden bahsediyon, olur olur merak etme, bak Türkiz nasıl oldu, önemli olan inanç bencede, güzel düşünürsen güzel oluyo, negatif düşünürsen negatif, mesela sana bi örnek vereyim,
ben 18 ağustosta adet oldum en son ama muhtemel yumurtlama tarihlerimde eşim kurstaydı ben annemlerdeydim, erken yumurtlama olmuş yani, o kadar çok istemiştimki o ay bebişi , sonra bu kurs işi çıkınca acayip üzüldüm, sonra bi baktım benim mucizem gelmiş bile, boşuna üzülmüşüm

cnm yırtılıyomuş yani, artık ne yöne ne kadar olursa cırrrt, geriliyorya ondan, sonra dikişleri normal kesiye göre daha çok oluyomuş bide daha acılıymış

evet ya kadın olmak zor, ama bi o kadarda güzel, he he he anne olmak gibi varmı yaa

[QUOTE=tutkun09;6618452]canım 39 san artık yat sezeryana vaktin dolmuş.inşallah 2. de gelir arkadan.niye düşünmüyorsunki kardeş önemli.ben yaşlıyım yaaaaa çok geciktim ben yaş 31 vaktim kısıtlı 35 ten önce bi tane daha yapmam lazım olmadı 3. yü sonra bakalım.tabi Allah sağlık verirse

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

nasıl yani ne patlaması onu yeni duydum
tabi önce sağlık sonra bebişler gelsin sırayla[/QUOTE]

vakit doldu da canım işte kararsızlık var ama haftaya olsam olur herhalde değilmi çatıma dar derse

ya koşullaar nedeni ile annem uzakta canım bakıcı sorun benim burda kimsem yok tayinde mümkün görünmüyor bakalım ya ama zaten olursa bir tane daha olur tabi zaman ne gösterir bilemiyorum

canım senin vakit ksııtlı biraz 35 ten önce olursa güzel olur ama valla sen hızlı çıktın 3. üğde düşünüyon anacığım :sm_cool:

kızlar ben kaçıyorum yavaştan belim ağrıyor öptüm ikiniziide iyi geceler allah rahatlık versin belki bu gece doğrurum inşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar ben kaçıyorum yavaştan belim ağrıyor öptüm ikiniziide iyi geceler allah rahatlık versin belki bu gece doğrurum inşşşşşşşşşşşşşşşşş

İyi geceler cnm, kız inş. sabah kalkınca su nişan falan geliverir hemen gidersin doğuma, bizde seni bide defneyi öptük oğluşla, bende kaçar birazdan

doğru güzel bi örneksin Allah vermek istedimi her şekilde oluyor işte.ben bu yazı geçtim artık seneye plan yapıyorum hayırlısıyla

valla benim kız yırtcak zaten en sonunda özellikle sağ tarafımı böbrekte orda onuda patlatacak diyorum kızım o taraf hassas bak o tarafa yatmıyorum bile yapma ama sevdi yumuşak geliyor sanırım

vakit doldu da canım işte kararsızlık var ama haftaya olsam olur herhalde değilmi çatıma dar derse

ya koşullaar nedeni ile annem uzakta canım bakıcı sorun benim burda kimsem yok tayinde mümkün görünmüyor bakalım ya ama zaten olursa bir tane daha olur tabi zaman ne gösterir bilemiyorum

canım senin vakit ksııtlı biraz 35 ten önce olursa güzel olur ama valla sen hızlı çıktın 3. üğde düşünüyon anacığım :sm_cool:
[/QUOTE]
doğru vaktim az kaldı.senin bakıcı sorun gerçekten devletteysen bebek 4 aylık oluyor rahat bırakırsı ama özelde daha küçük olcak.sen devlettemisin bide pendik dimi senin

iyi geceler ve uykular canım
İyi geceler cnm, kız inş. sabah kalkınca su nişan falan geliverir hemen gidersin doğuma, bizde seni bide defneyi öptük oğluşla, bende kaçar birazdan
sanada iyi geceler canım bizde hepinizi öptükkaydirigubbakcemile5

iyi geceler ve uykular canım

sanada iyi geceler canım bizde hepinizi öptükkaydirigubbakcemile5
a.s.a.s. off saatte 3 e geliyo , yatçamda uyku yokki netçem yaaa, neyse bi denerim uyumayı bakalım, öptüm cnm seninle türkiz fıstıkımızı

