bebişimmm bu sağ tarafdaki inş. çıkar
evet canımmm ...sendemi oraya gidiyorsun yoksa??
:sm_cool::sm_cool: geldümmm geldümmmm
kızlar biliyorum bu konu gebelik bölümünün çeşitli yerlerinde açıuldı ama mayıs annelerine açsam olurmu kim nerede ne kadara ve nasıl doğum yapacak çünki benim şuan gittiğim hastane çok ucuk bir rakam veriyor bende 5 aya kadar doktoruma devam edecem ve daha uygun biryere geçmek istiyorum birde ikiz olduğundan korkuyorum ya erken doğum olursa bebeklere küvez gerekirse altından kalkmamız zor olur yani ...zaten tüp bebeği borçla yaptık...işte hayatta hiçbişey planladığımz gibi gitmiyor korkularım devam ediyor
ImageShack - Hosting :: brsen013fr5.jpg
bu benim sağdaki bebeğim çok uslu teyzeleri bizi görünce bacaklarını salladı
ImageShack - Hosting :: brsen012qt7.jpg buda sağdaki bebişim teyzoşları oynak raziye buu
ImageShack - Hosting :: brsen012qt7.jpg buda sağdaki bebişim teyzoşları oynak raziye buu
yok cnm benim arkadasım orada oturuyor iy bir doktor arıyor eşinde problem var 3 senedir çocuğu olmuyor da aklıma sen geldin ......normal kadındoğumcumu cnm doktorun
canımm henüz çok erken değil mi hem neden tüp bebek yaptırdığın hastanede yapmıyorsun doğumunu??hangi hastanede yapmıştın canım tüp bebeği??
ayyy yerimmm ben onlarııı rabbim sana bağışlasınn canımm kuzucuklarını cinsi,yetleri belkli olmadı değilmi?
oldu bu sefer oldu oynak raziyeni 3. denememde gördüm canım maşallah meleğine bide diğerini görebilsek daha güzel olucak:)
yok canım benimde tüp bebek ama kesinlikle dr u tavsiye ederim ben aslında avcılarda oturuyorum ve sadece dr um için okadar yolu tepiyorum ..serhat partalcı zaten normal gebeliklere bakmıyor canım sadece kendi tüp bebekte tutanlara bakıyor...
offf yine site ağırlaştıı yaaa kötükedihüsokötükedihüso
cnm evet düşünmek iiçin erken ama değiştireceksem 2 aydan az vaktim var araştırmak istiyorum....
bebişleirn cinsiyetleri belli değil cnm birdahakine belli olur dedi doktorum
biri 6,5 cm iri 6 cm küçük değiller umarım
aaaa uslu bebişimi göremedinmıııı sitede bi sorun var
cnm ölemiii ben söleyim kendisine arkadaşımada öle bir doktor lazım ismi not alacak kağıt kalemim yok sonra sorsam cnm tekrardan sölermisin
canımcım resimlerin başında yazanı kopyalarsan buraya o zaman ....sağlıklı doğum nasip eder rabbimm:Saruboceq:
yok canım iyiler maşşalahh 12+ dasın dimi şu an haftasına göre normal benim 15 haftalık oldu 10 cm dr um normal dedi
bu arada sen ne tarafta oturuyorsun eger avrupa yakasındaysan bazı dr ları tavsiye edebilirim canım a.s.
kızlar biliyorum bu konu gebelik bölümünün çeşitli yerlerinde açıuldı ama mayıs annelerine açsam olurmu kim nerede ne kadara ve nasıl doğum yapacak çünki benim şuan gittiğim hastane çok ucuk bir rakam veriyor bende 5 aya kadar doktoruma devam edecem ve daha uygun biryere geçmek istiyorum birde ikiz olduğundan korkuyorum ya erken doğum olursa bebeklere küvez gerekirse altından kalkmamız zor olur yani ...zaten tüp bebeği borçla yaptık...işte hayatta hiçbişey planladığımz gibi gitmiyor korkularım devam ediyor
ImageShack - Hosting :: brsen013fr5.jpg
bu benim sağdaki bebeğim çok uslu teyzeleri bizi görünce bacaklarını salladı
evet canımmm ...sendemi oraya gidiyorsun yoksa??
:sm_cool::sm_cool: geldümmm geldümmmm
canım benim burada doktorum var 20 yıllık kadın doğumcu hastasını bir ttumu bırakmıyor ama o sskya özelde yapıyor ameliyatı 600 ytl dedi gaziosmanpaşada sorduk 500 ila bir arası değişiyor dedi kulüpte efsunefe arkadaşımız var onun doktoruda işinin ehli bir doktor oda 350 ytl dedi ssk ile amadediğim gibi mecburuz çünkü daha kızımın emarı çekilicek üniversite hastanesinde onun parasını denkleştirmeye çalışıyoruz istda tanıdığımız olmadığı için borç bulma durumuda yok hastanede bikaç gün yatabilirmişim duruma bağlıymış bir yada iki gün demedi doktor belli olmaz dedi.malesef yanımda refakatçi kalamıycak annem kızıma bakıcak eşimide alamıycaklar hastaneye konizasyonu olduğum yer çok temizdi pendik devlet hastanesinin yeni yapılan polikinliğinde oldum eşim kaldı yanımda o gece hasta yok diye.nasıl yapıcam bilmiyorum efsunefenin doktoru sabah ameliyata alırız akşam üzeri taburcu ederiz demişti şimdi burası bir kaç gün diyince korktum kızım kartal eğitim ve araştırmada yatmıştı 8 aylıkken 1 haftada 4 kiloya düştü inşallah öyle aksilikler gelmez başımıza hepimiz allaha emanetiz arkadaşlar herşeyin başı dua ve sabır:Saruboceq:
mutaharra nirdesinnn bacımm görüyorummm senii saklanma hadiiii :tomato::tomato:
kızlar bakın benim tosunumda bu yan gelip yatıyor kereta:)))
canim daha erken diilmi bunun için? yani ben hiç bilmiyorum fiyatlari..sormadim da..cünkü 2009'da dogum yapicaz..illaki değişcek fiyatlar..
ay bi göremedim :) ama azimliyim görücemmmm :)
hoşgeldinnnnnnn a.s.
canim benim yaninda kimse kalmayacaksada sen kendi kendine sürekli kolonya sür,yannda islak bezler bulunsun kaşigini çatalin sil..devlet hastanelerinde sonrasi cogu hasta ameliyattan sonra mikrop kapabiliyor Allah muhafaza..ama dikkatli olursan bişicik olmaz..
kızlar bakın benim tosunumda bu yan gelip yatıyor kereta:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?