kızlar bir de dr Glade'in hafta hafta hamilelik kitabını okuyorum çok iyi kitap
bu haftadan itibaren sırtüstü yatmamaya özen gösterin diyor,çünkü sırtüstü yatmak rahminizin önemli kan damarlarının üstüne yerleşmesine neden olurmuş.
yükükoyun yatmak ta büyüyen rahme fazladan baskı uygular.
en iyisi sol tarafa yatmakmış,
ay ne zor, şimdiden zorlaşıyor uyku pozisyonları bulmak
arkadaşlar bu arada iş yerinde pek bir ilgili davranıyor müdürlerim arkadaşlarım sağolsunlar buda beni çok mutlu ediyor üşümeyim diye kapımı kapatıyorlar gelmeden klimamı açıyorlar birşey yense önce bana ikram ediyorlar hamişlik çok güzel bir duygu:::)))))))) Allah sonuna kadar nasip eder inşallah
bu haftadan itibaren sırtüstü yatmamaya özen gösterin diyor,çünkü sırtüstü yatmak rahminizin önemli kan damarlarının üstüne yerleşmesine neden olurmuş.
onu sormayın ya. bende yüzüstü yatmadan uyuyamam.hala da yüzüstü yatıyorum. yan tarafa bile yatsam sağ tarafıma yatarım. sol tarafıma hayatta dönemem. dönsemde uyuyamam başım döner. daha şimdiden o yüzden kara kara onu düşünüyorum ben ilerde ne yapcaksam diye kıslarrr..
kızlar bir de karnınız nasıl gözükmeye başladımı?
elimi koyunca fark ediliyor top gibi ama dışarıdan pek gözükmüyor
biraz yapılıyım ondan belki de
senağlama nerde bende öyle göbiş
ayın sonuna doğru gel demişti doktor yarın gideceğim kızlar
canım dikkat et bende oğlumda kolilercesüt içtim sende ve bebeğindedmir eksikliği yapmasınnn
tünaydın arkadaslar.. nasılsınız? doktordan geldim 10cm olmus bebişim :) çok iyi gidiyor dedi doktorum ama cinsiyetini 3'lü testten sonra söylermiş prensip gereği..bende ısrar etmedim sağlıklı ve hayırlı olsundaa..mesela kalp atışınıda 8 hafta dolmadan dinletmemişti..belkide beni iyice heveslendirmek istemiyor,malum önceki düşükten dolayı ..
cnm demir eksikliği çıktı zaten.. süt mü yapıyor?
Ya kızlar çok şaşkınım. Az önce masamda otururken yan döner gibi bacak bacak üstüne attım. Sanki bebeğim sıkışmış gibi itti beni. Hissettim ya. Şaka gibi. 2 saniyelik bişeydi ama resmen hissettim. Eminim ya. Doktorumuz zaten ay sonuna kalmaz hissedersin demişti. Ay ağlıyorum heyecandan ya. Şok oldum. Kuzumu hissettim...
cnmm okurken beim gözlerim doldu :):)
yerim hepinizin bebişleriniii
tünaydın arkadaslar.. nasılsınız? doktordan geldim 10cm olmus bebişim :) çok iyi gidiyor dedi doktorum ama cinsiyetini 3'lü testten sonra söylermiş prensip gereği..bende ısrar etmedim sağlıklı ve hayırlı olsundaa..mesela kalp atışınıda 8 hafta dolmadan dinletmemişti..belkide beni iyice heveslendirmek istemiyor,malum önceki düşükten dolayı ..
cnm demir eksikliği çıktı zaten.. süt mü yapıyor?
aaa çok şaşırdım. hiç bilgim yoktu bu konuda bende normalde hep soluma yatarım. eşimde beni sırtüstü yatmam konusunda uyarır. Böyle bilgileride paylaşmak gerçekten çok güzel iyiki bu siteye üye olmuşum valla bakalım daha neler öğrenicez.. kaydirigubbakcemile3
gözünaydın hayırlı haberler almışın.ne güzel sağlığı yerindeymiş.senin adına sevindim.bende haftaya gideceğim.zaman geçmiyor bir türlü.off offffff. birde ben bilmiyorum da süt demir eksikliğimi yapıyor kızlar?
bencede çok güzel oluyor böyle şeyleri paylaşmak. iyiki konuşuyoruz.
Sütü bilmiyorum kızlar ama yemekten hemen sonra içilen çay yediğimiz yemeğin tüm demirini alıyormuş. O yüzden en erken 1 saat sonra diyor doktorlar...
kızlar malum dmeir hapı kullanıyoruz baan doktor sütle peynir yoğurt gibi kalsiyum içeren şeyler ile yakın zamanlı içmememi söyledi hapı,, hatta portakal suyu gibi c vitamini ile daha iyi emilim sağlıyormuş
bide çay doğru, demir içeren gıdalar kalsiyum içerikli yiyecekler ve çay la bir likte tüketilmemeliymiş arasında en az 1 -2 saat olmalıymış:::))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?