2009 Mayıs Anneleri

bu arada geçmişe baktımda herkesin bebişleri ateşlenmeye başlamış
esen
claris
geçmiş olsun benimkide 3 gün önce ateşlendi vücudunda kırmızı kırmızı benekler oluştu korktum kızamık falan diye doktora gittik hafif üşütmüş dedi(bu havada)
ertesi gün tekrar ateş Allahımm ilk hastalığımızı atlattık çok şükürr
ama gelin bana bi sorunn
ne kötü bi duyguymuş...

hayırlı akşamlar herke mehmet düngece fenna ateşlendi kızlar gündüz biraz sıcak gibiydi ölçtüm 37 buçuk çıktı pek önemsemedim sıcaktan dedim ama yinede bi ç kaşığı calpol verdim neyse gece uykusuna yatıcak bi türlü uyumadı allahım yini biraz ateşi vardı gece artmasın diye filil koydum neysem her gün 10da gece uykusuna geçen çocuk saat 12 buçukta zorla uyudu saat 4 te emmeye kalktı aman allahım yanıyooo yavrum hemen eşimi uyandırdım ölçtük 39.2 inanabiliyomusunuz :1shok:hiç ağlamıyo ama agu demeye uğraşıyor hala gözleri örümceklenmiş resmen hemen ılık suylu yıkadık sirkeli su yaptım eklemlerine başına novalgin şurup vardı ondan içirdim öksürük olunca vermişlerdi sonra 15 dk bir ölçtüm ateşini düştü çok şükür 37de uyuduk saat 6 falandı sanırım bugün bütüngün 5 dk emdi sonra öğürdü midesi bulanıyo sanırım kakasıda yemyeşil ve ekşi ekşi kokuyor fena üşütmüşüz bu sıcakta ceyrandan oluyo bide terleyip soğuyo sanırım ondan inanın hep gözüm üstünde ben üzerine titredikce o hasta oluyor sinir oluyorum kendime ben iyi anne deyilmiyim diye şimdi 12de babamız işten gelecek acile gidicez:a015:

salgın galiba ateş bizim komşuların çocuklarıda hep ateşlenmiş dün gece

geçmiş olsun cnm ben minoset şurup kullandım dr.calpolden daha etkili dedi onu verdi bana bide antibiyotik vermiyolar küçük diye
birde benim bebişin dilinde beyazlıklar vardı ona ilaç vermişdi galiba bogazlarınada iyi geldi:) onu damlatınca hemen iyileşti çünkü.

teşekkür ederim ayserencim ayy diyorumki ben hasta olayımda o olmasın sonrada ama emiyo benden geçer babamız hasta olsunda oğluşum hasta olmasın babamıza bakar iyileştiririz bi terledimi bişeyciği kalmaz bebişler öylemi kuzum bütün gün baygın gibi uyudu saat 8de gece uykusuna geçti

geçecek inşallah cnm terleyip soğumamasına dikkat etmek lazım ben önceden yapmıyodum ama şimdi az bişey terledimi sırtına mendillerinden koyuyorum cnm bayağ faydalı oluyor.

iyi geceler kızlarr arkadaşlarım gitti çok keyifli geçti valla bebişlerime hediyeler gelmiş büyük büyük çok güsellll kışada hazır kıyafetler valla.....bu aksam pirinç muhallebisi yaptım ömerim yarım tabak yedi

alişimin çok uykusu vardı mızıklandığı için fazla yemedi ama bende fazla yaptım 140 cc su ile yapılıyor bir porsiyon ben 140 ikisine uygulayacam birden yiyemezler

silikon mama kaşığı çok iyi bizimkiler normal kaşıkla yemediler......

