- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
Dayanamadım okudum geçmişi yine kaydirigubbakcemile3
Sağolasın canım bi ateş yada huzursuzluk olmadı çok şükür :Saruboceq:
Ya bende incecil tülbent örtüyorum ama uykusunda bile çekip suratını kapatıyor
lmaz:
Anam senin ana-baban uzakta olur özlemezler sanki hiç. Ama burnunun dibindekiler pek özlerler. Aynı bizimkiler kötükedihüso
Anam sen gez ama gelmesin misafir boşver kaydirigubbakcemile3
Oy maşallahhhhh
Ayrı da oluyomuş canım a.s.
Ay yerim onları maşallah a.s.
Oh maşallah Allah nazardan saklasın bacım
Allah Allah niye öyle yaptı kuzum ya :uhm:
Hoşgeldin canım a.s. Maşallah oğluşuna
Aynen canım bende veriyordum arada ama verme dedi doktor
lmaz:
Anam şok olurdu kesin kaydirigubbakcemile3
Ayyy o memeyi çekiştirmeleri öldürüyo zaten beni :bbo:
Olsun bacım düzene girer sende rahat rahat yaparsın işlerini a.s.
Canım fazla gelmiştir bence. Bende bi kere verdim 1 saat sonra tamamını kustu :bbo: Sadece anne sütüne alışkın olduklarından ilk sefer ağır gelir bence :uhm:
Çok geç olur ya bende Bostancı'ya gelirdim :uhm:
Evet canım hem beyaz tenli hemde çok hassas cildi. O yüzden günlerce geçmiyo ısırıklar :çok üzgünüm:
Afferim akıllandın alkisalkisalkis
Oh maşallah kocişine alkisalkisalkis
Ohhh ne güzel yapmışsın bacım a.s.
Çok güzel bunlar canım. Bende almayı düşünüyorum. Güle güle kullansın Türkiz Hanım. İnşallah sever a.s.
Günaydın canım umarım kontrolünüz iyi geçer aşılardada huzurlanmaz gelinim.Sivri derdi çok fena yaaa ben sürekli sepetinin cibinliğini taşıyorum her yere salıncağın üzerine bile seriyorum :umursamaz:
Sağolasın canım bi ateş yada huzursuzluk olmadı çok şükür :Saruboceq:
Ya bende incecil tülbent örtüyorum ama uykusunda bile çekip suratını kapatıyor

Günaydınlar herkese,
Yağızı babanesi aldı dedesi özlemiş çok.Sanki seneler oldu kaydirigubbakcemile3 altı üstü dün gördü neyse onlar gitmişken bende bir kahvaltı yapıp duş alayım bari öpüldünüz.opuyorumnanaktan
Anam senin ana-baban uzakta olur özlemezler sanki hiç. Ama burnunun dibindekiler pek özlerler. Aynı bizimkiler kötükedihüso
günaydın kızlar..kahvaltı yaparken bir yandan gecmişe sööle bi göz attım.. ya bana ya misafir gelio yada ben geziyorum ondan cok giremiyorum..
Anam sen gez ama gelmesin misafir boşver kaydirigubbakcemile3
Oy maşallahhhhh

Ben napcam şimdi sağlık ocağında pnomakoku da vurdular verem aşısını da, rota vürüsü yaptıramıycam mı yani
Ayrı da oluyomuş canım a.s.
Ay yerim onları maşallah a.s.
Kızlar selam, çoktandır yazamadım çünkü memleketime gittim yurt dışına,
bakıyorum da herkes iyi maşallah, bebişler büyüyor. Bizim bebiş te iyi, müsait zamanda resmini koyarım, biz 7 300 gr olduk teyzeleri, sadece emziriyorum.
Öpüyoruz hepinizi
Oh maşallah Allah nazardan saklasın bacım

kızlar selam dün gece çok zordu kızım çılgınlar gibi 2 saat ağladı sabah 4 te uyudu ve 11 de kalktı kahvaltımı 2 de anca yaptım şimdi tansiyonumu ölçtüm 9 a 5 eşim tuzlu ayran yapıyor.kızımı da yıkadık.ıııııııııııı yıllardan sonra ilk kez tuzlu ayran içtim.5 senedir yemeklerde dahil tuz yemiyordum
Allah Allah niye öyle yaptı kuzum ya :uhm:
merhaba kıslaarr..
Uzun zamandır yazamadım..Umarım herkescikler iiyidir...keyifler yerindedir...
Çok yoğun geçti bu aralar benim için..Zaten totiğim günümün büyük kısmını alıyor..Bir de Evimizin en üst katı yapılıyor kayınvalidemler geldi Adanadan ..Onlar ilgileniyorlar işlerle..bende socuktan fırsat kaldıkça yardım ediyorum..Birde ablamın nişanı oldu oraya git gel..Durum böle yanee..
Bi de dr umuza gittik bugün oğluşumla kontrol zamanımız gelmişti..Büyüyoruz artık..
maaşallah 7 kilo 600 g olmuş oğluşumherşey yolunda şkr..Hemşire ablalarımız çok sevdi bizim yayamazı...Bizimki de hem cilve yaptı hem dil çıkardınaniknaniknaniknanik
oğlu ayıp değilmi dedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Şimdi de yanımda oynuyo kendi kendine..sağdan sola soldan sağa hareket etmeye başladı..eller hep ağzında..Canım o benim yaaa..
cumalıkızık köyüne gitmiştik orda 2 foto teyselerimizee..
ahanda yine dil dışarıdaa....![]()
Hoşgeldin canım a.s. Maşallah oğluşuna

