2009 Mayıs Anneleri

hepinize günaydın oğlumda kuru öksürük ve terleme var kızlar geceleri uykusunda öksürüyor ve terliyor üzerini değiştiriyorum kıyafetlerini sıksam suyu çıkacak o derecede sizin bebişlerdede oluyor mu?bu arada ben pek fazla dışarıya çıkartmıyorum yani güneşi az görüyo hatta hiç görmüyo gibi bişey dr dediği için ilk 4 ay çok önemli demişti.ama böylede hiç güneş yüzü görmedi napmalıyım bilmiyorum iyice kafam karıştı hasta olur diyede dışarı çıkartmazken ewde hasta ediyorum galibasenağlama

tubaa diye diyee fırtına çıkardın kızım sen ne şom ağızlısın yaaaaaa fırtına kopuyor gerçekten şimsek çakıyor gök gürlüyor araba alrmlerı bile susmuyorrrrr

aha :))))))) ciddimisin kiz burda daha firtina yok ama orda varsa hepten gelemeyiz kiz deniz otobüsleri püf desen seferleri iptal eder kaliriz valla bakirkoyde :)))))))))

cnm valla kusura bakma gormemısım sorularını
ben babystar kullanıyorum ıslak mendıl 3lusu oluyor buyuk marketlerde hem ucuz hemde cok ııı hıc pisik olmadı bıde huggıeste ıyı onuda kullandım nıvea ılk dogdugunda aldım bıraz pahalı geldı gerek yok
ben mama vermedıgım ıcın bılemem ama ılk basta sadece memeyle 1 ay baksaydın yetıp yetmedıgını kılo alımından anlasılırdı ama sımdı bılmıyorum artık zaten kılo alımları azalacaak yakında

kizlar napalim? annemi ikna ederim etmesine de bakirkoy civarinda firtina varsa valla kaliriz orda :))))) ben okuldayken cok rehin kalmişimdir ondan tirstim valla

cnm burasıda soguk ben kalın gıydırıp cıkartıyorum gunes onemlı ama zaten dvıtamınını damla olarakta verdıgımız ıcın cok sorun olmaz terlemeyıde bılmıorum bızde yok evdeyken en azından dısarı cıkartırken kalın gıydırınce sıcakta olunca terlıyor ama oksuruyda dıyosun dra danıs bence

bu arada yagmur kesildi burda..arada bir hafif gök gürlüyor okadar..ay napalim bişi söyleyin..annemler yola cikmadan halletmem lazim..ona göre burda kalicaz yada bakirkoye gidicez :S

hosgeldın pınarcım sanada gunaydınlar

yağmur burada kesildi ama gök gürlemesi devam ediyor

kızlar artık bilemiyorum kızlar nasıl isterseniz öle yapın bakırköye olacaksa gelirim beni tlf laarayın

canım çok sağol,yarın gidicez dr a ama bu gece uyurken öksürdü ve 2-3 defa üzerini değiştirdim.bilmiyorum nerdeyse doğdu doğalı dış yüzü görmedim oğlum başka bi dr a gideceğiz böyle olmayacak.

ahanda ben çıkıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

öptümmmmmmm neyse durum bildirirsinizzz byybyyyyy

siboşummm pınarımm çokkk öptüm sizleriiiiiiii hele o cadııı defneyiiiiiiiiiiii yirimmmmmmmmmmm

anacim bi haber vermediniz :) goncayi aradim cevap yok..herhalde ya duymadi yada kizçeyle ilgileniyor..tutkunda hülyayla konusup bana döncekti :) neyse kizlar artik zaten istesemde gelemem..annemler yola cikmiş bana geliyorlar..babamda geliyor..buraya gelicekler,burdan bidaha bakirkoye gelemezler..semrala konustum haber verdim gelemeyecegimi..yarin annemlere gecicem..o taraflara gelebilirlerse görüşürüz dedik..birsencim seni arayamadim telin yok bende :S

aman be ne bulusma oldu he..gidip üstümü değiştireyim..cantami boşaltayim :S kizçemi Allah'tan giydirmemiştim..

neyse öptüm hepinizi kizlar..

selam kızlar

tubişcim teli duymadım canım banyodaydım tam hazırlanıyordum esra aradı iptal dedi

valla kızı falan giydirdiydim tabi sonra eşimi aradım adam çok kızdı ya neyse böle yağmur oldu bi dahakine de benimki göndermez ya ne güzel ikna olmuştu

canım bende ankarada oturuyorum. çok mu kalın giyidiriyosun gece yatarken acaba. bende ilk zamanlar öyle yapıyordum. kafası sırılsıklam olurdu. bebekler ısıyı üstten verirlermş.şimdi gögsüne kadar örtüyorum ve yatarken üstüne askılı çıtçıtlı badisini altınada ince saylabilecek pantolan ve çorapla yatirıyom. sabaha karşı emzirdikten sonra üstüne ince bi uzun kollu giydiriyom. güneşe mutlaka çıkar ben akşam 6 gibi çıkarıyom gün içindede balkona çıkarıyorum. dışarısı sıcak oluyor üşütmezsin bugünlerde.

günaydın kızlara.s.
kaynanamlardayım. burdan pazar günü köye geçeceğiz. kardeşimin yemeği var. onu vereceğiz. geçen ramazan bayramında kaybetmiştik. kızımı dayısına götürecem. ilk hamile olduğumu aile içinde ona söylemiştim. ççokk üzülüyorum her gittiğimde umarım sütüm kesilmez. ordanda annemlerle antalyaya gidecem. herkesi öpüyoruz..

hosgeldın cnm basın saolsun
sende tatıle gıdıyosun demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…