Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler kızlar,hepimiz aynıyız anlaşılan aynı dertler hepimizdede var,olsun bu günlerde geçecek elbet..Şu anda oğlum uyuyor rahat rahat oturmam gerekirken özledim bile onu..:)Şimdi size doğum öncesi ve doğum resimlerimizden bikaç tane atıcam bakalım beğenicekmisiniz?
Yfrog - dahanbebek112
Yfrog - dahanbebek682
Yfrog - dahanbebek638
Yfrog - dahanbebek65
Yfrog - dahanbebek111a
[k] {n} [k];7721518 .!.:cnm maş. dfneye smear testi için çok erken degilmi ya bide dogum yaptın üstelik??
zaten yeni evlilerden ve fazla ilşkiye girmeyenlere gerek görmüyorlarmış..
bide çok can yakıyo o yaaa nasıl dayandın??
oh hadi yirttincanim ateşölçeri al yanina muhakkak..inşaAllah cikmaz atesi ama sen genede al..
bende dogumdan önce yazmayi unuttum yao kisimlar boş kaldi
![]()
iyi gezmeler canim :)
işte tv izleyen cadi serrayastik koydum kafasinin tepesine artik göremiyor
bakmasin şimdiden tv ye
![]()
ya o kitaptan nerden aldınız ben alacaktım ama istediğim gibi bulamadım resim yerleri yok sadece ajanda gibi boş sayfalı var ondan da istemedim
siboşunnn selamı var denizden gelmişşş
[k] {n} [k];7722553 .!.:kızlar eşimle msnden görüntüle konuşma yaptık az önce kızını özlemiş beyim beni degil
kızı görünce başladı aglamaya ama ne aglama :))
bide etrafına bakınıyo kimseler varmı die bide sigara yaktı bakıştık uzun uzuun...
yrn evlilik yıldönümümüz ertesi günde dogum günüm.. hiç bişi yapası yok gibi zaten gecen senede yapamamıştımafoldumben bekelmiyorumki üzülmemeyeyim..
duygusuz erkeklerden nefret ediyoruuuuummmm
diyoki şimdiden kutlayayım belki unuturnmuş yarın
kızlar ev işi çok iyi ama nurtenle ben avcılarada gürpınarada zor geliriz
heheheee nurtnin kocada yok dediğim gşbş taksi bana çok maliyetli oluyorr
evimde şimdi müsayit değilllllllllll buyrun diyemiyorummm
slm kızlarrrr..
gene buluşma var haaa yahu bızım gunahımız ıstanbulda oturmamakmıı heee kıskanıoz ama yafs
kızlarrrr bugun dr a gıdecektık ya sabah gıttıkk..
benım oglan 6da dıktı gene bayragı 8 de cıktık ewden.uyumuyo cok kusuo hıc durmuo dedım..dr ultrasonda iç organ incelemesı ıstedı,testıslerı içinde ultrasona gırdık bırde ıdrar tahlılı yaptırdık hepsını ogleyın aldık sonuclarıı,baktı tekrar bişicik cıkmadı kuzumda maşallah sapasaglam.kılosu yerınde 5400 olmusuzkılo alımı cok coookkk ıyı dedı.ben acmı acaba dedım sutummu yetmıo oda yok yetmese kılo almaz dedı...eee dedım neden pekı????oglun yaramaz dedı,hareketlı ve bakımı zor bı bebk dedı,sabırlı olcaksın bu beyın suyuna gıtceksın dediii tamam ddeık cıktık...bı eczacı arkadas war su anasondan alıım dıe gıttım.onada anlattım bole dıye.o arkadasında 3yasında oglu war,bızdede aybı sorun wardı dedı,bızımkı açmışş..anne sutu boldu ama doyurmuomuş oglanı dedı süt war emıo ama karnı aççç alalalala bız mama werdık bı denedık ogun rahat ettı uyudu cocuk dedı ....sonrada mamaya baslamışlarr
ewe gelınce 2 saat memede uyudu bende yattım yattım yerden memem agızda uyudu kuzum..uyandı tabı emdık olmaı gaz cıkardık yokkk ..ewde su numune mamalardan vardı yaptım içirdimmmm az once uyudu yaaaa kızlarrr yaaaa karnımı acmıs ta ondan uyumuomus sımdı yaaa offff ııce kafam karıstı süt fıskırıo benden amıoda benımkııı,ama uyumuodu şimdi uyudu yaaa..warmı bole bişi yaaaa,doyurmayan anne sutudemi oluo kızlarr yaaaaaaaa
yaa kızlar benim ömerim bol bol tükürük yapıyor ya allah aşkına sizde varmı böyle bişeyy
çocuk baya tükürük yapıp tükürüyor
Merhaba ben geldİm belkİ bİr ÇoĞunuz unuttu benİ doĞum İznİnden berİ gİremedİm ama evdekİ pc anca yaptırdık en son para ayırdıĞım Şey olsun İstedİm oĞlum doĞdu herŞeyİ yoluna koydum ve yİne sİzİnleyİm İŞte kİmbİlİr neler oldu neyse artık dÖndÜm takİp edİcem sİzlerİ
saol canım benım...
