tubaa diye diyee fırtına çıkardın kızım sen ne şom ağızlısın yaaaaaa fırtına kopuyor gerçekten şimsek çakıyor gök gürlüyor araba alrmlerı bile susmuyorrrrr
iyi geceler kızlar?bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdir.size ikişey sormak istiyorum.birincisi bebeğime johson's baby ıslak mendilini kullanıyodum ama artık marketlerde bulamıyorum tavsiye edebileceğiniz bi marka var mı? ikinci soruma gelince ben oğluma mama veriyorum ve misafirliğe her gelen emzir mama verme diyor ben sütümün yetmediğini düşünüyorum nerdeyse 3 aydır mama veriyorum aralarda emziriyorum sizce mamayı kesmelimiyim?fisfisfis
hepinize günaydınoğlumda kuru öksürük ve terleme var kızlar geceleri uykusunda öksürüyor ve terliyor üzerini değiştiriyorum kıyafetlerini sıksam suyu çıkacak o derecede sizin bebişlerdede oluyor mu?bu arada ben pek fazla dışarıya çıkartmıyorum yani güneşi az görüyo hatta hiç görmüyo gibi bişey dr dediği için ilk 4 ay çok önemli demişti.ama böylede hiç güneş yüzü görmedi napmalıyım bilmiyorum iyice kafam karıştı hasta olur diyede dışarı çıkartmazken ewde hasta ediyorum galibasenağlama
Herkese günaydınlar kızlar a.s.
Valla bu buluşma konusunda ihale Sibel'le bana kaldı. Ama yağmur riskini göze alıp ne çocuğu hasta edebilirim nede kocamla papaz olup sürekli adamdan laf yemeyi göze alabilirim :umursamaz: Gideceğimiz yer tek araçla olsa en kötü ihtimal biner taksiye geri dönerim. Ama bebek arabasıyla vapura bin, in, taksiye bin. Üstelik benimki gibi ağlamaya başladı mı kucağa almadan susmayan bi bebekle. delikafadulden
Sizde biz gelemiyoruz diye niye Eminönü'nden vazgeçtiniz onu da anlamadım :uhm: Nurten'e ayıp oldu bu konuda. Madem siz buluşuyosunuz oraya gitseydiniz en azından a.s
Neyse bu buluşma konusunda yazılanlarda biraz dokundurma sezdim ve gerçekten üzüldüm :çok üzgünüm:
Hadi iyi buluşmalar size. Umarım fırtına falan çıkmazda keyifli vakit geçirirsiniz. Bebişleri öpün benim yerime a.s.
cnm burasıda soguk ben kalın gıydırıp cıkartıyorum gunes onemlı ama zaten dvıtamınını damla olarakta verdıgımız ıcın cok sorun olmaz terlemeyıde bılmıorum bızde yok evdeyken en azından dısarı cıkartırken kalın gıydırınce sıcakta olunca terlıyor ama oksuruyda dıyosun dra danıs bence
simal06 geçmiş olsun canım
kızlar merhaba simal geçmiş olsun canım
hepinize günaydınoğlumda kuru öksürük ve terleme var kızlar geceleri uykusunda öksürüyor ve terliyor üzerini değiştiriyorum kıyafetlerini sıksam suyu çıkacak o derecede sizin bebişlerdede oluyor mu?bu arada ben pek fazla dışarıya çıkartmıyorum yani güneşi az görüyo hatta hiç görmüyo gibi bişey dr dediği için ilk 4 ay çok önemli demişti.ama böylede hiç güneş yüzü görmedi napmalıyım bilmiyorum iyice kafam karıştı hasta olur diyede dışarı çıkartmazken ewde hasta ediyorum galibasenağlama
canım bende ankarada oturuyorum. çok mu kalın giyidiriyosun gece yatarken acaba. bende ilk zamanlar öyle yapıyordum. kafası sırılsıklam olurdu. bebekler ısıyı üstten verirlermş.şimdi gögsüne kadar örtüyorum ve yatarken üstüne askılı çıtçıtlı badisini altınada ince saylabilecek pantolan ve çorapla yatirıyom. sabaha karşı emzirdikten sonra üstüne ince bi uzun kollu giydiriyom. güneşe mutlaka çıkar ben akşam 6 gibi çıkarıyom gün içindede balkona çıkarıyorum. dışarısı sıcak oluyor üşütmezsin bugünlerde.
günaydın kızlara.s.
kaynanamlardayım. burdan pazar günü köye geçeceğiz. kardeşimin yemeği var. onu vereceğiz. geçen ramazan bayramında kaybetmiştik. kızımı dayısına götürecem. ilk hamile olduğumu aile içinde ona söylemiştim. ççokk üzülüyorum her gittiğimde umarım sütüm kesilmez. ordanda annemlerle antalyaya gidecem. herkesi öpüyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?