cnm erken ama şimdiden 2500 ytl sezeryan skklıya düşün cnm
ben tıklayınca görüyorumm ama
yok artikkkkkkk :1shok:kuzenim nene hatuna daha yeni (2ay önce) sezeryanla dogum yapti..500ytl idi..cocuk erken dogdu,küvezde kaldi 4-5 gün..canim sen iyice bi araştir gerçekten..cok fiyat söylemişler :S
ayyy şekere bak alan boll yayılmışş benim kuzular dar alanda paslaşıyolarrr maşşallah cnm
oyyy yerim onu bennn :) nasilda uzanmişşş tv izliyor sanki :))))
:CüvCüv:evet canım bunda alan baya boş düşünüyorumda kocaman göbişte minicik şey var bizim boyumuz 12 cm kilomuz 150 grdı bu hafta ama ben bir haftada tam tamına 1 kg 800 gr almışım coştum ben bunda coştum kızımda 12 kilo almıştım hepi topu ama bunda daha 3 ayda 6kg 800 gr aldım:çok üzgünüm:
yaa anladınmı cnm o yüzden temiz bir hastane arıyorum yenidoğan üniteside olmalı tabii
:CüvCüv:evet canım bunda alan baya boş düşünüyorumda kocaman göbişte minicik şey var bizim boyumuz 12 cm kilomuz 150 grdı bu hafta ama ben bir haftada tam tamına 1 kg 800 gr almışım coştum ben bunda coştum kızımda 12 kilo almıştım hepi topu ama bunda daha 3 ayda 6kg 800 gr aldım:çok üzgünüm:
kızlar bakın benim tosunumda bu yan gelip yatıyor kereta:)))
cnm ben bahçelievlerde otoruyorum cnm şuan medıcalpark latifküpelioğluna gidiyorum
ama çok yoğun ve hastane çok pahalılaştı
oyy maşşallah canımmm rabbim sana bağışlasın kuzucuğunu:
aminn canım hepimizinkileri rabbim bizlere bağışlasın ve korusun:CüvCüv::Saruboceq:
selam kızlar nasılsınız benım mıdem bugun bıraz ıyı dışarı cıkıp yuruycem bıraz ınsallah boyle devam eder hepınızı optum
günaydın millet nasılsınız bugün
anladığım kadarıyla hepiniz iyi gibisiniz
yaaa birsen bende çok kaşınmaya başladım özellikle göğüslerim fena((
bugün arkadaşlarla hamile kıyafeti almaya gideceğiz az sonra da velilerim beni görmeye gelecekler
civciv cnm beni yanlış anlama ama ben kadın kadındoğumculara hiç gitmiyorum evlendiğimden bu yana rahatsızlığım hiç bitemdiği için çok kadındoğumcu değiştridim bir kaç kadına denk geldim canımı yaktılar ....o gün bugün erkek jinekolog tercih ediyorum annemin bir doktoru var g.o.p. da ahmet koca kendsii ssk doktoru ama özel kiliniğide var ama kilinikde doğum yok tabi ...acaba hamile hastalarını nerede doğurtuyor o adamda çok iyi ....anneme yada halama sordurtcam bakalım...ama medıcalparkda imkansiz gibi duruyor doğum
selam kızlar nasılsınız benım mıdem bugun bıraz ıyı dışarı cıkıp yuruycem bıraz ınsallah boyle devam eder hepınızı optum
günaydın millet nasılsınız bugün
anladığım kadarıyla hepiniz iyi gibisiniz
yaaa birsen bende çok kaşınmaya başladım özellikle göğüslerim fena((
bugün arkadaşlarla hamile kıyafeti almaya gideceğiz az sonra da velilerim beni görmeye gelecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?