merhaba arkadaşlar nasılsınız biz işe yeni geldik:))) sabah ikili test için kan verdik haftaya alacağım sonucu ve dün akşamda dr kontrolümüz vardı bebişim büyümüş eller kollar maşallah çok hareketliydi çok mutlu oldum ense kalınlığının ultrason ölçümü iyi çıktı çok şükür sıra kan testinde salı günü belli olacak inşallah iyi çıkar dua edin kızlar lütfen hepinizi kocaman öptüm:)))
Herkese günaydınlar bacılar ... Keyifli bir gün diliyorum. Sanırım bu uyku ve halsizlik hali hepimizde mevcut. Akşam yemekten sonra şöyle bi uzanıp tv izleyeyim dediğim anda eşim gülmeye başlıyor. Biliyor ki en fazla 10 dk sonra uyuyacağım :) Aynen de her akşam aynısı oluyor. Sabahta binbir nazla zar zor kalkıyorum. Helede duş alıp, rahatlamış olarak yattıysam sabah hiç uyanamıyorum ya... Şimdiden böyleysek 6-7 aylık olunca ne yaparız bilmiyorum valla :) Çalışanlar olarak işimiz çok zor...
Canım günaydın. Gördün yani kuzunu sonunda :) Darısı başımıza.Ultrason ölçümü iyiyimiş inşallah testlerde sorunsuz çıkar canım... Bende kontrole gittiğimde tam 4 ayımız bitmiş olacak. Nasıl büyümüş olur kimbilir değil mi?
sanada günaydın canım aynen senin gibiyim bende eşime hadi bu akşam cd alalım diyor um oda gülmeye başlıyor çünkü 10 dakika içinde ben çoktan uyumuş oluyorum evet canım çalışanların işi daha zor:))) hele ki kışın sıcacık yataktan çıkmak tam bir işkence gibi geliyorkaydirigubbakcemile5
evet tatlım zaman geçtikçe bebişlerimiz çok tatlı oluyor ultrasonda görünce inan çok duygulanıyorum tatlım doktorum salı günü test için gittiğimde cinsiyetini söyleyecek hayırlısı olsun tabi kız erkek farketmez a.s.
Mutahhara kücük prensesin hayirli olsun. Neden kendini o kadar oglun olacak diye kaptirmistin????
Fatma33, esin 2008 senesinde dogmadi herhalde degilmi??? Dogum tarihini yanlis yazmissin!!!
Birde EgeEce bende cinsiyet tahmini istiyorum ama benim dogum tarihim maalesef zamaninda yanlis yazilmis ama sen yinede bir bakiver. Ha söyle yap ilk cocugum icin bak bakalim ne cikacak ben: 09.01.1979, esim: 29.05.1978 sat: 18.12.2002. Simdiki hamileligim sat: 07.08.2008. Sana zahmet bir bakiver belki dogru cikar.
Kizlar bu benim ikinci hamileligim oldugu icin ben 2-3 gündür bebisimi hissediyorum, hatta dün esim elini karnima koydugunda o da hissetti (Kesinlikle gaz degildi). Ben karnimin üstünde yatiyorum normalde ama dün gece bebis buna izin vermedi herhalde rahatsiz oldu. Ilk hamileliklerde bebegi daha gec hissedermissin 20. haftaya dogru ikinci hamileligindede 16. haftaya dogru derler. :lepi:
kızlar doktorum bana sadece demir hapı verdi vitamine gerek duymadı eğer düzenli beslenirsen herşeyin doğalı daha iyi dedi ve günde en az iki litre su içmemi söyledi çünkü en büyük sorunlar anne adayının yeterince su tüketmemesinden kaynaklanıyormuş ve süt günde iki bardak hamur işi ve tatlı haftada sadece bir defa yenebilir dedi
sizlerle paylaşmak istedim ve şuana kadar hiç kilo almamışım:)) bana 14 kilo kadar alabilirsin kilo problemin yok dedi ama ilerki aylarda ne olur hiç bilemem:))
Evet canım ben inat ettim bekleyeceğim diye bizimki inat etti ölçtürmeyeceğim diye :) Babamızda tam anasının kızı diyo :) Hiç yerinde durmadım. Bi popsunu görüyoruz bi başını bi sırtını :) Sürekli döndü. En sonunda doktorum alttan baktı ve en uygun pozisyonu yakalayıp ölçtü hemen :)
Biz de dün girdik ultrasona. bir baktık bizimkinin yine sırtı dönük, ama bu sefer hemen dönüp doğru pozisyona geçti. Uslu oldu oğluşum. Doktor, ense kalınlığı iyi dedi. Hamileliğiniz çok güzel başlamış dediMutlu olduk ama kan alınırken çok fena oldum az dah bayılıyordum. Halbuki normalde hiç kan felan tutmaz beni sonuçlarımızı haftaya alıcaz kısmetse....
canım hayırlı olsun darısı benim başıma.eşim ısrarla bu erkek diyor ben kız diyorum ama en önemlisi sağlıklı olması bakalım hayırlısıyla :)))
teşekkür ederim. biz hep kız diyoduk, oğlan çıktısağlıklı olsun da hepimizinki.....
Canım hiç bilmiyorum genelde benim tansiyonum hep normaldir ama dün bişeyler oldu heralde çok korktum gerçekten inşallah birdaha yaşamam kimsede yaşamaz inşallah
inşallah...
Ya kızlar çok şaşkınım. Az önce masamda otururken yan döner gibi bacak bacak üstüne attım. Sanki bebeğim sıkışmış gibi itti beni. Hissettim ya. Şaka gibi. 2 saniyelik bişeydi ama resmen hissettim. Eminim ya. Doktorumuz zaten ay sonuna kalmaz hissedersin demişti. Ay ağlıyorum heyecandan ya. Şok oldum. Kuzumu hissettim...
ayyy ne güzel kaydirigubbakcemile3 darısı tez zamanda hepimizin başına:)
bende de bir kaç gün acayip kalça ağrısı var
bugün evdeyim dinlenme fırsatı işte ama yok şunu yapıyım bunu ediyim derken yine olmuyor
yapmayınca da içim rahat olmuyor
ben dün doktora sordum. kalça ağrısı normal dedi. ama mutlaka yürüyüş veya yüzme yapmak lazım. O zaman geçer dedi...
20.haftaya çooookkk var ama benneyaptımki
merhaba arkadaşlar nasılsınız biz işe yeni geldik:))) sabah ikili test için kan verdik haftaya alacağım sonucu ve dün akşamda dr kontrolümüz vardı bebişim büyümüş eller kollar maşallah çok hareketliydi çok mutlu oldum ense kalınlığının ultrason ölçümü iyi çıktı çok şükür sıra kan testinde salı günü belli olacak inşallah iyi çıkar dua edin kızlar lütfen hepinizi kocaman öptüm:)))[/QUOTE
günaydın canım bence rahat ol ense ölçümü iyi çıkınca kan tahlilleride güzel cıkar inşallah
Herkese günaydınlar bacılar ... Keyifli bir gün diliyorum. Sanırım bu uyku ve halsizlik hali hepimizde mevcut. Akşam yemekten sonra şöyle bi uzanıp tv izleyeyim dediğim anda eşim gülmeye başlıyor. Biliyor ki en fazla 10 dk sonra uyuyacağım :) Aynen de her akşam aynısı oluyor. Sabahta binbir nazla zar zor kalkıyorum. Helede duş alıp, rahatlamış olarak yattıysam sabah hiç uyanamıyorum ya... Şimdiden böyleysek 6-7 aylık olunca ne yaparız bilmiyorum valla :) Çalışanlar olarak işimiz çok zor...
