kaka rengi yeşil canım dr a sordum iğneden dedii
şimdi ölçtüm yine 37.7 ye çıktı pofffffffffffffff bitsin artık şu hastalık yaaaa
Allahım tüm bebekler sana emanet
Canim kisin en azindan sadece üsümelerine care bulmak gerekiyor, yeterince kalin giydirilip oda isisi dengede tutulursa birsey olmaz sanirim.
Hasret gidermesine gideriyorum canimda, ayrilik kacinilmaz yine de. Gittigim ilk gün özlem yine sil bastan:gitme:
Selam Kizlar,
Ben hala tatildeyim ve Cumartesi dönecegiz büyük bir ihtimalle. Benimde oglum atesleniyor bu aralar, neden oldugunu tam olarak bilmiyorum ama bugün kakasi köpüklü ve sümüksüydüSanirim gece üsüttü. Ates 37.7'den fazla yükselmedigi icin, doktora götürme geregi duymadim. Gecen hafta yine böyle olmustu, doktor bol bol sivi tüketsin demisti. Su icirdim iki kasik, birde zorlada olsa emziriyorum sürekli. Ilik bir dus aldirdim, az önce ölctüm 37.1'di atesi, umarim gece yükselmez yine.
Tatile gelince, ailemle oldugum icin mutluyum. Bayagi özlemisim herkesi, herseyi. Özellikle Annemi. Bol bol geziyoruz ama havalar cok sicak, Annemlerin evide cok günes aliyor, Doruk'u bir dengede tutamiyoruz, ya terliyor ya üsüyor cocuk yaBir yerlere gidecektik birkac günlügüne, icime sinmedigi icin gitmek istemedim...
Hasta olan bebislere acil sifalar dilerim. Bir an önce yazi atlatmayi hic bu kadar istememistim, sanirim hepimiz rahatlariz son baharda...
sibel bua arad çekilişi sormuşsun cnm baya oldu çekileli
4-5 gün sanırım
hangi sayfada olduğunu tam hatırlamıyorum
kızlar okuyunca cevaplarlar sanırım
kızlar çekilişi yaptık vatana millete hayırlı olsun güzeller:))
sibiko----pınar
bigudi---bengi
esen--ılgın
siribron--tuba
dırımkızı--incehan
cerencim--ankakuşu
marylın--tutkun
beyaz--kıvılcım
yenianne--aysun4141
sema43--civciv1981
7774fulya--knk
len siboşşşşş dünürle ne çeviriyonnn kızzz ok. mokey diyonnn
günaydın bizde kalktık
vee ben çok kötü gribim arkadaşlar yaz günü defneye geçecek diye ödüm kopuyor
pınar ve siboş dünürler gizli planlar içerisindeniz çabuk söleyin neler oluyor
opuyorumnanaktan
merhaba kızlar. alıntı yapamadım, iyi dileklerde bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
bugün kızkalesindeydik. biraz önce geldik. şimdi birazda burda havuza girip sonra tarsus'a döneceğiz.
bizim yaylamız mersinin değil canım,adana'nın yaylası akçatekir. aslında yaylada yapıcak iş güç yok. sıkıcı oluyor. ama tam dinlenilecek yer. yat kalk yat kalk:))
bu sanırım son girişim nete. hepinize sevgi dolu öpücükleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm kızlarrrr
ewı topladım toz aldım yemek yaptım mutfağı cıfledım caöasır yıkadım astım mutfak perdesı makınede onu yıkanmasını belıorum...
oglus bı uyudu pirr uyudu falla:)yenı emdı gerı uyudu geceye allah kerım gecmişe halka bakamadım..şu perdeyı asayım ogluş uyanmazsa okucam inşallah...
bu arada hedıye işi noldu kızlarrr oldumu cekılıs kım kıme cıktı nerde yazıo yafs sayfayı bılen varsa bakıım bende bııı:)
Selam Kizlar,
Ben hala tatildeyim ve Cumartesi dönecegiz büyük bir ihtimalle. Benimde oglum atesleniyor bu aralar, neden oldugunu tam olarak bilmiyorum ama bugün kakasi köpüklü ve sümüksüydüSanirim gece üsüttü. Ates 37.7'den fazla yükselmedigi icin, doktora götürme geregi duymadim. Gecen hafta yine böyle olmustu, doktor bol bol sivi tüketsin demisti. Su icirdim iki kasik, birde zorlada olsa emziriyorum sürekli. Ilik bir dus aldirdim, az önce ölctüm 37.1'di atesi, umarim gece yükselmez yine.