Kıslar bu arad dr umuza ufak ufak bişeyler verebilirmiyim oğluma dedim..karpuz şeftali vs suyu gibi..hayır verme dedi..azıcıkta olsa vermiyeyim mi dedim..hayır dedi yine..peeki ne gibi sakıncası var dedim...o ayrı bir seminer konusu dedi anlatsam çok uzun sürerr ama şöle söyliyim herşeyin bir kullanma klavuzu vardır bebeklere de bu şekilde davranmalıyız dedi..şu anda bişeyler olmayabilir ama ilerde zarları olabilir dedi..ben de peki dedim..
Evde dedmiz babannemiz kavun karpuz vs biraz emdirmişlerdi...onlara da söyledim..bir süre daha hiç birşey vermeyi düşünmüyorum artık ben..
tutkuncum inş bu gece güsel uyurda sende yorunluğunu atarsın inş cnmm..
Sibelcm hoşbuldum cnmm..a.s.a.s.
Aynen canım bende veriyordum arada ama verme dedi doktor

Pınarcım karpuz zararlı demiş dr kız senin Defnoşun fotosunu verseydik dr a napardı acep
Anam şok olurdu kesin kaydirigubbakcemile3
benim kide oyuncak yaptı beni...sanki plastik gibi sündürüp sündürüp bırakıyo yaaa:umursamaz:
herkese merhaba kızlar....ara sıra girebiliorum çünkü benim oğlan sabah 7 gibi kalkıyo sonra doğru düzgün hiç uyumyo yaaasenağlama evde iş güç yapan anneler size çok imreniyorum valla...ben maratonda gibi iş yapıyorum o da oğlum izin verirse...:1no2: gece düzene girdi ...inş gündüz de düzene girer en kısa zamanda en azından uyumasa bile çok ağlamaz....
Ayyy o memeyi çekiştirmeleri öldürüyo zaten beni :bbo:
Olsun bacım düzene girer sende rahat rahat yaparsın işlerini a.s.
arkadaşlar lütfen bilgisi olan acil cevaplasın,
kızım 1 hafta sonra 3.ayını dolduracak.Kilosu 5000gr. Sütüm yetmediğinden dolayı huzursuzdu.Bugün doktora götürdm milupanın aptamil mamasını ek olarak ver dedi.Mamayı verdikten 2 saat sonra kızım yetişkin bir insan kadar kustu.Çok korktum.Neden böyle olduğu hakkında bilgisi olanlardaan cevap bekliyorum
Canım fazla gelmiştir bence. Bende bi kere verdim 1 saat sonra tamamını kustu :bbo: Sadece anne sütüne alışkın olduklarından ilk sefer ağır gelir bence :uhm:
bu arada deniz otobüsü Kabataştan Kadıköy-bostancı-kartal-pendik e 19.00 da hareket ediyor.çok geçmi normalmi sizce
Çok geç olur ya bende Bostancı'ya gelirdim :uhm:
ah o sıvrılerrrr bı yakalarsammmm
benımkınıde yemişler pınarım bole kıpkırmızı kuzucum un eliiii tenı cok narın defnemınde yagız gıbııı...hadı bakalım hayırlı hbr lerele gelın inş kontroldennn defne kızım buyumusturrrr![]()
Evet canım hem beyaz tenli hemde çok hassas cildi. O yüzden günlerce geçmiyo ısırıklar :çok üzgünüm:
kızlar arkadaşlarım gelecek evi topluyorum hazır bişeyler aldık onları ikram edecem çaya gelecekler artık karar verdim kendimi yormayacam
Afferim akıllandın alkisalkisalkis
kızlar tansiyonum düşünce eşim market yaptı geldi bi baktım izmir köfte yapmış pişiriyor bide erik almış onları kaynatıyor ya ne hamarat kocam var ya maşallah
Oh maşallah kocişine alkisalkisalkis
kızlar selam nasılsınız bende süt iznimi kullandım bugün:))) kızlarımla ilgilendim evi toparladım yemek yaptım gezmeye gittim
ılgın
sibiko
mutahhara
incihan
bengi
pınar
esen81
dırımkızı
incihan
bigudi54
siribron48
civciv1981
ankakuşu
aysun4141
tutkun09
çekilişe katılanlar :))))
Ohhh ne güzel yapmışsın bacım a.s.
dün netten bunu aldık bunda da durmazsa artık yandım sallanmayı sevmiyor belki bu hoşuna gider tekmeleme yerleri var müzükli aynalı falan inşallah işe yarar yoksa ev alıp başını gidecek yada eşim isyan edebilir yalnız kalınca ağlıyor gündüz uyumuyor gecede iş yapılmıyor bakalım ne olacak.Ana kucağı beşik sallanmak hiçbiri işe yaramadı bakalım
![]()
Çok güzel bunlar canım. Bende almayı düşünüyorum. Güle güle kullansın Türkiz Hanım. İnşallah sever a.s.