benım tek memeyı saınca 70 80 cc cıvarı cıkıo kımızaman kımızamanda 50 cc ama sagmayı bırakıp ucunu sıkınca sut hala fıskırıo makınamı cekmıo ne anlamadım...
kı dr kılo alımı cok ıyı fazla bıle dedı yaa ne bılem bırsos ya sastım falla..
su annemede cok kızıorum cokkk kızlarr ya
eşimin yanında bişide dıemıorumm bugun resmen sinirlerım bosaldı hıckıra hıckıra agladım..3 gundur 4 saatlık uykular vbenı mahfettı dogrusu ... annmı caırdım bugun gel de azıcık dınleneyım dıe..nıe gelcekmısım dıo yaaa,bız senı ole buyuttuk oglunda sana cekmış dıo...nasıl gerı gıtxcem ewe eşin gece 1 de gelıo dıooomafoldumben
psıkolojım altust kızlar ya bırbılsenız cok doluyum cokkkmafoldumben
40 cıkıana kadar zaten ben ıstemedım kımseyı 15 gunlukken kaldık yalnız ozaman bu kadar kuduruk deıldı benım oglan nolduysa 40 tan sonra oldu.15gundur mıcıo agzıma..
annemede anlam weremıom ananen benı senle bıraktıında sen 20 gunluktun dıo onunmu acısını cıkartıo anlamadımkı.... bende kapattım yuzune telı bı umıt gelır dıodum ama yok kızlar gelmedı yaa kızıorum ya sankı uvey ewlatım ya ınanın su saate kadar yemek bıle yemedım yıyemedımkı oglandan
dogum sonrası pısıkolojı falan kalmıcak artık bende...cocua deılde anneme sınır oldum yaaa bende anneyım ama bırturlu anlam weremıorum bu yaptıına
kocam bıde işten gelıo gece 1 de cocuk bakıo adamada acıorum ya havaalanında calıoruz ıkımızde nasıl youn nasıl yorucu anlatamam sızeee ona karsıda utanıorum yanı hanı uzakta olsa annem gelemıo dersın bolede olunca bişicik diemıorumm
Merhaba canlarım bu gün 2. ay aşımızı olduk 2 bacak bi koldan tabi ben kuzumun sesini duymamak için kaçacak delik aradım sağlık ocağında kuzum çok ağladı yaa bu arada banada kızılcık aşısı yaptılar ama küçükken ben bu hastalığı geçirmişim iğneyi yediğimle kaldım kızın ateşi şimdilik normal çıkmaz inşallah siribron canım aldınmı anason verde uyusun biraz rahat et canım sende
maşallah defneye
hadi cnm geçmiş olsun
bu 2.ay aşıları 2.ay dolunca mı yapılıyor
biz hepatit 2.doz için haziran 16 da gittik
17 ağustosda gelin dedileerr kafam karıştı
İyi geceler kızlar,hepimiz aynıyız anlaşılan aynı dertler hepimizdede var,olsun bu günlerde geçecek elbet..Şu anda oğlum uyuyor rahat rahat oturmam gerekirken özledim bile onu..:)Şimdi size doğum öncesi ve doğum resimlerimizden bikaç tane atıcam bakalım beğenicekmisiniz?
Yfrog - dahanbebek112
Yfrog - dahanbebek682
Yfrog - dahanbebek638
Yfrog - dahanbebek65
Yfrog - dahanbebek111a
iyiakşamlar kızlar bugün allaha şükür kırkımızı çıkardık ama bu kırk gün benim için kabustu yinede şükretmek lazım sezeryanım çok sorunlu geçti ameliyattan sonra 15 gün ödemli dolaştım vaajinam kocamandı belden aşağım morardı sonra bir gece mide ağrısıyla uyandım istifra sabaha kadar baktım olacak gibi dğeil hemen acile gittik doğum yaptığım hastaneye film kan tahlil derken akut batın denildiyani bağırsak yapışması hemen ameliyat dediler daha ameliyattan çıkalı 20 gün olmuştu nasıl ameliyat olurdum tekrar ağla ağla öldüm hast çıkarmıyolardı beni imza attım çıktım ertesi gün devlet hast gittim genel cerrah baktı ve amlytlık bi durum yok dedi allahıma bin şükür özel hastaneler para için yapıyolar işte bugün çok şükür kırkımızı çıkardık ama şimdide idrar yollarımda şiddetli yanma var sistit olmuşum galiba doktora gittim idrar tahlili yaptı antibiyotik verdi ama idrarımdan kanda geliyo normalmiki bu valla bu süre içinde şunu öğrendim hiç bişey için kendinizi üzmeyin herşey olucağına varıyor en önemli olan şu hayatta SAĞLIK sağlığınızın değerini bilikn ve allahımıa bin şükredelim bizi çocuklarımızdan ayırmasın die.
herkese merhaba kızlar iki gündür giremedim amma yazışmışsınız tamamını okuyamadım
pazar günü mevlütümüz vardı kızlar Allahtan oda aradan çıktı ,çok güzel oldu ben daha önce hiç bebek mevlütüne gitmemiştim çok duygulandım hoca okurken çok ağladım ,sonunda bu günleride gördük Allah torunlarımızın mevlütlerini görmeyide nasip etsin hepimize inşallahelden ele dolaştı kızım küçük bir prenses gibiydi elbisesi çok yakıştı eşim görmeden burayaresmini ekleyeceğim:)) buluşma olucak galiba bende gelmeyi çok istiyorumdelikafadulden nerde ve nezaman buluşacaksınız kızlar hafta içimi hafta sonumu
kızlar biz geldik kırkımız çıktı ama mevlüt yapamadık herkesin işi varmış annem geldi sadece akrabalar falan yazlıktlarmış sinirlendim arkadaşlarım gelirdi ama annem biraz bekle gelsinler öyle yaparız dedi
cimcimem kıyafetini giydi ama sadece annem vardı sonra gezmeye götürdük kızımı
sizler nasılsınız teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için
semracım sizinde kırkınız hayırlı olsun cnm nice 40 seneler görün inş...
birsencim koy kıs çocuğu düşmez çok dönmüyordur herhalde şimdi dimi???
canım ya maşallah kızına,ne kadar şeker çıkmış kuzu
ohhhh ütümü yaptım,çamaşırları katladım,makina yeni durdu ,ondaki çamaşırları da astım,he bu arada bir deksıır yaptım yedik annemle bu saate:kedi:canım çok istedi ,kendim, hamile gibi hissettim yapıverdimkaydirigubbakcemile3çok alışmışız hamileliğe özelikle de bu can istemelerine:lepi:şimdide sütünün aklına gelir diyor annem,yemezsem sütüm kesilirmiş bu da iyi oldu aşermelerine denk geldi
günaydın kızlar!
herzamanki gbi mesaim 7de başladı. kaça kadar uyumaz bilemiyorum artık.
