Ay Şİmdİ eŞİmİ aradım ben alıyorum dİye oda bİzİm burda bebek maĞazası var bebeco ordan bulmuŞ 60 tl elektİrklİ tabİ bu en ucuzu yarın bİrde oraya bakalımda Öyle alalım dedİ off ya artık alsaydım gÖĞsÜm acıyor valla.
bak cnm, hangisi daha uygunsa onu alırsın,aklında bulunsun yinedeyerimseniben
ay kızlar ya
2 saattir ağlıyor kuzum
bi türlü susturamadım
aç yavrum
ne beni emdi nede mama yedi
sabatan beri kakasını yapmadı daha
sanırım o rahatsız etti
karnını ovdum biraz sızdı kaldı şimdi
birazdan kalkar
ne zor şu bebeişlerin işleri ya
içim gidiyor
evet cnm senden fikir aldığım iyi oldu valla...
Kağancık nasıl
ay kızlar ya
2 saattir ağlıyor kuzum
bi türlü susturamadım
aç yavrum
sanırım o rahatsız etti
birazdan kalkar
içim gidiyor
Kağanım ne güzel uyuyodu demin gazı geldi uyandı,emmek istiyo bi yandanda onu emziriyom, of yine beni hapsetti koltuğa ya wc ye gitcm gidemiyom bağrıyo, geçen misafir bile dedi sen nasıl iş yapıyon bunla diye, napam babasına verriyom tutuyo anca öyle, gece uyur gündüz uyumas bu çocuk, yinede benim herşeyim anasının kuzusu o :)) senin beiş nasıl
İYİ CANIM ŞÜKÜR O KADAR ARSIZ DEĞİL AMA ÇOK USLUDA DEĞİL ..AMA OLSUN HERŞEYE DEĞİYORLAR VALLA. BEN DOĞURMADAN ÖNCE BUNUN BU KADAR TATLI OLABİLİCEĞİNİ DÜŞÜNEMİYORDUM İNSAN DOĞURUNCA ANLIYOR DEMİ..
BİZİMKİNDE DE GÖZ KAPAĞI DÜŞÜKLÜĞÜ VAR BENDE ONA TAKILIYORUM. SOL GÖZÜ KÜÇÜK SORMA. GÖREN HEMEN BUNUN GÖZÜNE OLDU DİYOR SİNİR OLUYORUM. DOKTORA GÖTÜRDÜM 2,5-3 YAŞINA KADAR DÜZELEBİLİR DEDİ DÜZELMEZSE SAĞ GÖZÜNE GÖRE ÇOK FARK OLURSA 6-7 YAŞINDA UFAK BİR OPERASYONLA DÜZELTİRİZ DEDİ DOKTOR
ıYı CANIM ŞÜKÜR O KADAR ARSIZ DEĞıL AMA ÇOK USLUDA DEĞıL ..AMA OLSUN HERŞEYE DEĞıYORLAR VALLA. BEN DOĞURMADAN ÖNCE BUNUN BU KADAR TATLI OLABıLıCEĞıNı DÜŞÜNEMıYORDUM ıNSAN DOĞURUNCA ANLIYOR DEMı..
BıZıMKıNDE DE GÖZ KAPAĞI DÜŞÜKLÜĞÜ VAR BENDE ONA TAKILIYORUM. SOL GÖZÜ KÜÇÜK SORMA. GÖREN HEMEN BUNUN GÖZÜNE OLDU DıYOR SıNıR OLUYORUM. DOKTORA GÖTÜRDÜM 2,5-3 YAŞINA KADAR DÜZELEBıLıR DEDı DÜZELMEZSE SAĞ GÖZÜNE GÖRE ÇOK FARK OLURSA 6-7 YAŞINDA UFAK BıR OPERASYONLA DÜZELTıRıZ DEDı DOKTOR
Kesilikle ewet çok tatlılar :)) bi lise arkadaşımda vardı benim ufak bi operasyonluk işi var üzülme sakın, yinede inş. kendiliğinden düzelir
oyyy oyyy ne oldunuz be??
