- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
bende kaç gündür giremez oldum zaten site problemliydi benimde misafirler işlerim bitmek bilmedi geçmişede bakamadım ama herhalde yeni doğum yapanlar vardır bizde yarın kontrole gidicez bakalım artık ne diyecek doktor çatı muayenesi yapıcam demişti ama banada çatı muayenesi yapınca rahimin hemen açıldığını söylüyorlar günün varsa bile doğum yapabiliyomuşsun bende annem gelmeden istemiyorum çatı muayenesi olupta dediğim gibi birşey yaşayan oldumu ?
Hoşgeldin canım. Yarın hayırlı haberlerle gel inşallah a.s.
Ya genelimiz çatı muayenesi oldu. Öyle bişey olduğunu hiç sanmıyorum :uhm:
kısss burcuu en sonunda geliyor demek kuzucukk :)) hadi hayırlısı olsun cnm ...gelsin inş sağlıcakla :)
pınarcım mrk etme tatlım geçici bir durumm bu :))
ilgincimmm şu senin börülcede ne yüzsüz bişi yahuu gelip ben kovacam en sonunda heee ....
tülayada slm söle cnm
ayy hala marlyn den haber yok yav mrk ettim hee :s
Geçsin yaaa adamı bunalttım valla kaydirigubbakcemile3
saol cnm, darısı başına inş.:teselli:
off sorma pınar benim aklımda hep orda, Allaha emanet kuzucuk, ama dr tehlkede görseydi bugün alırdı heralde,boşuna okumuyo bunlar onca sene dimi ama, bunu düşünüp tselli buluyorum
Tabi tatlım onlar en iyisini bilir. Sen sıkma canını. Sağlıkla lıcaksın inşallah kucağına kuzunu a.s.
slm kızlarrrr...
bugun dr kontrolumux vardı ....13MAYIS BUYUK GUNhihoyyythihoyyythayırlısıyla haftaya yarın kavusmus olcaz oglusumlaaaa...ayy ok heycanlıyım.kılomuz 3640 olmuş dr normalı beklersek 4 olur dedı o yzden sezeryan oluoruz...hayırlısıyla.bugun son eksıkletrımızıde tamamladık babamızla..hastahanedekı ebeyle gorustuk bıberon bulundurun dedı ,gıudıp hemen bıberon aldık odamızın perdesını yaptırdıkhihoyyytelma karacaot yagı falan aldık..hersey tamam sayılır.rek kıyafetlerımız yıkanıp utulencek....şafak bugun dahıl 8 teyzeleriiiiihihoyyythihoyyyt
BURCU CNM kıs kağan bey de pzrt sı gelıouş ha...hayırlısı olsun...kordon dolanması tehlıkelı dıe bılıorum cnm ben de ya pazartesı ye daha cok war ama ....tabı gene en ıısını dr bılır..hayırlısı olsun....
gecmişi okuyacak ınanın hıc halım yok bacılar..ole yoruldumkı...bıde cıgrlerıme kalbıme agrı gırıo mıdem sıkıstırıomu ne anlayamadım ..bıraz uzanayım....optum herkesı umarım ııdır herkez doğuran war mı acep ya?
Canım çok sevindim. Hadi bakalım hayırlısıyla al kuzunu kucağına a.s.