kırkı çıksın diyorum düzelir ama shirbonu okuyunca gözüm daha çok krkuyor. dün gece 12de sızdım. uyandığımda 3e geliyordu. emzirdim ve gazını çıkarmadım korkumdan uyanırsa uyutamam diye. 5'te de aynı olaylar. tabi sabah onların bana gaz olarak döneceğini adım gibi biliodum ve hiç yanılmadım. şimdi ayaklar sürekli bi hareket halinde ve yüzü binbir surat şeklinde. bi çıkrsada bende rahatlasam o da rahatlasa. çıkmayıncada sinirleniyor basıyor çığlığı. kucağa alınca susuyor aniden.
kızlar resimleriniz çok güzel. maşallah nazar değmesn.
azcık kendime bakem. kucağımda da olsa bişeyler atıştırayım.
Günaydın kızlarr
valla cnm gözüm yok maşallah ne güzel uyuyo senin kız benimki capitolde beni rezil etti,girdiğim her mağazada zaten iki bebek mağazasına girebildim herkes bu çocuk aç cnm git emzir diyip durdu halbuki ben yeni gelmiştim emzirmeden.Seninki kaç günlük oldu şimdi belki benimki daha küçüktür ondan olabirmi acaba diyorum..Bide bugün sbahtan beri sağ göğsümü verince sinirleniyoo acaba sütümmü yok diye sıkıyorum süt geliyo diğerini verince susuyoo neden olabilirki?Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Dün akşam alışverişe gittik. Kızımın çok şükür ateşi ve huysuzluğu falan olmadı hihoyyyt Biz alışveriş yaparken uslu uslu yattı arabasında yavruşum Şeniz
Sözüm ona Capıtol'de bebek baskım odası var. Gittik ki kapalı. Danışmayı arayın yazan telefon çalışmıyor. Odanın kapısının önüne heralde babalar beklesin diye bi koltuk ve sehpa koymuşlar. Eşim koltuğu duvara doğru çevirdi. Orda emzirdim kuzumu kaydirigubbakcemile3
Ordan yakın diye anneme geçtik. Biraz oturduk. Sonra hadi gönlü kalmasın diye geçerken kayınvalidemlere de uğradık :bbo:
Eve geldiğimizde saat 11 olmuştu. Kuzum yorulmuş. Hemen emdi uyudu hihoyyyt Gece 2 kere emmek için kalktı.
1 saat öncede uyandık. Azcık spor yaptık, oyun oynadık, konuştuk, emiştik yine uyudu. Yarım saattir uyuyo.
Bende kahvaltı edicem. Makinaya çamaşır atmıştım. Bitti onları asıcam. Ütü yapıcam. Allah'tan akşam için yemeğim var. Dün kayınvalideme uğrayınca bamya yapmış. Verdi bu akşam yeriz diye. Yanına bi makarna yaparım. Ama bu sıcakta ütü de çekilmezki yaaaaa kafamçokkarıştı
aslı cnm anladım yoğunsunuz demek ne yapacan yaa analar çatlak kızım
bak çatlama işi bebeler doğar doğmaz başlıyor
hepimiz yava yavaş çatlamıyormuyuz kızzz
bizde veletler büyüdüğünde öle deriz belkii
siribron üzülme canım annen yokmuş gibi davran ne yapalım biraz katlanacaksın inşallah en kısa zamanda geçer
iyiakşamlar kızlar bugün allaha şükür kırkımızı çıkardık ama bu kırk gün benim için kabustu yinede şükretmek lazım sezeryanım çok sorunlu geçti ameliyattan sonra 15 gün ödemli dolaştım vaajinam kocamandı belden aşağım morardı sonra bir gece mide ağrısıyla uyandım istifra sabaha kadar baktım olacak gibi dğeil hemen acile gittik doğum yaptığım hastaneye film kan tahlil derken akut batın denildiyani bağırsak yapışması hemen ameliyat dediler daha ameliyattan çıkalı 20 gün olmuştu nasıl ameliyat olurdum tekrar ağla ağla öldüm hast çıkarmıyolardı beni imza attım çıktım ertesi gün devlet hast gittim genel cerrah baktı ve amlytlık bi durum yok dedi allahıma bin şükür özel hastaneler para için yapıyolar işte bugün çok şükür kırkımızı çıkardık ama şimdide idrar yollarımda şiddetli yanma var sistit olmuşum galiba doktora gittim idrar tahlili yaptı antibiyotik verdi ama idrarımdan kanda geliyo normalmiki bu valla bu süre içinde şunu öğrendim hiç bişey için kendinizi üzmeyin herşey olucağına varıyor en önemli olan şu hayatta SAĞLIK sağlığınızın değerini bilikn ve allahımıa bin şükredelim bizi çocuklarımızdan ayırmasın die.
