2009 Mayıs Anneleri

Kızlar kolaylıklar gelsin misafirleriniz geliyormuş gerçi işleri kolaylamışsınızdır.Allah yardımcınız olsun.

Canım telaşlanma hap ara kanamada yapabilir bence ondandır ama yinede sen dr ara istersen.

Yok ben Goncacım ne hamaratlığı bi çamaşır astım bide bulaşık.Aslında halılar yıkanmışken evi süpürüp sereyim dedim ama bitanesi çk hafif nemli artık yarın yaparım bugün bi ütü yapıcam zemuszemus Halıyıda beğenmişsinizdir umarım 1 günde geliyor valla sitedende memnun kaldım çok ilgililer hiç aklın kalmasın

Günaydın canım vay kızıma beee 3 kere sizi nasılda uğraştırmış.kaydirigubbakcemile3Ütüyü bende yapıcam canım şu oğlanı uyutayımda neyseki çok yağmur yağıyo burdada hava serinledi.Bu havada dışarıda çıkılmaz sen haftasonu hiç evde kalmazdın bugün tıkıldın napıcan :roflol:

Anam benimde canım kek istedi haaaaa.Üşenmeyip yapsam aslında.Ama evde brownie var olmazsa ondan tıkınırım.:kedi:

sağol canım evet işteyim çıkcam 12 de. alışıyor insan ben evdeyken işe gideceğim aklıma gelince gözlerim doluyordu.

Anam benimde canım kek istedi haaaaa.Üşenmeyip yapsam aslında.Ama evde brownie var olmazsa ondan tıkınırım.:kedi:

bak şimdi benimde canım browni istedi yaaaaaa

bak nurtene giderkene kek yaparım ben sizee

bu arada aliş paşam uyandı meyvenin hepsini yemediğinden karnı acıktı şimdi mama yiyorr

ömer uyuduuu onada uyanınca mama veririm ......

poğça fırında .....bulaşıkları kimini eşlde yıkadım kimini makinaya attım ....alişi besledikten sonra böğrek için hazırlayacam.................. patatesleri haşlayacam ....kıvırcıkları yıkayacamm ... süzüp ağzını kapatıp dolaba atacamm

merhaba kızlar sonun da girebildim akrabamızın düğünü vardı 3 gündür evd değildim,yeni geldim kızım üşüttü galiba ya yeşil kaka yaptı akşam bakalım tekrar öyle yaparsa dr.gidicez,geçmişi okumya çalıştım ama sonun da pes ettim amma yazışmışsınız hatunlar,resmimizi beğendiğinize sevindim kızlar şimdi saçlarım kısacık biara onunda resmini eklerim,buarada dün buluşma olmayacakmıydı benmi günleri karıştırdım:uhm:

yaaa kızlar evet benim pompada böyleydi kaynatırken yaktımmafoldumben şimdi o beyaz plastik yerlerini nasıl bulucam fikri olan var mı?

günaydın kızlar..
cnm türkiz nasıl oldu iyi mi?
hiç bişey yapasım yok bugun yaa..şakır şakır kanıyorum zaten:)

aynen canım olsun yapsınlar valla hiçbirşeyleri zoruma gitmiyor...ölürüm ben paşamaaaaaaaaaa kurban olsun annesi onaaa ayy çok özledimmmmmmmm

Az kaldı canım öğleden sonra bol bol yersin oğluşunu a.s.

sağol tatlım doktor banad öle dedi ama 5 saate kadar dedi canım bende ona göre bazen kaldırıp emziriyorum

Bana bu aylarda 8 saate kadar uyuyabilir dedi doktor. O yüzden bende hiç uyandırmıyorum :uhm:

Ay sorma canım ya sabah sabah uğraştırdı cadı kaydirigubbakcemile3 Sonrada yoruldu uyuyor hâlâ kaydirigubbakcemile3

Burda hava iyi ya bacım. Güneşli. Çıkarım kesin duramam evde hafta sonu kaydirigubbakcemile3

siboşşşş nurtene gidiyormuşuz anammmm

Anaaaammm hemde bensiz klava:

Hoşgeldin canım a.s. Geçmiş olsun kuzuya. Belkide beslenmesindendir yeşil olması bazen öyle oluyormuş :uhm:

Ay benim kociş hâlâ uyuyor ya uyandırayım artık karnım acıktı valla cokacimcoook

kızlar ben çıkıyorum oğluşuma kavuşmaya gidiyorum hepinizi ve kuzuklarınızı öptümmm iyi tatillerrr kendinize ii bakın

Fırına börek attım, menemenin malzemelerini hazırladım, kahvaltılıkları çıkardım, börek pişsin de kaldırayım kocişimi kahvaltı yapalım zemuszemus

hepinize günaydın kızlar!! bizde sabah 6 buçukta kalktık. oğluşumu emzirip teyzesine bıraktım,bizde kociş, annem ve babamla denize gittik. geldik bir balkon kahvaltısı yaptık. sonra bulaşık, çamaşır, yataklar derken bu saat oldu. bide oğluşumu yıkadık babasıyla. onlar güzellik uykusuna daldılar. bende buraya geldim. öğleden sonra havuz ve mangal var. yarında silifke ve kız kızkalesi. deniz tatilimizin ve internet keyfinin son günümafoldumbenmafoldumben sonra ay sonna kadar yayladayız.

sibelcim,sitenin adresini verirmisin canım?

günaydin kizlar a.s.

herkes iyidir inşaAllah..

fulyacim ve tutkuncum cok gecmiş olsun kizlara..inşaAllah düşmüştür ateşleri..

kizlar bugun 2-3 gibi hülyayla semra kanlicaya gelicekler..bende gidicem inşaAllah..müsait olanlar varsa gelebilen gelsin..böyle ayri bulusuyormusuz gibi olmasin..gerçi dün söylemiştim ama tekrar hatirlatayim dedim :)

offffff poğça pişti .....tabağa yerleştirildi ....temsi suya bırakıldı yıkanacakl böğreğin içini yaptım .......

patatesler yıkandııı haşlansın diye suya bıraktımm kıvırcıkları yıkadım ....sirkel,i suya bastırdım birtek böğrek ve salata olacak .....böğreği 6 ve 6.30 gibi yapacam salatayıda geç yaprım 4-5 gibi .....şimdi alişi uyutuyorum ........evi süpüreyim diyorum ama ses çıkar aliş uyanır acaba banyoyumu silsem temizlesem....mutfağın kilimini silkeleyim yerini sileyim çamaşırlar katlayımm ...... offfffffffffffffffffffffff yoruldummm

oh maşaAllah sabah sabah döktürmüşsün..

anam seni yaptiklarini görüncede insan mizmizlanmaya utaniyor :)) bu arada hayirli olsun ek besinler :) darisi başimiza :)

oh bi hamarat hatun daha :))

canim hatirladigim kadariyla yasmin kullaniyordun..bende ilk evlendigimde ondan kullandim bi süre..arada bir öyle yapiyor..tam hatirlamiyorum ama ya 3 ay ya 6 ayda bir ara vermek gerekiyor..1 ay yani..belki ondandir..yani aklima bi bu geldi..

geçmiş olsun canim ya..limonlu cay cok iyi geliyor..zaten havada soguk rahat rahat bolbol iç

oy maşaAllah kuzuya..sabah sabah cosmus :)

kızlar ben çıkıyorum oğluşuma kavuşmaya gidiyorum hepinizi ve kuzuklarınızı öptümmm iyi tatillerrr kendinize ii bakın

ay canim ya..tahmin ediyorum ne kadar zor oldugunu..calişirken zaman su gibi gecsin senin için :)

pes yani :) ben okurken yoruldum senin halini düşünemiyorum :)))

sağol cnm teşekkürler..

yoruldun mu hayret tatlım :)
okurkrn ben yoruldum yaaaa

[QUOTE=sibiko;8374875]Kızlar kolaylıklar gelsin misafirleriniz geliyormuş gerçi işleri kolaylamışsınızdır.Allah yardımcınız olsun.