kızlar ben doğuma gidiyorum. hakkınızı helal edin. en kısa zamanda size haber veririm. özleyin beni hııııı
hayırlı doğumlar canım sağlıkla al bebeğini kucağına
oh maşallah canım göbek olayını dert etme oluyormuş öyle koku akıntı okmuş hiç üzülme
kız ne depresyonu çıkın hemen bak melekleriniz yanınızda biz de görebilsek o günleri aaahhh ahhhh
geçsin artık dert etmeyin yaaa öp kokla meleğini bol bol
ben de hala hazırlamadım içimden gelmiyo
bizim burda normal doğumlarda da kesi oluyor yanlış yerden patlayabiliyormuş tehlikelymiş
oh maşallah 3. mü:)

bende de 2. ye yer kalmadı karnımda çatlak için bi daha bu strese katlanılır mı bilmiyorum bana da senin hep oğlun olur diyorlar oğlan oğlan... ben de hep kız hayal ederdim neyse Allah bu meleklerimize ömür versin

uyku tutmadı geldim baktım geçmişi okudum nöbeti devraldım
şimdiden GÜNAYDIN HERKESEEEE :)

günaydınlarrrrrrrrrrrr güsel bir gece geçirdim oğluşlarım dünki yorgunluğumu hissetti bu gece uslu oldular
iki saatte bir kalktım hep hemde annem hiç kalmadı biraz geçirdiğim oldu ama iyide oldu onlarda tam acıkmış kurt gibi beni bekliyolardı....yoksa gece yarısı zorla yemek yedirme gücüm olmazdı....
ama gece annem ve ben besledik eeee annem gidince eşim beslemezki aralarına 40 dk. koysam ben uyuyamam çok düşünüyorum yawww ............

kimseler yokkk bu sabah bengi günaydn demiş kaçmış
eee gece yarısına kadar sohbet olmuşşşş uyuyorsunuz şimdiii

günaydınnnnn ay uyku tutmadı yafss
bugün akşam dr kontrolüm var sancılar devamsa bugün sezeryan olucam kızlarrr
ama çok korkuyorum kuzum biraz daha dayansaydıı
neyse hayırlı vakitte gelir inşalllah

günaydın hayatım nasılsınnn
anladığım kadarıyla bomba bombaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızzzzzzzz korkma cicim 36 haftayı devirdin 37 .hafdadasın hiçbişey olmazzz
kuzunu alırsın koynunaaa

doğuma girersen haber et heee

ben iyiyim işteee güsel bir gece yasadık oğluşlarla

kızzzzzzzz korkma cicim 36 haftayı devirdin 37 .hafdadasın hiçbişey olmazzz
kuzunu alırsın koynunaaa

doğuma girersen haber et heee

ben iyiyim işteee güsel bir gece yasadık oğluşlarla

etmezmiyim duaya ençok ihtiyacım olduğu zaman olacak o yüzden ederim tatlım,

ohh maşallahh hep böyle devam ederlerr inşallah

etmezmiyim duaya ençok ihtiyacım olduğu zaman olacak o yüzden ederim tatlım,

ohh maşallahh hep böyle devam ederlerr inşallah

cnm benim dularımız bütün hamişlerle sağlıklı kolay doğum olur inş..

inş.böle giderler esenciğim dün çok yalvardım allaha aman gece uyusunlar bende uyuyayım diye rabbim duydu sesimi vallaalkisalkisalkis

oy maşaşllah canım ya,iyi bakmışsın oğluşunaa.s.
kız hala yeni mi hazırladın ya doğursaydın bacım:1no2:kızına hırka,yada yelek de koy cnm,kendine yelek koy ,insan çok üşüyormuş çünkü,gerek olmazsa giymezsin,evlilik cüzdanı,ve tahlillerinin olduğu dosyayı da al,gerekli olabiliyormuş,bir depoşet koy güzelim,kirlileri koymak için,aklıma gelenler bunlara.s.
günaydın cnm,ne güzel gece oğluşların usluymuş,bugün enerjik olursun işteŞeniz
günaydınnnnn ay uyku tutmadı yafss
bugün akşam dr kontrolüm var sancılar devamsa bugün sezeryan olucam kızlarrr
ama çok korkuyorum kuzum biraz daha dayansaydıı
neyse hayırlı vakitte gelir inşalllah

hadi bakalım cnm hayırlısı,bizi mutlaka haberdar et lütfen gidersena.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…