hosgeldın cnm basın saolsun
sende tatıle gıdıyosun demek
bozon06 canım başın saolsun.
bozoncım başın sağolsun tatlım cennet mekanı olsun antalyayamı geleceksin hangi semte belki tanışırız gelince
bozoncanım benim ev mevlana kavşağına çok yakın.etilerde eğer uygun olursan buluşurz banu falşanda gelir.bu arada benim eşim konya bozkırlı
a.s.a.s.nurtencim nasıl oldu kızın cnm?
burcu cnm maşallah damadıma benim....eşimde beğendi bu arada damadımızı
bizim blokta gaz kaçağı oldu kızlar akşam üzeri vanaları kapadık bekliyoruz allahtan benim evde olmadı defneyide aldım koridora koştum hemen heryeri açtım hala bekliyosss
çamaşır bitiyor sanıırm onları asayım yeni atıcam bu kadar çamaşır ne ara çıkıyor ya defnede yatağında ımmlayıp duruyor kucakta çok terliyoruz ikimizde öldüm bugün çokkk nem varrrrrrrrrrrr
Topic dolmuş iyi akşamlar kızlar aranızda en toy benmiyim inş..mayıs annesi olurum dua edin bizlere
biz gidemiyoruz kızlar Eskişehire eşimin abisi geliyormuş annemde şu an yolda haber veremedim kadın şok olcak bide onlar geliyor diye şimdi gitmi diycem sinirimden ağladım.Kadın Aydınlardan geliyor abisi ........... keyfi için biz dedemide görmeye gidemiyoruz bide annemde şimdi ortada kalcak.Onu da boşver şimdi annesi Eskişehire gideceğimizi öğrendi kesin gitmeyelim diye gelir.Eşim olmazsa bayrama gideriz falan deyip beni hazırlıyor biliyor anasının domuzluklarını ondan.nefret ediyorum eşimin ailesinden.
iyi geceler kızlar?bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdir.size ikişey sormak istiyorum.birincisi bebeğime johson's baby ıslak mendilini kullanıyodum ama artık marketlerde bulamıyorum tavsiye edebileceğiniz bi marka var mı? ikinci soruma gelince ben oğluma mama veriyorum ve misafirliğe her gelen emzir mama verme diyor ben sütümün yetmediğini düşünüyorum nerdeyse 3 aydır mama veriyorum aralarda emziriyorum sizce mamayı kesmelimiyim?fisfisfis
uyku tutmadı dişim ağrıyor çok kötü
ya tamam sabah bakalım fırtına kıyamet yoksa buluşalım tutkuncum sabah seni arıycam ayarlarız kıs sabah 8 -9 gibi ararım telin açık olsun canım
off ya dişim çok kötü eşimede dedim buluşma olmuycak diye şimdi sabah olcak diycem nasıl olucak ya adam da diycek bir karar ver neysem sabah olsun da
canım bende ankarada oturuyorum. çok mu kalın giyidiriyosun gece yatarken acaba. bende ilk zamanlar öyle yapıyordum. kafası sırılsıklam olurdu. bebekler ısıyı üstten verirlermş.şimdi gögsüne kadar örtüyorum ve yatarken üstüne askılı çıtçıtlı badisini altınada ince saylabilecek pantolan ve çorapla yatirıyom. sabaha karşı emzirdikten sonra üstüne ince bi uzun kollu giydiriyom. güneşe mutlaka çıkar ben akşam 6 gibi çıkarıyom gün içindede balkona çıkarıyorum. dışarısı sıcak oluyor üşütmezsin bugünlerde.
günaydın kızlara.s.
kaynanamlardayım. burdan pazar günü köye geçeceğiz. kardeşimin yemeği var. onu vereceğiz. geçen ramazan bayramında kaybetmiştik. kızımı dayısına götürecem. ilk hamile olduğumu aile içinde ona söylemiştim. ççokk üzülüyorum her gittiğimde umarım sütüm kesilmez. ordanda annemlerle antalyaya gidecem. herkesi öpüyoruz..
Özlemcm ne dicem bilemedm cnm, belkide ilgin artık kızında olduğu için böyle zıbıtmış olabilir, erkekler çocuk gibi zaten, açıklaması bana hiç inandırıcı gelmedi ama ne olursa olsun senin eşin bebişininde babası bu yüzden en iyisi karşına alıp konuşmak ,tamam moral bozucu ama ortada bi aldatma durumu yok en azından, inş. kısa zamanda hallolur bu problemde cnm, küs küs nereye kadar..
a.s.a.s.
ya cnm sevgimde problem yok
o kadar çok sinir olmma rağmen öyle çok seviyorum ki
işten gelip şöyle bi sarılsa bile sinirim geçecek sanıyorum
ama düşündükçe de sinirleniyorum
bende mi bişeyler eksik acaba diyorum
hani doğumdan sornra kiloların hepsi gitmedi falan
öyle ssülenip püslenmiyorum
gerçi heiç yapmadım onları alışık değil zaten eşimde
anlam veremiyorum bir türlü bu yaptığına
kesinlikle aldatmış olmamaz bundan eminim
aldatmayacağınada eminim
ama bu yaptığı ne demek
çok sevindim cnmoyyy oyyy ne oldunuz be??
nerdeyse bakırköye geçiyordum ki birseni arayım dedim buluşma ertelenmiş!!!
neyse zaten belliydi kabak tadı vermişti!!!
başka zamana ama tutkunu ve goncayı göremedigim için üzüldüm özellikle tutkunu yaaa..
oda eskişehire gidemiyormuş cnm ya harbi sen kısmetsiz bi kızmısın nesin anlamadım offf ben sinir oldum!!!
daha geçmişe bakamadım kayınlarımla kaynanam geliyorrrrr
İYİ HABER
KIZIM İYİLEŞMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?