2009 Mayıs Anneleri

Dayanamadım okudum geçmişi yine kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım umarım kontrolünüz iyi geçer aşılardada huzurlanmaz gelinim.Sivri derdi çok fena yaaa ben sürekli sepetinin cibinliğini taşıyorum her yere salıncağın üzerine bile seriyorum :umursamaz:

Sağolasın canım bi ateş yada huzursuzluk olmadı çok şükür :Saruboceq:

Ya bende incecil tülbent örtüyorum ama uykusunda bile çekip suratını kapatıyor :olmaz:

Günaydınlar herkese,

Yağızı babanesi aldı dedesi özlemiş çok.Sanki seneler oldu kaydirigubbakcemile3 altı üstü dün gördü neyse onlar gitmişken bende bir kahvaltı yapıp duş alayım bari öpüldünüz.opuyorumnanaktan

Anam senin ana-baban uzakta olur özlemezler sanki hiç. Ama burnunun dibindekiler pek özlerler. Aynı bizimkiler kötükedihüso

günaydın kızlar..kahvaltı yaparken bir yandan gecmişe sööle bi göz attım.. ya bana ya misafir gelio yada ben geziyorum ondan cok giremiyorum..

Anam sen gez ama gelmesin misafir boşver kaydirigubbakcemile3

Oy maşallahhhhh :nazar:

Ben napcam şimdi sağlık ocağında pnomakoku da vurdular verem aşısını da, rota vürüsü yaptıramıycam mı yani

Ayrı da oluyomuş canım a.s.

Kızlar selam , oğluşum ve Naz ablası :))

k-425553-kağan.jpg
[/URL][/IMG]

Ay yerim onları maşallah a.s.

Kızlar selam, çoktandır yazamadım çünkü memleketime gittim yurt dışına,
bakıyorum da herkes iyi maşallah, bebişler büyüyor. Bizim bebiş te iyi, müsait zamanda resmini koyarım, biz 7 300 gr olduk teyzeleri, sadece emziriyorum.
Öpüyoruz hepinizi

Oh maşallah Allah nazardan saklasın bacım :nazar:

kızlar selam dün gece çok zordu kızım çılgınlar gibi 2 saat ağladı sabah 4 te uyudu ve 11 de kalktı kahvaltımı 2 de anca yaptım şimdi tansiyonumu ölçtüm 9 a 5 eşim tuzlu ayran yapıyor.kızımı da yıkadık.ıııııııııııı yıllardan sonra ilk kez tuzlu ayran içtim.5 senedir yemeklerde dahil tuz yemiyordum

Allah Allah niye öyle yaptı kuzum ya :uhm:

merhaba kıslaarr..
Uzun zamandır yazamadım..Umarım herkescikler iiyidir...keyifler yerindedir...
Çok yoğun geçti bu aralar benim için..Zaten totiğim günümün büyük kısmını alıyor..Bir de Evimizin en üst katı yapılıyor kayınvalidemler geldi Adanadan ..Onlar ilgileniyorlar işlerle..bende socuktan fırsat kaldıkça yardım ediyorum..Birde ablamın nişanı oldu oraya git gel..Durum böle yanee..

Bi de dr umuza gittik bugün oğluşumla kontrol zamanımız gelmişti..Büyüyoruz artık..
maaşallah 7 kilo 600 g olmuş oğluşum:nazar::nazar:herşey yolunda şkr..Hemşire ablalarımız çok sevdi bizim yayamazı...Bizimki de hem cilve yaptı hem dil çıkardınaniknaniknaniknanik
oğlu ayıp değilmi dedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Şimdi de yanımda oynuyo kendi kendine..sağdan sola soldan sağa hareket etmeye başladı..eller hep ağzında..Canım o benim yaaa..

cumalıkızık köyüne gitmiştik orda 2 foto teyselerimizee..
ahanda yine dil dışarıdaa....:nazar::nazar:

Hoşgeldin canım a.s. Maşallah oğluşuna :nazar:

Kıslar bu arad dr umuza ufak ufak bişeyler verebilirmiyim oğluma dedim..karpuz şeftali vs suyu gibi..hayır verme dedi..azıcıkta olsa vermiyeyim mi dedim..hayır dedi yine..peeki ne gibi sakıncası var dedim...o ayrı bir seminer konusu dedi anlatsam çok uzun sürerr ama şöle söyliyim herşeyin bir kullanma klavuzu vardır bebeklere de bu şekilde davranmalıyız dedi..şu anda bişeyler olmayabilir ama ilerde zarları olabilir dedi..ben de peki dedim..
Evde dedmiz babannemiz kavun karpuz vs biraz emdirmişlerdi...onlara da söyledim..bir süre daha hiç birşey vermeyi düşünmüyorum artık ben..

tutkuncum inş bu gece güsel uyurda sende yorunluğunu atarsın inş cnmm..
Sibelcm hoşbuldum cnmm..a.s.a.s.

Aynen canım bende veriyordum arada ama verme dedi doktor :olmaz:

Pınarcım karpuz zararlı demiş dr kız senin Defnoşun fotosunu verseydik dr a napardı acep

Anam şok olurdu kesin kaydirigubbakcemile3

benim kide oyuncak yaptı beni...sanki plastik gibi sündürüp sündürüp bırakıyo yaaa:umursamaz:

herkese merhaba kızlar....ara sıra girebiliorum çünkü benim oğlan sabah 7 gibi kalkıyo sonra doğru düzgün hiç uyumyo yaaasenağlama evde iş güç yapan anneler size çok imreniyorum valla...ben maratonda gibi iş yapıyorum o da oğlum izin verirse...:1no2: gece düzene girdi ...inş gündüz de düzene girer en kısa zamanda en azından uyumasa bile çok ağlamaz....

Ayyy o memeyi çekiştirmeleri öldürüyo zaten beni :bbo:

Olsun bacım düzene girer sende rahat rahat yaparsın işlerini a.s.

arkadaşlar lütfen bilgisi olan acil cevaplasın,
kızım 1 hafta sonra 3.ayını dolduracak.Kilosu 5000gr. Sütüm yetmediğinden dolayı huzursuzdu.Bugün doktora götürdm milupanın aptamil mamasını ek olarak ver dedi.Mamayı verdikten 2 saat sonra kızım yetişkin bir insan kadar kustu.Çok korktum.Neden böyle olduğu hakkında bilgisi olanlardaan cevap bekliyorum

Canım fazla gelmiştir bence. Bende bi kere verdim 1 saat sonra tamamını kustu :bbo: Sadece anne sütüne alışkın olduklarından ilk sefer ağır gelir bence :uhm:

bu arada deniz otobüsü Kabataştan Kadıköy-bostancı-kartal-pendik e 19.00 da hareket ediyor.çok geçmi normalmi sizce

Çok geç olur ya bende Bostancı'ya gelirdim :uhm:

ah o sıvrılerrrr bı yakalarsammmm
benımkınıde yemişler pınarım bole kıpkırmızı kuzucum un eliiii tenı cok narın defnemınde yagız gıbııı...hadı bakalım hayırlı hbr lerele gelın inş kontroldennn defne kızım buyumusturrrr:nazar::nazar:

Evet canım hem beyaz tenli hemde çok hassas cildi. O yüzden günlerce geçmiyo ısırıklar :çok üzgünüm:

kızlar arkadaşlarım gelecek evi topluyorum hazır bişeyler aldık onları ikram edecem çaya gelecekler artık karar verdim kendimi yormayacam

Afferim akıllandın alkisalkisalkis

kızlar tansiyonum düşünce eşim market yaptı geldi bi baktım izmir köfte yapmış pişiriyor bide erik almış onları kaynatıyor ya ne hamarat kocam var ya maşallah

Oh maşallah kocişine alkisalkisalkis

kızlar selam nasılsınız bende süt iznimi kullandım bugün:))) kızlarımla ilgilendim evi toparladım yemek yaptım gezmeye gittim

ılgın
sibiko
mutahhara
incihan
bengi
pınar
esen81
dırımkızı
incihan
bigudi54
siribron48
civciv1981
ankakuşu
aysun4141
tutkun09

çekilişe katılanlar :))))

Ohhh ne güzel yapmışsın bacım a.s.

