2009 Mayıs Anneleri

slmm kızlarrrrrrŞeniz
gecmişi okuyamadım oglan salıncakta sallanıo şimdi bırazdan mızıklancakkkk belli edio şimcikten kendını:bbo:
zaten baya ooldu gıremeyelı gecmişş dağğğ gıbı bırıkmıştır eminimmm bu geveze hatunlara yetısmek ne mumkun anacımmkaydirigubbakcemile3
benımde 3gun yatıı mısafırım vardıı dun gıttıler...en son oglanı denıze goturduyduk ya 1gece kalcaktık hanı ogunun gecesı ewdwe zor aldık soluğu benımkı cyak cıyak arkadasın ewınde ne uyudu ne durdu...ewe gece 1:30 da geldık ewe gırınce bı dıngınlestı olece odasında yattı kaldı sastım:1shok:ewımı ıstıo ne anlamadımkıııı bukadarlıkkende ewı bılıosa pess dıcem artıkk:roflol:
denızıo cookk sewdı ama yağızım hiç sesını cıkartamadı tek uyudugu yerde sahıldı zaten gun boyu oda 1saatı gecmedı...
mısafır olunca gıremedım hıc.aksamada annemle kardesım gelıo yemege..balık yapcazzzalkisalkisalkisben salata falan yapcamda yanına meze oglan uyursa tabiii...herkescıkler ıyıdır umarım..
FULYA gecen ruyamda gordum senı ıyısın demı tatlım.senıde deıl aslında kk dakı nıckınle yazıstıını falan goırdum baya gectı ustunden tam da hatırlamıorum.

aa cnm hayır olsun nasıl gördün merak ettim ?

Kızlar ya misafire bişi denmiyo valla garip garip şeyler oluyo, e şimdi biz kamptayız,kamp bugün kapanıyo yani tatilciler için kamp arası oluyo, motele bu kalabalıkla sığamadık diye 2 motele bölünmüştük şimdi ara olunca onları diğer motelden çıkarmak zorunda kaldık, bugün gidicekler diye biliyodum ben, başka bi kampa daha gitmek istiyolarmış dönem arasında 2 günde bizim evde kalacaklarmış yer bulunmadı diye, hayır denmez ,bende kalın dedim ne diyim,iyide evde biz yokuz, eşim kampta nöbetçi eve gidemez, 2 bebek birbirini uyutmuyo diye bende gidemiyom, nasıl kalcaklar billmem artık.. çok ters geldi bana ama mecburen bizde kalın demek zorunda kaldık

aa hayallah cnm yaa onların düşünmesi gerek.sende kalamayacakmıssın madem kendileri düşünmeliydi yoksa dediğin gibi hayırda denmezkii.. bence hos değil yani sen evde yokken

selam kızlar ben geldimm geçmişi okuyamadım sonra okuycam kızla ilgilenmem gerekiyor

benim kilis olayı berbat geçti tek kelimeyle pişman oldum gittiğimee
gittiğim gün ablamın ateşi çıktı 39.2 ye 3 gün düşmedi Ahseninki de 38.5 oldu fitil verdim birgecede indi
sonraki günlerde kına falan oldu dayımın eşiyle buz gibi rüzgarlar esti dedikodu gırla ben nefret ederim dedikodudann ona da sinir oldum
neyse cuma akşamı Asenin ateşi yükselmeye başlamış ben çok sıcakladı sandım sabah karşı 3 gibi emzirmek için bir aldım yanıyor yavrum ateşini ölçtüm 39.1.....hemen ılık duş aldırdık sirkeyle ovduk fitil verdik biraz düştü 1 saat sonra geri çıktı 39 a...........
hemen hastaneye gittik kan alındı akciğer filmi falan neyse hava değişiminden dolayı akciğerlerinde sorun varmış boğazları da şişmiş....
antiiyotik iğne verdi 6 saatte bir fitil verdi balgam söktürücü verdi dün bütün gün yandı kuzum hiç düşmedi ateşii
hemen eşime tlf açtım uçak bileti aldı bugünde ateşi düştü geldikk.....
şimdi uyuyoorrr ama kızlar ateşliyken hiç mi ağlamaz bir bebek yüzüme öyle bir bakışı vardı ki anlatamam
ağlamaktan helak oldum ben ağladıkça annemler üzüldüler çok kötüydü
üzüntüden benimde sağ böbreğim ağrıyor
3 gün daha iğnesi var kuzumun yarın iğneye gittiğimizde bende bi görünücemmm
böyle uzak yerlere gitmek yok artık vallaaa çok kötü geçti çünkü ömrümden ömür gittti

geçmişin birazını okuyabildim
fulyacım geçmiş olsun canım ateş çok zor yaaa ben dün 38 i görmek için dua ettim resmen 39 lardaydı kuzumun ateşi
birsen başlamışsın ek gıdaqya hadi hayırlı olsun datısı bizeee.....
hülya ve semra geziyorlar sanırım oh ne güzell
tutkuncum üzüldüm eskişehir işine yaaa ama vardır bunda bir hayır
boncacım kızın çok güzel canım maşallah büyümüş

saç dökülmesi demişsiniz kızlar ben amweyin şampuanını aldım dökülmeyi baya kesti hemen kesmiyor yavaş yavaş ama 1 ayda tamamen kesti çok az dökülüyorrr
başka yazacaklarımda vardı da unuttum
akıl kalmadı bendee

Kızlar yemeğe gittik kudurdum geldim, arabada terlemesin diye kağanı kucağıma almıştım gezdiriyodum, eşimin yanına gittim yemek seçmeye, o sırada bi adam geldi oy oy oy yaptı pattadanak aldı kağanı kucağımdan eşimde gülüyo dedim arkadaşı heralde, kendi eşi kucaktan kucağa geçirip şap şup öpüp durdular öf sinir oldum yaa... eşimin iş arkadaşıymış, ne cesaret insanlarda ya ilk defa görüyorum eşinide kendinide kaldıki ben kimseye öptürmem çocuğumu hastası var bulaşıcısı var, öyle kalakaldm eşim gülünce bişi diyemedim.. kudurduğumla kaldım...kötükedihüso

aa hayallah cnm yaa onların düşünmesi gerek.sende kalamayacakmıssın madem kendileri düşünmeliydi yoksa dediğin gibi hayırda denmezkii.. bence hos değil yani sen evde yokken

Fulyacm başta olmaz fln dediler ama eşim dedi nolcak teyze ben sizde az mı kaldım fln, o öyle diyince benim yüzüme döndüler bu sefer bende mecbur bizde kalın dedim,ama bizim evde bekar evi değilki ya... onlarda istemem yan cebime koy yaptılar.. akşam götürecek eşim.. off içim hç rahat değil, ya çok rahatsız hissediyorum kendimi, bende onlarla gideyim akşam eşimle dönerim napam mecbur, ztn yerde kalmıyo bana onlar kalınca, önce bi girer odaları kolaçan ederim...

Ah canıııım, ahsenimdemi hasta olmuş çok geçmiş olsun, esencim bizde gidicez uzun yola of korkuyom bende hasta olcak diye ya, arabada mecbur klima açıcas gündüz gidersek, gece gidersekte ya eşiim uyuyakalıırsa diye gözüme uyku girmicek.. hayırlısı olsun inş.

canım çok geçmiş olsun zaten biryere gidince çocukların bütün dengeleri değişiyor 3 gün ablamda kaldım uyku saati falan hep değişti birde evde tek olunca devamlı onlarla ilgileniliyor kalabalıkta rahat bakılmıyor

aa insanlar nekadr rahat siz evde yoksunz ve size kalmaya gidicekler,insan kardeşinin ablasının evine gitmeye çekinir yaptıklarına bak Allah sabr versin canım valla ben deli olurdum

aa insanlar nekadr rahat siz evde yoksunz ve size kalmaya gidicekler,insan kardeşinin ablasının evine gitmeye çekinir yaptıklarına bak Allah sabr versin canım valla ben deli olurdum

