2009 Mayıs Anneleri

Herkese günaydınlar bacılar ... Keyifli bir gün diliyorum. Sanırım bu uyku ve halsizlik hali hepimizde mevcut. Akşam yemekten sonra şöyle bi uzanıp tv izleyeyim dediğim anda eşim gülmeye başlıyor. Biliyor ki en fazla 10 dk sonra uyuyacağım :) Aynen de her akşam aynısı oluyor. Sabahta binbir nazla zar zor kalkıyorum. Helede duş alıp, rahatlamış olarak yattıysam sabah hiç uyanamıyorum ya... Şimdiden böyleysek 6-7 aylık olunca ne yaparız bilmiyorum valla :) Çalışanlar olarak işimiz çok zor...

merhaba arkadaşlar nasılsınız biz işe yeni geldik:))) sabah ikili test için kan verdik haftaya alacağım sonucu ve dün akşamda dr kontrolümüz vardı bebişim büyümüş eller kollar maşallah çok hareketliydi çok mutlu oldum ense kalınlığının ultrason ölçümü iyi çıktı çok şükür sıra kan testinde salı günü belli olacak inşallah iyi çıkar dua edin kızlar lütfen hepinizi kocaman öptüm:)))

Canım günaydın. Gördün yani kuzunu sonunda :) Darısı başımıza.Ultrason ölçümü iyiyimiş inşallah testlerde sorunsuz çıkar canım... Bende kontrole gittiğimde tam 4 ayımız bitmiş olacak. Nasıl büyümüş olur kimbilir değil mi?

sanada günaydın canım aynen senin gibiyim bende eşime hadi bu akşam cd alalım diyor um oda gülmeye başlıyor çünkü 10 dakika içinde ben çoktan uyumuş oluyorum evet canım çalışanların işi daha zor:))) hele ki kışın sıcacık yataktan çıkmak tam bir işkence gibi geliyorkaydirigubbakcemile5

evet tatlım zaman geçtikçe bebişlerimiz çok tatlı oluyor ultrasonda görünce inan çok duygulanıyorum tatlım doktorum salı günü test için gittiğimde cinsiyetini söyleyecek hayırlısı olsun tabi kız erkek farketmez a.s.

Ay sorma :) Buz gibi havada yatıp uymak vardı şimdi :)

Tabi canım sağlıklı olsunda farketmez ama insan yinede merak ediyor işte :)

Mutahhara kücük prensesin hayirli olsun. Neden kendini o kadar oglun olacak diye kaptirmistin????

Fatma33, esin 2008 senesinde dogmadi herhalde degilmi??? Dogum tarihini yanlis yazmissin!!!

Birde EgeEce bende cinsiyet tahmini istiyorum ama benim dogum tarihim maalesef zamaninda yanlis yazilmis ama sen yinede bir bakiver. Ha söyle yap ilk cocugum icin bak bakalim ne cikacak ben: 09.01.1979, esim: 29.05.1978 sat: 18.12.2002. Simdiki hamileligim sat: 07.08.2008. Sana zahmet bir bakiver belki dogru cikar.

Kizlar bu benim ikinci hamileligim oldugu icin ben 2-3 gündür bebisimi hissediyorum, hatta dün esim elini karnima koydugunda o da hissetti (Kesinlikle gaz degildi). Ben karnimin üstünde yatiyorum normalde ama dün gece bebis buna izin vermedi herhalde rahatsiz oldu. Ilk hamileliklerde bebegi daha gec hissedermissin 20. haftaya dogru ikinci hamileligindede 16. haftaya dogru derler. :lepi:

kızlar doktorum bana sadece demir hapı verdi vitamine gerek duymadı eğer düzenli beslenirsen herşeyin doğalı daha iyi dedi ve günde en az iki litre su içmemi söyledi çünkü en büyük sorunlar anne adayının yeterince su tüketmemesinden kaynaklanıyormuş ve süt günde iki bardak hamur işi ve tatlı haftada sadece bir defa yenebilir dedi
sizlerle paylaşmak istedim ve şuana kadar hiç kilo almamışım:)) bana 14 kilo kadar alabilirsin kilo problemin yok dedi ama ilerki aylarda ne olur hiç bilemem:))

Bende dün ilk defa hissettim. Resmen itti beni :)

Ohh ne güzel. Bende ilk 2,5 ay hiç kilo almadım. Ama son 1,5 aydır 2 kilo almışım doktorumuz en fazla 12 kiloyla bitirmemiz lazım demişti. Kaldı 10 kilo kaydirigubbakcemile3

Ben zaten normalde de günde 3 - 3,5 lt su içerim. Ama hamur işi dedim mi bitt iişte. Makarna haftada bir yenir mi ya :bbo:

Oh ne güzel. Uyku zamanına denk gelmişsinizdir keretanın :) test sonuçlarıda inşallah iyi çıkar canım...

günaydın arkadasım hepimizin problemi aynı heralde şimdi uyuyalımda allahın izniyle baharda bir uyanıcaz pir uyanıcaz valla uyutmuycaklar bizi
klava:

Bencede şimdiden keyfini çıkaralım bu uyumaların dimi ama :)

egeececim,benim için de cinsiyet tahmini yapabilir misin.benim doğum tarihim 26.06.1979,eşimin doğum tarihi 01.12.1976 ve son adet tarihim 19.08.2008.bu arada HERKESE GÜNAYDIN GÜZEL HAMİŞŞLEEEEEERRRRa.s.
valla kız cıkıyor canım hayırlısı

EgeEce benim içinde bakar mıısn canım cinsiyetine benim doğum tarihi:30.08.1985 eşimin:08.12.2008 sat:16.08.2008 şimdiden teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

canım esının dogum tarıhını yanlıs yazmıssın 2008 de dogmadı dımı :roflol:

evt canım cok zor calısırken gercekten neysekı ben hafta sonu calısmıyorum da dınlenmeye fırsatım oluyor hafta sonu calısanlara artık yardım etsın

ılk cocugunu bı tahmın edelım bakalım ılk cocugun erkek cıkıyor ...sımdıkı de kız
tahmın dogrumu hemen soye merak ettım valla

günaydın arkadaşlar... bende herkes gibi bebişimi merak ediyorum.ama benim randevum 5 aralıkta ama ben kaçamak yapıp yarın yada pazartesi medıcalpark hast.gidip muayene olcam:))bende süt çom nadir içiyorum ama sütlü tatlı yiyorum hergün sanırım artık süt içsem iyi olacak.

evt canım cok zor calısırken gercekten neysekı ben hafta sonu calısmıyorum da dınlenmeye fırsatım oluyor hafta sonu calısanlara artık yardım etsın

Ooo bide hafta sonu çalışsam heralde yerimden kalkamam. Haftasonları iyi dinleniyorum. Sağolsun kayınvalidem ve aynı yaşta olduğumuz görümcem çok yardımcı oluyolar...

Günaydın canım. Bu vakitler geçmek bilmiyo yahu :) Benim de 1 haftam kaldı kısmetse. Bi görse mkuzucuğumu. Bu gittiğimde doktora söyleyeceğim 15'de 1 gelicem ben diye. Ne yahu 1 ay beklemek kolay mı :)

Sütlü tatlı da ye canım ama sütün yeri ayrı tabi...

kızlar günaydın. bizde 15+2 olduk bugün. gece bulantılarım hala devam ediyor. see band hala kolumda:) birazdan usg ye giricem. bebişimi merak ettim. nasıl diye bi bakıcam. karnımda hiç şişme yok. hiç belirti yok.. arkaya doğrumu büyüyor bu kerata allah allah?? mutahhara canım gözün aydın. ne güzel herşey normalçıkmış. kız olduğuna neden şaşırdın onu merak ettim..

canım bende 29 cumartesi saat 10 da gidicem o gün heralde birkaç kişi daha var giden büyük gün valla

Günaydın canım. Büyüyo artık bebişlerimiz... See band olmasa daha fena herhalde değil mi? Hadi bebişine bizden selam söyle bakalım... Belki iç karnın geniştir ondan çıkmamıştır karnın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…