2009 Mayıs Anneleri

sağol bitanem eşim geldi çorba limonlu çay şimdi daha iyiyim

burcucum benimde en kötü huyum unutamıyorum bazı şeyleri eşimde ta tersidir ya bende kızıyorum kendime

çok zor canım maalesef hele gençken ve yeni evliyken kaynana kahrı çekmek daha zor

valla burcucum bana yardım etmesini bırak kendine baksın yeter inan sürekli ilgi bekliyor eşimden çok kaprisli bulaşığı yıkamış herşey yağ içinde

defnede özelikle canım 3-4 gündür acayip dillendi yakında konuşcak diyoruz bizde

günaydın melincim uzun zamandır görünmüyorsun

canı bizede dedi doktor demir ilacını 4. ayda başlıycakmışız yani öbür ay

beyazcım bide ılık suyla yıka biz geçen kuveti suyla doldurup yüzdürdük içinde çıkınca hemeen yaptı suda çok rahatlatıyor

eşim geldi

çorba yaptı limonlu çay falan kendime geldim biraz

dün akşam geldiğimizde mutfağın kornişi düşmüş ve ortadan ikiye bükülmüş eşim şimdi koçtaşa gitti onu alıp gelcek kızda uyudu

bende gidip bir makarna salata yapayım eşimin gelmesine opuyorumnanaktan

günaydın melincim uzun zamandır görünmüyorsun

cnm sorma Adanadan kayınvalidem ve kayın pederim geldi..En üst katımızı yaptırıyoruz oraya yerleşebilirler ama kesin değil...Kayınvalidem Adanadaki evini çok seviyor geniş bahçeli orası alışmış böle apartmanlarda sıkılıyorum diyor..bakalım hayırlısı...Bende bu aralar pek girmeye fırsat bulamıyorum bu nedenle...

seni çok ii anlıyorum bu arada..kayınvalidemle hep ayrıydık şimdi zor geliyor bana..sağolsun çok çalışkan hasta olduğu halde işleri yemeği yapmak istiyor hep.. hemde sabah kahvaltısı bitiyor hemen öğle yemeğini hazırlamaya başlıyor..ben yedirmeyi çok seviyorum diyor..biz yorulma hastasın diyoruz ama o ben böle daha ii hissediyorum kendimi diyor..bi de hep zor yemekler he gözlemedir içli köftedir hepsini çok güsel yapıyor...ama tabi ortalığı toplaması bulaşığı vs bana kalıyor...
bu konuda sağolsun ama bazı konularda da çok cahil davranıyor bebeğimin bakımında çok şeyler söylüyor..hiç birşeyi olmayan bebeğimi her gün ay bunun bi sancısı var rahatsız ondan uyumuyor ay bu çocuk yanıyor ay bu çocuk ishal vs...ay anne sağlam çocuğu zorla hasta edersin sen he diyorum...fazla da terslemek istemiyorum çünkü üzülüyorum arada ağrısı tutuyor ( kanser kendisi de bi dr öle uzuun zamanı kalmamış annenizin demiş eşimlere eninde sonunda bu hastalıktan kaybedersiniz demiş...kemoterapi alıyor..5 kemoterapi sonrası bir dr teyse seni öpebilirmiyim mucize gibi bayağı temizlenmişsin 2 kemoterapi daha verelim sonuca bakalım dedi..o 2 kemoterapiyi de aldı şimdi tekrar yayılmış biraz demişler..ve ameliyat olacaksın demişler Adana da...burdan ist çapaya gitti ordada kurul toplanmış ameliyata gerek yok demişler ayın 24 ünde bir kemoterapi daha alıcak sonrası yine meçhul..Allah şifasını verir inş biran önce..çok zorluklar çekmiş kadıncağız zamanında...yeni felaha eriyorum derken bu hastalık...hayat işte böle...biraz önce face de video izledim prof adam 2 aylık ömrü kalmış ve son ders olarak bir seminer vermiş izledim öle daldım bende..