Valla benimde içim hiç trahat değil semracm ya... yapmazlar ama sanki evimi karıştırcaklarmış ssağı solu kurcalıcaklarmış muska fln saklıcaklarmış gibi fln fln geliyı aklıma kötü düşünme diyorum kendi kendime:çok üzgünüm:

ay dikkat edin canım yaaa çok zor valla iki gündür ağlamaktan gözüm çıktı
evine gelenlere de pes diyorum bence de birlikte git ortalıkta bişeylerin kaldıysa kaldırırsınn

saol canımm valla öyle oldu nazarda değdi sanırım herkese gülücük attı
çok akıllıydı senin bebeğin hiç ağlamazmı diyorlardı hepp

Hayret birşey sen yokken senin evinde ne işleri var.Valla muska falan yazmışsın canım ben çok korkarım öyle şeylerden kayınvalidenlede aran iyi değildi belli olmaz valla.Ay allah korusun :Saruboceq:

Canım Ahsenimede sanada çok geçmiş olsun burnundan gelmiş yolculuk çok üzüldüm tatlım yaa :sinifsinif:

hoşgeldin canim a.s. ay kuzum evini bilirmişte huysuzluk edermiş :)

ay bana ters valla öyle şeyler..lohusayken evde oldugum halde mutfagimda bişeyler hazirlaynlara bile sinir oluyordum :) sende git bence..ayri odada illaki uyur cocuklar..

off kuzum yaaa.cok gecmis olsun esencim yaaa sende aglama artik..inşaAllah igneler fayda edecektir..

ne cinsler var yaaa..

ben çıkıyorum kızlar sağ böbreğim fena ağrıyorrr

geçmiş olsun canimmm

selam kızlar geçimşe bakamıyorum 2 gündür gülcen in ateşi yükseliyor bu arada ahsencikte hasta olmuş çok geçmiş olsun esencim inşallah iyileşir kuzucuğun bin evvel burcu Allah sana sabır versin cnım çok düşüncesiz insanlarmış valla şu koca tarafının akrabaları hepmi böyle oluyor ya benimkilerde düşüncesizin önde gideni gülcenin salyaları çoğaldı kzlar ve çenesi tahriş olmaya başladı herhangi bir ürün kullananınız varmı bunun için

İyi akşamlar kızlar a.s.

Saat 5 gibi dışarı çıktık. Önce alışveriş yaptık biraz. Sonra 1,5 saat kadar sahilde gezdirdik Defnoş'u. Ordan da yemek yiyip evimize geldik. Defnoş'umu yıkadık. Uyudu kuzum. Temiz hava iyi geldi zemuszemus

Bende aldıklarımızı yerleştireceğim şimdi. Sabah Mihrabad'a kahvaltıya gideceğiz. Erken yatayım bu akşam. Öptüm hepinizi a.s.

Ohhh ne güzel bi gün geçirmişsiniz canım ya alkisalkisalkis Aaaa yaylada ayrı zevklidir heralde keyfini çıkar canım a.s.

Bak paşaya ya büyümüşte evini arar olmuş a.s.

Eee yuh dedim artık klava: Ne düşüncesiz insanlar var ya. Sende git bacım. Bi etrafa bakın. Belki ortalığın dağınıktır yani insalar hiç düşünmezler klava:

Canım çok geçmiş olsun ya inşallah çabucak düzelir Ahsen kuzum :çok üzgünüm:

ben çıkıyorum kızlar sağ böbreğim fena ağrıyorrr

Sanada geçmiş olsun canım. ÜZme kendini bebek bunkar hastada olacaklar ne yapalım :1no2: Sen kendini sağlam tut a.s.

Haydaaaa ne oldu bu kuzulara ya geçmiş olsun canım Gülce'ye de a.s.

ah cnm cok gecmiş olsun.. inşallah iyileşir ne oldu bu kuzulara yaa..

aa sanada gecmiş olsun cnm..
bu ara ates bizdede var dünden beri..
fitil vermedim hangi fitil kullanıyorsunuz kızlar

herkese hayırlı akşamlar hanımlarr
misafir misafir ve yine misafir...
bi haftadır yatılı misafir ağırlıyorum bu gün yolcu ettim ve temizliğe giriştimmm daha yeni, oturdummm
yarında arkadaşlar gelceklerrr offf çok koşuşturmalı bi hafta geçirdimm sizlernasılsınız bebişler nasılllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…