- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
ceq:
canım ben babuline dıye bıtkısel bı ılac verıyorum,gunde 2 seferde 1 cay kasıgı zeytınyagı ıcırıyorum cok ıyı gelıyo gunde 2 sefer yapıyo kakasını ama mızmız hala gaz sancısı vuruyo galıbasenağlama
Bende içirdim canım bir çay kaşığı zetinyağı. İnşallah işe yarar :Saruboceq: Neyse daldı çok şükür. Baktım şimdi mışıl mışıl uyuyor

Ayyy senin kuzunda rahat uyur inşallah bacım :Saruboceq: İçim gidiyo bunlar sancı çektikçe :1no2:
kızlar ben hepten kaçırdım herşeyi ne zaman buluşuyonuz ne yapıyorsunuz kaç zamandır yazamadım giremedim doğru düzgün
haftaya benim görümcenin düğünü var biz kocaeline gidicez haftaya ise ben gelemem ya
biz bugün kalça usg için hastaneye gittik allaha şükür iyi çıktı hepatit aşısınında olduk sağlık ocağında bacaktan yaptılar yavrum naısl ağladı kocaman iğne soktu acımasız hemşire sağlık ocağındakiler çok suratsız ya sinir oluyorum
ya kızlar bebeğin üşüttüğünü nasıl anlarım bide ishalden şüpheleniyorum ya kakası cıvık ve yaparken çok sesli yapıyor afedersiniz sulu sulu foşurtdatır gibi ay tarifmide seveyim biraz saçma oldu ama idare edin yeni geldik düğün için alışveriş yaptım .çok moralim bozuk ben bu göbek zor iner bacılar çok vahim durumdayım ya moralim çok bozuk
bebişler kabız olmuş herkese geçmiş olsun
öptüm annişler bir duş alıcam sonra gece mesaisi başlıycak
Canım hoşgeldin. Sonuçların iyi çıkmasına sevindim a.s.
Üşütürse yeşil kaka yapıyorlar tatlım. Bizimki de öyle foşurtulu yapıyor genelde ama normal dedi doktor a.s.
9 Haziran yani önümüzdeki salı buluşuyoruz kısmetse canım Kadıköy Tepe Nautilus'ta hihoyyyt
Mutfağımı topladım. hihoyyyt Duş almam lazım ama bi arkadaşımız var. O gitmeden olmaz. Uykumda geldi ya sızıcam şimdi valla :çok üzgünüm:
Son düzenleme: