2009 Mayıs Anneleri

canim benimki birden bire gecti..seninkide öyle olur tahminim sıkma canini ay bende cok özledim..22ekimde gitmiştim..1ay oldu nerdeyseee :)

canımm saol inş.. bende yarından sonra görücem bebegimi 3 haftadır görmedim ikili testimiz yapılacak.. bu bulantılarıda söyleyeceim ilaçmı verir ne yapar bilmiorum artık ama dayanamıorum :1no2:

hadi bakalim inşaAllah güzel sonuclar alirsin canim testten

canımm saol inş.. bende yarından sonra görücem bebegimi 3 haftadır görmedim ikili testimiz yapılacak.. bu bulantılarıda söyleyeceim ilaçmı verir ne yapar bilmiorum artık ama dayanamıorum :1no2:

ALLAHIN İZNİYLE İYİ ÇIKAR CANIM İNŞALLAHHH a.s.

canim benimki birden bire gecti..seninkide öyle olur tahminim sıkma canini ay bende cok özledim..22ekimde gitmiştim..1ay oldu nerdeyseee :)

hadi bakalim inşaAllah güzel sonuclar alirsin canim testten

ayy inş gecer canımm çünkü gece cok canım acıyorr...ben her hafta bebişimi görmeye alıştığım için ilk defa 3 haftayı tamamlama kararı aldım bacım inş dayanırımm :asigim:

bu arada diğer topiğe göbişimin resmini koydumm bi bakıb bakalımm :1rolleyes:

canim geçer geçer merak etme sen ama sıkı giyinmeyi ihmal etme

sabirli ol kiz :) hem bak böyle cok zaman girince araya büyüdüklerini daha iyi fark ediyorsun..şimdi bi gidiceksin bakacaksin kocamannnn olmus bebişşş :CüvCüv:

göbişinide gördüm bu arada

nasılsınız kızlar görüşmeyeli? ben misafirlerimi bu sabah gönderdim sonunda. hastalığımda iyileşti çok şükür. yaa kızlar,benim canım hep domates yemek istiyor ya! eşim çantana da koy bir tane diyor, okulda canın çekerse mazallahkaydirigubbakcemile3

DIRIMKIZI canım çok geçmiş olsun. inşallah tez zamanda atlatırsın.

canım benimde bacağımda oluyor. bide kollarım çok uyuşuyordu geceleri. doktor magnezyum verdi. şimdilerde iyiyim. çok az oluyor artık.

:CüvCüv::CüvCüv: gel teskere gelll sırnaşık şey

hımm belkide ondandır canımm ..bende gidince bi sorayımm belki banada verir sanada geçmiş olsun canımm

hoşgeldin canim..sevindim iyileşmene domates ne güzel işte ya..ye bolbol oh vitamindir afiyet olsun

kopyaladım canım tesekkür edeerim ellerine saglıka.s.tesekkür ederim iyi dileklerniz için ayrıca inş.. ii gider herseyy:Saruboceq:

Allah Allah niye cikmadiki bu şimdiiiii CADIARZU bizde baska yapariz az bekle o da olmassa artik siteden kaynaklaniyor deriz

Allah Allah niye cikmadiki bu şimdiiiii CADIARZU bizde baska yapariz az bekle o da olmassa artik siteden kaynaklaniyor deriz [/QUOTE]

ya canım saol zahnet veriorum sanada hakkını helal et :asigim:

Allah Allah niye cikmadiki bu şimdiiiii CADIARZU bizde baska yapariz az bekle o da olmassa artik siteden kaynaklaniyor deriz

ya canım saol zahnet veriorum sanada hakkını helal et :asigim:[/QUOTE]

rica ederim canim bide bunu dene bakalim..sitede resimlerle ilgili sorunlar var..belki ondan olmuyordur ama inşaAllah olur

gene olmadı ... galiba sitede bir sorun var tesekkür ederim canım saol daha sonra tekrar denerizz...ben şimdi cıkıorum ... aksama görüşürüz

merhaba arkadaşlar nasılsınız biz bebişimle bugün çok yoğunuz iş çok havada güzel gelsin pazar diye bekliyoruz:)))
bu arada bulantılarım hafiflemeye başladı çok şükür artık yiyebiliyorum biraz da olsa

hoşgeldin canim :) Allah kolaylik versin canim..aksam olmasina az kaldi biraz daha sabir :) yarin gezersiniz bolbol

aaaaaaaaaaaaa olmus:) tesekkür ederim ellerine saglıkkkkkkkkkkk

rica ederim

ilgin hoşgeldin canımmm bizler iyiyiz şükürler olsunnn ...seni sormalıı ctm günüde mi tam gün mesai yapıyosunuz canımm??

mutahhara canım peki benim takvim neden kaç haftalık olduğunu göstemiyor :çok üzgünüm:

civcivcim seninkinide degiştirelim istersen? hafta olarak göstersin..değiştireyimmi? degistir dersen muhtemel dogum tarihini söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…