2009 Mayıs Anneleri

ojefıstığım medela çok iyi tatlım ben manuelini kullanıyorum obile çok rahat yani bebek emzirir gibi sağıyor yara yapmıyor tatlım elekriklisini arkadaşım kullandı ama işyerinde hiç rahat edemedi priz bul malzemelerini temizle derken zaman kaybettiğini söyledi

hoşgeldin tatlım ohh yarım gün çalışıyorsun bebişine daha çok zaman ayırıyorsun ben gittiğimde 18:30 u geçiyor eve kızlarımla az vakit geçiriyorum

hoşbulduk banucum. ay işi hiç sorma ben tam güne döndüğümde 7 de evde olucam biliyormusun...:çok üzgünüm:

hımm anladım cnm. işyerinde priz sorunumuz yok yapabilirim ama şimdi ben elle sağıyorumya sanki manuel olanını alıncada yine aynı olacakmış gibime geliyor. yani acıtacak gibime.
elektirkli hemde pilli bu benim dediğim yani priz olmasa bile pille yapabiliyoırum.hepsi burada da filan var 130 tl.sanırım onu alıcam. benim derdim zaten bu el pompasının göğsümü acıtması.yoksa normal sağıyorum..inşallah elektirkli acıtmıyordur.

çalışan anne olmak zor ama herşey çocuklarımıza iyi bir yaşam sunmak için annelerinden uzak büyüselerde dar zamanlarda sevgimizi yaşaamaya çalışsakta onlar bizim herşeyimiz tatlım ojefıstığım

ojefıstığım elektriklide acıtır çünkü belli bir sağma hızı var sen pompalı olanlardan mı kullanıyorsun mandallı olanlardan mı

cnm gozunaydın defnos ıyılesmıs demek senınde hep misafırın var yazık yaa
kızlar selam herkese ......
bende yeni eve geldim oğluşum uyuyorda bir göz atayım dedim..

hosgeldın tattlımm

ojefıstığım elektriklide acıtır çünkü belli bir sağma hızı var sen pompalı olanlardan mı kullanıyorsun mandallı olanlardan mı

ben normal pompalı olanından almıştım şimdilik işte elektirkli alıcam diye. birde bu medelanın minimum ve maksimum ayarı var canım. sen ayarını kendin yapıyorsun. yorumları okudum kullanıp memnun olmayan yok herkes güzel yazmış.tavsiye ediyorlar.

cnm gozunaydın defnos ıyılesmıs demek senınde hep misafırın var yazık yaa

hosgeldın tattlımm

hoşbulduk canım benimmm

burcu canım hoşgeldin merhaba

Cnm geç te olsa hoşbulduk, yazıp hemen yemeğe kaçmıştım göremedm , sen nasılsın

Gözün aydıııııııııııın, çok sevindimmm :)))

kızlar selam herkese ......
bende yeni eve geldim oğluşum uyuyorda bir göz atayım dedim..

Selammmmmm

Cnm çok memnunum, parça sayısı fazla değil, gögsünü koyduğun yer ve biberon yani sütün dolduğu yer, arada küçük bi parcası daha var diyafram adı sanırım, çok kolay temizleniyo, yıkayıp steilizeye atıveriyorum şipşak, çekim gücü ayarlananliyor, acıtmıyor, çabuk sağıyor mesela ben tv ye bakarken fln sağıyodum hemencik, priz bulmak zorunda değilsin şarjlı pillede kullanabilirsin,sanırım 135e almıştım öyle hatırlıyorum...

evet canım nette de fiyatı öyle sarı renkli demi?ay sen memnunsan bende alıyım hemen. sen nerden aldın nettenmi cnm burcucum?

evet canım nette de fiyatı öyle sarı renkli demi?ay sen memnunsan bende alıyım hemen. sen nerden aldın nettenmi cnm burcucum?

Evet cnm bataryası sarı, int.ten almıştım ya ebebek ya hepsiburadadan tam hatırlayamadım şimdi, bide dr brownsun biberonlarıda takılabiliyo ucuna bilgin olsun ben direk biberona sağıyodum, bide saklama kaplarını aldım medelanın 10 lu, onlarda ucuna takılabiliyo, içine sağıp kapağını kapatıp attım dolaba, ben memnun kaldm, inş. sende memnun kalırsın
Şeniz

Hımm ben aventın saklama kabını almıŞtım 8 lısını sanırım onu takamam demı?
Artık kendı bıberonuna saĞıp benım saklama kabına boŞaltırım o zaman olur demı?
Burcucum bebek markette 125 tl canım havale ıle Ücretsız kargo bakım belkı Şımdı alıcam..

Ewet cnm bundan ben alttaki sarı kısmını hiç kullanmadım hep elimde tuttum, ürün aynıysa alışveriş sitesinede güveniyosan ordanda alabilirsin,kapları takmayı bi denersin cnm belki tutar, chicconun biberonlarına uymuyo onu söyleyebilirm onların ağızları farklı

burcu bende medalanın süt saklama kaplarını kullanıyorum çok memnunum

Medela iyi bi marka gerçekten, kız senin prensesinin resmini yirim ben, pamuk prenses olmuş bu ayol :)))

Ay Şımdı eŞımı aradım ben alıyorum dıye oda bızım burda bebek maĞazası var bebeco ordan bulmuŞ 60 tl elektırklı tabı bu en ucuzu yarın bırde oraya bakalımda Öyle alalım dedı off ya artık alsaydım gÖĞsÜm acıyor valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…