Canım telaşlanma hap ara kanamada yapabilir bence ondandır ama yinede sen dr ara istersen.

Yok ben Goncacım ne hamaratlığı bi çamaşır astım bide bulaşık.Aslında halılar yıkanmışken evi süpürüp sereyim dedim ama bitanesi çk hafif nemli artık yarın yaparım bugün bi ütü yapıcam zemuszemus Halıyıda beğenmişsinizdir umarım 1 günde geliyor valla sitedende memnun kaldım çok ilgililer hiç aklın kalmasın

Günaydın canım vay kızıma beee 3 kere sizi nasılda uğraştırmış.kaydirigubbakcemile3Ütüyü bende yapıcam canım şu oğlanı uyutayımda neyseki çok yağmur yağıyo burdada hava serinledi.Bu havada dışarıda çıkılmaz sen haftasonu hiç evde kalmazdın bugün tıkıldın napıcan :roflol:[/QUOTE]

canım halıyı çok beğendim esranınkide aynı akşam baya bir araştırdım en güzeli bu valla özelliği çok alıcam canım ya çok heyecanlandım kızıımı onunla oynarken görmek istiyom hemen

ben yaptım canım üzümlü çikolata parçalı çokgüzle oldu gelin yiyelim çayımda var sıcak sıcak havada soğuk zaten

sağol canım evet işteyim çıkcam 12 de. alışıyor insan ben evdeyken işe gideceğim aklıma gelince gözlerim doluyordu.

bak şimdi benimde canım browni istedi yaaaaaa

inş canım ya çalışan anne olmak çok zor kuzuum benim ya nasıl gidicem onu bırakıp çok alıştım cerencim sanada kolaylıklar bitanem neyseki öğleye kadar

geçmiş olsun canım kızına sıcak tut biraz sıkı giydir geçer garanti belgesinde mutlaka bir tel vardır yada netten bir bak hangi firma ilgileniyor

günaydın kızlar..
cnm türkiz nasıl oldu iyi mi?
hiç bişey yapasım yok bugun yaa..şakır şakır kanıyorum zaten:)

geçmiş olsun fulyacım geçen pınar diyordu sanırım bende ikid efa adet oldum ikisindede çok fazlaydı önceden öle olmazdı

kız bu ne uykusu öğlen oldu

güle güle canım

Fırına börek attım, menemenin malzemelerini hazırladım, kahvaltılıkları çıkardım, börek pişsin de kaldırayım kocişimi kahvaltı yapalım zemuszemus

afiyet olsun pınarcım

iyi eğlenceler canım benim kociş buluşma dedirtmiyor artık

sağol tubişcim çay içtim ama limonu unuttuk

neyse hatunlar ben kacar..herkese güzel haftasonlari a.s.

hadin size güzel sohbetler

brisencim ne hamaratsın kız yorulmuşsundur ama kalabalık misafir ağırlamak çok zor kolay gelsin canım

kızlar ben acayibim hee kek diye gittim yemek de yapayım dedim çıkardım tüm sebzeleri bu arada keki çırptım attım patlıcan vardı bir karnıyarık kıymayı hazırlamışken dedim kıymalı patates yapayım dedim fırında onuda hallettim fasulye vardıı içi geçiyordu onuda yumurtalı kavurdum iki günlük yemeğim hazır

kızım uyandı bir ara emzirdim eşim geldi öğle tatilinde kuzuyla oynadık gülüştük şimdi emzirdim tekrar uyudu yorgun sanırım ya bir de kakasını pek yapamadı sıkıntısı var kuzumun neysem gideyim mutfağı cifliycem öptüm kızlar

ayy marlyıncim işim bitecekde bu kuzular müsade etmiyolar patatesler haşlandı bekliyor eşim gelince salata haline gelecek ....sonra daha ev duruyor birtek çamaşır katladım

başımda ağrıyooo .......eşim biran önce gelesede bitse şu işlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…