canım ben şimdi çıkıyorum çokk öpüyorum seni bebişe ve kendine iyi bak akşama doğru tekrar gelirimmm
mayis annecikleriiiii :) bende kaciyorum..kuzenime gidicez buaksam bebiş görmeye :) öpüyorum hepinizi..kendinize cok dikkat edin,,yormayin kendinizi..moralinizide yüksek tutun..hmmm sanirim baska bişi yok :) öptüm hepiniziii Şeniz
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/180823-kasintisi-olanlar-lutfen-yardimmmm.html
dırımkızı canım,bunu bi oku istersen. konu kapanmış ama bikaç kişi daha var senin gibi.a.s.
canim benim ya..ne cektirmişler sana böyle..canim sigortaniz varsa bence bi özel hastaneyede sorun fiyatlari..nene hatun,medipol uygun fiyatlari olan hastaneler..yani sigortali olunca uygunlar..bence bir sorun fiyatini..eger hiç mümkün degilsede canini sıkma sakin..binlerce kişi ameliyat oluyor orda..devlet hastanelerinde ameliyat sonrasi cok önemli canim benim..enfeksiyon kapmamak için yanindaki refekatci (gerci bilmiyorum hastanede kalicakmisin) sürekli herseyini yikasin,sürekli kolonya kullan..Allah'a emanet..cok korkma..sakina göze cöp batar derler..sen tedbirini al..Allah'a güven..inşaAllah sag salim atlaticaksindualarimiz seninle canim..
hoşgeldin canim..hepimiz hemen hemen yaptirdik canim testleri..hamdolsun şimdiye kadar kimsede sorun cikmadi..hemen panik yapma inşaAllah kötü bişey yoktur..moralini yüksek tut..üçlü testide yaptircaz hemen hemen hepimiz..ama henuz vakit gelmedi..daha 2-3 hafta var 3lü testesen takil buraya sürekli
kaç haftaliksin şimdi?
canım sağol ya biraz içim ferahladı ya doktorda eşime fazla kafasını karıştırma yada hiç söyleme demiş benim adamda korkmuş bu ne dedicanımcım ikili testimizi hemen hemen hepimiz yaptırdık galiba benim kızım wacterl sendromu 10000 çocuktan sadece 3ünde görülen bir sendrom.o yüzden ben çok endişeliydim ikincide böyle olucak diye zekasında gelişiminde bi aksilik yok çok şükür ama sağlığıyla çok koşturduk.ikili testimz çok şükürki güzel çıktı genetik doktorumuz eğer bişey görürsek 3lü isteriz demişti senin kanda yapılan testtemi sorun var çok fazla stres yapmamaya çalış dikkat et kendine inşallah bebişini sağlıcakla alırsın kucağına canım stres yaparak bebeğinide üzme olurmu takkım
güzel haberlerini bekliycez canımcımŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?