şimdi bulaşıkları hallettim pc geçtim

kızlar canım çok sıkıldııı kanlı leke adet başlangıcı gibi olmuş üzerimi değiştirirken çamaşırama baktım resmen taytıma felan geçmiş yaaa kocaman kırmızı siyah kahve karısımı bişey gelmiş öle damla değil çamaşırım ağı kople batmış doğum kontrol kullanırken ara kanama oluyordu sanırım bu o mu acaba ya

yaaaaaa ben bu hafta doktora gidemem anneme gideceğim ancak annemlerin orada gidebilirim sürekli değişik doktorada gitmek istemiyorum yaaaa neden mıçımı toplayamıyorum ben yaa

çokkk sıkıldım çokkk

kızlar selam dün akşam üstü Türkiz rahatsızlandı ateşi çıktı kabız oldu gece acildeydik bugün iyi çamlıcaya gittik yemeğe akşam geldik.
dün dedemi yine hastaneye yatırmışlar sabah Eskişehire gidiyoruz.nezaman geliriz bilmiyorum.
Marlın hediyeni gelince postalarım canım.inşallah defnecik beğenir
kendinize iyi bakın bize ve dedeme dua edin

tüm arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler diğer hasta olan kuzularımada geçmiş olsun.
Dırım birsen nurtene mi gidiyonuz nezaman ya yinemi ben yokum ne bahtsızım ben ya.
Dırımcım geçmiş olsun inşallah geçer kanaman.
tek tek cvp yazamıycam sabah 6 da gidiyoruz duş alcam şimdi makinaya bulaşık atcam sabaha kalmasın ütü yapcam bavullar hazır herşey sıkıştı Mutahara ben civcivler gelmedi sandım ya gelirsek ararız demişti gerçi biz 6 da çamlıcadaydık gözümde aradı aslında hatta arasam dedim eşim gelseler ararlar dedi ne gerek var deyince aramadım tüh ya.
Fulyacım sağol.ç
herkes kendine iyi baksın orda pc bulursam girerim.grşrz ay çok duygulu ve heyecanlıyım.

günaydın kızlaarrrr... bakamıorum bi kaç gündür herkes iyi mi bi geçmişe bakacağım
bigudi canım bana sen çıktın özelden yollar mısın adresini falan

canım ya geçmiş olsun kuzucuğun ve deden bir an önce iyileşsin

hastalanan bebeklerimize ve annelerimize geçmiş olsun ne bu ateş ya salgın mı acaba kıyamam ya inşallah tekrarlamaz
biresencim kanaman varmış doktora git güzelim ya

ikisi de çok sinir bozucu canım ya biz biri kucağına alınca söylüyoruz öpmek yok diye ne yapalım küçük daha bebişlerimiz

günaydınn kızlarrr biz bugün kayınvalideme gideceğiz kahvaltıya kendisi çok hasta olmuş acile gitmiş girp demiştim ya değilmiş astım sıkıştırmış alerjik astım ondakide
ama kabul edip doktora felan gitmiyor işte ....neyse inş.çocukları öpmez sarılmaz bişeyde diyemem benimki ile kapışırız ama hastada olursa çocuklar sorarımm......

kanmam gece olmamış .....bakalım devamı gelecekmi tutkun cnm çok geçmiş olsunnn

yok kızz nurtene felan gitmiyoruz cnm yaaaa ben yokum bu hafta

inci bu aralar girmedi hiç annemlerde korgo yollayamam cnm o yüzden haftaya yollayabilirim hediyeni eşim gelince o işyerinden yollayacak....

gunaydın hatunlar
gecmıse soyle bı baktımda bı gun gırmemıstım kuzucuklar hasta olmuslar hep:gitme:
gecmıs olsun kızlar bebıslerınız ıns bıdaha hıc hastalanmazlar
bızım dun yıne alısverıs gunumuzdu sonra pıknıge gıttık mangal yaptık cok guzel gectı
ama bugun eve tıkılıcaz esım nobetcı bugun yarın gezmeye devam etcez
burcum gunaydın tatlım senınde ısın zor yaa ınanlar cok anlayıssız bu kızın bebegı var daha kucuk kımse dusunmez herkes kendı rahatına bakıyor

ben çıkıyorum kızlar sağ böbreğim fena ağrıyorrr

Canım çok geçmiş olsun sanada, üzüntüden oluyo bunlar hep..
:çok üzgünüm:
Hayret birşey sen yokken senin evinde ne işleri var.Valla muska falan yazmışsın canım ben çok korkarım öyle şeylerden kayınvalidenlede aran iyi değildi belli olmaz valla.Ay allah korusun :Saruboceq:
]

