2009 Mayıs Anneleri

kizlar keyifler nasil, iyidir insallah. Az önce göbislerinize baktim, masallah ne onlar öyle allahim nazarlardan saklasin bende benimki büyük diye komplekse giriyordum. Bol seyler giyiyorumki göbisim belli olmasin diye cünkü hamile oldugum pek belli olmuyor kilo almis gibi duruyorum, daha hamilelik pantalonu falan giymiyorum. Benim ama cok gaz problemim var ne yersem nedense gaz yapiyor dikkatde ediyorum yememe ama pek faydasi yok, neyse kusmam yok allahtan. Allahim en kisa zamanda kusanlari kurtarsin o cileden cok kötü biliyorum. -tatlicadiarzu-

cnm allah yardımcın olsun benim geçti kusmalarım en son bir jübile yaptım ağzımdan kan gelene kadar sonrasında iyiyim doktorumda normal dedi senin daha sürecek sanırım allah yardımcın olsun rabbim sabır versin:Saruboceq:

cnm benimde oldu hatta sabah bi uyandım kalkamıyorum başımı sağdan sola çeviremiyorum düşün ama yattıkdan sonra dinlenince geçti tansiyon düşüüklüğünden oluyor cnm geçmiş olsun

hayırlı olsun inş.bende16 haftamda öğrenirim

yapamazmıyım cicim ben 1 ay göremeyeceğim diye eciş bücüş çocuklar gördüm
hayıra yor felak ve nas oku çok rahat edersin

Günaydın hoş geldin... Göbişler büyüyo artık. Hele sabahları çatlak kremini sürerken iyice farkediyorum büyüdüğünü :) Kocaman olsunlar biran önce :) Aman kusma derdi olmasında gaz falan hallediliyo bi şekilde...

günaydın hanımlar,

bu arada ben dün doktora gittim. ultrasonda bebişi gösterip bak bu da pipisi dedi doktor:::))))) oğluşum olacakmış:)

ama bir türlü ense kalınlığı ölçülmesi için uygun pozisyona geçmedi. Yan durması gerekiyormuş. Doktor da beni cafeteryaya yolladı. bir meyva suyu için, oğlunuzu mutlu edip öle gelin dedi. sonra tekrar girdim ultrasona. benim sıpa bu sefer sırtını dönmüş bize. Doktor karnıma bastırdı, öksürdüm. tık yok, bana mısın demedi benimki. en sonunda pes etti adamcağız. siz yarın gelin dedi. bugün tekrar gideceğim. bakalım ölçtürecek mi ensesini teyzeleri....

Canım hayırlı olsun oğluşumuz. E siz erken pes etmişsiniz. Ben 4 saat bekledim ense kalınlığı ölçülmesi için :)

günaydın pnrhlt. sağol iyiyim çok şükür. oğluşla işe geldik çalışıyoruz işte.sende iyisin umarım.

ay sonunda bir erkek bebek daha duydum.gözünüz aydın. birtek benimki erkek sanıyordum. doktor banada cinsiyetini söylerken bak bu çükü demişti. çok utanmıştım.

günaydın pnrhlt. sağol iyiyim çok şükür. oğluşla işe geldik çalışıyoruz işte.sende iyisin umarım.

Sağolasın canım bizde iyiyim çok şükür. Aynen işe geldik çalışıyoruz. Ama içim uyuyo benim ya :) Normalde de çok severim uyumayı ama hamileliğin başından beri uyu uyu doyamıyorum uykuya :)

Evet ya bu sene kız senesi demek ki. Çoğunluk hep kız. Arada prenslerimiz gelsin şöyle...

Canım hayırlı olsun oğluşumuz. E siz erken pes etmişsiniz. Ben 4 saat bekledim ense kalınlığı ölçülmesi için :)

ciddi misin? inanmıyorum 4 saat mi? eyvah o zaman bugün de göstermeyebilir kereta::)) ben kaçıyorum. giyinip çıkacağım. dönüşte haberdar ederim. bakalım sizin rekoru kıracak mı benimki-tatlicadiarzu-

ciddi misin? inanmıyorum 4 saat mi? eyvah o zaman bugün de göstermeyebilir kereta::)) ben kaçıyorum. giyinip çıkacağım. dönüşte haberdar ederim. bakalım sizin rekoru kıracak mı benimki-tatlicadiarzu-

Evet canım ben inat ettim bekleyeceğim diye bizimki inat etti ölçtürmeyeceğim diye :) Babamızda tam anasının kızı diyo :) Hiç yerinde durmadım. Bi popsunu görüyoruz bi başını bi sırtını :) Sürekli döndü. En sonunda doktorum alttan baktı ve en uygun pozisyonu yakalayıp ölçtü hemen :)