geçmiş olsun canım ya nedir bu çocukların ateşten çektiğiii

ah cnm cok gecmiş olsun.. inşallah iyileşir ne oldu bu kuzulara yaa..

aa sanada gecmiş olsun cnm..
bu ara ates bizdede var dünden beri..
fitil vermedim hangi fitil kullanıyorsunuz kızlar
canım bizim dr ateşi için paranox s fitil verdi 6 saattte bir ver dedi
ama biz akciğerleri içinde antibiyotik kullanıyoruzz

hayda mehmette mi hasta nedir bu yaaa
39 u görünce nasıl hissettin ben beynimden vurulmuşa döndüm ağla ağla gözüm çıktı

türkizde mi ateşlendi geçmiş olsun canım
ateş salgınmış bir arkadaşın kızının 39.9 olmuş dr salgın demiş
güle güle gidin canım aman dikkat edin oralardaa

sana da geçmiş olsun canımmm inşallah biran önce iyileşirsin

zor bir durum Allah şifasını versin herkes ayrı şekilde imtihan oluyor bu dünyada

bizde sabah kalktık iğnesini yaptırdım kuzumun çok ağladı
ateşlendi yine ılık bir duş aldırdım fitil verdim düştü şimdi uyuyor yavrumm
bende ancak yeni kahvaltımı yaptım böbreğim hala çok ağrıyor bende yarın dr a idicem bakalım ne diyecekk

melıncım gecmıs olsun kayınvelıdene inş ıyılesırde kadıncagız acı cekmez

cnm gecmıs olsun sızede hala yukselıyormu atesı
sende bobreklerını mı usutmustun

evet cnm çok gecmiş olsun şükür gecmiş..

ah cnm hepimizin bebişleri ateşlenmiş son günlerde..kıyamam yaa cok gecmiş olsun

cnm gecmiş olsun..hem Türkiz e hem dedene.. güle güle cnm

Allah sifasını versin cnm..çok zor gercekten
bende izledim o videoyu cnm cok güzel..çocuklarına hayat dersi ne ders ama muhtesemmm

sıkıntıdan tabi cnm ağrıyordur..gecmi olsun

opuyorumnanaktan
merhaba kızlar. alıntı yapamadım, iyi dileklerde bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
bugün kızkalesindeydik. biraz önce geldik. şimdi birazda burda havuza girip sonra tarsus'a döneceğiz.

bizim yaylamız mersinin değil canım,adana'nın yaylası akçatekir. aslında yaylada yapıcak iş güç yok. sıkıcı oluyor. ama tam dinlenilecek yer. yat kalk yat kalk:))

bu sanırım son girişim nete. hepinize sevgi dolu öpücükleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu arada meltemcim, hediyeni yarın gönderiyorum canım. bidaha uzun süre giremem tahminimce. umarım işine yarayacak birşeydir ve inşallah beğenirsin. güle güle kullanın.

sağol cnm
şimdi biraz yaptı çok şükür
rahatladı uyudu

beyazcım bide ılık suyla yıka biz geçen kuveti suyla doldurup yüzdürdük içinde çıkınca hemeen yaptı suda çok rahatlatıyor

sağol cnm aklımda bulunsunopuyorumnanaktan
sizede geçmiş olsun cnma.s.

slm kızlarrrr
ewı topladım toz aldım yemek yaptım mutfağı cıfledım caöasır yıkadım astım mutfak perdesı makınede onu yıkanmasını belıorum...
oglus bı uyudu pirr uyudu falla:)yenı emdı gerı uyudu geceye allah kerım gecmişe halka bakamadım..şu perdeyı asayım ogluş uyanmazsa okucam inşallah...

bu arada hedıye işi noldu kızlarrr oldumu cekılıs kım kıme cıktı nerde yazıo yafs sayfayı bılen varsa bakıım bende bııı:)

aa cnm hayır olsun nasıl gördün merak ettim ?

ah canım tam da hatırlamıomkııı...baya oldu gorelı ama ıyıydı gusel ruyaydı...ıyı olmanıza sewındım canım..