günaydın arkadasım hepimizin problemi aynı heralde şimdi uyuyalımda allahın izniyle baharda bir uyanıcaz pir uyanıcaz valla uyutmuycaklar bizi
klava:
Biz de dün girdik ultrasona. bir baktık bizimkinin yine sırtı dönük, ama bu sefer hemen dönüp doğru pozisyona geçti. Uslu oldu oğluşum. Doktor, ense kalınlığı iyi dedi. Hamileliğiniz çok güzel başlamış dediMutlu olduk ama kan alınırken çok fena oldum az dah bayılıyordum. Halbuki normalde hiç kan felan tutmaz beni sonuçlarımızı haftaya alıcaz kısmetse....
günaydın arkadasım hepimizin problemi aynı heralde şimdi uyuyalımda allahın izniyle baharda bir uyanıcaz pir uyanıcaz valla uyutmuycaklar bizi
klava:
valla kız cıkıyor canım hayırlısıegeececim,benim için de cinsiyet tahmini yapabilir misin.benim doğum tarihim 26.06.1979,eşimin doğum tarihi 01.12.1976 ve son adet tarihim 19.08.2008.bu arada HERKESE GÜNAYDIN GÜZEL HAMİŞŞLEEEEEERRRRa.s.
EgeEce benim içinde bakar mıısn canım cinsiyetine benim doğum tarihi:30.08.1985 eşimin:08.12.2008 sat:16.08.2008 şimdiden teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
Mutahhara kücük prensesin hayirli olsun. Neden kendini o kadar oglun olacak diye kaptirmistin????
Fatma33, esin 2008 senesinde dogmadi herhalde degilmi??? Dogum tarihini yanlis yazmissin!!!
Birde EgeEce bende cinsiyet tahmini istiyorum ama benim dogum tarihim maalesef zamaninda yanlis yazilmis ama sen yinede bir bakiver. Ha söyle yap ilk cocugum icin bak bakalim ne cikacak ben: 09.01.1979, esim: 29.05.1978 sat: 18.12.2002. Simdiki hamileligim sat: 07.08.2008. Sana zahmet bir bakiver belki dogru cikar.
Kizlar bu benim ikinci hamileligim oldugu icin ben 2-3 gündür bebisimi hissediyorum, hatta dün esim elini karnima koydugunda o da hissetti (Kesinlikle gaz degildi). Ben karnimin üstünde yatiyorum normalde ama dün gece bebis buna izin vermedi herhalde rahatsiz oldu. Ilk hamileliklerde bebegi daha gec hissedermissin 20. haftaya dogru ikinci hamileligindede 16. haftaya dogru derler. :lepi:
evt canım cok zor calısırken gercekten neysekı ben hafta sonu calısmıyorum da dınlenmeye fırsatım oluyor hafta sonu calısanlara artık yardım etsın
günaydın arkadaşlar... bende herkes gibi bebişimi merak ediyorum.ama benim randevum 5 aralıkta ama ben kaçamak yapıp yarın yada pazartesi medıcalpark hast.gidip muayene olcam:))bende süt çom nadir içiyorum ama sütlü tatlı yiyorum hergün sanırım artık süt içsem iyi olacak.
Günaydın canım. Bu vakitler geçmek bilmiyo yahu :) Benim de 1 haftam kaldı kısmetse. Bi görse mkuzucuğumu. Bu gittiğimde doktora söyleyeceğim 15'de 1 gelicem ben diye. Ne yahu 1 ay beklemek kolay mı :)
Sütlü tatlı da ye canım ama sütün yeri ayrı tabi...
kızlar günaydın. bizde 15+2 olduk bugün. gece bulantılarım hala devam ediyor. see band hala kolumda:) birazdan usg ye giricem. bebişimi merak ettim. nasıl diye bi bakıcam. karnımda hiç şişme yok. hiç belirti yok.. arkaya doğrumu büyüyor bu kerata allah allah?? mutahhara canım gözün aydın. ne güzel herşey normalçıkmış. kız olduğuna neden şaşırdın onu merak ettim..
canım bende 29 cumartesi saat 10 da gidicem o gün heralde birkaç kişi daha var giden büyük gün valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?