dün netten bunu aldık bunda da durmazsa artık yandım sallanmayı sevmiyor belki bu hoşuna gider tekmeleme yerleri var müzükli aynalı falan inşallah işe yarar yoksa ev alıp başını gidecek yada eşim isyan edebilir yalnız kalınca ağlıyor gündüz uyumuyor gecede iş yapılmıyor bakalım ne olacak.Ana kucağı beşik sallanmak hiçbiri işe yaramadı bakalım

Çok güzel bunlar canım. Bende almayı düşünüyorum. Güle güle kullansın Türkiz Hanım. İnşallah sever a.s.

pınarcım dr süper bilgi vermiş hadi Defnoşta iyiymiş maşallah gezmişsinizde günün güzelmiş yani
Aşıda inşallah ateş yapmaz
Cerenmi gelmiş burdamısın kız özledik valla
Yeni anne kaynananmı geliyor

Evet canım kadın normalde suskundur ama bu sefer çenesi düştü kaydirigubbakcemile3

Şimdilik ateş yok. Diğer aşılarda da olmamıştı hiç. İnşallah çıkmaz :Saruboceq:

Evet canım kadın normalde suskundur ama bu sefer çenesi düştü kaydirigubbakcemile3

Şimdilik ateş yok. Diğer aşılarda da olmamıştı hiç. İnşallah çıkmaz :Saruboceq:
inşallah canım Türkiz ateşlenmişti yavrum mahvolduydu inşallah problemsiz atlatırsınız sen gece bi ölç ateşini yinede
sağol aldık bakalım sevecekmi
geç deniz otobüsü ama geçen siz ayrıldığınızda bile saat kaçtı bence bizim dönmemiz o saati bulur

dün netten bunu aldık bunda da durmazsa artık yandım sallanmayı sevmiyor belki bu hoşuna gider tekmeleme yerleri var müzükli aynalı falan inşallah işe yarar yoksa ev alıp başını gidecek yada eşim isyan edebilir yalnız kalınca ağlıyor gündüz uyumuyor gecede iş yapılmıyor bakalım ne olacak.Ana kucağı beşik sallanmak hiçbiri işe yaramadı bakalım
cnm guzel bıseye benzıyor ıns ıse yarar turkız hnm guzelcene oynar sende bıraz nefes alırsın
Herkese iyi akşamlar bacılar ben geldiiiimmm hihoyyyt

Defne'yi emzirirken geçmişi okudum yatırdım geldim sayfa gitmiş kötükedihüso

Bugün doktora gittik :lepi: Kızım 5716 gr ve 60 cm olmuş :nazar: zemuszemus Herşey yolunda dedi doktorumuz. Pnomökok ve rota virüsü aşımızı olduk. Rota aşısını hiç sevmedi Defnoş.Diliyle itip durdu. Çok şükür ateşimiz falanda olmadı :nazar:

Doktor yaklaşık 10 dakika Defne'nin emmesini gözlemledi. Emişi çok kuvvetli. O yüzden kısa sürede memedeki sütü bitirir ve bırakır merak etme dedi. Yutma sesinden falan sütün yeterli, kilo alımı da çok normal dedi zemuszemus

Ellerini sürekli diş etlerine sürüyor diye dişlerini kontrol etti. Aslında ilk ön dişlerin çıkması lazımmış ama bizim kızın yanlardaki kesici dişleri kabarmış gibiymiş. Erken çıkabilir dedi :1shok:

Sütün böyle gittiği sürece 6.ayın sonunda ek gıdaya başlayacağız dedi. Verdiğim meyve sularını söyledim. Bağırsak sindirimi şuan tam çalışmadığı için hem bebeğe ağır gelir rahatsız edebilir hemde alerji yaratabilir. Şu anda verilen meyve suyunun bi besin değeri yok verme dedi. Çok terlediği için günde 10 cc su verebilirsin dedi.