peesss artık burcu sız yoksanız nasıl kalcaklar canım ya onların dusunmesı lazım tabıı sen hayır dıyemezsınkı mısafır sonuctaaa...

ben çıkıyorum kızlar sağ böbreğim fena ağrıyorrr

ah kıyamam canım ya kotuı gecmişş gezınız ha..
nasıl oldu kuzucuk?bıan once ıyılesır ınşallah.sen nasılsın nasıl oldu bobreğın.geldımıde ustuste gelır zaten..

butun kuzucuklar ateslenmiş yaaaa
nasıl oldu gulcemız en kısa zamanda duser inş atesiii

ay mısafır mısafırrr bebekle zor oluo ya bılırım bended wardı 3gunnn neysekı gıttı bıttı..

canım ole dusunme ya en yı onları bız koruruz elbette annnelerıyız bız...
sakın ole dusunupte kendını dahada yıpratıp uzme ınşş en kısa zamanda ıyılesecek annesı mehmet pasa..hem bak salgın galıba bu ates tum kuzucuklar ateslıı((

gecmişolsun cnm...
,

ohhh dun gusel gecmişşş ne gusellll sewındım aysuncumm:)

sorma falla sıbelcımmm ewını ıstedı yagız pasa...:))

ohhhh maşallah tosunuma annesii nazar degmesınn.tartılar farklısdır cnm ben saglıkocaında tarttırıom farklı dr tartıo farklı cıkıooo...

Selam Kizlar,

Ben hala tatildeyim ve Cumartesi dönecegiz büyük bir ihtimalle. Benimde oglum atesleniyor bu aralar, neden oldugunu tam olarak bilmiyorum ama bugün kakasi köpüklü ve sümüksüydü Sanirim gece üsüttü. Ates 37.7'den fazla yükselmedigi icin, doktora götürme geregi duymadim. Gecen hafta yine böyle olmustu, doktor bol bol sivi tüketsin demisti. Su icirdim iki kasik, birde zorlada olsa emziriyorum sürekli. Ilik bir dus aldirdim, az önce ölctüm 37.1'di atesi, umarim gece yükselmez yine.

Tatile gelince, ailemle oldugum icin mutluyum. Bayagi özlemisim herkesi, herseyi. Özellikle Annemi. Bol bol geziyoruz ama havalar cok sicak, Annemlerin evide cok günes aliyor, Doruk'u bir dengede tutamiyoruz, ya terliyor ya üsüyor cocuk ya Bir yerlere gidecektik birkac günlügüne, icime sinmedigi icin gitmek istemedim...

Hasta olan bebislere acil sifalar dilerim. Bir an önce yazi atlatmayi hic bu kadar istememistim, sanirim hepimiz rahatlariz son baharda...

canım hosgeldın...Şeniz
gecmişolsun canım ya bu aralar tum bebişler ateslenıo nıyeyseCADIARZU
inş gece yukselmez dorugun atesı gene..sonbahar ıyı gecerde ben kıstan korkuom acıkcası yazın bıle boyle ateslenmeler falan kısa napcaz bakalım:bbo:
ohh tadını cıkar anneyle olmanın anne gıbısımı war demiii bol bool hasret gıderın negusel.

Canim kisin en azindan sadece üsümelerine care bulmak gerekiyor, yeterince kalin giydirilip oda isisi dengede tutulursa birsey olmaz sanirim.
Hasret gidermesine gideriyorum canimda, ayrilik kacinilmaz yine de. Gittigim ilk gün özlem yine sil bastan:gitme:

Kizinin kaka rengi nasil Esen. Belki bagirsak enfeksiyonu ya da üsütme falan olabilir. Umarim düser bir an önce Ahsen'in atesi canim

Kizinin kaka rengi nasil Esen. Belki bagirsak enfeksiyonu ya da üsütme falan olabilir. Umarim düser bir an önce Ahsen'in atesi canim

kaka rengi yeşil canım dr a sordum iğneden dedii
şimdi ölçtüm yine 37.7 ye çıktı pofffffffffffffff bitsin artık şu hastalık yaaaa
Allahım tüm bebekler sana emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…