herkese merhaba kızlar iki gündür giremedim amma yazışmışsınız tamamını okuyamadım Böcek resimlerin çok güzel hamileyken sadece karnın şişmiş kalça falan yok negüzel doğumdan sonrada vermişsindir kiloları ahhh ahh ben her yerimdenaldım:gitme:
pazar günü mevlütümüz vardı kızlar Allahtan oda aradan çıktı ,çok güzel oldu ben daha önce hiç bebek mevlütüne gitmemiştim çok duygulandım hoca okurken çok ağladım ,sonunda bu günleride gördük Allah torunlarımızın mevlütlerini görmeyide nasip etsin hepimize inşallahelden ele dolaştı kızım küçük bir prenses gibiydi elbisesi çok yakıştı eşim görmeden burayaresmini ekleyeceğim:)) buluşma olucak galiba bende gelmeyi çok istiyorumdelikafadulden nerde ve nezaman buluşacaksınız kızlar hafta içimi hafta sonumu
günaydın kızlar!
herzamanki gbi mesaim 7de başladı. kaça kadar uyumaz bilemiyorum artık.
kırkı çıksın diyorum düzelir ama shirbonu okuyunca gözüm daha çok krkuyor. dün gece 12de sızdım. uyandığımda 3e geliyordu. emzirdim ve gazını çıkarmadım korkumdan uyanırsa uyutamam diye. 5'te de aynı olaylar. tabi sabah onların bana gaz olarak döneceğini adım gibi biliodum ve hiç yanılmadım. şimdi ayaklar sürekli bi hareket halinde ve yüzü binbir surat şeklinde. bi çıkrsada bende rahatlasam o da rahatlasa. çıkmayıncada sinirleniyor basıyor çığlığı. kucağa alınca susuyor aniden.
kızlar resimleriniz çok güzel. maşallah nazar değmesn.
azcık kendime bakem. kucağımda da olsa bişeyler atıştırayım.
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Dün akşam alışverişe gittik. Kızımın çok şükür ateşi ve huysuzluğu falan olmadı hihoyyyt Biz alışveriş yaparken uslu uslu yattı arabasında yavruşum Şeniz
Sözüm ona Capıtol'de bebek baskım odası var. Gittik ki kapalı. Danışmayı arayın yazan telefon çalışmıyor. Odanın kapısının önüne heralde babalar beklesin diye bi koltuk ve sehpa koymuşlar. Eşim koltuğu duvara doğru çevirdi. Orda emzirdim kuzumu kaydirigubbakcemile3
Ordan yakın diye anneme geçtik. Biraz oturduk. Sonra hadi gönlü kalmasın diye geçerken kayınvalidemlere de uğradık :bbo:
Eve geldiğimizde saat 11 olmuştu. Kuzum yorulmuş. Hemen emdi uyudu hihoyyyt Gece 2 kere emmek için kalktı.
1 saat öncede uyandık. Azcık spor yaptık, oyun oynadık, konuştuk, emiştik yine uyudu. Yarım saattir uyuyo.
