arada kaldırıp beslemiyor musun ay ben bugün aralıksız 6 saat uyumuş diye kahroldum uyanamamışım emziremedim oğluşumu o da uyanmamış kendimi çok kötü hissediyorum hala kalktığından beri 3 kez emzirdim suçluluk duygusundan
tamam cnm sıldımaysun alıntıyı silermiisn cnm
sizlerden fikir almka istedim sonra yazımı silicem eşimin karşılaşmasını istemiyorum bu yazıyla
kendini bogmaya calisan ayse serra
buda yüzünü acincaki bakişi
ayse serra hanma bak buyumuste neler yaparmısbızımkıde oyle uyurken ustununeyle ortssem tepıne tepne acar korkuyorum yuunu ortcek dıye
maşallah cnm ayşe serraya
sağol cnmtamam cnm sıldım
özlemciğim ne desem ne söylesem üye olmuş olmasa hadi tubanın dediği gibidir üye olmuşki msj lar geliyor ......ama bi gerçek varki böle yapacak adam bunu aleni yapmaz cnm ....
saçma bi durum var sana kendini savunacak bi açıklamamada yapmamış
sen konuş cnm çok sıkıldı neden üye oldun .....neden oldum hatırlamıyorumda lafıda saçma
ve bişey diyeyim ben geçmiş özetine bakıyorum abuk sabuk sayfalara girilmiş görülüyor
arada kaldırıp beslemiyor musun ay ben bugün aralıksız 6 saat uyumuş diye kahroldum uyanamamışım emziremedim oğluşumu o da uyanmamış kendimi çok kötü hissediyorum hala kalktığından beri 3 kez emzirdim suçluluk duygusundan
tamam cnm sıldım
kendini bogmaya calisan ayse serra
buda yüzünü acincaki bakişi
ayse serra hanma bak buyumuste neler yaparmısbızımkıde oyle uyurken ustununeyle ortssem tepıne tepne acar korkuyorum yuunu ortcek dıye
Herkese günaydınlar kızlar a.s.
Valla bu buluşma konusunda ihale Sibel'le bana kaldı. Ama yağmur riskini göze alıp ne çocuğu hasta edebilirim nede kocamla papaz olup sürekli adamdan laf yemeyi göze alabilirim :umursamaz: Gideceğimiz yer tek araçla olsa en kötü ihtimal biner taksiye geri dönerim. Ama bebek arabasıyla vapura bin, in, taksiye bin. Üstelik benimki gibi ağlamaya başladı mı kucağa almadan susmayan bi bebekle. delikafadulden
Sizde biz gelemiyoruz diye niye Eminönü'nden vazgeçtiniz onu da anlamadım :uhm: Nurten'e ayıp oldu bu konuda. Madem siz buluşuyosunuz oraya gitseydiniz en azından a.s
Neyse bu buluşma konusunda yazılanlarda biraz dokundurma sezdim ve gerçekten üzüldüm :çok üzgünüm:
Hadi iyi buluşmalar size. Umarım fırtına falan çıkmazda keyifli vakit geçirirsiniz. Bebişleri öpün benim yerime a.s.
tutkun ve marlyın neredeee
iyi geceler kızlar?bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdir.size ikişey sormak istiyorum.birincisi bebeğime johson's baby ıslak mendilini kullanıyodum ama artık marketlerde bulamıyorum tavsiye edebileceğiniz bi marka var mı? ikinci soruma gelince ben oğluma mama veriyorum ve misafirliğe her gelen emzir mama verme diyor ben sütümün yetmediğini düşünüyorum nerdeyse 3 aydır mama veriyorum aralarda emziriyorum sizce mamayı kesmelimiyim?fisfisfis
günaydın herkese nasılsınız kızlar
beyazcım canını sıkmamaya çalış erkekler hata yaptılarında açıklama yapmayı sevmiyorlar sanki onlar yapmamış gibi davranıyorlar anlamak zor üye olması hata bence ama gittiği geldiği heryeri biliyorum diyorsun içini rahat tut tatlım umarım hissettiklerin ve gördüklerin gibi değildir hiçbirşey
bende işe geldim hersabah erkenden kalkıp sütümü sağıyorum duru uyanında emziriyorum sağdığım sütü annem uyanında içiriyor sonra deepferezden çıkarıp içiriyor
hergün aynı şeyler yarın dinlenirim artık kızlarımla
sibelcim pınarcım birsencim mutahharacım aysuncum tülaycım marlyın nurten ojefıstık cerencim clarıes herkes iyidir inşallah hayırlı cumalar hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?