2009 Mayıs Anneleri

tamam canım burdayım ben büyük ihtimalle olmasamda napalım nasip diyecezzz ŞenizŞeniz

gecmiş olsun canımm allah şifanı versin...biliorum zor ama ne kadar kasınsada sen genede kasımamaya calıs.. benimde gögüs uclarım cok kasınıor cıldırıyorum cok sinir oluorum pazartesi gidecegim dr.ikili testimizde yapılacak hayırlısıyla..tok yada ac farkediomu ikili test için?

hayır cnm fark edilmiyor istediğin şekilde git

Dırımkızı canım çok geçmiş olsun inşallah kötü bir şey şey çıkmaz canım sen içini rahat tut bende kaç gündür nerelerdesin diye sorucaktım Allah başka keder vermesin canım en kısa zamanda geçer inşallah yediklerine falan dikkat et bazen onlarda alerji yapıyor mesela ben çok domotes yediğimde yazın kabarıyorum sen genede dikkat et canım

çok geçmiş olsun. şimdi ben de merak etmeye başladım, çünkü az da olsa bende de var. tabi öyle yaralar oluşmadı ama kaşıdıkça kanıyor ellerim, ayaklarım...
bir sitede okumuştum hamile kaşıntısı bazılarda olur bazılarda hiç olmas diye, bazılarında erken aylarda da olabilir diye
şimdi ben de kaşımamaya özen göstereceğim ama karın bölgesi dayanılmas derecede kaşınıyor senağlama

canim sanada geçmiş olsun..sende dikkatli ol..elinden geldigince kasinmamaya caliş

arkadaşlar bugün kocagün hastanedeydim randevu saatim 9:30 olduğu halde 11:45te sıra geldi.kadın doğum doktoruna randevu almıştım normal gebelik bölümüne sıra bulamadığım için doktor daha ben dinlemeden sen gebelik bölümüne gidiceksin dedi dedim kağıt yazın gideyim yapamam dedi.bende bak doktor benim haftam doldu serklaj yapılması gerekiyor bir buçuk ay sonra doğum yaptığımda bunun sorumlusu kim olucak sonuçta bu bir bebek bunu sokakakta promosyonla dağıtmıyorlar dedim.kolay olan bişeyde değil dedim.bu lafların üzerine dr ameliyat kağıtlarımı aldı.usgye gönderdi.oradan septik kayına çıktık allahım yok böyle bişey nasıl pis biryer anlatamam kartal eğitim ve araştırma hastanesinden bahsediyorum dr saat iki buçukta uzmanla görüşücez dedi.kızımı arkadaşıma bıraktım alahtan uyudu hemen.hastaneye döndüm saat :30 gbi dr ameliyattan çıktı uzmanla görüştü tekrar pap smear testi istedi özele götür ama burada 1 günden önce çıkmaz dedi.pazartesi smear vericem bizim buradaki hastanede fiyatlardan haberleri yok tabi demesi kolaylarına geliyor pazartesi anestezi için gerekl kan tahlillerini istiycek ve sanırım çarşamba yada perşembe ameliyat olucam hastanede kaç gün yatacağım belli değil içim hiç rahat değil hastane çok sağlıksız enfeksiyon riski çok yüksek rahim ağzı açılmadıysa kesenin yırtılması yada düşük riski daha az...eşime o hastanede olmak istemiyorum dedim ama yapacak hiç bir şey yok özel hastaneye gücümüz yetmez dediyani kuzu kuzu haftaya tanımadığım güvenmediğim doktorların önüne yatıcam rabbim yardımcımız olsun.