Ev 28 dereceyi geçiyorsa sakın gazı olur falan diye çorap giydirme dedi. Çünkü vücut ısısı çoğaldıkça klima görevi görsün diye elleri yada kafası soğurmuş. Hiç iyi değil dedi :1shok:

Bayağı bilgi verdi bu sefer. Herşey yolunda yani çok şükür :nazar: zemuszemus

Doktor çıkışı e-bebek'e dönence baktık. Ama onlar beşiğe takılıyormuş. Bizim kızın sepetine takılamaz. E beşiğine de ramazanda geçicek inşallah. O zaman alırız dedik.

Ordan da Çamlıca tepesine götürd babamız bizi. Temiz hava aldık bol bol zemuszemus Eve geldik yemek yedik, Defnoş'u yıkadık, uyuttum şimdi rahatım zemuszemus
cnm ne guzel seyler soylemız drunalkisalkisalkis masallah defnosa:nazar::nazar:
bende oyle duydum sut yeterlıyse ilk 6 ay sadce anne sutu benımkıde suan ıyı aslında bebıslerımız ıcın cok buyuk bı sans ınş sutlerımız boyle devam eder:nazar::nazar:

kızlar şu listeye benide ekleyin..

offf ya ben adet olmadım ve accayip mide bulantım var ayaklarımın altı yanıyo defnedede böyle başlamıştı!!! eger hamileysem tamamen mucize olur 1 kere oldu ve eşim gerçekten fedakarlık etti iyi korundu:kedi: bi kaçgündür eşimle konuşuyoruz alıştırdık kendimizi 2.bebegekaydirigubbakcemile3
ama bi test alamadım bu akşam eşime diyimde nöbetçi eczaneden alsın yrn sabah size müjdeli haber verebilirimmmmkaydirigubbakcemile4

misafirlerim 6da gitti osaaten beri kızımla ugraşıyorum yıkadım falan bitek uykuda alıyo artık memeyi..

ya defnem ufaktan öksürüyo ya ara ara hırlaması yok ama içim parçalanıyo o öksürürken artık kış gelsin ya en azından üşüttü derdimiz olmayacak sıcak odada bakarız ama bu türlü ceyran oldu,esti,terledi, yazın bebe bakmak daha zorya..
şurup versemmi acaba? bide ne veriyim bende ateş düşürücü var anmm ver dedi etki edrmiş.
yarım kaldı ama çıkmam lazım aglıyooo

merhaba kızlar. uzun zaman sonra tekrar aranızdayım kısa bir süre için. kardeşimin evine geldik yine mersin'e,denize. geçmişi okuyamadım ama bir ön sayfada bir çekiliş gördüm. nedir o? anlatabilecelek olan varmı? ama her neyse benide katınkaydirigubbakcemile3 ben herşeye varım sizinleopuyorumnanaktan hepinizi çok özledim ve çok merak ediyorum:gitme:

[k] {n} [k];8261801 .!.:

offf ya ben adet olmadım ve accayip mide bulantım var ayaklarımın altı yanıyo defnedede böyle başlamıştı!!! eger hamileysem tamamen mucize olur 1 kere oldu ve eşim gerçekten fedakarlık etti iyi korundu:kedi: bi kaçgündür eşimle konuşuyoruz alıştırdık kendimizi 2.bebegekaydirigubbakcemile3
ama bi test alamadım bu akşam eşime diyimde nöbetçi eczaneden alsın yrn sabah size müjdeli haber verebilirimmmmkaydirigubbakcemile4

misafirlerim 6da gitti osaaten beri kızımla ugraşıyorum yıkadım falan bitek uykuda alıyo artık memeyi..

ya defnem ufaktan öksürüyo ya ara ara hırlaması yok ama içim parçalanıyo o öksürürken artık kış gelsin ya en azından üşüttü derdimiz olmayacak sıcak odada bakarız ama bu türlü ceyran oldu,esti,terledi, yazın bebe bakmak daha zorya..
şurup versemmi acaba? bide ne veriyim bende ateş düşürücü var anmm ver dedi etki edrmiş.

