2009 Mayıs Anneleri

canımm henüz çok erken değil mi hem neden tüp bebek yaptırdığın hastanede yapmıyorsun doğumunu??hangi hastanede yapmıştın canım tüp bebeği??

ImageShack - Hosting :: brsen013fr5.jpg

bu benim sağdaki bebeğim çok uslu teyzeleri bizi görünce bacaklarını salladı

ImageShack - Hosting :: brsen012qt7.jpg buda sağdaki bebişim teyzoşları oynak raziye buu

ayyy yerimmm ben onlarııı rabbim sana bağışlasınn canımm kuzucuklarını cinsi,yetleri belkli olmadı değilmi?

yok cnm benim arkadasım orada oturuyor iy bir doktor arıyor eşinde problem var 3 senedir çocuğu olmuyor da aklıma sen geldin ......normal kadındoğumcumu cnm doktorun

yok canım benimde tüp bebek ama kesinlikle dr u tavsiye ederim ben aslında avcılarda oturuyorum ve sadece dr um için okadar yolu tepiyorum ..serhat partalcı zaten normal gebeliklere bakmıyor canım sadece kendi tüp bebekte tutanlara bakıyor...

offf yine site ağırlaştıı yaaa kötükedihüsokötükedihüso

cnm evet düşünmek iiçin erken ama değiştireceksem 2 aydan az vaktim var araştırmak istiyorum....

bebişleirn cinsiyetleri belli değil cnm birdahakine belli olur dedi doktorum
biri 6,5 cm iri 6 cm küçük değiller umarım

oldu bu sefer oldu oynak raziyeni 3. denememde gördüm canım maşallah meleğine bide diğerini görebilsek daha güzel olucak:)

aaaa uslu bebişimi göremedinmıııı sitede bi sorun var

cnm ölemiii ben söleyim kendisine arkadaşımada öle bir doktor lazım ismi not alacak kağıt kalemim yok sonra sorsam cnm tekrardan sölermisin

yok canım iyiler maşşalahh 12+ dasın dimi şu an haftasına göre normal benim 15 haftalık oldu 10 cm dr um normal dedi

bu arada sen ne tarafta oturuyorsun eger avrupa yakasındaysan bazı dr ları tavsiye edebilirim canım a.s.

aaaa uslu bebişimi göremedinmıııı sitede bi sorun var

cnm ölemiii ben söleyim kendisine arkadaşımada öle bir doktor lazım ismi not alacak kağıt kalemim yok sonra sorsam cnm tekrardan sölermisin

tabiki canımmm ne zaman istersennn rabbim inşallah arkadaşınada nasip eder hamişliği:1hug:

cnm ben bahçelievlerde otoruyorum cnm şuan medıcalpark latifküpelioğluna gidiyorum

ama çok yoğun ve hastane çok pahalılaştı

canim daha erken diilmi bunun için? yani ben hiç bilmiyorum fiyatlari..sormadim da..cünkü 2009'da dogum yapicaz..illaki değişcek fiyatlar..

ImageShack - Hosting :: brsen013fr5.jpg

bu benim sağdaki bebeğim çok uslu teyzeleri bizi görünce bacaklarını salladı

ay bi göremedim :) ama azimliyim görücemmmm :)

evet canımmm ...sendemi oraya gidiyorsun yoksa??

:sm_cool::sm_cool: geldümmm geldümmmm

hoşgeldinnnnnnn a.s.

canim benim yaninda kimse kalmayacaksada sen kendi kendine sürekli kolonya sür,yannda islak bezler bulunsun kaşigini çatalin sil..devlet hastanelerinde sonrasi cogu hasta ameliyattan sonra mikrop kapabiliyor Allah muhafaza..ama dikkatli olursan bişicik olmaz..

gördümmmmmmmmm :) yerim onlari bennn :) dirmkizimmm Rabbim saglikla hayirla mutlulukla kucagina almayi nasip etsin canim benim :)

cnm erken ama şimdiden 2500 ytl sezeryan skklıya düşün cnm
ben tıklayınca görüyorumm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…