2009 Mayıs Anneleri

kızlar bizde bugün konyaya kayınvalidenmlere gidiyoruz 3-4 günlüğüne .görümcemler ordalar çağırdılar en azından orası serindir burda resmim yanıyor bebişim

bozoncım başın sağolsun tatlım cennet mekanı olsun antalyayamı geleceksin hangi semte belki tanışırız gelince

hosgeldın cnm basın saolsun
sende tatıle gıdıyosun demek

bozon06 canım başın saolsun.

bozoncım başın sağolsun tatlım cennet mekanı olsun antalyayamı geleceksin hangi semte belki tanışırız gelince

saolun kızlarr.

ilgincim annemler mevlana kavşağının oraya yakın yerde oturuyorlar. belki geldiğimde bi buluşmada biz yaparız. tam geçmişi okuyamadım ama sanırım ist.lular buluşmayı ertelemiş.
tülay bende antalyalıyım ve eşim konyalı canım.

ay evi derledim topladim..üstümü değiştim,cantalari felan boşalttim cayimi koydum..artik annemleri bekliyorum..yoruldum valla..sabahtan beri amma trafik oldu :) neyse hayirlisi buymus napalim..inşaAllah güzel bi günde gene toplaşiriz

simalcim gecmiş olsun tatlim..o kuru öksürük bazen serrada da oluyor..da gece niye okadar terliyor cocuk..hiç cam acmiyormusun yada ne bileyim vantilator felan? hem niye dişariya cikarmiyorsun cocugu canim..cikin hava alsin,oksijen alsin biraz cocuk..4 ay evde tikilirmi ya..sanada onada yazik..cok pimpirikli olma tatlim..inan sakinan göze çöp batiyor cünkü..islak mendil konusuna gelince bende johnson,dalin,uni baby ve can bebe kullandim..hepsinide begendim..şuanda nivea var..ama daha bugun kullanmaya baslicam..mama konusunda bende dogdugundan beri hem mama hem meme veriyorum..bakma sen millete bolbol sütünü vermeye caliş..en iyisini sen bilirsin millet degil

goncacim canim bende hazirlanmiştim..bitek serrayi giydirmek kalmişti :S ama işte olmadi :S burda güzel hafif hafif yagiyor..gerçi azönce bi gök gürledi yerimden sicradim neyse napalim kismet..eşinlede oyun oynar gibi oldu valla..gidiyoruz gitmiyoruz gidiyoruz gitmiyoruz :S hava güzel olunca gönderir canim inşaAllah sen ikna edersin onu evelAllah

nurtenden ses seda yok ya..gittimi acaba doktora? inşaAllah gecmiştir defnecikin bronşiti..

pinarcim sibelcim kimin hangi lafina alindiniz bilmiyorum ama umarim benim bi lafima gücenmemişinizdir..hiçkimseye laf dokundurmadim cünkü :)

banucum cok teşekkürler serranin resmi için söylediklerine :)

ay ben yollayana kadar annemler geldi kactim ben c u inşaAllah a.s.

bozoncanım benim ev mevlana kavşağına çok yakın.etilerde eğer uygun olursan buluşurz banu falşanda gelir.bu arada benim eşim konya bozkırlı

bozoncanım benim ev mevlana kavşağına çok yakın.etilerde eğer uygun olursan buluşurz banu falşanda gelir.bu arada benim eşim konya bozkırlı

canım annemlerin evide etilerde ama orayı fazla bilen olmedığı için ben mevlana kavşağına yakın dedim. benim eşimde seydişehirli. gelince buluşursak çok sevinirim.

ben kaçıyorum kızım beni çağırıyormuş. ancak acıkınca aklına geliyom galibacokacimcoook

Özlemcm ne dicem bilemedm cnm, belkide ilgin artık kızında olduğu için böyle zıbıtmış olabilir, erkekler çocuk gibi zaten, açıklaması bana hiç inandırıcı gelmedi ama ne olursa olsun senin eşin bebişininde babası bu yüzden en iyisi karşına alıp konuşmak ,tamam moral bozucu ama ortada bi aldatma durumu yok en azından, inş. kısa zamanda hallolur bu problemde cnm, küs küs nereye kadar..

nurtencim nasıl oldu kızın cnm?

burcu cnm maşallah damadıma benim....eşimde beğendi bu arada damadımızı
a.s.a.s.

Allah korusun ya neler geldi aklıma..
Topic dolmuş iyi akşamlar kızlar aranızda en toy benmiyim inş..mayıs annesi olurum dua edin bizlere

İnş. cnm, Rabbim isteyen herkese boy boy bebeler versin

Kaynana değilmi hepsinin köküne turp suyu...

Cnm ben unibaby yenidoğan kullandım çok iyiydi, simdi dalin kullanıyorum memnunum, bu meme mama işine dr ile karar ver bence

Geçmiş olsun cicim..

kendini bogmaya calisan ayse serra

buda yüzünü acincaki bakişi

Yaramasa baaak , bunları yalnuız bırakmaya gelmez artıkın

Cnm kendimi senin yerine koydumda çok zor, Rabbim sabır versin inş.

oyyy oyyy ne oldunuz be??

nerdeyse bakırköye geçiyordum ki birseni arayım dedim buluşma ertelenmiş!!!

neyse zaten belliydi kabak tadı vermişti!!!

başka zamana ama tutkunu ve goncayı göremedigim için üzüldüm özellikle tutkunu yaaa..

oda eskişehire gidemiyormuş cnm ya harbi sen kısmetsiz bi kızmısın nesin anlamadım offf ben sinir oldum!!!
daha geçmişe bakamadım kayınlarımla kaynanam geliyorrrrr

İYİ HABER

KIZIM İYİLEŞMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

çok sevindim cnm
hadi büyük geçmiş olsunopuyorumnanaktan

nurtencim geçmiş olsun tatlım gözün aydın

tutkuncum kayınvalidelerden nedir çektiğimiz onların bize yol göstermeleri gerekirken yaptıklarına bak

kızlar ya göğüs pompası kullanannız varmı? elektirkli olanından ben hala alamadım da evdeyken zaten emziriyordum şimdide el pompasıyla sağıyorum oda göğsümün başını ağrıtmaya başladı medela diye bir markanın var bunu kullananız varmı elektirkli olanını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…