Tatile gelince, ailemle oldugum icin mutluyum. Bayagi özlemisim herkesi, herseyi. Özellikle Annemi. Bol bol geziyoruz ama havalar cok sicak, Annemlerin evide cok günes aliyor, Doruk'u bir dengede tutamiyoruz, ya terliyor ya üsüyor cocuk yaBir yerlere gidecektik birkac günlügüne, icime sinmedigi icin gitmek istemedim...
Hasta olan bebislere acil sifalar dilerim. Bir an önce yazi atlatmayi hic bu kadar istememistim, sanirim hepimiz rahatlariz son baharda...
kızlar ateşten sonra kuzum kendi kendine uyumayı öğrendi yattığı yerde uyuyor çok şirin yaaaa
ama ateşi 37 nin altına düşmüyorrr
çok moralim bozuk kızlar yaaaa
bugün kayınvalideme gittik oğlum 3 gündür doğru düzgün ağlamamıştı bile orada kayınpederim sen tut 2.5 aylık çocuğu koltuğa oturt görür görmez müdahale ettim ama kuzum ondan sonra bi huysuzlandı sormayın ben onu gözümden sakınıyorum günlerdir zorlanmadan uykuya dalan çocuk bugün zorla uyudu
dr la görüştüm takip edin ağlamaları devam ederse ortopediste götürün dedi yavaş yavaş düzeldi sanırım ama ben sıkıntıdan sinirden ve ağlamaktan şiştim kendi annemin evine gelince oğlumda burada rahatladı
off yaaa
merhaba kızlarrr iyi aksamlar bugünümüz bizimde güzel geçtiii
sabah kaynanama gittik aksam geç yatttık sabah erken kalktık
neyse kahvaltımızın ardından ben orada sızmışım saat 3 de kalktım kaynım kız arkadaşını almış gezmeye gidiyoz dedi...boğza rumeli hisarına gittik sahilde gezdik tabi böle bir gezi planda olmadığından
battaniye vs. yoktu kafalarına badi geçridim sırtlarına mendil koydum sıkı sıkı sarıldım
öle yürüdük sonra çay faslı vs.karnımız acıktı yemek yemeğe başka tarafa gittik yedik içtik eve geldik
sonra eşyaları topladık ...anneme geçtik çocukları bıraktık markete gittiik alışveriş yaptık şimdi evde çocukları uyutuyorumm
hayırlı akşamlar kızlar...
ben geldim ama çok üzgünüm ikizlere ve semraya okadar çok alışmışım ki bir haftada onlar gider gitmez kendimi lousalık ta gibi hissettim ve oturdum hıçkırarak ağladım ...kociş onları yolcu ettikten sonra geldi bende verdim kendimi temizliğe yarına hiç bir iş bırakmadım bütün evi süpürdüm sildim toz aldım mutfak banyo wc yıkadım kızımı yıkadım uyuttum biraz sakinleştim...:gitme::gitme::gitme:
bu sabah bizde kahvaltıdaydık çatalcada antik köye gittik çok güzel bi yerdi bizimkilerde hamak keyfi güzel ve serin havanın tadını çıkardılar bol bol resimler çekildik ..dünde çamlıca tepesine çıkmıştık ...kanlıcada tubişle buluştuk biz onu çokk sevdik Şeniz inş bir gün daha uzun bir zaman bilikte vakit geçirebiliriz...birde tutkuncum sende gelmek istiyordun ama bizde senden tel bekliyorduk sanırım yanlış anladık birbirimiz...inş seninlede tanışmak nasip olur...
velhasıl 1 hafta içinde bizim ist da gitmediğimiz yer kalmadı ama çok güzel ve eğlenceli geçti resimleri faceye eklerim yarın ....
bu arada hasta olan bebişler varmışşş geçmişe çok bakamadım Allah hepsinin şifasını versin ...
