[k] {n} [k];6947223 .!.:sabahatan beridir yazıcam bişe çıkıyo yazamıom yaa sinir oldum
kızlar moraliim çok bozuk bnm kız dizanteri olmuş! teşhis konuldu sonunda daha dogum kilosunun altında oldugu için mama verdi aptamil pre kullanıyoz cumaya kadar ialç vermedi kakadan atar belki dedi ama nafile çocuk neamandır ishal zaten..
9 tane test yapıldı kuzuma okadar çok agladıki anlatamam okadar yorulmuşki ogün ve gece kesintisiz uyudu bugünde saglık ocagında topuk kanı verik bi postada orda canımız yandı ama yeni tam daldı uykuya.
bişi soracam saglık ocagından bugün dedilerki illaki burada aşılarını yaptır özellerle aynı imiş ve daha taze dio önceden karma aşılarda ateş oluyodu ama 2008den beri devlet özellerin aldıgı ilaçtan ekliyomuş ve asla ateş yapmıyomuş!!
bizimpazartesi aşımız var kfam karıştı ne yapsam? aşı kartı düzenledi ve boyuna kilosuna baktı d vitamini verdi her ay yapıcaz falan diolar bilginiz varmı?? siz ne yapcanız hiç araştırmadım benm kız aglıyo mama verm geliom
cnm çok geçmiş olsunnn neden ilaç vermedi o kadar bebeğin bağışıklığı nedirki kendi kendine atsın yaa bazen doktorlarıda anlamıyorum ben yaa ota moka ilaç yazarlar ama
cnm biz cerrahpaşada doğum yaptığımızdan ve devlet hastanesi olduğundan aşıları orası yapıyor ama sağlık ocağınada gidebilirsin cnm .....kafan karışmasın nereye istersen ben hastaneye gideceğimden sağlık ocağına gitmiyorum..........hepsi devlet kapası
Kızlar merhaba benim kız 2 gündür uykusunda sürekli geriniyor değişik sesler çıkarıyor sizin bebeklerdede varmı böyle şeyler merak ettim
cnm biz geldiğimizden beridir öle seslerle uyuyoruz normalmiş