2009 Mayıs Anneleri

ay canim yaaaa :) bilinçaltidir..cok fazla kafani yorma :) Allah muhafaza..inşaAllah sag salim saglikla hayirla mutlulukla bebişini kucagina alicaksin 4lü test mi? 3lü test diilmiydi o :) büyüdü 4lü testmi oldu :)[/QUOTE]

canım bu dörtlü test son sistemmiş bende yeni öğrendim 3 lü testen farkı bir hormona daha bakılmasıymış

geçmiş olsun canım ya dikakt et kendine şekerli bir şeyler atıştır

Ya kızlar çok şaşkınım. Az önce masamda otururken yan döner gibi bacak bacak üstüne attım. Sanki bebeğim sıkışmış gibi itti beni. Hissettim ya. Şaka gibi. 2 saniyelik bişeydi ama resmen hissettim. Eminim ya. Doktorumuz zaten ay sonuna kalmaz hissedersin demişti. Ay ağlıyorum heyecandan ya. Şok oldum. Kuzumu hissettim...

mutahhara haberlerini bekliyoruz hayırlı haberler ile gel inş:1rolleyes:

inşaAllah canim :)

canım bu dörtlü test son sistemmiş bende yeni öğrendim 3 lü testen farkı bir hormona daha bakılmasıymış

hmmm anladim canim..bakalim bizim doktor ne dicek 3lü mü 4lü mü :)

Mutahhara habersiz bırakma bizi.gelir gelmez yaz tamammı...

tamam canim hemen yazicam inşaAllah

ay canim yaaaaaaaa :) hissettin he :) ay cok sevindimmm :) aglama ya..bugunu kutlayin bence :)

ay canim yaaaaaaaa :) hissettin he :) ay cok sevindimmm :) aglama ya..bugunu kutlayin bence :)

Ya şoktayım hala. Bi daha ne zaman olur acaba :) Heyecandan duramam ben şimdi. Allah hepinize nasip etsin kızlar. Vallahi inanılmaz bişey...

ya ne güzellllll.benim oğlumda oynasın. Darısı başıma sabırsızlıkla bekliyorum. Arada bende de birşeyler oluyor da tam emin olamıyorum.bir tam olarak anlasaydım onun oynadığını daha süper olacakkkkkk

Canım gerçekten müthiş bişey. En kısa zamanda hepimiz daha iyi hissederiz inşallah. Ben bi anda bacak bacak üstüne atınca resmen itti beni ayağıyla sanki. Çok net hissettim yani :) Çok güzüledi valla...

canım ne güzel bir duygu yerim ben bebişini ileriki aylarda resmen nerede olduğunu görüyorsunuz muhteşem bir duygu
:1hug:

arkadaşlar bizimde bugün saat 17,30 da randevumuz var bebişimi çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır hepinizi çok öpüyorum

canım ne güzel bir duygu yerim ben bebişini ileriki aylarda resmen nerede olduğunu görüyorsunuz muhteşem bir duygu
:1hug:

Ayyy o günlere bi gelsek hayırlısıyla canım ya :)

arkadaşlar bizimde bugün saat 17,30 da randevumuz var bebişimi çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır hepinizi çok öpüyorum

Hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım...

günaydın tünaydın arkadaşlar

ben bugün işe gidemedim çünkü çok halsizim kızlar ya daha şimdi uyandım birdr şu kalça ağrısı bendede başladı oturduğum yerden kalkamıyorum valla ağrıdan dr gidince sormak lazım iyice.Cinsiyetler netleşmeye başladı öğrenenleri tebrik ediyorum canlarım benim daha 10 günüm var gitmeye ama zor dayanıyorum cok heyecanlı birşey ya

geçmiş olsun canim ya..o kalça agrisinin tek çözümü dinlenmek..benim dün aksam cok kötüydü..uyudum dinlendim biraz..uyandigimd epey hafiflemişti..mümkün oldugu kadar yormamaya caliş kendini..bugunde bolbol yat dinlen 10 gün cabucak gecer canim inşaAllah

arkadaşlar bu arada iş yerinde pek bir ilgili davranıyor müdürlerim arkadaşlarım sağolsunlar buda beni çok mutlu ediyor üşümeyim diye kapımı kapatıyorlar gelmeden klimamı açıyorlar birşey yense önce bana ikram ediyorlar hamişlik çok güzel bir duygu:::)))))))) Allah sonuna kadar nasip eder inşallah

bende de bir kaç gün acayip kalça ağrısı var
bugün evdeyim dinlenme fırsatı işte ama yok şunu yapıyım bunu ediyim derken yine olmuyor
yapmayınca da içim rahat olmuyor

çok sevindim canım müthiş bir duygudur eminim darısı bizim başımıza bazen kımıl kımıl bir şeyler oluyor gibi ama bağırsak hareketi mi bebişmi anlamıyorum çok sevindim inş en kısa zamanda kuzun seni yine tekmeler annesi::))

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

çok geçmiş olsun canım ::.)

bugün evdeyim dinlenme fırsatı işte ama yok şunu yapıyım bunu ediyim derken yine olmuyor

canım bende öyle şunu yapayım bunu yapayımd erken saat 9-10 oluyor.zaten akşama kadar işyerinde yeterince yorgunluk oluyor birde eve gidince.gerçekten huy çıkar can çıkmaz diye buna derler.sonra ağrılardan uyuyamıyoruz:)))

Geçmiş olsun canım. Halsizlik bende de var. Ama kalça ağrısı yok henüz. Rahatsız edicidir ama inşallah geçer bi süre sonra... Kasların gerilmesindendir diye düşünüyorum...

Vayyy ne güzel valla :)

Yapma bacım yapma. Bi gün evdesin yat dinlen bari. Daha beter olmasın ağrılar...

Sorma valla nasıl güzel bi duygu. Allah herkese nasip etsin. Şimdi pür dikkat bekliyorum tekrarlasın diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…