buluşmaya gelince olmadığı için hepimiz üzüldük tabi ama semra çok istiyordu hepinizi tanımayı biraz stem ettik ama gördünüz ki hava öğleden sonra açtı ve ankette çoğunluk buluşma olsun diye ısrar etmiş ama son saatlere doğru herkez tek tek döküldü...neyse geçti gitti sağlık olsun semrada şansına küssün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm kizlar a.s.
dün gece alinti yapip ciktim bişi yazamadan..annemde kaldik gene..herkes bahceye cikmişti..sürekli beni cagirdiklari için acilen ciktim :))
cuma gününün sıkıntısının üstüne dün cok güzel ve uzun bigün oldu :)) önce hülya ve semrosla bulustuk kanlicada..cok kalamadik..onlar cok yorgundu :)) cadilarin gezmekten halleri kalmamiş resmen :)) kuzucuklar cok tatliydi amaaa :) gazel,burak ve nazli :) sevemedim doya doya..cok kalabalikti kanlica :S anneleride ayri tatli :) seviyordum ama dahada bi sevdim cadilari :)) inşaAllah bi daha uzun uzun görüşürüz :)
sonra ordan gene anneme gittik..aksamda bahcede cay,kahve,okey,sohbet felan derken saat 3te eve ciktik..bi baktimki serrami sinek yemiş..hemde tam 7 yerinden..okadar kolladim hangi arada yedi anlamadim..bide hepsi dipdibe..kipkirimizi oldu yavrumun yanagi((
bugunde kahvalti yapip eve geldik..bi haftasonunun daha sonuna geldik böylece :)
hepinize hayirli gecelerrr a.s.
çok moralim bozuk kızlar yaaaa
bugün kayınvalideme gittik oğlum 3 gündür doğru düzgün ağlamamıştı bile orada kayınpederim sen tut 2.5 aylık çocuğu koltuğa oturt görür görmez müdahale ettim ama kuzum ondan sonra bi huysuzlandı sormayın ben onu gözümden sakınıyorum günlerdir zorlanmadan uykuya dalan çocuk bugün zorla uyudu
dr la görüştüm takip edin ağlamaları devam ederse ortopediste götürün dedi yavaş yavaş düzeldi sanırım ama ben sıkıntıdan sinirden ve ağlamaktan şiştim kendi annemin evine gelince oğlumda burada rahatladı
off yaaa
Çok gizli işler sormayın kafamçokkarıştı Goncacım çok geçmiş olsun tekrar a.s.
Görüşürüz tatlım çabuk dön aramıza olurmu yerimseniben
Hamarat hatun maşallah işlerini bitirmişsin.Bu arada senin oğlanın uykuları düzeldi heralde.hihoyyyt
Çok geçmiş olsun tatlım dikkat edin kendinize belki hava değişimide iyi gelmemiş olabilir.En kısa zamanda düzelir inşallah Doruk :Saruboceq: Annenlede bol bol hasret gider tatlım.Sarıl öp kokla :çok üzgünüm:
Maşallah kuzuya aman annesi iyi olsunlarda sağlıkları yerinde olsunda varsın sallayalım nolcak.:1hug:
Allah yardımcımız olsun valla ben işin çözümünü sürekli yanlarında bekleyerek ve sürekli uyararak buldum yoksa yapılacak bişey yok gerçi nereye kadar yanında bekleyebilirsinki, çocukları sevecekler diye abartabiliyorlar inşallah bişeyi yoktur sıkma canını sende belkide huzursuz olmuştur sadece :teselli:
Oh ne güzel gezilmiş keyifler yapılmış iyi bir hafta başlangıcı olmuş sana zemuszemus
Allah kavuştursun tatlım alışmak zor tabi helede minicik bebeklerse.Yoklukları çok belli olur bir süre sana.Hiç siteme de gerek kalmamış buluşmada küçük çaplı olsada yapılmış nasılsa sizin için .
Canım güzel bir haftasonu geçirmişsiniz sizde.Bu sineklerle başımız dertte valla.Bende elimde tül cibinlik her yere taşıyorum deli gibi.Çabuk geçer inşallah kabartılar.:Saruboceq:
cnm ya kıyamam
işte bazen ne yaparsan yap cnm bazı şeyler elinde olmuyor insanın
inş bişeyi yoktur
kuzunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?