2009 Mayıs Anneleri

merhaba kızlar nasılnız bayadır giremedim geçmişide okumadım koydunuzmu göbişlerinizi merak ettim bende koyucam ama nasıl oluor yardım bana

gözün aydın cnm.maşallah nazar değmesin

hadi gözün aydın hayırlı haberlerini almışsın bebişinin.süt konusunda uyarman cok ıyı oldu bızı bende her hamılelıkte annenın bır dişini alır bebek dıyo duymustum koca karı lafı ama inanmışım valla dişcidende cok korkarım hep aklım dişimde :roflol: meger sebebı calsıyum eksıklıgıymışşş kaydirigubbakcemile3

mutahhara gözn aydın canım bende bu aralar sütü kesmiştim sadece 1kez içiyordum yine başlayayım bari

mutahharra hadi gözünn aydınn canımmmm ne güsel görmüşsünn bebişii darısı bize inşallahhh ..şu klaça ağrısını sorman valla çok iyi olmuşş ama ben süt içiyorum elimden geldiğincee onu anlamadım yaw :S

kızlar,merhaba. bu süt konusunda benimde problemlerim vardı. yani sütü sevmiyorum,içemiyorum. doktoruma söyledim. içemiyorsan çok da zorlama kendini dedi. 1 bardak süt yeter ama yoğurt çok tüketeceksin dedi.
kağan kocatepe'nin gebelik.org sitesinde de okudum. o da demiş,anne adayı süt içemiyorsa diğer süt ürünleri ile bunu dengeleyebilir demiş. yani yoğurt,peynir gibi. özellikle kaşar peyniri süt oranı en yüksek olanmış.

hoşgeldin.hayırlı hamilelikler diliyorum.kaç haftalıksın?[/QUOTE]

teşekkürler 13+1 günlük hamileyim

Ben hamile kalmadan nce hergün bir bardak süt içerdim ama şimdi bulantılardan dolayı içemiyorum midemi mahvediyor arkadaşıma da doktor 2.5 bardak en az süt içeceksin demiş ne yapıcam bilemedim.:Saruboceq:

kızlar yarın bende bebisimin cinsiyetini öğrenicem inşallah ona göre pembiş yada maviş ciciler alıcam kuzuma inşallah gösterir:))

günaydın herkese...nasılsınız bakalım bugün? ben iyiyim kıslar ama sabahları zor kalkıyorum uykudan. birde akşam gider gitmez uyuyakalıyorum yorgunluktan..

günaydın herkese...nasılsınız bakalım bugün? ben iyiyim kıslar ama sabahları zor kalkıyorum uykudan. birde akşam gider gitmez uyuyakalıyorum yorgunluktan..

sanada günaydın canım bende geldim işe ama gerçekten cok zor uyanıyor insan birde bugun yagmurlu hava kedi gibi mayışmak istiyorum evde

Herkese iyi bir gün diliyorum güzel anneler

egeececim,benim için de cinsiyet tahmini yapabilir misin.benim doğum tarihim 26.06.1979,eşimin doğum tarihi 01.12.1976 ve son adet tarihim 19.08.2008.bu arada HERKESE GÜNAYDIN GÜZEL HAMİŞŞLEEEEEERRRRa.s.

günaydın canım bebeğin iyi olmasına cok sevindim gözün aydın tosuncuk büyüyor demek

cinsiyet olayı gerçekten sok eder insanı ister istemez alıştırıyor kendini haklısın valla ama bence doktorların cok erken cinsiyet söylemeleri doğru değil emin olmadan söylenmemeli diye düşünüyorum benim fikrim tabi ama herşeyden önemlisi miniklerin sağlıkları

birde kalça ağrısı olayına sasırdım bende cok süt içemiyorum çünkü teşekkür ederiz bizlerlede paylaştığın için canım tekrar gözün aydın ay cok yazdım galiba:ecrin_bebek:

EgeEce benim içinde bakar mıısn canım cinsiyetine benim doğum tarihi:30.08.1985 eşimin:08.12.2008 sat:16.08.2008 şimdiden teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…