Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun pınarcım, ah o gazları bilmezmiyiiim, bende az ağlamadım kağanla birlikte.. colinox bize cidden iyi geldi, siribronada iyi gelmiş bi dene istersen cnm, günde 3 sefer 10 damla verip üstüne emziriliyor
Esen'cim geçmiş olsun canım. İnşallah bu durum sizin huzurunuzu bozmaz. Biran önce halledilir a.s.
Pınarcım geçmiş olsun tatlım hepimizin ortak derdi bu gaz.Bizimde bu aralar fenaydı hiç bu kadar gazı olduğunu bilmem.Doktor kontorlünde bizede babuline verdi 5 dk etkisini gösteriyo valla süper bişey onuda bir sor bakalım artık herşeyden medet ummaya başladık Birsende söylemişti bana bu babulineyi.
katılıyorum canım katılıyorum normal değiller:umursamaz:
bi kahvaltıya götürüyor ilgileniyorum ya daha nasıl ilgileneyim diyor sonrada
bende bugün sabahın altısında yataktan kaldırdım kalk bak çocuğa ben uyuycam dedim
kalkmadım bilerek mecbur kalktıkaydirigubbakcemile5
mende kaçtımmmm pırt vadisi izliyor ömeri bana satmaya çalıştı maanee didim senin çocuk azcuk ilgilen didimmmm yaa özellikle gece yarısı deli ediyor benii sanki ben çocuklara bakamıyorum gibi
biz diye bişey kalmadııı böle değişiceğini bilemedim banada çok düşkğn ama çocular diyince damarındaki kan duruyorrr
kızlar dün mevlüdümüz vardı bebeğimin kırkı çıktı sonunda...resimlerini eklerim sonra...kendinize iyi bakın...yarın da düğüne gidecez umarım annesini üzmez kuzum....
Bebek ilk üç ayını anne karnındaki gibi geçiriyor. Ben bilinci yok ve kucakta olmayı çok seviyor. Anne kucağında iken kendini anne karnında hissediyor. Onun teninin kokusunu, kalp atışını duyuyor. Ve anne kucağındayken emerken çok rahat uykuya dalıyor. Annelerin de en büyük korkusu kucağa alışmasıdır. Oysaki alışkanlıklar üç aydan sonra başlar, çünkü üç aydan sonra kendini birey olarak hisseder ve etrafındakileri fark etmeye başlar. Annelere şal içinde taşımalarını öneriyorum. Doğal bir taşıma şeklidir. Anadolu’da anneler bebeklerini sırtlarında taşırlar ve ne gazları olur, ne dertleri, orada melek gibi uyurlar. Annenin vücut titreşimi, sıcaklığı bebeğe geçtiği için hem bebeğin gelişimi iyidir hem de güven duygusu tam oluşur. Bebeğiniz üç ayda ne kadar çok kucakta olursa ondan sonra daha bağımsız oluyor. Üç aydan sonra etrafın farkına varıyor ve kucak bağımlılığı giderek azalıyor. Ama ne kadar iter, uzaklaştırırsanız o kadar size yapışır.
alıntıdır
bu yazıyı bulduğum iyi oldu çünkü korkuyordum kucağa alışmasından:kedi:
Kızlar selam ben geldim. Çok keyifsizim valla. Dün kuzumun fena sancısı vardı. Tam 6 saat durmadan ağlayınca gece artık hastaneye gittik. Doktor kontrol etti. Hiçbişeyi yok çok şükür. Tek sorun gaz. Valla ayaklarını üşütmesin diye çabalıyorum, gaz yapan herşeyden uzak duruyorum. Ama bu 15 gündür gaz sancısı mahvetti bizi. Doğduğundan beri ilk defa dün gece 2'de uyudu yavruşum. Ağlamaktan öyle yorulmuşki sabah 7'ye kadar deliksiz uyudu. Bugünde keyifsiz gibi. Uyuyor, uyanıyor, emiyor, ağlıyor. Babasıyla sabahtan beri kucağımızda dolanıyoruz. Gazını da çıkarıyor ama niye böyle anlamadım valla. Geçmişi okumaya fırsatım olmadı. Herkesin keyfi yerindedir umarım a.s. Bi bakınayım size dedim :çok üzgünüm:
evet ya sinir oldum bi de arsız arsız eğer eşyaların gitmesini istemiyorsan kefil ol demiş eşime sinir yaaa[/URL][/IMG]![]()
ömüşümm
[/URL][/IMG]![]()
buda alişimm
pınarım çok geçmiş olsun bizdede vardıı biz gaz yapmayan mamaya geçtik ve babuline katıyorum mamalarına çok rahatladılar cnm
esenimmm ne desem boşş bu tarz konulara kendi ailemden alışığım
inş.dokunmaz size çok kötü başkasının pisliğini temizlemek
[/URL][/IMG]![]()
ömüşümm
[/URL][/IMG]![]()
buda alişimm
pınarım çok geçmiş olsun bizdede vardıı biz gaz yapmayan mamaya geçtik ve babuline katıyorum mamalarına çok rahatladılar cnm
esenimmm ne desem boşş bu tarz konulara kendi ailemden alışığım
inş.dokunmaz size çok kötü başkasının pisliğini temizlemek
kızlar ya bı cwp werın ay..benımkı pzaso uyuyo normalmı ayyyy
sızın kuzucuklardsan ne haber..bı tek emmeye fln uyanıo benımkı..2gundur bole hayırlısı....
senin damatta kucağa fena alıştı, hiç popiş yere gelsin istemiyorzemuszemus özledik kız sessiz soluksuz yok oldun! opuyorumnanaktan
haklısın bazen bende abartabiliyorum pc olayınıBURCUCUM GEÇMİŞ OLSUN CNM Şeniz
PINARIM SENDE DEFNENİN AYAKLARINI SICAK TUTMAYA ÇALIŞ CNM İNŞ İYİ OLUR KUZUCUK YAA Şeniz
ESEN CNM SAOL BİRAZ KIZIMA VE KENDİME VAKİT AYIRMAK İSTEDİM O YÜZDEN PC Yİ ORTADAN KALDIRDIM SON GÜNLERDE FAZLA BAĞIMLILIK YAPTIĞINI FARK ETTİM :kedi:
kaynanamlarında şilede otelleri var 2 günde orda kafa dinledik iyi geldi son günlerdede kardeşim bendeydi aşımızdı falan filan sonunda geldik işte tatlım ...
sen ve kızında çok güsel görünüyorsunuz afiyet olsun bacım Şeniz
kıs birsen maşAllah sana ve kuzucuklaraaa Şeniz
haklısın bazen bende abartabiliyorum pc olayını
neyse şimdi çıkmam lazım yarın görüşürüzz