2009 Mayıs Anneleri

günaydın bizde kalktık

vee ben çok kötü gribim arkadaşlar yaz günü defneye geçecek diye ödüm kopuyor

dün eşim sınavdan geldikten sonra birden annesi ile ilgili eski mevzular açıldı tartıştık bir güzel sonra benim çok canım sıkıldı ağladım falan çünkü aslında kaynanama ben çook kırgınım o dün evde yoktu dedim ya sabahtan akrabasına gitti neysem bir güzel tartıştık sonra barıştık zaten bizim küslükler maksimum 1 saat sürüyor

dışarı çıkalım dedik tabi önce annesini almaya gitti bizimki özel şoför neyse onu getirdi biz çıktık biraz hava alalım dedik defneyide sıkı giydirdim üsküdar sahile gttiik çok güzel bir hava vardı manzara çok güzeldi bir yerde oturduk bir şeyler içtik defnede 2-3 gündür agulamayı geçti resmen konuşuyor gibi sahil turu yaparken hiç susmadı herkes bize baktı sus kızım diyoruz bak ayıp oluyor yok biziim kız eee bbeeee sürekli neysem tabi ben bu arada şifayı daha çok kaptım sanırım sabah eşim sınava gitti çorba yapmış patates haşlamış sağolsun yatağa getirdi yedirdi içirdi gitti adamcağız

defne uyuyor şimdi hiç halim yok ya
inş eşim erken gelir bugün

geçmişe bakıtm tukuncum güle güle canım sen bana yazmadın ama adresini canım bakarsan buray amutlaka gönder ama eskişehirden geldikten sonra göndereyim kargoyu dedeciğine acil şifalar canım

birsencim kanamn niye oluyor inş dediğin gibi doğum hapındadır canım geçmiş olsun sıkıntı yapma belki streste etkiliyordur

pınar ve siboş dünürler gizli planlar içerisindeniz çabuk söleyin neler oluyor

esencim sana çok üzüldüm bitanem ya tatilin kötü geçmiş kuzucuk hasta olmuş çok geçmiş olsun canım

burcucum maalesef insanlar çok çıkarcı gerçekten öle işlerine geldiği gibi kaanıda öpmüşler ya çok gıcık bir durum ama babanıza söyleyin bi daha yapmasın

aysuncum dün güzel bir gün olmuş sevindim canım senin adına

Çok geçmiş olsn cnm ya nazar deyiyo walla topiğimize herkes hasta oldu... ay bende çok sık açıyorum eski defterleri kızıyorum kendime sonra boşuna huzurumuz kaçıyo diye... kaynanayla yaşamak zordur Allah sabır ve kolaylık versin , eee geldiğine göre sen hastayken baksın sana bi işe yarasın, yerim ben defnoşumuuuu, kağanda tek heceli sesler çıkarıyo bide çığlık atıyo ama sanırım çığlık atmayı benden öğrendi severken öyle seviyorumda:kedi:

Günayıııın kıslaaarrrr...

hasta kuzucuklara geçmiş olsun diyorumm...inş biran önce atlatırsınız...kışın napcaz bakalım..şimdi bile üşüyolar mı cereyanda mı kalıyolar diye düşünüp duruyoruzz...olacak olan her mevsimde oluyor demekki...Allah hepimizin kuzucuklarını korusun inş...

burcu senden kıskandım imza yaptım cnmzemuszemuszemuszemus

kzıalr günaydın
zeynebim kakasını yapamıyor dünden beri
kaenı çom ağrıyor ağlıyor
hep
bi fitilden bahsetmiştiniz
bana adını yazarmısnız
nöbetçi eczaneden alalım

kzıalr günaydın
hep
bana adını yazarmısnız
nöbetçi eczaneden alalım

beyazcım gecmıs olsunya benımkıde yapmıyor 2 gundur az once aglama nobetı gecırdı zar zor uyuttum ama bı hafta falan normal dıye bılıyom
cnm o fıtılıde bılmıyorum hıc kullanmadım ama eczacı sıze yardımcı olur

Beyazcım ağrı kesici ateş düşürücü için doktorumuzun verdiği fitilin ismi Paranox S ben onu kullanıyorum cnm a.s.

Haaaa kakası için demişsin pardon o gliserinli fitildi ama adını bilmiyorum eczaneyeney bebekler için gliserinli fitil kabızlık için dersen verirler.

kızlar cuma gunu oglusumu sag ocagına goturmustuk daha 3. ayında esımın memleketınde tarttırmıstık 5900 gelmıstı cuma gunude 5900 cıktı d farklı olabılır tartıdan dedı olcut benımkısı ama dedı 5 haftada 1 kılo cok cok ıı dedı ben bıraz sasırdım neyse bıde demır ılacı verdıler buna baslıycaz dedıler sızdend ekullanan varmı acaba

Güle güle kullan cnm :)) ya şu resimlerden bende uğrasıyom yapmak içinde sayfa hata veriyo sendeb imikimi denmi yaptın yoksa başka programdanmı çok güsel olmuş resminiss
kzıalr günaydın
hep
bana adını yazarmısnız
nöbetçi eczaneden alalım

Kuzuuum kıyamam, cnm 1 çay kaşığı saf z.yağı içir o zaman yapıyomuş diye duydum

burcu yenı tıckerındakı kaganın fotosu cok tattlıı cıkmıss kucuk adam olmusss

Sağol cicim ŞenizŞeniz
beyazcım ben bugun 1 cay kasıgı zeytınyagı ıçırdım ıns yapar kakasını

heh bende bundan bahsediodmopuyorumnanaktan

Beyazcım ağrı kesici ateş düşürücü için doktorumuzun verdiği fitilin ismi Paranox S ben onu kullanıyorum cnm a.s.

Haaaa kakası için demişsin pardon o gliserinli fitildi ama adını bilmiyorum eczaneyeney bebekler için gliserinli fitil kabızlık için dersen verirler.

cnm netten bıraz baktımda glıserın fıtıl dıyolar oo olabılır

sağolun kızlarŞeniz

beyazcım ben bugun 1 cay kasıgı zeytınyagı ıçırdım ıns yapar kakasını
dün içirdim cnm bende ama yapmadı
bugünde masaj yaptım poposuna zeytin yağıyla hala tık yok yaaa:sinifsinif:
maşallah oğluna cnm
biz kontrole gitmedik
kulanmyorz daha bişeyfisfisfis

Kuzuuum kıyamam, cnm 1 çay kaşığı saf z.yağı içir o zaman yapıyomuş diye duydum

denedim cnm işe yaramadı:gitme:

Güle güle kullan cnm :)) ya şu resimlerden bende uğrasıyom yapmak içinde sayfa hata veriyo sendeb imikimi denmi yaptın yoksa başka programdanmı çok güsel olmuş resminiss

teşekkürler canım.. evet bende imikimiden yaptım..bikaç denemede bende başarısız oldum ama sonrasında başardımm:hooray: biraz uğraş cnm sonra save yap..my home de kaydediyor..bi bak belki de olmuşturyerimseniben bayıldım o siteye bu arada ayrı bir sanat bu yaa..uğraşmak çok eğlenceli...

beyazcm benimki de bir gün boyunca yapamamıştı bir defasında ..ben masaj felan yaptım gezdirdim birşeyde içirmedim kendiliğinden patladı sonra..ama ne patlayış bez yetmedi her yer battı hepimiz banyoya taşındık...ama yine de çok sevinmiştim o rahatladı diyedelikafadulden

inş seninki de yakın zamanda patlar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…