2009 Mayıs Anneleri

kaka rengi yeşil canım dr a sordum iğneden dedii
şimdi ölçtüm yine 37.7 ye çıktı pofffffffffffffff bitsin artık şu hastalık yaaaa
Allahım tüm bebekler sana emanet

canım ya inş bıan once duzelır ahsenn esencim yaa...:ecrin_bebek:

dogru canım haklısın..
sayılı gun gurbetlık gene gurbet...olsun genede sen tadıunı cıkartmaya bakk sonunu ayrılıgı hasretlıgı dusunme..Şeniz

buarad ben de kıskandım ımza yaptımm busefer becerebıldım sanırım..bakalım olmusmu bu sıte daha kolaymıssskaydirigubbakcemile3

cnm ya geçmiş olsun Doruk ta mı hasta
ne oldu bu mayıs bebelerine yaa
nazar değdi valla
hepsine maşallah maşallah subanallah

esen üzüldüm cnm ya
neden düşmüyoki ateşi
dr.amı götürseniz yine

sibel bua arad çekilişi sormuşsun cnm baya oldu çekileli
4-5 gün sanırım
hangi sayfada olduğunu tam hatırlamıyorum
kızlar okuyunca cevaplarlar sanırım

Beyaz'cigim, Doruk'un hastalik buraya geldigimizden beri neredeyse kroniklesti. Kakasi hep sorunlu, cok terliyor bebegim

Esen'cigim, 37.7 cok korkulacak bir ates degil, kendini cok üzmemeye, sakin olmaya calis.

Asli'cigim, bende degistireyim bir ara imzami. Oglum epey büyüdü, bu resmi kücüklügünde kaldinaniknanik

kızlar ateşten sonra kuzum kendi kendine uyumayı öğrendi yattığı yerde uyuyor çok şirin yaaaa
ama ateşi 37 nin altına düşmüyorrr

tuba kıs bacımmm bız senle cıkmısızzzalkisalkisalkis
ay bulana kadar sayfalar arasında tur attım resmennn adresını yollasana bacım ozelden ....salıya cıkcam carsıya en kısa zamanda yollarımmm kuzucuma hedıyesıını:ecrin_bebek:

Herkese iyi akşamlar kızlar a.s.

Sabah 9'da evden bi çıktık az önce geldik. Çok eğlenceli keyifli bi gündü zemuszemus Sabah önce bir çift arkadaşımızla kahvaltıya gittik. Kahvaltı keyfinden sonra manzaraya karşı kahve ve nargile keyfi yaptık. Ordan çıktığımızda saat 2'ydi. Tam ordan çıktık başka bi çift arkadaşımız aradı. Hadi pikniğe gidelim diye. Polonezköy'e pikniğe gittik. Yeşillik, minderler, ata binme, mangal derken saati 9 etmişiz kaydirigubbakcemile3 Defnoş'umda açık havayı bulunca bol bol uyudu, hamak keyfi yaptı, minderlerde yuvarlandı kaydirigubbakcemile3 Hiç üzmedi bizi zemuszemus Eve geldik Defnoş'u yıkadım uyuttum. Size bakındım ama nerdeyse tüm kuzular ateşlenmiş üzüldüm :çok üzgünüm:

Ay sabah erken kalkınca bide açık hava fena uykumu getirdi. Ben yatayım artık. Sabah kızımın keyif resimlerini eklicem size zemuszemus Öptüm kocaman a.s.

ayseeren, sema43, tutkun, esen, Kıvılcım geçmiş olsun kızlar ya :çok üzgünüm: Ne oluyor bu kuzulara tek tek hastalanıyorlar :çok üzgünüm:

Tutkuncum iyi yolculuklar. Dedende en kısa zamanda düzelir inşallah a.s.

Sibel'im dünürüm işlem tamammış çok sevindim alkisalkisalkis Senden mesaj gelmeyince bende başka bahara kaldı heralde dedim kaydirigubbakcemile3

Gonca canım sana da çok geçmiş olsun a.s.

Melin'cim inşallah kayınvaliden iyileşir ya çok üzüldüm :çok üzgünüm:

Kıvılcım canım annenlerle bol bol hasret gider fırsat bulmuşken a.s.