canım benim kızımda öksürük olmuştu geçen hafta dr a götürdüm ciğerlerinde bişe yok dedi
sekrol diye bir ilaç verdi pediatrik bir ilaç bir zararı yok 3 gün kullandık geçti şükür

merhaba kızlar. uzun zaman sonra tekrar aranızdayım kısa bir süre için. kardeşimin evine geldik yine mersin'e,denize. geçmişi okuyamadım ama bir ön sayfada bir çekiliş gördüm. nedir o? anlatabilecelek olan varmı? ama her neyse benide katınkaydirigubbakcemile3 ben herşeye varım sizinleopuyorumnanaktan hepinizi çok özledim ve çok merak ediyorum:gitme:
ayşecim hoşgeldin canım bende bugün seni düşündüm bayadır yoktu diye arayacaktım ama rahatsız etmek istemedim
çekiliş bebelere hediye alıcaz hatıra kalsın teyzelerinden diye kargoyla göndereceğizzz
kim kime çıkarsa o alıcakk

Ahseni şimdi uyuttum oh rahatım
daha bavul hazırlamadım kızın kıyafetleri de ütülenecek yarın yaparım valla uykum var

kızlar ben yarın giremezsem ki giremeyebilirim çok işim var çünkü
çekilişe beni mutlaka katın ve kimin bana çıktığını mutlaka haber verinn

kızlar selam nasılsınız bende süt iznimi kullandım bugün:))) kızlarımla ilgilendim evi toparladım yemek yaptım gezmeye gittim

ılgın
sibiko
mutahhara
incihan
bengi
pınar
esen81
dırımkızı
incihan
bigudi54
siribron48
civciv1981
ankakuşu
aysun4141
tutkun09

çekilişe katılanlar :))))

banucum çekilş yapılırken burda olmayabilirim mutlaka beni kat canım ve haber verin bana öpüyorum canım

ay Ahsen uyandı yaaaaaaaaaaaaaaaa

[k] {n} [k];8261801 .!.:

canım aynı öksürük bizdede oldu ara ara ateş bide doktor ceryandan bide terleyip soğumasından dedi bize benical öksürük şurubuyla antibiyotik verdi çünkü bizim hırıltıda vardı geçti çok şükür ya bu meme işi beni hep korkutuyo:ecrin_bebek: benim kaynana ne bulursa kötükedihüsoyediriyo çocuğa bu gün onda kaldı mehmet iki saat bakalım neler verdi bu arada biz bu gün taaaam 2 bucuç aylık olduk teyzeleriii:dance::dance:alkisalkisalkis eşime resim koydurcam inşallah kendim uğraştım yapamadım a.s.

canım benim kızımda öksürük olmuştu geçen hafta dr a götürdüm ciğerlerinde bişe yok dedi
sekrol diye bir ilaç verdi pediatrik bir ilaç bir zararı yok 3 gün kullandık geçti şükür

ayşecim hoşgeldin canım bende bugün seni düşündüm bayadır yoktu diye arayacaktım ama rahatsız etmek istemedim
çekiliş bebelere hediye alıcaz hatıra kalsın teyzelerinden diye kargoyla göndereceğizzz
kim kime çıkarsa o alıcakk
uykusunda bakıyorum dinliyorum hiç öksürmedi yrnda dvm ederse bende sekrol alım sekrolu biliyorum bende hapını içiyordum gerçekten öksürüge birebir sagol cnmŞeniz
canım aynı öksürük bizdede oldu ara ara ateş bide doktor ceryandan bide terleyip soğumasından dedi bize benical öksürük şurubuyla antibiyotik verdi çünkü bizim hırıltıda vardı geçti çok şükür ya bu meme işi beni hep korkutuyo:ecrin_bebek: benim kaynana ne bulursa kötükedihüsoyediriyo çocuğa bu gün onda kaldı mehmet iki saat bakalım neler verdi bu arada biz bu gün taaaam 2 bucuç aylık olduk teyzeleriii:dance::dance:alkisalkisalkis eşime resim koydurcam inşallah kendim uğraştım yapamadım a.s.
cnm maş. bebişine senin kaynanan nereli allah aşkına sütünü verdirmeyende oydu dimi??
çok geçmiş olsun

evet evet bi bıraktırsa rahatlıcak zaten erzurumlu kendisi daha minnacık oğluma cici bebe vermiş bugün annem kütahyada bi işim olduğunda mecburen ona bırakıyorum oda ne bulursa veriyor çocuğa ben burda tekim kimsem yok sıkılıyorum çok allahtan mehmedim var şimdi sıkılmaya bile vakit yok onun amacı memeyi kesip oğlan burda kalsın bu gece demek öyle seviyoki benimsemiş iyice sanki anası o bende süt veren ineğim gibi davranıyo deli oluyorum valla sormayın hiç gelmelerini veya gitmeyi istemiyorum iyice soğuttu kendinden

sibelim tren garı tramvay duragının karşısı şöyle anlatıyım..