Sibelcm bende ondan tedirgin oldum ya ztn, ama teyzesi çok iyi davrandı bana güleryüz hoşsohbet muhabbet fln, bunu düşününcede yapmmazlar diyorum ya neyse...
:uhm:

Cnm kağanın yanına gelip bağrıyo uyandırıyo olmuyo bi arada ztn

Cnm sağol, koca tarafları hakikaten böyle oluyo sanırım,çok geçmiş olsn gülce kızıma nazarmı deyiyo bunlara ne baksana hepsi hasta...
kafamçokkarıştı
ah cnm cok gecmiş olsun.. inşallah iyileşir ne oldu bu kuzulara yaa..

aa sanada gecmiş olsun cnm..
bu ara ates bizdede var dünden beri..
fitil vermedim hangi fitil kullanıyorsunuz kızlar

Geliniiiiiiiimdemi hasta
:1shok: geçmiş olsn cnm

Neyseki atlatmışsınız cnm geçmiş olsn, bende ateşlenen kuzuckları okudukça zırt pırt ölçüyorum kağanın ateşini yok çok şükür

Cnmmm çok geçmiş olsun, bak ya sen deyince aklıma geldi sırf bunun için sirke alıp koycaktım motele, geçenlerde kuzenim demişti çabucak indirir alnına koltuk altı ve kasıklarına sür diye...

Cnm baska d.k. hapı kullan yasmin kullanma zorunluluğn varmıki...hadi misafirleride atlatmışsın

Bi ateşli kuzucuk daha, çok geçmiş olsn cnmm ,gitmeniz çok iyi olmuş.
..

ikisi de çok sinir bozucu canım ya biz biri kucağına alınca söylüyoruz öpmek yok diye ne yapalım küçük daha bebişlerimiz

Cnm eşim gülünce hiç bişi diyemedim, bide severkende diyo ztn salak şey "küçücük buuu" diye hala öpüyo öf aklıma geldikçe kuduracağım geliyo delleniyom he
klava:

BU ARADA GÜNAYDIN HERKESEEEEEEEEEEEEEhihoyyythihoyyyt

öyle valla cnm, ztn kızları 2 senedir tatil yapamadı diye gelmişler yani kağanı görmek fln bahane aslında, kağanı pek gördükleride söylenemez ztn sana demiştim ya ayrı motele yerleştirdik fln.. neyse öyle yani....

Son düzenleme:
Günaydınlar Kızlar;a.s.a.s.a.s.

Yağızda eşimde uyuyor bende size bir bakayım dedi.

Aslıcım hoşgeldiniz pek iyi geçmemiş geziniz ama olsun yinede değişikliktir.Demek yağız paşa evini ararmış haaa vay sıpa.

Fulyacım bize ağrı kesici ateş düşürücü fitil olarak Paranox S verdi doktorumuz canım.yerimseniben

Ayşecim erenimizde geçmiş olsun umarım düzelmiştir.Annelik zor zanaat valla.:çok üzgünüm:

Birsom ara kanamadır kesin o.Yasmine yeni başladın ilk 6 ay yapar öncedende kullandın biliyosundur bende o 6 ayı geçene kadar hep oldu mesela sıkma canını.:teselli: Kaynanada söylenecek laf yok ne diyim.klava:

Tutkuncum çok geçmiş olsun tatlım çok üzüldüm allah şifasını versin Türkizimize.:Saruboceq:Eskişehirede gidiyomuşsun hayırlı yolculuklar.Dualarımız seninle.:Saruboceq:

Claries Gülce'ye geçmiş olsun tatlım neden bizim bu çocuklar böyle birden ateşlendiler yaaa hayret sıcaklarmı iyi gelmiyor acaba. :1no2: Benim oğlanında ağzının suyu akıyo ama tahriş olacak kadar değill o yüzden herhangi bişey kullamıyoruz.fisfisfis

Dünürüm gezmişsin yine hadi iyisin bu arada konuştuk ya akşam için okdir haberin olsun.:roflol::roflol: Mesaj atacaktım ama neyse burdan haber vermiş olayım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…