çok moralim bozuk kızlar yaaaa
bugün kayınvalideme gittik oğlum 3 gündür doğru düzgün ağlamamıştı bile orada kayınpederim sen tut 2.5 aylık çocuğu koltuğa oturt görür görmez müdahale ettim ama kuzum ondan sonra bi huysuzlandı sormayın ben onu gözümden sakınıyorum günlerdir zorlanmadan uykuya dalan çocuk bugün zorla uyudu
dr la görüştüm takip edin ağlamaları devam ederse ortopediste götürün dedi yavaş yavaş düzeldi sanırım ama ben sıkıntıdan sinirden ve ağlamaktan şiştim kendi annemin evine gelince oğlumda burada rahatladı
off yaaa

merhaba kızlarrr iyi aksamlar bugünümüz bizimde güzel geçtiii

sabah kaynanama gittik aksam geç yatttık sabah erken kalktık

neyse kahvaltımızın ardından ben orada sızmışım saat 3 de kalktım kaynım kız arkadaşını almış gezmeye gidiyoz dedi...boğza rumeli hisarına gittik sahilde gezdik tabi böle bir gezi planda olmadığından
battaniye vs. yoktu kafalarına badi geçridim sırtlarına mendil koydum sıkı sıkı sarıldım
öle yürüdük sonra çay faslı vs.karnımız acıktı yemek yemeğe başka tarafa gittik yedik içtik eve geldik
sonra eşyaları topladık ...anneme geçtik çocukları bıraktık markete gittiik alışveriş yaptık şimdi evde çocukları uyutuyorumm

hayırlı akşamlar kızlar...

ben geldim ama çok üzgünüm ikizlere ve semraya okadar çok alışmışım ki bir haftada onlar gider gitmez kendimi lousalık ta gibi hissettim ve oturdum hıçkırarak ağladım ...kociş onları yolcu ettikten sonra geldi bende verdim kendimi temizliğe yarına hiç bir iş bırakmadım bütün evi süpürdüm sildim toz aldım mutfak banyo wc yıkadım kızımı yıkadım uyuttum biraz sakinleştim...:gitme::gitme::gitme:

bu sabah bizde kahvaltıdaydık çatalcada antik köye gittik çok güzel bi yerdi bizimkilerde hamak keyfi güzel ve serin havanın tadını çıkardılar bol bol resimler çekildik ..dünde çamlıca tepesine çıkmıştık ...kanlıcada tubişle buluştuk biz onu çokk sevdik Şeniz inş bir gün daha uzun bir zaman bilikte vakit geçirebiliriz...birde tutkuncum sende gelmek istiyordun ama bizde senden tel bekliyorduk sanırım yanlış anladık birbirimiz...inş seninlede tanışmak nasip olur...
velhasıl 1 hafta içinde bizim ist da gitmediğimiz yer kalmadı ama çok güzel ve eğlenceli geçti resimleri faceye eklerim yarın ....

bu arada hasta olan bebişler varmışşş geçmişe çok bakamadım Allah hepsinin şifasını versin ...

buluşmaya gelince olmadığı için hepimiz üzüldük tabi ama semra çok istiyordu hepinizi tanımayı biraz stem ettik ama gördünüz ki hava öğleden sonra açtı ve ankette çoğunluk buluşma olsun diye ısrar etmiş ama son saatlere doğru herkez tek tek döküldü...neyse geçti gitti sağlık olsun semrada şansına küssün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
slm kizlar a.s.

dün gece alinti yapip ciktim bişi yazamadan..annemde kaldik gene..herkes bahceye cikmişti..sürekli beni cagirdiklari için acilen ciktim :))

cuma gününün sıkıntısının üstüne dün cok güzel ve uzun bigün oldu :)) önce hülya ve semrosla bulustuk kanlicada..cok kalamadik..onlar cok yorgundu :)) cadilarin gezmekten halleri kalmamiş resmen :)) kuzucuklar cok tatliydi amaaa :) gazel,burak ve nazli :) sevemedim doya doya..cok kalabalikti kanlica :S anneleride ayri tatli :) seviyordum ama dahada bi sevdim cadilari :)) inşaAllah bi daha uzun uzun görüşürüz :)

sonra ordan gene anneme gittik..aksamda bahcede cay,kahve,okey,sohbet felan derken saat 3te eve ciktik..bi baktimki serrami sinek yemiş..hemde tam 7 yerinden..okadar kolladim hangi arada yedi anlamadim..bide hepsi dipdibe..kipkirimizi oldu yavrumun yanagi ((

bugunde kahvalti yapip eve geldik..bi haftasonunun daha sonuna geldik böylece :)

hepinize hayirli gecelerrr a.s.

len siboşşşşş dünürle ne çeviriyonnn kızzz ok. mokey diyonnn

günaydın bizde kalktık

vee ben çok kötü gribim arkadaşlar yaz günü defneye geçecek diye ödüm kopuyor

pınar ve siboş dünürler gizli planlar içerisindeniz çabuk söleyin neler oluyor

Çok gizli işler sormayın kafamçokkarıştı Goncacım çok geçmiş olsun tekrar a.s.

