2009 Mayıs Anneleri

ayyy ne güselll canımm yaa ben bişiler hissediyorum ama emin olamıyorum bi türlüü offf 2 gündür de hiç bişi hissetmiyorumm o yuzdenn korkuyorummm :çok üzgünüm:

Genellikle kelebeğin kanat çırpması gibi tarif ediyolar ama benimki resmen tekmeydi yahu :) Besle büyüt bide anaya tekme atıyo zıpır :) Şaka bi yana ben ilk defa bugün hissettim. Daha önce hiç belirti yoktu. Çok hareketli olduğu için doktorumuz ay sonuna kalmaz kesin hissedersin demişti. Belki senin hissettiklerinde minik hareketleridir. Ama endişelenme. Daha çok küçükler. Hergün hissedilecek diye bişey yok... Ki büyüdükleri zaman bile sürekli hareket etmezlerse 1-2 gün hissedilmeyebiliyor dedi doktorumuz...

teşekkürler canım 14+1 günlük. bide saat dilimini yanliş girmişim nasıl düzeltebilirim

Hayırlı olsun tekrar canım. Saat düzgün gözüküyor ama ?

evet cnm ne güzel dimi.. inşallah hep böyle devam ederiz,kendimle beraber sizler içinde dua edyorum artık..

Aynen canım. Artık dualarımız hepimiz için. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah'ım...

çokk haklısın canımm ama ne bilimm işte annelik içgüdüsü olsa gerekkk ilk defa pzt günü dr kontrolune gitmedimm çünkü şimdiye kadar her hafta gittimm sanırım kendime bahane arıyorumm normalde 18 ve 20 haftalarda hareketleniyormuşş nebilim işte bacım evhammm diyimm yada özledimmm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

EgeEce merhaba canım ben bugün katıldım cinsiyet tahminini sen yapıyodun galiba banada yaparmısın ben:25.10.1979 eşim:07.06.1979 sat.19.08.2008

Evet evet o kadar sık görürsen olacağı bu işte. Pimpirikli seniii :) Bak benim 4 hafta oldu ve haftaya gidicem. İnşallah büyümüş olacak güzel kızım :)

bende şu anda 23.35 gözüküyor

Canım kullanıcı panelinde seçenekleri düzenle kısmında aşşağıda saat ayarı. Bende +2 olan seçili...

teşekkür canım halledebildim:sm_cool:

banada ilk gittiğimde elevit ve omega3 (balık yağı) hapı verdi. sonradan kontrole gittiğimde de yani 18 ekimde gitmiştim. o hafta tahlil yaptı.Kansızlık,demir,gizli guatr, şekere filan baktı. hepsi normal çıktı çok şükür. o yüzden demir hapı filan vermedi bana.yani bende kullanmıyorum.

arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. antalyada bugün yağmur var geç kalmadan eve gideyim.kendinize iyi bakın....

hadi sanada iyi akşamlar şeker.aynen kayseride yağmurlu.birde biz paydos etseydik.

merhabalar bende yeni üyeyim ve inşallah mayıs annesi olcam. site ile ilgili acemiliklerim var yardımcı olursanız sevinirim

hoşgeldin.hayırlı hamilelikler diliyorum.kaç haftalıksın?

hayirli akşamlar hanimlar a.s.

doktordan yeni geldim :) tosun olmus benim minik :) 16+3 olarak göründü ama bilmem ne boyutlari 17 ve 18.hafta olarak görünüyormus..buda cocugun daha iri oldugunu gösteriyormus..iyi bakmişsin cocuga dedi :) hamdolsun herşeyi saglam..iyi dedi..

cinsiyetine zor bakti..acmadi gitti bi türlü :) bi poposunu döndü bi basini bi el salladi..bi ara secde halindeydi :) derken bi ara doktor uygun bi pozisyon buldu..kiz gibi görünüyor dedi..%90 kiz diyebilirim dedi..erkek olsaydi kesin belli olurdu dedi :) ben şok oldum tabi..oglum olcagina cok aliştirmişim kendimi farkinda degilim :) hala daha saskinim..ama kesin sonuc 20.haftadan sonra belli olur yani bayramdan sonraki kontrolumde belli olurmus..ozamana kadar kendini kaptirma dedi :)

ne zaman hissederim diye sordum..3-4 haftaya kadar baslarsin hissetmeye dedi..yani 20.hafta

heh su kalça agrisi sordum..süt içiyormusun diye sordu direk..dedim süt pek istemiyorum ama yogurt ve peynir cok yiyorum dedi..süt kesinlikle içmen lazim dedi..bebek kalsiyumsuz kalmaz dedi..ama senin depolarin biterse kalçadan,dişlerden yemege baslar seni dedi..oyuzden sabah aksam süt içiceksin yoksa kalsiyum ilaci vericem dedi..rahimin büyümesinden dolayi olan kalça agrisi son aylarda olurmus şimdiden olmaz dedi..şimdiki kalsiyum eksikliginden olur dedi..senin zayif olan kalsiyum yerini yemeye baslar dedi :) yani kalçasi agiranlar süt için bolbol :)

ay bitane daha bişi sormustum unuttum ama..aklima gelince yazarim

he buarada 3lü test yaptirmayacak..onun yerine haftaya ayrintili ultrasona sokacakmiş,ölçümler elan yapilcakmiş..bayramdan sonrada baska bişeylere bakicam dedi ama ben o arada şok oldugum için (kiz dediginden dolayi) pek bişi anlamadim :)))

böyle işte hanimlar :)

arkadaşlar bende biraz önce doktorumu aradım.kasımın son haftası görüşelim demişti. 3 lü test yapıcaz size dedi biraz önce konuştum. 29 kasım cumartesi gitcem bende. gıcık oldum. daha önce bir tarih yokmu dedim. hep doluymuş.offf offfffffff. ben şimdi haftaya cumartesini nasıl etcem kızlar yawwww.........zaten sabırsızlanıyorum.

Canım maşşallah. Hadi gözün aydın. Herşey yolundaymış yani çok şükür...

Bende aynı gün gidicem canım. Benim doktorda haftasonları çok dolu olduğu için ben kontrolden çıktığımda hemen ordayken alıyorum bi sonraki randevumu... Neyseki 10 gün kaldı bacım sabredicez artık...

sanada iyi akşamlar.hoşgeldin.gözünaydın diyeyim ilk önce.herşey yolundaymış.sevindim.bu arada şu süt işini iyi sormuşun valla.bende günlük içiyorum ama bundan sonra daha dikkatli olayım bari.hihoyyyt

bebişler bize sabretmeyide öğretiyo baksana bende bu hafta sonu gıdecem ama sımdıden aklım hep bebişte acaba cınsıyetı ne durumu nasıl dıyee işimiz zor nasıl geccek doğuma kadar bilmem ...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…