canım şimdi işyerindeyim uyur gezer gibiyim tansiyonumu ölçtürdüm 8/5 çıktı:1shok: ki benim hep 12/8dir hiç değişmez şimdi böyleysem demekki dün akşam tansiyonum yerlerdeydi ayran içiyorum şimdi ay anne olmak ne zormuş dimi ama yolun başındayız onlar iyi olsunda biz vefakar anneler herşeyi çekmeye razıyız
mutahhara haberlerini bekliyoruz hayırlı haberler ile gel inş:1rolleyes:
canım bu dörtlü test son sistemmiş bende yeni öğrendim 3 lü testen farkı bir hormona daha bakılmasıymış
Mutahhara habersiz bırakma bizi.gelir gelmez yaz tamammı...
Ya kızlar çok şaşkınım. Az önce masamda otururken yan döner gibi bacak bacak üstüne attım. Sanki bebeğim sıkışmış gibi itti beni. Hissettim ya. Şaka gibi. 2 saniyelik bişeydi ama resmen hissettim. Eminim ya. Doktorumuz zaten ay sonuna kalmaz hissedersin demişti. Ay ağlıyorum heyecandan ya. Şok oldum. Kuzumu hissettim...
ay canim yaaaaaaaa :) hissettin he :) ay cok sevindimmm :) aglama ya..bugunu kutlayin bence :)
ya kızlar çok şaşkınım. Az önce masamda otururken yan döner gibi bacak bacak üstüne attım. Sanki bebeğim sıkışmış gibi itti beni. Hissettim ya. şaka gibi. 2 saniyelik bişeydi ama resmen hissettim. Eminim ya. Doktorumuz zaten ay sonuna kalmaz hissedersin demişti. Ay ağlıyorum heyecandan ya. şok oldum. Kuzumu hissettim...
ya ne güzellllll.benim oğlumda oynasın. Darısı başıma sabırsızlıkla bekliyorum. Arada bende de birşeyler oluyor da tam emin olamıyorum.bir tam olarak anlasaydım onun oynadığını daha süper olacakkkkkk
Ya kızlar çok şaşkınım. Az önce masamda otururken yan döner gibi bacak bacak üstüne attım. Sanki bebeğim sıkışmış gibi itti beni. Hissettim ya. Şaka gibi. 2 saniyelik bişeydi ama resmen hissettim. Eminim ya. Doktorumuz zaten ay sonuna kalmaz hissedersin demişti. Ay ağlıyorum heyecandan ya. Şok oldum. Kuzumu hissettim...
canım ne güzel bir duygu yerim ben bebişiniileriki aylarda resmen nerede olduğunu görüyorsunuz muhteşem bir duygu
:1hug:
arkadaşlar bizimde bugün saat 17,30 da randevumuz var bebişimi çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır hepinizi çok öpüyorum
arkadaşlar bizimde bugün saat 17,30 da randevumuz var bebişimi çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır hepinizi çok öpüyorum
günaydın tünaydın arkadaşlar
ben bugün işe gidemedim çünkü çok halsizim kızlar ya daha şimdi uyandım birdr şu kalça ağrısı bendede başladı oturduğum yerden kalkamıyorum valla ağrıdan dr gidince sormak lazım iyice.Cinsiyetler netleşmeye başladı öğrenenleri tebrik ediyorum canlarım benim daha 10 günüm var gitmeye ama zor dayanıyorum cok heyecanlı birşey ya
canım hayırlısıyla git gel haberlerini bekliyoruz.merak etme bence hera.s.şey yolundadır.
ben bugün işe gidemedim çünkü çok halsizim kızlar ya daha şimdi uyandım birdr şu kalça ağrısı bendede başladı oturduğum yerden kalkamıyorum valla ağrıdan dr gidince sormak lazım iyice.Cinsiyetler netleşmeye başladı öğrenenleri tebrik ediyorum canlarım benim daha 10 günüm var gitmeye ama zor dayanıyorum cok heyecanlı birşey ya
bende de bir kaç gün acayip kalça ağrısı var
bugün evdeyim dinlenme fırsatı işte ama yok şunu yapıyım bunu ediyim derken yine olmuyor
yapmayınca da içim rahat olmuyor
arkadaşlar bu arada iş yerinde pek bir ilgili davranıyor müdürlerim arkadaşlarım sağolsunlar buda beni çok mutlu ediyor üşümeyim diye kapımı kapatıyorlar gelmeden klimamı açıyorlar birşey yense önce bana ikram ediyorlar hamişlik çok güzel bir duygu:::)))))))) Allah sonuna kadar nasip eder inşallah
bende de bir kaç gün acayip kalça ağrısı var
bugün evdeyim dinlenme fırsatı işte ama yok şunu yapıyım bunu ediyim derken yine olmuyor
yapmayınca da içim rahat olmuyor
çok sevindim canım müthiş bir duygudur eminim darısı bizim başımıza bazen kımıl kımıl bir şeyler oluyor gibi ama bağırsak hareketi mi bebişmi anlamıyorum çok sevindim inş en kısa zamanda kuzun seni yine tekmeler annesi::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?