2009 Mayıs Anneleri

mayis annecikleriiiii :) bende kaciyorum..kuzenime gidicez buaksam bebiş görmeye :) öpüyorum hepinizi..kendinize cok dikkat edin,,yormayin kendinizi..moralinizide yüksek tutun..hmmm sanirim baska bişi yok :) öptüm hepiniziii Şeniz

canım benim size iyi gezmeler sende kendine iyi bak tatlım a.s.

görüşürüz kızlar, iyi gezmeler. ben yorgunum bir haftadır. şööle ayaklarımı uzatıp yatamadımki kayınpederin yanında:bbo: dinleniyorum bende hafta sonu. havalarda iyice bozdu zatenmirmirmirmir

yaww sol yanımda karnıma bir ağrı giriyor ama böle 10 dk.ara ile oluyor böle zonklama gibi ama canım yanmıyor sadece hissediyorum umarım kötü bişey değildir

amma dertliyim dimi kızlar

dertli değilsin canım,anne olacaksın:) hepimiz gibi endişeli ve pimpiriklisin:1hug:
üst komşumuz -ve de eşimin iyi arkadaşı- doktor. eşi de ebe hemşire. 2 güne bir bi şikayetle çıkıyorum yanlarına. bıktılar artık bendenkaydirigubbakcemile3 yeni birilerini bulmalıyım sorularımla bunaltacaakksırnaşık şey

yaaa deli olacam avatarıma resim ekleyemiyorum! koyduğum hiçbirini kabul etmiyor. ya geçersi dosya tip diyor, ya geçersiz grafik diyor!! bende şimdilik bunu koydum.:bbo:

canım14 hafta oldu ayın 2sinde üçlü test var bide doktorların bişey anlatmamsından şikayetçiyim bakalım ne olacak kafam çok karışık

canım14 hafta oldu ayın 2sinde üçlü test var baklaım ne olacak kafam o kadar karışık ki,oğlumda böyle bişey yaşamadım ya ikili sonuçlarınız nedir merak ediyorum normali ne olması lazımdı?;

canım sağol ya biraz içim ferahladı ya doktorda eşime fazla kafasını karıştırma yada hiç söyleme demiş benim adamda korkmuş bu ne dedi
doktoru aradım ya olabilir küçük bi ihtimal 3lü testi bekleyecez dedi ya umarımii çıkar kızlar dualarınızı bekliyorum

arkadaşlar bende bugün doktora gittim.. bebişimin cinsiyeti erkekmiş. adınıda bugün koyuverdik düne kadar aklımızda hiç bir isim fikri yokken:) demir yiğit olacak inşallah. yiğit benim kızlık soyadım. allah inşallah sağlıkla kucağıma verir oğluşumu. ve allah hepimize sağlıkla bebklerini kucağına almayı nasip etsin. hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…