yüzünü denize çevirirsen sağ tarafta kalıyo..

orası dememin sebebi önü geniş alan ve beklemeye çok müsait!! toplanırız orada..

kızlar pazarteside misafirim geliyor hemde yatılı!! dayımın oglu ve karısı ve dayı oglu çok gıcıktır çok yemek seçer çok çabuk sıkılır herşeyden işim var anlayacagınız inş. cumaya kadar giderler yoksa nurten bizi bırakıp gitti die laf çıkarırlar işin kötüsü kaynanamda bugün itibari ile istanbulda yıllık iznini kullanıyo 15gün. kesin bana gel,cek pazartesi kalmakta isteyecek ama bnm akrabaları görnce çıldıracak onada kıyamıyorum kadıncagız iznini bekledi kaç aydır torunumla geçirecem die. gelme desem olmaz bizimkilere hayatta geelmeyin diyemem ahanda yandıgımın resmidirdelikafadulden
en iyisi kutlaya diyim annesine desin cumartesi gelsinler bana
ogluna bişi diyemez bendersem batar..
ayy inş. kimseyi kırmadan üzmeden bitiririm bu haftayıııı:teselli:

evet evet bi bıraktırsa rahatlıcak zaten erzurumlu kendisi daha minnacık oğluma cici bebe vermiş bugün annem kütahyada bi işim olduğunda mecburen ona bırakıyorum oda ne bulursa veriyor çocuğa ben burda tekim kimsem yok sıkılıyorum çok allahtan mehmedim var şimdi sıkılmaya bile vakit yok onun amacı memeyi kesip oğlan burda kalsın bu gece demek öyle seviyoki benimsemiş iyice sanki anası o bende süt veren ineğim gibi davranıyo deli oluyorum valla sormayın hiç gelmelerini veya gitmeyi istemiyorum iyice soğuttu kendinden

offf ya işin var desene allahtan oglun seni bırakmıyor yoksa demen gibi nasıl olsa emmiyo bende kalsında diyebilir sana...
bide onu konuştursan derki amanda ben memede ne güzel bakıyomda ona yardım ediyomda sürekli yanındayımda yinede yaranamıyom der!!!
bilmemmi bilmemmi sopalık böyle kadınlar ama napıcan tatlım baksana tekmiş oralarda
bişi olsa ilk onlar yetişecek allahtan sana sabır diliyorum:Saruboceq:

gülhan naber cnm geliyormusun buluşmaya??

kızlar bi duşa girip yatmak istiyorum herkese iyi geceler ve iyi pazarlar şimdidena.s.

hayirli geceler tizlarrr a.s.

herkescikler iyiymiş şükür :)

melincim maşaAllah oglusuna :D tosuncuk olmus Allah nazarlardan saklasin :) özletme kendini ;)

esencim hayirli yolculuklar a.s. bizim içinde gez toz eglen emi ;)

burcucum resimler harika :) maşaAllah ikisinede ;)

fulyacim maşaAllah ana kiz cok tatlisiniz ;)

pinarcim herşeyin yolunda olmasina sevindim ;)

tutkuncum niye aglamiş anlamadim türkizimiz? neyseki sonradan oynamiş keyfi yerine gelmiş..umarim hep öyle olur ;)

minjucum ne zaman yoksun ortaliklarda :) hoşgelmişsin ;)

siribroncum evlilk yildönümünüz kutlu olsun tatlim a.s. nice mutlu yillara bebişinle ve eşinle a.s.

dogumgünümü kutlayan herkese kocaman kocaman öpücükler opuyorumnanaktan teker teker alinti yapmiştim ama hata verdi :S cok teşekkürler kizlar cok mutlu oldumm :)

Back
X