kizlar bana acil cevappppppppppppppp plzzz :)
1-bebefon almam lazim..chicco ile arcelik arasinda kaldim..2 kat fiyat farki var..siz hangi markalari kullaniyorsunuz? memnuniyetiniz nasil?
2-strerilazatör almam lazim..hangi markayi tavsiye ediyorsunuz? kaynat kaynat canim cıkti![]()
3-anadolu yakasindan kizlar..saat kacta kadiköyde buluşuyoruzcok alakali bi soru oldu
13.00daki vapura biniceksek 12.45te bulusalim..yada 12.30da..anca kendimizi vapura atariz okadar cocukla,eşyayla :)))))
1-chicco kulanıyorum çok memnunum tek taraflı bebeğin sesini alıyorum sadece 250 mt mesafeden çekebiliyor süperrrrrr
2-arzum bebbe kullanıyorum buharlı pişirici özlelliğide var ek gıdalar için bana çok faydası olacak mutlaka al derim ayrıca biberon ısıtabiliyor yumurta haşlama özelliği bile var. kaydirigubbakcemile3
3-Sanırım 12:45 gibi buluşuruz Goncalar beni 12:20 de alıcaktı ama yetişemeyiz gibi Goncacım 12:00 gibimi çıksak acaba?
ayyyyyyyy gelmişsiniz bende vazgeçtim başka yerlede dolanıyordummm
aysun cnm haklsın yaa ne yapacam olmadı artık doktora bidaha gidecem offffffffffffffff
şirine seninkini gördüm tatlımm ne tatlı bişiii o ölee yaaaaaaaaa
ama kız çocukların hayranımmmm rabbim 3 oda bir solunlu ev ve bana 4 çocuğa bakacak maddi güç versinde şu iki bebemi koyduram belkim kız olur beee
Neeeeeee :1shok: kız hele bir 2 sini büyüt ondan sonra
arkadaşlar hepinize günaydın ben işe başladım iyisiniz umarım. malum geçmişi okuyamıyorum. yarım gün çalışıyorum şu an. öğleyin 12:30 da gidiyorum eve..siz ne yapıyorsunuz bakim? girebildiğim kadarıyla girmeye çalışcam artık..
sizleri çokkkkkkkkkkkkk özledimm
Canımmmmm hoşgeldin valla yetişemedim sana gitmişsinde :a015:
günaydın kzılar
daha öncede sormuştum ama tekrar sorma gereği duydum
nasıl süt pompası kullanıyorsunuz
hangi marka manuel mi elektirikli mi
memnunmususnuz?
acilen almayı düşünüyorum
sütüm iyice azaldı
belki onunla normale döner
Medela elektrikli pilli.
Allah bağışlasın çok tatlı maşallah.