Görüşürüz tatlım çabuk dön aramıza olurmu yerimseniben

Hamarat hatun maşallah işlerini bitirmişsin.Bu arada senin oğlanın uykuları düzeldi heralde.hihoyyyt

Çok geçmiş olsun tatlım dikkat edin kendinize belki hava değişimide iyi gelmemiş olabilir.En kısa zamanda düzelir inşallah Doruk :Saruboceq: Annenlede bol bol hasret gider tatlım.Sarıl öp kokla :çok üzgünüm:

kızlar ateşten sonra kuzum kendi kendine uyumayı öğrendi yattığı yerde uyuyor çok şirin yaaaa
ama ateşi 37 nin altına düşmüyorrr

Maşallah kuzuya aman annesi iyi olsunlarda sağlıkları yerinde olsunda varsın sallayalım nolcak.:1hug:

Allah yardımcımız olsun valla ben işin çözümünü sürekli yanlarında bekleyerek ve sürekli uyararak buldum yoksa yapılacak bişey yok gerçi nereye kadar yanında bekleyebilirsinki, çocukları sevecekler diye abartabiliyorlar inşallah bişeyi yoktur sıkma canını sende belkide huzursuz olmuştur sadece :teselli:

Oh ne güzel gezilmiş keyifler yapılmış iyi bir hafta başlangıcı olmuş sana zemuszemus

Allah kavuştursun tatlım alışmak zor tabi helede minicik bebeklerse.Yoklukları çok belli olur bir süre sana.Hiç siteme de gerek kalmamış buluşmada küçük çaplı olsada yapılmış nasılsa sizin için .

Canım güzel bir haftasonu geçirmişsiniz sizde.Bu sineklerle başımız dertte valla.Bende elimde tül cibinlik her yere taşıyorum deli gibi.Çabuk geçer inşallah kabartılar.:Saruboceq:

Günaydınlar Kızlar;opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bizde dün kahvaltı ettik dışarıda sonrasında da alışveriş baya talan ettik ortalığı.Eeeee akşam üstü oldu hala biz dışarıdayız tabi :bbo:.Akşam yemeğinide dışarıda yiyip döndük.Yağızda yorgunluktan çok erken uyudu.alkisalkisalkis

Aldıklarımı yerleştirdim.Bulaşık yıkadım.Süpürdüm yıkanan halılarımı serdim.Kocişle tatlı keyfi yaptık balkonda biraz.Bende çok yorulmuşum koltukta uyuya kalmışım.:kedi:

Bu arada reallerde primada acayip indirim var.4-9 kilo 78 tanesi 17 küsürdü yanılmıyorsam.Normalde 80 li paketi 24 lira.Bu uyu ve oynanın 78 lisi kampanya varmış.Millet baya alıyordu kadının bitanesi abartıp 7 paket aldı kaydirigubbakcemile3 farklı farklı boylardan.

Pınar'cım mesaj atmayınca bende kesin merak etmiştir dedim.Ama kaçarmı biliyosun.:roflol::roflol:

Ben gidip kestireyim biraz a.s.

cnm ya kıyamam
işte bazen ne yaparsan yap cnm bazı şeyler elinde olmuyor insanın
inş bişeyi yoktur
kuzunun

cnm ya kıyamam
işte bazen ne yaparsan yap cnm bazı şeyler elinde olmuyor insanın
inş bişeyi yoktur
kuzunun

sağolun kızlar yaa biraz daha iyi gibi oğluşum gözümün önünden ayırmıyorum saniyelik yani kaşla göz arasında yapmışlar ben yanında olmasam ne olacak bilmiyorum
zarar vermek istemezler tabiki de ama insan azıcık düşünür ya el kadar bebek bi de benim oğlum toplu değil öyle zayıfçık

herkese günaydın iyi haftalar
bugün bizim 4. evlilik yıldönümümüz ama eşim dükkanda durmak zorunda 12 ye kadar gece
eleman işi bıraktı bizim de planlar alt üst oldu neyseki oğlum azıcık iyi de sıkmıyorum canımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…