2009 Mayıs Anneleri

Bak cnm, hangisi daha uygunsa onu alırsın,aklında bulunsun yinedeyerimseniben

ay kızlar ya
2 saattir ağlıyor kuzum
bi türlü susturamadım
aç yavrum
ne beni emdi nede mama yedi
sabatan beri kakasını yapmadı daha
sanırım o rahatsız etti
karnını ovdum biraz sızdı kaldı şimdi
birazdan kalkar
ne zor şu bebeişlerin işleri ya
içim gidiyor

ay yazık canım ya inş bir an önce yapar..

geçmişe şincik baktım misafirlerimde nerdeyse gelir allahtan yemegimi yaptım pilavla köfte pişecek okkadaaarrr...

kızlar nurtene ayıp oldu falan demişsiniz pınarla sibelimde üstüne almış mevzuları
ne gerek var kısmet böyle imiş kalpler bir olsun canlarım...

hiç önemli degil bi tel. baktı iptal ettik oldu bitti fırça olayı falanda yok babamdan ilahiler yaaakaydirigubbakcemile3 hava muhalefetinden dolayısı şeyettik babacım dedimm oda ok.verdi..

ama tutkuna içim yandı resmen eşinede çok kızıyorum hem kızı ümitlendiriyo hemde o iptal ediyor bu hayat memat meselesi onun kardeşide keyfi yani bunu ayıt edemiyormu!!
bide ses çıkarmadan gelin demiş yaaaa
valla ben olsam kıyamet koprırdımmm sana helal olsun tutkunum..

kızlar bu arada söylemeden geçemeyecem hava süpper burda süpperrrrrkaydirigubbakcemile3

evet cnm senden fikir aldığım iyi oldu valla...
Kağancık nasıl

Kağanım ne güzel uyuyodu demin gazı geldi uyandı,emmek istiyo bi yandanda onu emziriyom, of yine beni hapsetti koltuğa ya wc ye gitcm gidemiyom bağrıyo, geçen misafir bile dedi sen nasıl iş yapıyon bunla diye, napam babasına verriyom tutuyo anca öyle, gece uyur gündüz uyumas bu çocuk, yinede benim herşeyim anasının kuzusu o :)) senin beiş nasıl

Ah cnmmm yazık ya, kaşıkla versen yer belki bi iki yudum..

ya özlemcim bana eşin günahsız gibi geldi benm eşimde bazen o şekilde davranır bende bi kaç biş yakalamıştım ama ark. sitesi degil resimler falan neyseeee

bana dediki eger çok önemsesem silerim senden gizli yaparım ruhun duymaz nerden bileceksin saklamıyorum gocunmuyorumda dedi..
hakta verdim çünki ben çok şüpheciyimdir buna yer vermezdi ama unuttuk gitti..

bakasana cvpta yok yazışma yok bu siteler msnede reklam veriyolar ilk açınca onlar çıkıyor yaalnışlıkla tıkladıysa hemen üye yapmış olabilir..
bence büyütme eşeğin aklına karpuz kabugu sokmayerimseniben
kalbinide ferah tut..

zeynepe gelince bnm kızda dün geceden beri agladımı susturamıyorum
heralde aglama dönemindeler bızıklarrr zor uyttum valla bazen çok sıkılıyorum sebebsiz aglamalardan..

ayyy kızımı anlatmadım dr kontrol etti ve öksürük azalmış atmış dedi ve balgam oldugu için balgam söktürücü verdi 5 gün kullanıcaz...
dediki eger önlemini almasaaydık ilerlerdi ve kronikleşebilirdi ve hayat boyu çekerdi dedi ama atlattı şükür korkma artık dedi..
ama pazartesi başka bir dr daha gidicez..
içim rahat etsin..
çok öp. ben kaçtım geçmiş olsun dileklerine teşekkür edeiyorum
kaynım pcyi bırakmaz artık ne zaman girerim allah bilir...

