hoşgeldin canim :) canim stres yapma yeter..inşaAllah biran önce şakır şakır gelir sütün..
ay Allah korumus canim ya..cok gecmiş olsun..ben şapka kullanmiyorum..1-2 kere kullandim ama bizim kız sıkıntılı ayse :) sevmiyor sapkayi :) banyodan sonra yarim saat felan takiyorum..ama cok sıkılırsa küçük tülbenti var..onu takiyorum..ama onuda en fazla yarim saat takiyorum..
valla canimcim benim eşimde razi olurmu bilmiyorum :) ben sürekli gezmekten bahsediyorum o da sürekli daha cok küçük oldugundan bahsediyor :)))
maşaAllah canim fistik gibi olmussun
sorma canim gaz bombasi gibi oldu yavrum ya :) ama rezene muthiş bişey ya..hemen cikarttiriyor gazini..cok rahatlatiyor valla..
iyi işe yarayan bişi bulmussun :) benimkini öp kokla havaya at hayatta uyanmiyor öyle derin uyudugunda :))) bende birakiyorum artik..istediginde uyansin diye :)
canim Allah kabul etsin :) tez zamanda gelde konusalim bolbol
o zamanki uykularinin kiymetini bilemedik
güzel haberlerle gel canim inşaAllahhhh :) cok sevindim ishalin geçmesine..kafe cok güzel olurdu ama işte emzirme sorunu var..ay hepsini geç ikna edilmesi gereken bir koca sorunu var esas
oh cok sukur iyimiş boncukun..canm bulgur pilavida cok süt yapiyor..gazda cok yapiyor ama sütün yaninda pek göze batmiyor
oh işlerde bitmiş :)
canim benim hala devam ediyor :)) kanama olarak degilde leke leke geliyor hala..ben 2.3.gün egilip dogrulmaya baslamiştim canim..biraz zorlaniyor insan ama öyle öyle hizli iyileşiliyor..
oh boncuk şişko boncuk olmus maşaAllah :)
ay yavrum yaa..benim cadida cok yapiyor o işi..hemen ters cevirip hem midesine baski yap hem sirtina vur canim..o cok uyumasi 2 gündür bizde de var canim..evvelki aksam 11den 5e kadar uyudu..dünde 10dan 3e kadar..insan cok kötü oluyor ama o gercekten kendini dengeliyor..acikinca kiyameti kopariyor zaten
hpşgeldin canim..ay hepimizin bas belasi oldu bu gogus acilari..bende lasinoh kullaniyorum..ama sürekli süremiyorum üşengeclikten..bugunlerde biraz daha iyiyim..ama baslarda agliyordum emzirirken..yavas yavas gececek herhalde..yada biz artik aciya alişcaz :)))
ay hadi hayirli olsun göbüşünüzzz :) bizde seni cok özledik canim :)
cok sukur canim..sen nasilsin?
ay cadiya bak hele..neler neler yapmişşş :)))
aynen dedigin gibi canim..ne kadar olduguna,ne zaman olduguna artik kizim karar veriyor :) bazen cok büyük oluyor aralar..bazende yarim saatte bir emmek istiyor..oyuzden artik takmiyorum kafama :) o kendini dengeliyor :)