kızlar selam herkese ......
bende yeni eve geldim oğluşum uyuyorda bir göz atayım dedim..
hoşgeldin tatlım ohh yarım gün çalışıyorsun bebişine daha çok zaman ayırıyorsun ben gittiğimde 18:30 u geçiyor eve kızlarımla az vakit geçiriyorum
ojefıstığım medela çok iyi tatlım ben manuelini kullanıyorum obile çok rahat yani bebek emzirir gibi sağıyor yara yapmıyor tatlım elekriklisini arkadaşım kullandı ama işyerinde hiç rahat edemedi priz bul malzemelerini temizle derken zaman kaybettiğini söyledi
cnm gozunaydın defnos ıyılesmıs demek senınde hep misafırın var yazık yaaoyyy oyyy ne oldunuz be??
nerdeyse bakırköye geçiyordum ki birseni arayım dedim buluşma ertelenmiş!!!
neyse zaten belliydi kabak tadı vermişti!!!
başka zamana ama tutkunu ve goncayı göremedigim için üzüldüm özellikle tutkunu yaaa..
oda eskişehire gidemiyormuş cnm ya harbi sen kısmetsiz bi kızmısın nesin anlamadım offf ben sinir oldum!!!
daha geçmişe bakamadım kayınlarımla kaynanam geliyorrrrr
İYİ HABER
KIZIM İYİLEŞMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
ojefıstığım elektriklide acıtır çünkü belli bir sağma hızı var sen pompalı olanlardan mı kullanıyorsun mandallı olanlardan mı
cnm gozunaydın defnos ıyılesmıs demek senınde hep misafırın var yazık yaa
hosgeldın tattlımm
ojefıstığım medela iyi bir marka bende çok memnunum bu arada bebiş nasıl annesi
burcu canım hoşgeldin merhaba
oyyy oyyy ne oldunuz be??
nerdeyse bakırköye geçiyordum ki birseni arayım dedim buluşma ertelenmiş!!!
neyse zaten belliydi kabak tadı vermişti!!!
başka zamana ama tutkunu ve goncayı göremedigim için üzüldüm özellikle tutkunu yaaa..
oda eskişehire gidemiyormuş cnm ya harbi sen kısmetsiz bi kızmısın nesin anlamadım offf ben sinir oldum!!!
daha geçmişe bakamadım kayınlarımla kaynanam geliyorrrrr
ıYı HABER
KIZIM ıYıLEŞMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
kızlar ya göğüs pompası kullanannız varmı? elektirkli olanından ben hala alamadım da evdeyken zaten emziriyordum şimdide el pompasıyla sağıyorum oda göğsümün başını ağrıtmaya başladı medela diye bir markanın var bunu kullananız varmı elektirkli olanını?
Cnm geç te olsa hoşbulduk, yazıp hemen yemeğe kaçmıştım göremedm , sen nasılsın
Gözün aydıııııııııııın, çok sevindimmm :)))
Selammmmmm
Cnm çok memnunum, parça sayısı fazla değil, gögsünü koyduğun yer ve biberon yani sütün dolduğu yer, arada küçük bi parcası daha var diyafram adı sanırım, çok kolay temizleniyo, yıkayıp steilizeye atıveriyorum şipşak, çekim gücü ayarlananliyor, acıtmıyor, çabuk sağıyor mesela ben tv ye bakarken fln sağıyodum hemencik, priz bulmak zorunda değilsin şarjlı pillede kullanabilirsin,sanırım 135e almıştım öyle hatırlıyorum...
evet canım nette de fiyatı öyle sarı renkli demi?ay sen memnunsan bende alıyım hemen. sen nerden aldın nettenmi cnm burcucum?
Hımm ben aventın saklama kabını almıŞtım 8 lısını sanırım onu takamam demı?
Artık kendı bıberonuna saĞıp benım saklama kabına boŞaltırım o zaman olur demı?
Burcucum bebek markette 125 tl canım havale ıle Ücretsız kargo bakım belkı Şımdı alıcam..
burcu bende medalanın süt saklama kaplarını kullanıyorum çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?