Kesilikle ewet çok tatlılar :)) bi lise arkadaşımda vardı benim ufak bi operasyonluk işi var üzülme sakın, yinede inş. kendiliğinden düzelir

Merhaba kızlar
Ay ne gün bugün ya sabah telefon trafiği ve iptal olayından sonra annem geldi saat 11.50 falandı anneme önce bu fiyasko toplantımızdan bahsettim arkasından Eskişehire gidemiyoruz böyle böyle dedim hiç bişey demedi sonra yarın ben gideyim dedi ama kırıldı tabi bende pazar git dedim bişey demedi yattı bende yattım başım ağrıyor dünden beri istediğim herşey ters gitti nedesem ki artık söylenecek bişey yok.
Pınar ve Sibel neden üstlerine aldılar anlamadım arkadaşlar bebekli olunca böyle şeyler olabilir eşim bana sabah iptal olayından sonra normalde sen kar yağsa giderdin hayret ettim dedi artık Türkiz var ben kendim giderdim ama o olunca elim kolum bağlanıyor dedim.Valla artık plan yapmıycam yapınca böyle oluyor.bu aradabunun üstüne az önce eşim demez mi belki abimler gittikten sonrada gitmeyiz diye dedim artık cenazeye gideriz aramız limoni yani şeytan diyor abisi gelince burnundan getir.Bakalım ruh halim nasıl olacak.Ama hava biraz rüzgarlı olsun diycem Türkiz üşütür siz gidin gezin.Knk cım sana msj. çektim aldın heralde yani sözleştik ve sözümüzde duramadık gibi oldu ben bu durumları kafama çok takarım.Valla kusura bakma.hava burda da açtı gitsemiydik desem o anda gök gürültüsü ve yağmur olunca çocukla çok zor olurdu aslında eşimden ben sizi Bakırköye götüreyim demesini bekledim aramız limoni olunca sustum eşime çok kırgınım çok
Bozoncum Allah rahmet eylesin kardeşini
Herkes iyidir umarım çok canım sıkkın yine gelirim grşrz kızlar

Çok şükür gözün aydın canım çok sevindim Defnenin iyi olmasına :Saruboceq:

kızlar selam herkese ......
bende yeni eve geldim oğluşum uyuyorda bir göz atayım dedim..

Hay Allah..ya bu hastalık hiçbişeye benzemez , hem bu kadar nasıl dönebiliyo eşin hem kendi demişti gidelim diye...neyse ben bile kızdım..

hoşbulduk sibikocum sağol. bende sizleri özledim..

benimki uyanıyor sanırım birazdan ağlayacak tekrar görüşürüz inş. çok öpyorum

Kızlar Yağız'a internetten Tiny Love tekmele oyna oyun halısı sipariş etmiştim öğlan geldi.Çok süper çok beğendim valla.Yağız çıldırdı oyuncakları 1 saattir içinde ama gık yok bende o arada işlerimi yaptım.

Bakın bakalım sizde beğenecekmisiniz?

[/URL][/IMG]

Tosunum kocaman olmış maş. güle güleoynasn

men geldim ikiz annlerden biri ile buluştum çok tatlı biriydi daha henüz hamiş

oturduk yedik içtik sonra ben kardeşime saç düzleştricisi aldım

markete girdik bişiler baktık sonra kendime abiye kıyafet aldımm

[/URL][/IMG]
işteeee önden haliiii pek güzel çekemedim ama üzerimde gösteririm

bu arkası
[/URL][/IMG]

bu arada bu ay biri 900 biri 850 gr almış alişimin boyu 5 cnm uzamış

ömerimin 4 cm ömerim 6850 olmuş
alim 6250 0lmuşşş

bu ay 1 kilodan az aldıkları için üzüldüm doktorumuz kızdı bana çocukların gelişimi çok iyi dedi bundan fazlası efham olur dedi ek gıdaya geçtik hipp kavanoz meyve pürelerini önerdi birde kaşık maması pirnc önerdi.....ama birinci kaşık maması olarak bulamadım bebelacın pirnç muhallebisini aldımm

yarın itibari ile başlıyoruzz silikon kaşıklarımızda hazırrrrrrrrrrrrrrrrr 5 ayda sebze çorbasına geçeceğizz

menden bölee arkadaşlarr

bu ali şuan çıldırdı mamayı yemiyor 5 parmağı ağzına sokuyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…