2009 Mayıs Anneleri

cnm erken ama şimdiden 2500 ytl sezeryan skklıya düşün cnm
ben tıklayınca görüyorumm ama

yok artikkkkkkk :1shok:kuzenim nene hatuna daha yeni (2ay önce) sezeryanla dogum yapti..500ytl idi..cocuk erken dogdu,küvezde kaldi 4-5 gün..canim sen iyice bi araştir gerçekten..cok fiyat söylemişler :S

yok artikkkkkkk :1shok:kuzenim nene hatuna daha yeni (2ay önce) sezeryanla dogum yapti..500ytl idi..cocuk erken dogdu,küvezde kaldi 4-5 gün..canim sen iyice bi araştir gerçekten..cok fiyat söylemişler :S

yaa anladınmı cnm o yüzden temiz bir hastane arıyorum yenidoğan üniteside olmalı tabii

ayyy şekere bak alan boll yayılmışş benim kuzular dar alanda paslaşıyolarrr maşşallah cnm

:CüvCüv:evet canım bunda alan baya boş düşünüyorumda kocaman göbişte minicik şey var bizim boyumuz 12 cm kilomuz 150 grdı bu hafta ama ben bir haftada tam tamına 1 kg 800 gr almışım coştum ben bunda coştum kızımda 12 kilo almıştım hepi topu ama bunda daha 3 ayda 6kg 800 gr aldım:çok üzgünüm:

oyyy yerim onu bennn :) nasilda uzanmişşş tv izliyor sanki :))))

evet cnm en güzel çıkan usgmiz bu bu hafta artık değişti ne neresi anlamıyorum baş mesafesi ve boyu için bacak kemiğini çekiyolar okadar:ecrin_bebek: ilerki haftalardadaha güzel olur inşallah cinsiyetinide bi öğrensekk daha bi güzel olucak amahihoyyyt

ben sadece tedavide kilo aldım sonra hiç almadım 12 artı 4 deyiz işte ama çok kusuyorum düzgün yemek yiyemiyorum sıkıntılarım çok anlayacağınn

yaa anladınmı cnm o yüzden temiz bir hastane arıyorum yenidoğan üniteside olmalı tabii

bencede şimdiden aramak lazim :) benim bildigim nene hatunda var yenidogan ünitesi..orayada bi fiyat sormak lazim..

üzme caniniiii :) veririz dogumdan sonraaa yeterki sagligin yerinde olsun

verilir canım ya verilir ben kiloyu çok fazla orun etmiyorum bu yaşa kadar en fazla 60 kilo oldum oda hamileliğimde doğum yapıktan bir gün sonra ne göbek kaldı ne kilo kızımı ziyarete gittiğimde 2 günlük lohasaydım gören ablasımısın teyzesimi diyordu çok hareketliyim sürekli yürüyorum amaann bebeğim sağlıklı olsunda kiloymuş çatlakmış onlar bebişelrden bize bi anı ama ailecek tutamıyoruz kiloyu kurtluyuz anacım kurtlu:))))

kızlar bakın benim tosunumda bu yan gelip yatıyor kereta:)))

oyy maşşallah canımmm rabbim sana bağışlasın kuzucuğunu
cnm ben bahçelievlerde otoruyorum cnm şuan medıcalpark latifküpelioğluna gidiyorum

ama çok yoğun ve hastane çok pahalılaştı

canım neden ozaman yenibosnadaki nisa hastanesini denemiyorsunn orda çok iyi bayan dr lar var ...hem fiyatlarıda uygun diye biliyorumm

herkese günaydın arkadaşlar.dün biraz bacakalarım ağrıdı o yüzden işten erken çıktım. eve gidip yattım valla. sizler nasılsınız.bugün çok iyiyim çok şükür. dırımkızı sanada çok geçmiş olsun.gerçekten çok üzüldüm okuyunca.ama canını sıkma inşallah herşey iyi olur. hayırlısı olsun hakında.

günaydın kızlar nasılsınız ben şükürki iyiyim kaşınmalarım allaha şükür çok yoğun dil devam ediyor ama eskisi gibi uykumdan kalkmıyorum.....çamaşır attım makinaya yıkanmışıda asacağım
canım hiç kahvaltı etmek istemiyor dün midem çok ekşidi ama böcükkkler acıkır yarım saat sonra kalkarımm hava çok güsel duruyor dışarıda

civciv cnm beni yanlış anlama ama ben kadın kadındoğumculara hiç gitmiyorum evlendiğimden bu yana rahatsızlığım hiç bitemdiği için çok kadındoğumcu değiştridim bir kaç kadına denk geldim canımı yaktılar ....o gün bugün erkek jinekolog tercih ediyorum annemin bir doktoru var g.o.p. da ahmet koca kendsii ssk doktoru ama özel kiliniğide var ama kilinikde doğum yok tabi ...acaba hamile hastalarını nerede doğurtuyor o adamda çok iyi ....anneme yada halama sordurtcam bakalım...ama medıcalparkda imkansiz gibi duruyor doğum

selam kızlar nasılsınız benım mıdem bugun bıraz ıyı dışarı cıkıp yuruycem bıraz ınsallah boyle devam eder hepınızı optum

günaydın millet nasılsınız bugün
anladığım kadarıyla hepiniz iyi gibisiniz
yaaa birsen bende çok kaşınmaya başladım özellikle göğüslerim fena((
bugün arkadaşlarla hamile kıyafeti almaya gideceğiz az sonra da velilerim beni görmeye gelecekler

cnm göğüslerin büyüyordur merak etme benim gibi olsan heryerin kaşınır

hmm iyi ya çok şükür belki de psikolojiktir
senin bugün iyi olmana sevindim daha da iyi olacaksın inşallah

niye yanlış anlıyım canımmm ...bende şimdiye kadar kadın jinekoloğa gitmedim 1 kere gittim onada pişman oldum ....eğer g.o.p ya kadar gidebiliyorsan zaten yıldıztabyadaki hastanede birde AKIN VARLIK var kadın doğumcu ama çok met ediyolar ben her gittiğimde tıka basa dolu oluyor onun bölümü tabi sen yinede araştır bakalımm..

selam kızlar nasılsınız benım mıdem bugun bıraz ıyı dışarı cıkıp yuruycem bıraz ınsallah boyle devam eder hepınızı optum

kızz cadıııı nerdesinn sen kaç gündürr hee çok gezipte fındık kurtlarımı fazla yormaa klava:klava:

bizler iyiyiz canım şükürler olsun sanada geçmiş olsun bencede seninki psikolojik olabilir sakın fazla kaşıma canım yara yaparsın uçlarını vazelin falan sür yada yumuşatıcı farklı bi krem a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…