Hadi bakalım inşallah bu sefer uyku anına denk gelirsinizde usluca yatıyodur :)

canım hayırlı olsun darısı benim başıma.eşim ısrarla bu erkek diyor ben kız diyorum ama en önemlisi sağlıklı olması bakalım hayırlısıyla :)))

Canım hiç bilmiyorum genelde benim tansiyonum hep normaldir ama dün bişeyler oldu heralde çok korktum gerçekten inşallah birdaha yaşamam kimsede yaşamaz inşallah

ya kızlar benim kızım ne usluymuş 5 dakika ancak sürdü ölçümü:::)))umarım doğduktan sonrada böyle olur ::))

canım oğluşun hayırlı uğurlu olsun:::) sağlıkla kucağına alırsın inş ..bizimde kız dedi ama bu cumartesi kesinleşcek ::))

pınarcım senin kız çok inatçı bu arada boğa bebeklerini okudum malum bebişler %99 boğa olucak acayip inatçı oluyorlarmış istemediği hiç bir şeyi yaptıramazsınız diyor şimdiden hepimizin çekeceği var :::teytey:

günaydin tünaydin arkadaslarr a.s.

oh yavas yavas cinsiyet ögrenme işi tamamlaniyor :) bi benmi kaldim yoksa :))

bugun hastaneye gidicem..gerginim :) bakalim cinsiyeti için bişey dicekmi :) erkek gibi ama yanilabilirim demişti en son :) son 3 saat heyecandan yerimden kalkamiyorum :) ki bi dünya işim var :)

2li testleri iyi cikanlara geçmiş olsun diyorum öncelikle..stres cektiniz :) cok sevindim adiniza :) inşaAllah tüm testlerden hep birlikte böyle güzel sonuclar aliriz

canım hayırlı olsun darısı benim başıma.eşim ısrarla bu erkek diyor ben kız diyorum ama en önemlisi sağlıklı olması bakalım hayırlısıyla :)))

canım allah gölnüze göre versin inş en önemlisi sağlıklı sıhhatli olsun :::))öğrenince haberini bekliyoruz isimlerini koyalım artık bebişlerin benim kızımın ismi defne olucak teyzesi::)))

Canım hiç bilmiyorum genelde benim tansiyonum hep normaldir ama dün bişeyler oldu heralde çok korktum gerçekten inşallah birdaha yaşamam kimsede yaşamaz inşallah

canım çok geçmiş olsun kesin tansiyonla alkalı bu durum tuza çok dikkat kızlar mutfaktaki tuzlukları kaldırın ::::))

:teytey::teytey:

ne yazık ki ben sıcak süt içemem soğuk olması lazım baska türlü içemiyorum.soğuk olarak günde 4 5 bardak içiyorum .. :teytey: şişkinliğede katlanıyorum artık.
canım dikkat et bende oğlumda kolilercesüt içtim sende ve bebeğindedmir eksikliği yapmasınnn

canim ya :) cok şukur..inşaAllah bu kaşintilarinda gecicek ve rahatlayacaksin

geçmiş olsun canim..cok canini sıkma..cocuk nasilsa besinin aliyor..bircok annede oluyor böyle..inşaAllah senin bulantilarinda gececektir canim

geçmiş olsun canim ya..tansiyonun düşmüştür belki..baska bişey gelmiyor valla aklima..

bir kiz annesi daha :) hayirli saglikli olsun canim :)

ay canim yaaaa :) bilinçaltidir..cok fazla kafani yorma :) Allah muhafaza..inşaAllah sag salim saglikla hayirla mutlulukla bebişini kucagina alicaksin 4lü test mi? 3lü test diilmiydi o :) büyüdü 4lü testmi oldu :)

canım şimdi işyerindeyim uyur gezer gibiyim tansiyonumu ölçtürdüm 8/5 çıktı:1shok: ki benim hep 12/8dir hiç değişmez şimdi böyleysem demekki dün akşam tansiyonum yerlerdeydi ayran içiyorum şimdi ay anne olmak ne zormuş dimi ama yolun başındayız onlar iyi olsunda biz vefakar anneler herşeyi çekmeye razıyız

mutahhara haberlerini bekliyoruz hayırlı haberler ile gel inş:1rolleyes:

prens geliyorrr :) hadi hayirli olsun canim :) inşaAllah bugun uygun bi poz verir kerata :)

bende tam tersi bir durum var :) eşim kiz diyor..ben toplumun etkisiyle (herkes oglun olcak diyorda) erkek diyorum :) bakalim kiminki tutucak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…