2009 Mayıs Anneleri

Sütü bilmiyorum kızlar ama yemekten hemen sonra içilen çay yediğimiz yemeğin tüm demirini alıyormuş. O yüzden en erken 1 saat sonra diyor doktorlar...

evet canım bende duymuştum onu bence cayı kahveyi çikolatayı yanı kafein içeren şeyleri nekakar az tüketirsek o kadar iyi olur hamilelikte bilinçli anneler olucaz inşallah hepimiz paylaşımlarımızla

evet canım bende dr.glade nin kitaplarınıokuyorum kendi dr tavsiye etmişti 16.haftadan sonra sırtüstü ve yüzüstü yatmamak lazımmış yada az süreyle dikkatli uzanalım canlarım

arkadasım bende demir hapı içiyorum dr söyledi sütle aynı anda içmememi ve içindede yazıyor gerçekten süt ürünleri demir emilimini arttırıyormuş vucutta

arkadaşlar merhaba
bişey aklıma takıldı 15+3günlük hamıleyım doktora gıttıgımde bana elevıtten baska ılac vermedı demır ılacı kullananlara doktor tahlıller sonrasımı verdı yoksa herkez kullanıyomu? CADIARZU

canım bende sadece elevit kullanıyorum.tahlillerden sonra verdi şimdilik bu yeterli dedi.

Valla canım bende 15+5'im. En son gittiğimde 12 haftalıktım. Folic Aside devam dedi. Başka bişeyde vermedi bana...

cnm emin değilim ama genelde 16.hafta gibi veriliyor sanırım. bana yeni verdi tahlillerimde biraz eksik çıktı çünkü.

merhaba kızlarr !!

ohh ohh herkez iyi maşşallah sonuç alan arkadaşlar gözünüz aydın iyi haberler alıp stresten kurtuldunuz...bugun kontrolu olan arkadaşlar bizi haberdar etmeyi unutmayınn bende bebişimi çok özledim ama haftaya gidicemm

bu arada kızlar bebeğini hisseden var mı aranızdaaa??

kızlar bişey sorucam down sendromu riski 1/49000
yalnız maternal yas nedeniyle olan down sendromu riski ise 1/1200 yazıo benim ikli test sonucunda ne demek bu?

En son dr.gittiğimde 10-15gün daha folik asit kullan sonra günde bir defa elevit alıcaksın dedi daha sonra demir hapına kalsiyuma falan geçicekmişiz canım dr. bana öyle söyledi

Hoşgeldin canım. Ben bugün ilk defa hissettim :)

yalnız maternal yas nedeniyle olan down sendromu riski ise 1/1200 yazıo benim ikili test sonucunda ne demek bu?

Yaş riskin 1200'de 1'ken sende 49000'de 1 çıkmış. iyi bi sonuç demek canım...

yalnız maternal yas nedeniyle olan down sendromu riski ise 1/1200 yazıo benim ikli test sonucunda ne demek bu?

bende ıkılı test sonucumu adam gıbı gosteremedım doktora hastaneden ayrıldıgı için senın yüzdeler hakkında hıcbır fıkrım yok doktoruna gösterdınmı o ne dıyo?

canım benm içtiğimde gyno ferro sanol adında bir hap demir folik asit ve b12 vitamin içeriyor emin değilim ama elevitin içindede demir vitamini var diye biliyorum bir oku istersen

bende ıkılı test sonucumu adam gıbı gosteremedım doktora hastaneden ayrıldıgı için senın yüzdeler hakkında hıcbır fıkrım yok doktoruna gösterdınmı o ne dıyo?

konustum az önce rardım iyi dedi cnm :teytey:.sabah heyecandan sormayı unuttum doktora .senin kaç yazıyor peki?

h.b canımmm !!

ayy ne güsell maşşallah nasıll bişi :uhm::uhm:

Valla canım sandalyemde bacak bacak üstüne atayım dedim yan oturur şekilde. Birden sıkıştımı rahatsız mı oldu ne olduysa itti beni bacağıyla. Resmen hissettim. 2 sn'lik bişeydi. Ama gaz falan değildi yani resmen hisettim. Çok güzeldi ya. Şimdi hevesle devamını bekliyorum :)

arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. antalyada bugün yağmur var geç kalmadan eve gideyim.kendinize iyi bakın....

merhabalar bende yeni üyeyim ve inşallah mayıs annesi olcam. site ile ilgili acemiliklerim var yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. antalyada bugün yağmur var geç kalmadan eve gideyim.kendinize iyi bakın....

İyi akşamlar canım...

merhabalar bende yeni üyeyim ve inşallah mayıs annesi olcam. site ile ilgili acemiliklerim var yardımcı olursanız sevinirim

Hoşgeldin aramıza... Hayırlı uğurlu olsun. Her zaman yardımcı oluruz Ne kadarlık bebişin?

ayyy ne güselll canımm yaa ben bişiler hissediyorum ama emin olamıyorum bi türlüü offf 2 gündür de hiç bişi hissetmiyorumm o yuzdenn korkuyorummm :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…