canım tesekkür ederim... s.a.t 19 agustos muhtemel doum tarihi 26 mayıs...Şeniz
evet canım öyle bişey aslında bende yeni başlamadı yaklaşık 3 haftadır var ha geçti geçicek derken yine başlıyor :çok üzgünüm: neyse olmasa dr a gidince sorarım arık napam kontrolumde ayın 25 inde zaten bebişimi çokk özledimmm :çok üzgünüm:
canımm saol inş.. bende yarından sonra görücem bebegimi 3 haftadır görmedim ikili testimiz yapılacak.. bu bulantılarıda söyleyeceim ilaçmı verir ne yapar bilmiorum artık ama dayanamıorum :1no2:
canımm saol inş.. bende yarından sonra görücem bebegimi 3 haftadır görmedim ikili testimiz yapılacak.. bu bulantılarıda söyleyeceim ilaçmı verir ne yapar bilmiorum artık ama dayanamıorum :1no2:
canim benimki birden bire gecti..seninkide öyle olur tahminimsıkma canini ay bende cok özledim..22ekimde gitmiştim..1ay oldu nerdeyseee :)
hadi bakalim inşaAllah güzel sonuclar alirsin canim testten
ayy inş gecer canımm çünkü gece cok canım acıyorr...ben her hafta bebişimi görmeye alıştığım için ilk defa 3 haftayı tamamlama kararı aldım bacım inş dayanırımm :asigim:
bu arada diğer topiğe göbişimin resmini koydumm bi bakıb bakalımm :1rolleyes:
canım benimde bacağımda oluyor. bide kollarım çok uyuşuyordu geceleri. doktor magnezyum verdi. şimdilerde iyiyim. çok az oluyor artık.h.g canımm iyi yapmışsın valla dışırı çıkmakta bazen temiz hava iyi geliyor...ama benim hiç halim yok yaa dışarı çıkmaya belki yarın kocişle çıkarım...
bu arada gece kalça ve bacak ağrısı ceken var mı kızlar yaa ??
http://ticker.7910.org/as1cCyPB0360030MDAwMjk2MWJ8MTA2NzE4YmR8QmViZWdpbWl6IEdlbGl5b3I.gif
kullanici profilinden profili düzenleye gir canim..en altta kilo-dogum takip cizelgesi yazan yere bunu kopyalabegenmessen degistiririz henuz cinsiyeti beli olmadigi icin pembe yada mavi yapmadim
canim geçer geçer merak etme senama sıkı giyinmeyi ihmal etme
sabirli ol kiz :) hem bak böyle cok zaman girince araya büyüdüklerini daha iyi fark ediyorsun..şimdi bi gidiceksin bakacaksin kocamannnn olmus bebişşş :CüvCüv:
ayyy inş canımm inşallahhh
göbişinide gördüm bu arada
nasılsınız kızlar görüşmeyeli? ben misafirlerimi bu sabah gönderdim sonunda. hastalığımda iyileşti çok şükür. yaa kızlar,benim canım hep domates yemek istiyor ya! eşim çantana da koy bir tane diyor, okulda canın çekerse mazallahkaydirigubbakcemile3
DIRIMKIZI canım çok geçmiş olsun. inşallah tez zamanda atlatırsın.
canım benimde bacağımda oluyor. bide kollarım çok uyuşuyordu geceleri. doktor magnezyum verdi. şimdilerde iyiyim. çok az oluyor artık.
nasılsınız kızlar görüşmeyeli? ben misafirlerimi bu sabah gönderdim sonunda. hastalığımda iyileşti çok şükür. yaa kızlar,benim canım hep domates yemek istiyor ya! eşim çantana da koy bir tane diyor, okulda canın çekerse mazallahkaydirigubbakcemile3
DIRIMKIZI canım çok geçmiş olsun. inşallah tez zamanda atlatırsın.
canım benimde bacağımda oluyor. bide kollarım çok uyuşuyordu geceleri. doktor magnezyum verdi. şimdilerde iyiyim. çok az oluyor artık.
kopyaladım canım tesekkür edeerim ellerine saglıka.s.tesekkür ederim iyi dileklerniz için ayrıca inş.. ii gider herseyy:Saruboceq:
Allah Allah niye cikmadiki bu şimdiiiii CADIARZU bizde baska yapariz az bekleo da olmassa artik siteden kaynaklaniyor deriz
merhaba arkadaşlar nasılsınız biz bebişimle bugün çok yoğunuz iş çok havada güzel gelsin pazar diye bekliyoruz:)))
bu arada bulantılarım hafiflemeye başladı çok şükür artık yiyebiliyorum biraz da olsa
aaaaaaaaaaaaa olmus:) tesekkür ederim ellerine saglıkkkkkkkkkkk
civcivcim seninkinide degiştirelim istersen? hafta olarak göstersin..değiştireyimmi? degistir dersen muhtemel dogum tarihini söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?