dırımkızı sanada çok geçmiş olsun canım yaşadığın zor inşallah en ısa zamanda iyileşirsin ilerleme olmaz...
kızlar göbek delikleriniz ne durumda benimki pörtledi ve kaşınıyo kramplar hafi hafi girmeye başladı kızıma hamileyken çok çektm gece ağlayarak uyanıyordum uykumdan kramp girince inş hiçbirimiz bu sorunu yaşamayız :)
ço yazdım kafanızı şişirdiysem kusura bakmayın olurmu hepinizi öpüyoruz kızımla

ya ben yeni katıldımda aranızda ikili tarama testini yaptıran varmı bende umarım 2. bebeğime mayısta kavuşacam ikili test yaptık ufak bir anormallik var ama anlamadım üçlü test önerdi doktor merak ediyorum aranızda testi yaptıran varmı sonuçlar nasıl çıktı

canim benim ya..ne cektirmişler sana böyle..canim sigortaniz varsa bence bi özel hastaneyede sorun fiyatlari..nene hatun,medipol uygun fiyatlari olan hastaneler..yani sigortali olunca uygunlar..bence bir sorun fiyatini..eger hiç mümkün degilsede canini sıkma sakin..binlerce kişi ameliyat oluyor orda..devlet hastanelerinde ameliyat sonrasi cok önemli canim benim..enfeksiyon kapmamak için yanindaki refekatci (gerci bilmiyorum hastanede kalicakmisin) sürekli herseyini yikasin,sürekli kolonya kullan..Allah'a emanet..cok korkma..sakina göze cöp batar derler..sen tedbirini al..Allah'a güven..inşaAllah sag salim atlaticaksin dualarimiz seninle canim..

hoşgeldin canim..hepimiz hemen hemen yaptirdik canim testleri..hamdolsun şimdiye kadar kimsede sorun cikmadi..hemen panik yapma inşaAllah kötü bişey yoktur..moralini yüksek tut..üçlü testide yaptircaz hemen hemen hepimiz..ama henuz vakit gelmedi..daha 2-3 hafta var 3lü teste sen takil buraya sürekli

kaç haftaliksin şimdi?

cnm yemekle alakası yok doktora özellikle sordum o kadar testler yapıldı tamamen gebelik hormonları fazla arttırmış....

cnm karnın normal ama başka yerlerde varsa kaşıntı hemen doktoruna söle

cnm çok geçmiş olsun ama eşinle konuş ucuz fayatla ssklı hastaneler var
ne bileyim borç harçla bişey yapın cnm para için şimdi o pis yerde tedavi olacan mikrop kapıp daha büyük şeyler olmasın sağlıkdan önemli değil para ben bir gecede 300 ytl harcadım özel ssklı anlaşmalı hastane bu ay markete çıkmayız açığımızı kapatırız evimizdekilerle idare ederiz artık...ama sağlık gelmiyor yerine

allah şifa versin inş.sorunsuz çıkarsın cnm :Saruboceq:

kızlar biliyorum bu konu gebelik bölümünün çeşitli yerlerinde açıuldı ama mayıs annelerine açsam olurmu kim nerede ne kadara ve nasıl doğum yapacak çünki benim şuan gittiğim hastane çok ucuk bir rakam veriyor bende 5 aya kadar doktoruma devam edecem ve daha uygun biryere geçmek istiyorum birde ikiz olduğundan korkuyorum ya erken doğum olursa bebeklere küvez gerekirse altından kalkmamız zor olur yani ...zaten tüp bebeği borçla yaptık...işte hayatta hiçbişey planladığımz gibi gitmiyor korkularım devam ediyor

canımcım ikili testimizi hemen hemen hepimiz yaptırdık galiba benim kızım wacterl sendromu 10000 çocuktan sadece 3ünde görülen bir sendrom.o yüzden ben çok endişeliydim ikincide böyle olucak diye zekasında gelişiminde bi aksilik yok çok şükür ama sağlığıyla çok koşturduk.ikili testimz çok şükürki güzel çıktı genetik doktorumuz eğer bişey görürsek 3lü isteriz demişti senin kanda yapılan testtemi sorun var çok fazla stres yapmamaya çalış dikkat et kendine inşallah bebişini sağlıcakla alırsın kucağına canım stres yaparak bebeğinide üzme olurmu takkım
güzel haberlerini bekliycez canımcımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…