Sütü bilmiyorum kızlar ama yemekten hemen sonra içilen çay yediğimiz yemeğin tüm demirini alıyormuş. O yüzden en erken 1 saat sonra diyor doktorlar...
aaa çok şaşırdım. hiç bilgim yoktu bu konuda bende normalde hep soluma yatarım. eşimde beni sırtüstü yatmam konusunda uyarır. Böyle bilgileride paylaşmak gerçekten çok güzel iyiki bu siteye üye olmuşum valla bakalım daha neler öğrenicez.. kaydirigubbakcemile3
kızlar malum dmeir hapı kullanıyoruz baan doktor sütle peynir yoğurt gibi kalsiyum içeren şeyler ile yakın zamanlı içmememi söyledi hapı,, hatta portakal suyu gibi c vitamini ile daha iyi emilim sağlıyormuş
bide çay doğru, demir içeren gıdalar kalsiyum içerikli yiyecekler ve çay la bir likte tüketilmemeliymiş arasında en az 1 -2 saat olmalıymış:::))))
arkadaşlar merhaba
bişey aklıma takıldı 15+3günlük hamıleyım doktora gıttıgımde bana elevıtten baska ılac vermedı demır ılacı kullananlara doktor tahlıller sonrasımı verdı yoksa herkez kullanıyomu? CADIARZU
arkadaşlar merhaba
bişey aklıma takıldı 15+3günlük hamıleyım doktora gıttıgımde bana elevıtten baska ılac vermedı demır ılacı kullananlara doktor tahlıller sonrasımı verdı yoksa herkez kullanıyomu? CADIARZU
arkadaşlar merhaba
merhaba kızlarr !!
ohh ohh herkez iyi maşşallah sonuç alan arkadaşlar gözünüz aydın iyi haberler alıp stresten kurtuldunuz...bugun kontrolu olan arkadaşlar bizi haberdar etmeyi unutmayınn bende bebişimi çok özledim ama haftaya gidicemm
bu arada kızlar bebeğini hisseden var mı aranızdaaa??
kızlar bişey sorucam down sendromu riski 1/49000
yalnız maternal yas nedeniyle olan down sendromu riski ise 1/1200 yazıo benim ikili test sonucunda ne demek bu?
kızlar bişey sorucam down sendromu riski 1/49000
yalnız maternal yas nedeniyle olan down sendromu riski ise 1/1200 yazıo benim ikli test sonucunda ne demek bu?
arkadaşlar merhaba
Hoşgeldin canım. Ben bugün ilk defa hissettim :)
h.b canımmm !!
ayy ne güsell maşşallah nasıll bişi :uhm::uhm:
bende ıkılı test sonucumu adam gıbı gosteremedım doktora hastaneden ayrıldıgı için senın yüzdeler hakkında hıcbır fıkrım yok doktoruna gösterdınmı o ne dıyo?
h.b canımmm !!
ayy ne güsell maşşallah nasıll bişi :uhm::uhm:
konustum az önce rardım iyi dedi cnm :teytey:.sabah heyecandan sormayı unuttum doktora .senin kaç yazıyor peki?
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. antalyada bugün yağmur var geç kalmadan eve gideyim.kendinize iyi bakın....
merhabalar bende yeni üyeyim ve inşallah mayıs annesi olcam. site ile ilgili acemiliklerim var yardımcı olursanız sevinirim
Valla canım sandalyemde bacak bacak üstüne atayım dedim yan oturur şekilde. Birden sıkıştımı rahatsız mı oldu ne olduysa itti beni bacağıyla. Resmen hissettim. 2 sn'lik bişeydi. Ama gaz falan değildi yani resmen hisettim. Çok güzeldi ya. Şimdi hevesle devamını bekliyorum :)
merhabalar bende yeni üyeyim ve inşallah mayıs annesi olcam. site ile ilgili acemiliklerim var yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?