nerdeyse bakırköye geçiyordum ki birseni arayım dedim buluşma ertelenmiş!!!
neyse zaten belliydi kabak tadı vermişti!!!
başka zamana ama tutkunu ve goncayı göremedigim için üzüldüm özellikle tutkunu yaaa..
oda eskişehire gidemiyormuş cnm ya harbi sen kısmetsiz bi kızmısın nesin anlamadım offf ben sinir oldum!!!
daha geçmişe bakamadım kayınlarımla kaynanam geliyorrrrr
İYİ HABER
KIZIM İYİLEŞMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
kızlar selam herkese ......
bende yeni eve geldim oğluşum uyuyorda bir göz atayım dedim..
kızlar ya göğüs pompası kullanannız varmı? elektirkli olanından ben hala alamadım da evdeyken zaten emziriyordum şimdide el pompasıyla sağıyorum oda göğsümün başını ağrıtmaya başladı medela diye bir markanın var bunu kullananız varmı elektirkli olanını?
Kağanım ne güzel uyuyodu demin gazı geldi uyandı,emmek istiyo bi yandanda onu emziriyom, of yine beni hapsetti koltuğa ya wc ye gitcm gidemiyom bağrıyo, geçen misafir bile dedi sen nasıl iş yapıyon bunla diye, napam babasına verriyom tutuyo anca öyle, gece uyur gündüz uyumas bu çocuk, yinede benim herşeyim anasının kuzusu o :)) senin beiş nasıl
İYİ CANIM ŞÜKÜR O KADAR ARSIZ DEĞİL AMA ÇOK USLUDA DEĞİL ..AMA OLSUN HERŞEYE DEĞİYORLAR VALLA. BEN DOĞURMADAN ÖNCE BUNUN BU KADAR TATLI OLABİLİCEĞİNİ DÜŞÜNEMİYORDUM İNSAN DOĞURUNCA ANLIYOR DEMİ..
BİZİMKİNDE DE GÖZ KAPAĞI DÜŞÜKLÜĞÜ VAR BENDE ONA TAKILIYORUM. SOL GÖZÜ KÜÇÜK SORMA. GÖREN HEMEN BUNUN GÖZÜNE OLDU DİYOR SİNİR OLUYORUM. DOKTORA GÖTÜRDÜM 2,5-3 YAŞINA KADAR DÜZELEBİLİR DEDİ DÜZELMEZSE SAĞ GÖZÜNE GÖRE ÇOK FARK OLURSA 6-7 YAŞINDA UFAK BİR OPERASYONLA DÜZELTİRİZ DEDİ DOKTOR
Canım hoşgeldin uzun zamandır görüşemiyoruz.Özlettin valla kendini.Bende bu pompayı kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim tatlım.Oğluşunun gözüde düzelir inşallah gönlünü ferah tut tatlım sen.Şeniz
ay kızlar ya
2 saattir ağlıyor kuzum
bi türlü susturamadım
aç yavrum
sanırım o rahatsız etti
birazdan kalkar
içim gidiyor
Öyle Özlemcim çok ağır bir sorumluluk haklısın napalım böyle böyle büyüyecekler.Eşinin mevzuuna gelince arkdaşların yazdığı gibi siteye yönlendirme olabilir.Sen bence yinede temkinli ol takip et ama sanmıyorum.
Merhaba kızlar
Ay ne gün bugün ya sabah telefon trafiği ve iptal olayından sonra annem geldi saat 11.50 falandı anneme önce bu fiyasko toplantımızdan bahsettim arkasından Eskişehire gidemiyoruz böyle böyle dedim hiç bişey demedi sonra yarın ben gideyim dedi ama kırıldı tabi bende pazar git dedim bişey demedi yattı bende yattım başım ağrıyor dünden beri istediğim herşey ters gitti nedesem ki artık söylenecek bişey yok.
