2009 Mayıs Anneleri

aysun alıntıyı silermiisn cnm
sizlerden fikir almka istedim sonra yazımı silicem eşimin karşılaşmasını istemiyorum bu yazıyla

cnm kkahrolma bıtanem o zaten acıkınca uyanır benmkı dun aksam 9da uyudu sabah 4 te kalktı 7 saat uyumus kesıntısız acıkıncada uyanıyor zaten 6.haftadan sonra tum gece uyuyabılırlermıs cocuk uyuyarak buyurmus beslenmeden cok

bengicim uyandirip yedirme huyum yok..doktorum "o yeterince depo yptigi için uyanmiyordur" dedi..bazi geceler gece 12-1 gibi mama veriyorum yada emziriyorum uyurken..ama genelde yedirmiyorum..zaten o uyaniyor acikinca..

aysun alıntıyı silermiisn cnm
sizlerden fikir almka istedim sonra yazımı silicem eşimin karşılaşmasını istemiyorum bu yazıyla
tamam cnm sıldım
kendini bogmaya calisan ayse serra
buda yüzünü acincaki bakişi

ayse serra hanma bak buyumuste neler yaparmıs bızımkıde oyle uyurken ustununeyle ortssem tepıne tepne acar korkuyorum yuunu ortcek dıye

özlemciğim ne desem ne söylesem üye olmuş olmasa hadi tubanın dediği gibidir üye olmuşki msj lar geliyor ......ama bi gerçek varki böle yapacak adam bunu aleni yapmaz cnm ....

saçma bi durum var sana kendini savunacak bi açıklamamada yapmamış

sen konuş cnm çok sıkıldı neden üye oldun .....neden oldum hatırlamıyorumda lafıda saçma

ve bişey diyeyim ben geçmiş özetine bakıyorum abuk sabuk sayfalara girilmiş görülüyor

kendini bogmaya calisan ayse serra

buda yüzünü acincaki bakişi

maşallah cnm ayşe serraya
oyun sanıyor galiba battaniyeyle oynamayı
çok şeker bi kız olmuş
cnm dediğin gibi geçmişe baktım ama hiç o site görünmüyor
hatta benim kkya giridğim bile görünmüyor cnm
silinmiştir belkide

tamam cnm sıldım
sağol cnm

cnm ya zaten böyel bişey yapmasına vakti yok
ya işte nöbet tutuyor mecbur gidecek hastayım bugün gelemem yok devlette çalışıyor
orda olmayınca dayısının yanında çalışıyor
gitmese olmaz
yada belki benim yanında soracak dayısı şu gün yoktun nerdeydin diye o da olmaz
diğer saatlerde hep evde bizimle
kafayı yiyicem en sonunda oolacak
arada bişey yoksada kıskanmış gibi yapardım acayip hoşuna giderdi
beni kim ne yapsın diyordu
sitei hatırlamaya çalışıyorum valla hatırlamıyorum diyor
o gün neden naısl üye olduğunu bilmiyormuş
açıklaması sadece bu oldu bana
sanırım sadece üye olmuş msn yi hep açtı kaç gündrü ilk mesaj üye olduğu zaman gelmiş teee geçen hafta
onu bile okuyup silmemeiş
bana diyor sen daha çok giriyorsun benim msn me benden daha çok diyor
sende benimkine gir bak dedim
gerek yok diyo
deli edecek beni[/COLOR]
[/B]

Herkese günaydınlar kızlar a.s.

Valla bu buluşma konusunda ihale Sibel'le bana kaldı. Ama yağmur riskini göze alıp ne çocuğu hasta edebilirim nede kocamla papaz olup sürekli adamdan laf yemeyi göze alabilirim :umursamaz: Gideceğimiz yer tek araçla olsa en kötü ihtimal biner taksiye geri dönerim. Ama bebek arabasıyla vapura bin, in, taksiye bin. Üstelik benimki gibi ağlamaya başladı mı kucağa almadan susmayan bi bebekle. delikafadulden

Sizde biz gelemiyoruz diye niye Eminönü'nden vazgeçtiniz onu da anlamadım :uhm: Nurten'e ayıp oldu bu konuda. Madem siz buluşuyosunuz oraya gitseydiniz en azından a.s

Neyse bu buluşma konusunda yazılanlarda biraz dokundurma sezdim ve gerçekten üzüldüm :çok üzgünüm:

Hadi iyi buluşmalar size. Umarım fırtına falan çıkmazda keyifli vakit geçirirsiniz. Bebişleri öpün benim yerime a.s.

:))))) valla artik felaket hareketliler..buda yeni huyumuz..1-2 haftadir ne bulsa suratina bastiriyor :))) yastik,mendil,battaniye ay bide hiç şikayetci degil..aglama felan yok..konusuyor,gülüyor yada uyuyor yüzünü kapayinca suan gene kapatti gidip kurtarayim kizimi

Aynen katılıyorum canım bende çok üzüldüm valla.Neyse Nurtencim gerçekten kusura bakma.Herkese iyi eğlenceler.

selam kızlar

ben de geliyorum tubiş nonu özelden yazarmısın arıycam seni şimdi tutkunuda arıycam anadolu yakası olarak buluşup gidelim yok sa ben tek başıma gidemem

günaydın herkese nasılsınız kızlar

beyazcım canını sıkmamaya çalış erkekler hata yaptılarında açıklama yapmayı sevmiyorlar sanki onlar yapmamış gibi davranıyorlar anlamak zor üye olması hata bence ama gittiği geldiği heryeri biliyorum diyorsun içini rahat tut tatlım umarım hissettiklerin ve gördüklerin gibi değildir hiçbirşey

bende işe geldim hersabah erkenden kalkıp sütümü sağıyorum duru uyanında emziriyorum sağdığım sütü annem uyanında içiriyor sonra deepferezden çıkarıp içiriyor
hergün aynı şeyler yarın dinlenirim artık kızlarımla

sibelcim pınarcım birsencim mutahharacım aysuncum tülaycım marlyın nurten ojefıstık cerencim clarıes herkes iyidir inşallah hayırlı cumalar hepinize

.....

gunaydın tatlım hosgeldın hayırlı cumalar dılıyorum herkese

tubaa diye diyee fırtına çıkardın kızım sen ne şom ağızlısın yaaaaaa fırtına kopuyor gerçekten şimsek çakıyor gök gürlüyor araba alrmlerı bile susmuyorrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…