Bende kahvaltı edicem. Makinaya çamaşır atmıştım. Bitti onları asıcam. Ütü yapıcam. Allah'tan akşam için yemeğim var. Dün kayınvalideme uğrayınca bamya yapmış. Verdi bu akşam yeriz diye. Yanına bi makarna yaparım. Ama bu sıcakta ütü de çekilmezki yaaaaa kafamçokkarıştı
kızlar hepinize teşekkür ederim resimleri beğenmişsiniz!buluşma konusunda bana heryer uyar karşıyı pek bilmiyorum ama sizin için bulmaya çalışırım,Yeşil alan da güzel olur aslında,ben ümraniyede oturuyorum araba var bana yakın olanları alabilirim buluşmaya giderken bilginiz olsun.
Siribron merak ettim cnm devam ediyomusun mamaya?nasıl gidiyor durumlar?
sakin bebekli anneler hepinize imreniyorum
kızım beni hiç rahat bırakmıyor
çok huysuz
huy değiştirir diyolar sakinler diyolar
dört gözle o günü bekliyorum
kızlar merhaba nasılsınız
geçmişi okumayı ancak bitirdim. Hepinize merhaba! Biz de kalktık oğluşla,bugün babamız da yok,okulda işi varmış. Oğlumu anakucağına yatırdım, kuzum o kadar sert tepiniyorki,ana kucağı sallanıyor kendi kendinekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benim sallamama gerek kalmıyor:lepi:
Banyoya girmem lazım, oğluşta sakin sakin yatıyor ama yinede evde yalnız olunca tek bırakmak istemedim.
Kızlar,benim oğlanın hergün çişi çıkıyor. Sadece gece değil,gündüz bile oluyor. Bağlamayı mı beceremiyorum acaba ya? Kıyafet değiştirmekten helak oldum!kafamçokkarıştı sizde de oluyor mu böyle?
valla cnm gözüm yok maşallah ne güzel uyuyo senin kız benimki capitolde beni rezil etti,girdiğim her mağazada zaten iki bebek mağazasına girebildim herkes bu çocuk aç cnm git emzir diyip durdu halbuki ben yeni gelmiştim emzirmeden.Seninki kaç günlük oldu şimdi belki benimki daha küçüktür ondan olabirmi acaba diyorum..Bide bugün sbahtan beri sağ göğsümü verince sinirleniyoo acaba sütümmü yok diye sıkıyorum süt geliyo diğerini verince susuyoo neden olabilirki?
hamarat haytun senı..maşallah efne kızım ıste yaptırıo kıs benım ew dandını..yemek memek hakgetıre...nazar degmesın pıunarcımmm opuorum sızıopuyorumnanaktan
kızllarr herkese gunaydıın ..
bızım nobet bugun accuk gec basladı 9 da tam uyandıkk..gece bıraz daha fazlamı uyuduk neehihoyyytsimdi mızıklanıo gene benımkı yattıı yerden ew işi yapem dıodum AMA NERDEEE....
COK OPUORUM SIZI BENIM OGLAN HERZAMANKI GIBI BANA SESLENIOOOkaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba nasılsınız
sakin bebekli anneler hepinize imreniyorum
kızım beni hiç rahat bırakmıyor
çok huysuz
huy değiştirir diyolar sakinler diyolar
dört gözle o günü bekliyorum
geçmişi okumayı ancak bitirdim. hepinize merhaba! biz de kalktık oğluşla,bugün babamız da yok,okulda işi varmış. oğlumu anakucağına yatırdım, kuzum o kadar sert tepiniyorki,ana kucağı sallanıyor kendi kendinekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benim sallamama gerek kalmıyor:lepi:
banyoya girmem lazım, oğluşta sakin sakin yatıyor ama yinede evde yalnız olunca tek bırakmak istemedim.
kızlar,benim oğlanın hergün çişi çıkıyor. sadece gece değil,gündüz bile oluyor. bağlamayı mı beceremiyorum acaba ya? kıyafet değiştirmekten helak oldum!kafamçokkarıştı sizde de oluyor mu böyle?
herkese günaydın.Bugun birazcık huysuzduk bizde banyomuzu yaptık karnımızı doyurduk tekrar altımızı kirlettik tekrar değiştim şimdide uykuya daldı nihayet ama tabi tilki uykusu gibi heran uyanabilir bende fırsattan istifade bakayım dedim hemen. kaydirigubbakcemile2