2009 Mayıs Anneleri

kızlar mutlaka görmelisiniz kızları olacak anneler hemen başlayın bence bunu örmeye ben bayıldımm yaaa :))
[img=http://img262.imageshack.us/img262/2695/1194686465yz0yg4kb3.th.jpg][img=http://img262.imageshack.us/images/thpix.gif]

aman yarabbim ne güzel bişey bu..........bende cok istıorum kızımın olmasını saglıklı hayırlı bir evlat olsun önemli olan o ama gönlümdende kız gecio ne yalan söyleyeyim:asigim:cok tatlı gercekten bende bayıldımmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5

evet canım tabiki sağlık herşeyden daha önemli ama kız çocuğuna bakmak farkı bi keyif yaa elbiseler saçları tokalarıı ne bilim daha cilveli oluyolar ..rabbbim herkeze sağlıklı evlatlar nasip etsinna.s.

evet canım tabiki sağlık herşeyden daha önemli ama kız çocuğuna bakmak farkı bi keyif yaa elbiseler saçları tokalarıı ne bilim daha cilveli oluyolar ..rabbbim herkeze sağlıklı evlatlar nasip etsinna.s.

:Saruboceq:inş... saglıklı olsunlar önceden hamile kalmak için ugrasıordum şimdi kız olsun diorum insanoglu işte hep daha fazlasını istıoruz a.s belkide bunun sebebi benim 3 tane erkek kardesim var..kız kardeşim olmasınıda cok istemiştim ...olmadı..şimdide kızım olsun diorum -tatlicadiarzu-annemde kızıo^^sanki oglun cokda kız mı arıosun die hayırlısını iste dio klava:

günaydin tünaydin hanimlar a.s. herkes iyimiş cok şükür :) bende iyiyim..sabahtan pazara gittim..bişey almadan geldim :)) birden üşendim bişeyler almaya..yürüyüş yapmiş oldum :) hava gerçekten cok güzel ama soguk..dışari cikacak olanlar sıkı giyinmeyi unutmasin

:roflol::roflol: doğru diyonn valla canımmm benimde 8 yıldan sonra gelen mutluluğum bu o yüzden oğluşumda olsa dünyanın en kıymetli hazinesi olacaktır benim içinnn hihoyyyt

h.g canımm iyi yapmışsın valla dışırı çıkmakta bazen temiz hava iyi geliyor...ama benim hiç halim yok yaa dışarı çıkmaya belki yarın kocişle çıkarım...

bu arada gece kalça ve bacak ağrısı ceken var mı kızlar yaa ??

bu modeli kuzenimin çocugu için yapicaktim ama cok alangirli bişey :) çözemedim bir türlü :)

:)) cok dogru söylüyorsun..bizim isteklerimiz bitmez..ama dedigin gibi asil önemli olan saglikli olmalari hem daha ilk cocugun annen hakli :) ama şu da bir geçekki kiz cocuk büyütmek evcilik oynamak gibi :) süsle püsle dur :) Rabbim saglikli hayirli salih evlatlar nasip etsin :)

cama çık enazindan canim :) hava al suan bi agrim yok..ama 2 hafta öncesine kadar kalçam kpucak gibiydi..yel agrisi gibi bişeydi..epey sürdü agrisi..

cama çık enazindan canim :) hava al suan bi agrim yok..ama 2 hafta öncesine kadar kalçam kpucak gibiydi..yel agrisi gibi bişeydi..epey sürdü agrisi..

evet canım yaa aynen öyle ama çogu zaman her gece üst üste oluyor kaç gündür yoktu dün gece yine başladıı resmen uykudan uyandırıyor ..özelliklede sağ kalçam :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canim benimde sag kalcamdi..hatta bi ara şüphelendim acaba bi yeremi carptimda hatirlamiyorum diye..benimki durup dururken agirmiyordu ama..bazi hareketlerde agriyordu,tutulma gibi..ilginç bişeydi ama cok pis bi agriydi..seninde öyle bişeyse sabret biraz canim..geçiyor..üşütmemeye caliş..

ben hec ii deilimmidem hala berbat bulanıo :1no2:yemek yiyemıorum ne olacak beninm bu halim birde gebelik takvimi istiom ben beceremedim yapabilirmisiniz rica etsem banaa.s.

cok hoş bi yaz kizlar :)))

Soruünyanin en mutlu çifti kimlerdir?

Cevap: Adem ile Havva.

Soru: Neden Adem ile Havva?

Cevap: Çünkü:

1- Adem'in de Havva'nin da
kaynanasi olmadi.

2- Adem de Havva da
aldatilmaktan korkmadi.

3-Havva hiçbir zaman
kiyafeti ile Adem'i çileden çikartmadi.

4- Adem:"Arkadaslarimla
maç yapmaya gidiyorum." diyemedi.

5- Havva kiz arkadaslarini
eve toplayip aksama kadar dedikodu yapamadi.

6- Adem hiçbir zaman poker
partisine gidiyorum deyip, gecenin bir köründe eve sarhos gelemedi.

7 - Adem hiç uzun is
görüsmeleri için yurtdisina gidemedi. Gitse bile gittigi yerde otel
odasinda kalamadi.

8-Sevgililer Günü'nü
unutmaktan dogan kavgalar çikmadi.

9- Randevulara gecikince
trafigi bahane edemediler.

10- Yüksek gelen faturalar
nedeniyle tartismadilar

11- Özel günlerinde
birbirlerinin sevmedikleri arkadaslarini davet etme gibi bir ihtimalleri olmadi.

12- Adem hiçbir zaman
Havva'ya "Sen bu dünyada gördügüm en güzel kadinsin derken yalan
söylemedi.

13- Hiçbir zaman
röntgenleyen var mi? diye tedirginilige düsmediler.

14- Onlar enflasyon canavariyla hiç tanismadilar. Birikimlerini batirip, alacak bankacilarla da
hiç karsilasmadilar.

15- Onlar mutluydular.
Çünkü, ne sayima gerek vardi, ne de sayilmaya.

16- Hiçbir zaman
birbirlerinin yüzüne telefonu kapatamadilar. Telefonda kavga da etmediler.

17- Hiçbir zaman
siyaset-politika konusunda dil, din, irk tartismasina girmediler

18- Hiçbir zaman Havva,
"Beni en son ne zaman sinemaya götürdün, enson ne zaman disarida yemek
yedik demedi.

19- 'Senden baska gül
koklarsam namerdim' lafi da gerçekti ve Havva da bunun dogru olduguna
emindi

ben hec ii deilimmidem hala berbat bulanıo :1no2:yemek yiyemıorum ne olacak beninm bu halim birde gebelik takvimi istiom ben beceremedim yapabilirmisiniz rica etsem banaa.s.

gecmiş olsun canim ya inşaAllah geçer bulantin hafif şeyler yemeye caliş..

yaparim canim..sen bana son regl tarihini ve muhtemel dogum tarihini söyle..yapayim

evet canım öyle bişey aslında bende yeni başlamadı yaklaşık 3 haftadır var ha geçti geçicek derken yine başlıyor :çok üzgünüm: neyse olmasa dr a gidince sorarım arık napam kontrolumde ayın 25 inde zaten bebişimi çokk özledimmm :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…