Pınar ve Sibel neden üstlerine aldılar anlamadım arkadaşlar bebekli olunca böyle şeyler olabilir eşim bana sabah iptal olayından sonra normalde sen kar yağsa giderdin hayret ettim dedi artık Türkiz var ben kendim giderdim ama o olunca elim kolum bağlanıyor dedim.Valla artık plan yapmıycam yapınca böyle oluyor.bu aradabunun üstüne az önce eşim demez mi belki abimler gittikten sonrada gitmeyiz diye dedim artık cenazeye gideriz aramız limoni yani şeytan diyor abisi gelince burnundan getir.Bakalım ruh halim nasıl olacak.Ama hava biraz rüzgarlı olsun diycem Türkiz üşütür siz gidin gezin.Knk cım sana msj. çektim aldın heralde yani sözleştik ve sözümüzde duramadık gibi oldu ben bu durumları kafama çok takarım.Valla kusura bakma.hava burda da açtı gitsemiydik desem o anda gök gürültüsü ve yağmur olunca çocukla çok zor olurdu aslında eşimden ben sizi Bakırköye götüreyim demesini bekledim aramız limoni olunca sustum eşime çok kırgınım çok
Bozoncum Allah rahmet eylesin kardeşini
Herkes iyidir umarım çok canım sıkkın yine gelirim grşrz kızlar
Canım bazı laflar bize doğru kaydıda ondan neyse tekrar konuşmanın manası yok geçti gitti diyelim.Annende gelmiş gözün aydın sen annenle çıkıp gitsen olmazmıki eşin tek yollamaz tabiki ama annen yanında olunca izin verir sanıyorum.Valla senlede çok görüşmek istiyodum bu seferde nasip olmadı hayırlısı bakalım.opuyorumnanaktan
Hay Allah..ya bu hastalık hiçbişeye benzemez , hem bu kadar nasıl dönebiliyo eşin hem kendi demişti gidelim diye...neyse ben bile kızdım..Merhaba kızlar
Ay ne gün bugün ya sabah telefon trafiği ve iptal olayından sonra annem geldi saat 11.50 falandı anneme önce bu fiyasko toplantımızdan bahsettim arkasından Eskişehire gidemiyoruz böyle böyle dedim hiç bişey demedi sonra yarın ben gideyim dedi ama kırıldı tabi bende pazar git dedim bişey demedi yattı bende yattım başım ağrıyor dünden beri istediğim herşey ters gitti nedesem ki artık söylenecek bişey yok.
Pınar ve Sibel neden üstlerine aldılar anlamadım arkadaşlar bebekli olunca böyle şeyler olabilir eşim bana sabah iptal olayından sonra normalde sen kar yağsa giderdin hayret ettim dedi artık Türkiz var ben kendim giderdim ama o olunca elim kolum bağlanıyor dedim.Valla artık plan yapmıycam yapınca böyle oluyor.bu aradabunun üstüne az önce eşim demez mi belki abimler gittikten sonrada gitmeyiz diye dedim artık cenazeye gideriz aramız limoni yani şeytan diyor abisi gelince burnundan getir.Bakalım ruh halim nasıl olacak.Ama hava biraz rüzgarlı olsun diycem Türkiz üşütür siz gidin gezin.Knk cım sana msj. çektim aldın heralde yani sözleştik ve sözümüzde duramadık gibi oldu ben bu durumları kafama çok takarım.Valla kusura bakma.hava burda da açtı gitsemiydik desem o anda gök gürültüsü ve yağmur olunca çocukla çok zor olurdu aslında eşimden ben sizi Bakırköye götüreyim demesini bekledim aramız limoni olunca sustum eşime çok kırgınım çok
Bozoncum Allah rahmet eylesin kardeşini
Herkes iyidir umarım çok canım sıkkın yine gelirim grşrz kızlar
Kızlar Yağız'a internetten Tiny Love tekmele oyna oyun halısı sipariş etmiştim öğlan geldi.Çok süper çok beğendim valla.Yağız çıldırdı oyuncakları 1 saattir içinde ama gık yok bende o arada işlerimi yaptım.
Bakın bakalım sizde beğenecekmisiniz?
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?