2009 Mayıs Anneleri

Aman Allah onları başımızdan eksik etmesin yaa...Benim kocişimde saolsun anlayışlıdır bu konuda..Ne şanslıyız dime...

Cnm benimde 13.haftalarda kasık ağrım vardı.Rahim genişliyo normaldir..Ama şimdi daha çok batma ve kramp hissediyorum...Dr uma sordum Onlarda gayet normal dedi..Ama kalsiyum ilacı vereyim sana bir de dedi..Demekki bol bol kalsiyumda almamız gerekiyormuş..Süt yine bırakmak istemiyo bizi..Ama ben çok zorlanıyorum içmekte yaaa...

evet cnm bendede var.normalmiş bu aralar olması

kızlar boğazımda gıcık var yani nezle olma yolundayım çokk korkuyorum
en hafif nasıl atlatırım

herkeze merhaba kızlarrrr bende kıs annesı oluyorum :sm_cool: dun doktordaydım anca yazma fırsatı buldum çok şükür herseyımız yolunda gıdıyor inşallah hep böyle gider hasta hamişlere gecmıs olsun akşamları kımse olmuyo sanırım yarın görüşmek üzere...
haa buarada bol bol su için emiii süt ve yogurdu da unutmayın....

Herkese günaydın..:))inşallah güzel bir hafta geçiririz bayanlar..dışarısı buz gibi ona göre giyinmeyide unutmayın tam hastalık havası sıkı giyinin..:))

canım tebrik ederim kız anneleri çoğalıyorhihoyyyt

günaydın kızlarr! ilk defa size bu saatte yazıyorum. bugün okula gitmedim,merkezde öğretmenler günü dolayısıyla tören programı var. ona katılacam. gitmeden sizlere de günaydım demek istedimhihoyyyt

bütün öğretmen mayıs annişlerinin öğretmenler gününü de kutluyorum.a.s.

Hadi bakalım kız anneleri çoğaldı inş bende haftaya cmt gittiğimde bebişim gösterir cinsiyetini herkeze günaydın kızlar iyi haftalat bol c vitanini limon suyu portakal mandaline tüketin

hoşgeldin.hayırlı hamilelikler diliyorum.ilk gebeliğin için geçmiş olsun.kasık ağrıları oluyor.merak etme ilerli haftalarda geçecektir. kaç haftalıksın?

gözünaydın test sonucun temiz çıkmış. ya bu bebeğini aldıran kadın nasıl bir kadınmış.anlayamadım.aklım mantığım almadı.acaba başka sebeplerimi vardıki?insan bulantılardan bebek aldırırmı hiç ya?

oh oh oğluşlar çoğalıyor ne güzelllll.gözünaydın..

allahım bu ne kadar güzel bir yazı.okurken tüylerim diken diken oldu valla.çok teşekkür ederim paylaştığın için.

arkadaşlar günaydın.umarım çok güzel bir hafta geçiririz.havalarda soğudu off..bu arada öğretmen arkadaşlar var aramızda hepsinin öğretmenler günü kutlu olsun..

Günaydın canlarım

umarım herkesin keyfi yerindedir.Biz bebeğimle işimize geldik hafta başladı yani hepinize mutlu sağlıklı ve iyi haftalar diliyorum kızlar

Ohhh ne güzel gördün kuzunu yani :) Sağlıklı olsun da cinsiyetini göstermesin annesi :) Sonuçlar belli mi canım?

Hoşgeldin Bengi.. Hayırlı uğurlu olsun... İlk gebeliğin kötü sonuçlanmış , inşallah bu sefer sağ salim alırsın bebişini kucağına... Kasık ağrıları arada oluyor canım...

Canım oğluşun hayırlı uğurlu olsun :) İnşallah test sonuçlarında sorunsuz çıkar...

Ya ben bu yazıyı her okuduğumda ağlardım. Şimdi içimden bişeyler koptu. Bizim kuzularımızında anne dediklerini bi duysak :)

kızlar boğazımda gıcık var yani nezle olma yolundayım çokk korkuyorum
en hafif nasıl atlatırım

Geçmiş olsun canım. Bol bol sıcak ve limonlu şeyler iç canım...

Ohh prenses geliyo bir tane daha :) Hayırlı uğurlu olsun canım...

Herkese günaydın..:))inşallah güzel bir hafta geçiririz bayanlar..dışarısı buz gibi ona göre giyinmeyide unutmayın tam hastalık havası sıkı giyinin..:))

Günaydın canım. Hayırlı haftalar. Hava gerçekten buz gibi :)

merhaba arkadaşlar herkese iyi haftalar günaydınlar nasılsınız:)))

Günaydın canım. Çok şükür herşey yolunda. Sen nasılsın bakalım?

Günaydın canım. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun...

Arkadaşlar herkese günaydın.umarım hepiniz iyisinizdir.......

Günaydın canım . Çok şükür herşey yolunda. Sen nasılsın? Kuzucuktan bi hareket var mı?

arkadaşlar günaydın.umarım çok güzel bir hafta geçiririz.havalarda soğudu off..bu arada öğretmen arkadaşlar var aramızda hepsinin öğretmenler günü kutlu olsun..

Günaydın canım... Havalar bi soğudu pir soğudu valla :)

Günaydın canlarım

umarım herkesin keyfi yerindedir.Biz bebeğimle işimize geldik hafta başladı yani hepinize mutlu sağlıklı ve iyi haftalar diliyorum kızlar

Günaydın... İyi haftalar canım...

Günaydın canım geldim geldim. Sabah gelir gelmez işlerimi bi yoluna koyayım dedim. Şimdi bi iş bi site :) Nasılsın?

haklısın cnm haftabası nede olsa.iyiyim çok şükür.5 aralığın gelmesini bekliyorum bir an önce doktora gitmek için.günler yavas mı geciyor ne...fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…